Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
off canım yaa,çok fazla dikişle çıkmış. Bizimki 8 dikiş falan. Mikro cerrahi oldu sanırım. İyi yapmışsın hepsini Allaha havale etmekle. Bak şimdi aklıma geçenlerde nette gezerken gördüğüm şemsin bi sözü geldi,yazıyım...

"Sana affedilemeyecek kadar büyük hata yapan birine, akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan ; bütün samimiyetinle affet.Hissedilen her şeyi arşivleyen kader, kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir."

Üzülme canım...

ÇOK ANLAMLI BİR CÜMLE....TABİ ANLAYANA.canım sana birşey sorucam varikosel teşhisi konmadan önce canlı hücre cıkısı varmıydı sizde

[/QUOTE][/QUOTE]

sıradaki arkadaş için 2 tane meryem süresi okudum arkadaşlar[/QUOTE]

sıra bende canım ,Allah razı olsun,

Son düzenleme:
FUNDA58 İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ

sıra bana geldi :))))

ARUNA ve EŞİ 4
BAHARB 1
BAHARB EŞİ -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA -
HUSMEH 1
LAMYAY -
MASAL5758 2
MAVİMENEKŞE 3
MELISH -
NERIS2000 -
YADE78 3
YETER -
YONCA 4

toplam 19 oldu

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

:54:
:

Sağol canım,inşallah düzelir. . Haklısın fundam, eğer birine karşı bi kere alttan alıcı davranırsan artık ömrünün sonuna kadar o insana karşı öyle davranmak zorunda kalıyosun. Hep senden bunu bekliyorlar. En iyisi buna kimseyi alıştırmamak. Kim olursa olsun. muck muck canım :54:

:54::54::54::54::54::54:

Evet evet çok haklısın tatlım.Kasım kuşum gelir inşallah.
Rabbim büyük bak sayı arttı.Bizim de gelgitler yaşıyor ya sayı.bir de morfo düzelse..O da olacak ya ben tümm kalbimle inanıyorum, sadece biraz zaman.
Bu arada omegadan bizler de kullansak iyi olur.Ben şahsen balığı seviyorum ama haftada bir kere düzenli şekilde de yemiyorum açıkçası.Aslını yesek ama napalım.

Anladın sen onu :))

çok teşekkür ederim nerisim, ben de öyle düşünüyorum inşallah doğru karar vermişimdir şimdilik.Sen de inşallah güzel haberler alırsın canım.

Hayırlı geceeler esracım.

ben bugün başladım omega3 içmeye, birde merak ettiğim erkeklerde sperm sayısını artıran bir sürü şey biliyoruz da bayanlarda yumurta sayısını artıran birşey bilen varmı???? hani olurda normal yoldan olmazsa tüp bebeğe geçersek illa hormon ilaçlarımı kullanıcaz?? normal yoldan artırmayı denesek ,tamam biliyorum normal yoldan istenen sayı yakalanamaz belki ama ne bileyim merak ettim işte

fundam orada mısın??????????????? :80

evet canım burdayım,aslında şu anda ütü yapıyor olmam lazım ,duşa girmeliyim birazdan gezmeye gidicez ama ben burda neler oluyor merak ettiğim için önce yazılanları okuyayım sonra hazırlanırım dedim :)))

nasılsın hayatım bugün,biraz kendine geldinmi??? akşam nasıl geçti ,eşin evdemiydi

hayırdır fundam küsmüyüz,oradamısın diye yazdım sesin çıkmadı:58:

aşkolsun cnaım benim neden küs olalım,cevap yazdım ama sanırım sen görmedin,birde ben mesaj yazmaya başlarken en son kaldğım yerden başlayıp son mesaja doğru gidiyorum bu yüzden senin mesajını biraz geç gördüm,kusura bakma hayatım

evet canım burdayım,aslında şu anda ütü yapıyor olmam lazım ,duşa girmeliyim birazdan gezmeye gidicez ama ben burda neler oluyor merak ettiğim için önce yazılanları okuyayım sonra hazırlanırım dedim :)))

nasılsın hayatım bugün,biraz kendine geldinmi??? akşam nasıl geçti ,eşin evdemiydi

afedersin fındıgım yazdıgını görmemişim:44:ben iyiyim hal ve hareketlerini ölçüp tartıp karar vercem.şuanda aynı evde iki yabancı gibiyiz.

afedersin fındıgım yazdıgını görmemişim:44:ben iyiyim hal ve hareketlerini ölçüp tartıp karar vercem.şuanda aynı evde iki yabancı gibiyiz.

canım benim yaaa çok zor olur bilirim,bazenbizde öyle oluyoruz ama Allahtan tamamen küs olmuyoruz gerekli birşey varsa söylüyoruz birbirimize inşalah hepimiz en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz,çocuklar varken küsmek zor oluyor ,bir şey söylüyorlar veya bir hareket yapıyorlar insanı güldürüyorlar

canım benim yaaa çok zor olur bilirim,bazenbizde öyle oluyoruz ama Allahtan tamamen küs olmuyoruz gerekli birşey varsa söylüyoruz birbirimize inşalah hepimiz en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz,çocuklar varken küsmek zor oluyor ,bir şey söylüyorlar veya bir hareket yapıyorlar insanı güldürüyorlar

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin....çok ihtiyacımız var buna cocuklar evlilikleri düzeltiyo aslında.bugun sana bahsetmiştim ya bi arkadasım hamile nasıl doğum yaparım ben diye düşünüyo demiştim.önce olmuyo diye ağllıyodu sonra oluncada ben nasıl doğum yaparım die ağlıyodu,hatırladın mı bilmiyorum.azönce onunla konusrum telefonda kendisi sincikte öğretmen canı antep fıstıgı cekmiş sinciği adıyamanı alt üst etmişler bulamamışlar fıstık.beni aradı yollayabilirmisin die cok kötü oldum,yanlıs anlamayın kıskanmak değil benimkisi kız kardesimden yakın bi insan bana.içim bi garip oldu üzüldüm allahım neden bizede yasatmıyorsun bu duyguları dedim içimden.insallah bizlerede kısmet eder.o zaman kimin canı ne istersen zaten her memleketten insan var o memleketin nesi meşhursa yollarız.doğuma duba gibi gireriz

kızlar ömer çelakılı seyrediyorum bundan sonra seyretmiyeceğim çokeşliliği onaylayan birini çıkarmış ve ondan yana:47:

şeker nereye bakayım

ben bugün başladım omega3 içmeye, birde merak ettiğim erkeklerde sperm sayısını artıran bir sürü şey biliyoruz da bayanlarda yumurta sayısını artıran birşey bilen varmı???? hani olurda normal yoldan olmazsa tüp bebeğe geçersek illa hormon ilaçlarımı kullanıcaz?? normal yoldan artırmayı denesek ,tamam biliyorum normal yoldan istenen sayı yakalanamaz belki ama ne bileyim merak ettim işte

cnm yumurtlama döneminde ananas yemelisin bol incir çörek otu organik bal tarçın omega 3 e vitamini

Back
X