Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bak sennnn çok ayıp:20: çok eşlilikte neymiş harem mi kuracakmıs:61:

bebişko tın tın kafalı bir kadın eğer kocam ikinci eş alırsa boşamam çünkü günah diyor allahtan kurana vakıf harika bir erkek avukat süper cevaplar verdi dul kadınlar ne olacakmış mış dul kadının ihtiyacını kim görecekmiş miş:47::47::47::47:

ben bugün başladım omega3 içmeye, birde merak ettiğim erkeklerde sperm sayısını artıran bir sürü şey biliyoruz da bayanlarda yumurta sayısını artıran birşey bilen varmı???? hani olurda normal yoldan olmazsa tüp bebeğe geçersek illa hormon ilaçlarımı kullanıcaz?? normal yoldan artırmayı denesek ,tamam biliyorum normal yoldan istenen sayı yakalanamaz belki ama ne bileyim merak ettim işte
Bizim hala gelmedi ilaçlar.Kargoyu bekliyoruz.Sen başlamışsın süper.Ben şunu araştırıyorum birkaç gündür.Hani tüp bebek yapılacağı için kullanacağım hormonun yan etkisini azaltmak için neler yapmalıyız.Adam akıllı bir şey bulamadım.Sonuçta kilo alımı vs oluyor ağır hormon yüklemesinden.Ne yapmak lazım ?

Bugün eşimle baya plan yaptık birkaç günlük tatil gibi ama olmadı yarın artık.Bugün de Fuar'a gideriz.Annemle konuştum az önce neden bekliyorsun ki dedi.2 aylık olursun dedi ozamana kadar ;) e dedim ya olmazsa.öyle düşünürsen olmaz dedi iyi düşünürsen olur dedi.Ah annem benim ya.Çok umutlu bizden çok :(( istiyor artık torun sevmeyi.Canım annem..:14:

Funda sana 2 adet Meryem suresi okudum az önce.Allah kabul etsin duan bitti şekerim.sırada kim var husmeh mi ???

cnm yumurtlama döneminde ananas yemelisin bol incir çörek otu organik bal tarçın omega 3 e vitamini
Ananas insanın dilini ağzını bir hoş ediyor.Aslında bebeğin tutunmasını sağlayan bir etkisi varmış Rabbim ne büyüksün.

bebişko tın tın kafalı bir kadın eğer kocam ikinci eş alırsa boşamam çünkü günah diyor allahtan kurana vakıf harika bir erkek avukat süper cevaplar verdi dul kadınlar ne olacakmış mış dul kadının ihtiyacını kim görecekmiş miş:47::47::47::47:

günah oldugunu düşünmüyorum sonucta insan iffeti için yasıyor,ben namusumu kimse için tasımıyorum ne ailem için ne eşim için ben namusumu kendim için tasıyorum,hele bak üstüme kuma getirmeye kalksın boşamakla kalmam daha neler neler yapıyorum ona:52::52::52:

ÇOK ANLAMLI BİR CÜMLE....TABİ ANLAYANA.canım sana birşey sorucam varikosel teşhisi konmadan önce canlı hücre cıkısı varmıydı sizde

Aslında spermiogram yaptırmadan önce bize varikosel teşhisi konmuştu ama bazıları bu ameliyatın sonuç vermediğini söyleyerek vazgeçirmişti bizi ve böylece tüp bebek yaptırmıştık geçen sene. O zaman,embriyo oluştururken embriyolog bize , sağlam sperm bulmakta çok zorlandığını hatta sadece 4 tane bulabildiğini söylemişti. Sanırım canlı hücre vardı. Onlarla da olmadı tabi. Bu yaz kaan hoca genetik test istedi, %99 hasarlı dedi sperm dna ları. Biz de böylece öğrenmiş olduk. Varikesel buna sebep olabiliyormuş bazen, bi ümit yaptırdık ameliyatı işte. Ama sol tarafta bazı damarlar çok ileri derecede varikoselmiş ki doktor ne kadar damar varsa hepsini bağladım dedi.

Selam kızlar.Nabersiniz?
O adam tuhaf ya ben pek ısınamadım o adama.Geçen gün de N.öztürk öneriyordu bunu.Ne günlere kaldık Ya Rabbi!

günah oldugunu düşünmüyorum sonucta insan iffeti için yasıyor,ben namusumu kimse için tasımıyorum ne ailem için ne eşim için ben namusumu kendim için tasıyorum,hele bak üstüme kuma getirmeye kalksın boşamakla kalmam daha neler neler yapıyorum ona:52::52::52:

kesinlikle bebişko zaten biz nelerle uğraşıyoruz hakkımız kolay kolay ödenmez bu sürece başlarken herşeyim normalken üzüntüler her ay adet olmalar bende de arızalar başlattı

