kızlar merhaba giremiyorum bayramdan bu yana foruma.neler neler konusulmus ööle,hepsini okuyamadım.o kadar yoğun calısıyorumki anlatamam güya odam var iş yerinde kısmet olmuyor ki popom koltuğa değsin.sabah 8den aksam 6 ya kadar ha babam ha fiş takmış gibi kosturuyorum.hepinizi çok özlemişim yazdıklarınızın bir kısmını okuyabildim ama gülümsememe yetti.dizi hakkında yapılan yorumlara bayıldım zaten.bu arada fundaaaaaaaaaaam sana sesleniyorum msj atıyorum cevap yazmıyorsun iyisin değilmi?bugün sabahtan beri arayacaktım iş yerindesin diye aramadım aksamıda bekleyemedim rüyamda gördüm ikimizi bence güzel bi rüyaydı rüya yorumlarından anlayan arkadas varsa ne olur yorumlasın bizim için. bak şimdi dağın tepesinde bir türbe varmıs oraya gitmeye calısıyoruz ama dağ o kadar yüksekki anlatamam.zor zekat çıkıyoruz türbenin yanına muazzam bi yer her yer çiçek çim tam bir doğa harikası acıyoruz ellerimizi dua ediyoruz.allahım ne olur bu zaatın yüzü suyu hürmetine bize hayırlısıyla evlatlar nasip et diyoruz.nereden geldiğini anlamadığım orta boylu orta yasta bi bayan geliyo bası kapalı,siz neden dua ediyorsunuz diyor bizde bizim cocugumuz olmuyor diyoruz.kadın bize diyorki siz zaten hamilesiniz dua etmenize gerek yok diyor.uyandıgımda o kadar mutluydumki anlatamam sanki gercek gibiydi rüyadada olsa hamile olmak çok güzeldi:
Allahuekber..ne güzel rüya...annem anlar rüya yorumlamaktan az buçuk.ona da osmanlı zamanında yaşamış annesinin ninesi öğretmiş.
bazı şeylerin anlamını bize de öğretti annem.ben de aşırı takıntılıyım rüya konusunda ya...
keşke yazmasaydın buraya bebekim.
neyse annem der ki dağ görmek zorluğa işarettir.siz dağı tırmanmışınız...zorluğu yeneceksiniz demek ki:)))
yeşil zaten hayra çıkar:)))
türbeler,kapalı bayan da dini semboller olsa gerek.hayırlı bir rüya bu inşallah...
anladığım kadarıyla.