Selam kızlar.Nabersiniz?
O adam tuhaf ya ben pek ısınamadım o adama.Geçen gün de N.öztürk öneriyordu bunu.Ne günlere kaldık Ya Rabbi!

kadın kadının kurdu herkes birbirinin ilişkisine saygı duysa tek doğru cümlesi kimse parası olmayanın ikinci eşi olmuyor dei hadi kızlar yaşadık vitaminlerden dr lardan ceplerinde para kalmıyor:66:

Aslında spermiogram yaptırmadan önce bize varikosel teşhisi konmuştu ama bazıları bu ameliyatın sonuç vermediğini söyleyerek vazgeçirmişti bizi ve böylece tüp bebek yaptırmıştık geçen sene. O zaman,embriyo oluştururken embriyolog bize , sağlam sperm bulmakta çok zorlandığını hatta sadece 4 tane bulabildiğini söylemişti. Sanırım canlı hücre vardı. Onlarla da olmadı tabi. Bu yaz kaan hoca genetik test istedi, %99 hasarlı dedi sperm dna ları. Biz de böylece öğrenmiş olduk. Varikesel buna sebep olabiliyormuş bazen, bi ümit yaptırdık ameliyatı işte. Ama sol tarafta bazı damarlar çok ileri derecede varikoselmiş ki doktor ne kadar damar varsa hepsini bağladım dedi.

benim eşimin varikoselide baya ilerlemişti sanırım ameliyat için en fazla bir saat sürer demişti doktor eşim bir girdi ameliyata 5 saat cıkmadı çıldırdım dısarıda kimsede bişi demiyor ve sonuç 42 dikiş bir hafta yatış.afedersin ama eşim lavaboya bile gidemedi bi kaç gün çift taraflı acmışlardı.ama sanırım bi işe yaramadı ameliyat olalı 1 yıl olmasına ragmen hala hamile değilim.bizim ilişkiye girmemizde sıkıntılı biraz çok ara veriyoruz sanırım:17:ilişkiye ara verilmeside sperm üretimini etkiliyormuş 2 günde bir olmalıymıs aslında ama biz yakında yani bosanmazsak cümle aleme kardeş oldugumuzu acıklayacagız sanırım:17::17::17:

benim eşimin varikoselide baya ilerlemişti sanırım ameliyat için en fazla bir saat sürer demişti doktor eşim bir girdi ameliyata 5 saat cıkmadı çıldırdım dısarıda kimsede bişi demiyor ve sonuç 42 dikiş bir hafta yatış.afedersin ama eşim lavaboya bile gidemedi bi kaç gün çift taraflı acmışlardı.ama sanırım bi işe yaramadı ameliyat olalı 1 yıl olmasına ragmen hala hamile değilim.bizim ilişkiye girmemizde sıkıntılı biraz çok ara veriyoruz sanırım:17:ilişkiye ara verilmeside sperm üretimini etkiliyormuş 2 günde bir olmalıymıs aslında ama biz yakında yani bosanmazsak cümle aleme kardeş oldugumuzu acıklayacagız sanırım:17::17::17:

ameliyattan dolayımı yoksa vaginusmus mu var tatlım bu da önemli bir bağ eşler arasında bence bu sessizliği çok uzatma konuş tatlım eşinle

off çok zor olmuştur yaaa, ama belki de etki etmiştir canım nerden biliyosun ki, dediğin gibi ilişki sıklığı önemliymiş. Sık olmadığı için de denk gelmiyo olabilir.
Bizim de aynı senin gibiydi ameliyattan önce, çoğu zaman ayda bi kere falandı bizim ilişkimiz biliyo musun ağrısı oluyordu sürekli sol tarafında o yüzden bişey yapamıyoduk :30: düşününce de gerçekten öyle, hiçbi sorun olmasa bile hamile olma oranı çok düşük.. :59:

ameliyattan dolayımı yoksa vaginusmus mu var tatlım bu da önemli bir bağ eşler arasında bence bu sessizliği çok uzatma konuş tatlım eşinle

vaginusmus yok,aslında ameliyatlada ilgisi yok.erken boşalma problemi var.bunun için doktora gitmişti psikolojik dedi doktor,antidepresan fln verdi onlarda cok agır geldi açıkcası ööle kaldı sonra.problemde hala devam ediyo bu yüzdende pek olmuyo işte:17::17::17:

off çok zor olmuştur yaaa, ama belki de etki etmiştir canım nerden biliyosun ki, dediğin gibi ilişki sıklığı önemliymiş. Sık olmadığı için de denk gelmiyo olabilir.
Bizim de aynı senin gibiydi ameliyattan önce, çoğu zaman ayda bi kere falandı bizim ilişkimiz biliyo musun ağrısı oluyordu sürekli sol tarafında o yüzden bişey yapamıyoduk :30: düşününce de gerçekten öyle, hiçbi sorun olmasa bile hamile olma oranı çok düşük.. :59:

aslında bi doktora gitse sperm tahlili yaptırsa ne durumda oldugumuzu öğrenicezde gitmiyo.bizimkide ayda bir fln yani:17:

vaginusmus yok,aslında ameliyatlada ilgisi yok.erken boşalma problemi var.bunun için doktora gitmişti psikolojik dedi doktor,antidepresan fln verdi onlarda cok agır geldi açıkcası ööle kaldı sonra.problemde hala devam ediyo bu yüzdende pek olmuyo işte:17::17::17:

tatlım dönem dönem bizde de oluyor ilk sonuçları aldığımız dönemde oldu dr antidepresan verdi kullanmadık bebişko eşinin şu an makul düşünmesini beklemeyin bu erkekelerde çok yorucu süreç çok hassas davranmalısın sıklaştırabilirseniz organik değilse düelir bazen enfeksiyonda yapabiliyor

tatlım dönem dönem bizde de oluyor ilk sonuçları aldığımız dönemde oldu dr antidepresan verdi kullanmadık bebişko eşinin şu an makul düşünmesini beklemeyin bu erkekelerde çok yorucu süreç çok hassas davranmalısın sıklaştırabilirseniz organik değilse düelir bazen enfeksiyonda yapabiliyor

arunam anlayacagın bizde sorun yok erken boşalma problemini evlendiğimiz ilk günden beri yasıyoruz benim öküz kocam çok ihmal hiç bişi umurunda değil söölersin hatalı sen olursun.su içimi bi açıp görme ihtimalin olsa neler var neler bıkmıs usanmısım yemin ederim.bu evliliğe herkesin karsı cıkmasında bişi varmıs.hayatta aldıgım hiçbir karardan pişmanlık duymadım evlenmekten başka keşke bekleseydim.ben bu benim öküzüm yüzünden üniversiteye gitmedim biliyormusun.ege hukugu kazanmısken,şimdide çekiyorum işte eşşekliğime doymayayım ben:43:

arunam anlayacagın bizde sorun yok erken boşalma problemini evlendiğimiz ilk günden beri yasıyoruz benim öküz kocam çok ihmal hiç bişi umurunda değil söölersin hatalı sen olursun.su içimi bi açıp görme ihtimalin olsa neler var neler bıkmıs usanmısım yemin ederim.bu evliliğe herkesin karsı cıkmasında bişi varmıs.hayatta aldıgım hiçbir karardan pişmanlık duymadım evlenmekten başka keşke bekleseydim.ben bu benim öküzüm yüzünden üniversiteye gitmedim biliyormusun.ege hukugu kazanmısken,şimdide çekiyorum işte eşşekliğime doymayayım ben:43:

bizde sorun yok değil çok olacak canım yanlıs yazmısım

ah kuşum sen kezi bir kızsın birçoğumuz senin ablan yaşındayız ne olursa olsu oku derim inan senin yaşında olsam bebişi ertelerdim bebiş konusunu ertele bence eşininde durumu kolay değil o kendini sana karşı ezik hissediyor belli etmemek içinde kaba davranıyordur ah bir destek alabilseniz evlilik tearpistinden çözülecek herşey

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin....çok ihtiyacımız var buna cocuklar evlilikleri düzeltiyo aslında.bugun sana bahsetmiştim ya bi arkadasım hamile nasıl doğum yaparım ben diye düşünüyo demiştim.önce olmuyo diye ağllıyodu sonra oluncada ben nasıl doğum yaparım die ağlıyodu,hatırladın mı bilmiyorum.azönce onunla konusrum telefonda kendisi sincikte öğretmen canı antep fıstıgı cekmiş sinciği adıyamanı alt üst etmişler bulamamışlar fıstık.beni aradı yollayabilirmisin die cok kötü oldum,yanlıs anlamayın kıskanmak değil benimkisi kız kardesimden yakın bi insan bana.içim bi garip oldu üzüldüm allahım neden bizede yasatmıyorsun bu duyguları dedim içimden.insallah bizlerede kısmet eder.o zaman kimin canı ne istersen zaten her memleketten insan var o memleketin nesi meşhursa yollarız.doğuma duba gibi gireriz

evet hayatım kıskanmak değil acaba imrenmek mi denir,sonuçta hiçbirimiz bende dahil kimseye fesat bir şekilde yaklaşmıyoruz,Allah herkese sağlık sıhhat versin,inşallah bizede versin,bizim de canımız birşeyler istesin ve biraz nazlanalım değilmi :))) ben hep derim hamile kalınca eminim tek rakibim akrep nalan olur :))) zaten tombişim o zaman ne olurum Allah bilir :)))

Back
X