Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
alla alla nasıl oluyor anlamadım hamileliğinde kilomu vermiş ?????????

evet bende şaşırdım ve bebiş sağlıklı zaten her an doğurabilirim diyor okulda fink atıyor 35 yaşında hem tombiş kendime bir yakın hissettim farkımız onun 3.bebişi bende 3 üz doğurup farkı kapatsam:(

evet bende şaşırdım ve bebiş sağlıklı zaten her an doğurabilirim diyor okulda fink atıyor 35 yaşında hem tombiş kendime bir yakın hissettim farkımız onun 3.bebişi bende 3 üz doğurup farkı kapatsam:(

benim bir arkadaşımda hamile kaldığında hiçbirşey yiyememişti ve yaklaşık 7-8 kilo vermişti,sonra yavaş yavaş 10 kilo almış tabii doğum yaptığında yine kilolar gitmiş doğum yapmış hali hamilelik öncesinden daha zayıftı :))))

üçüz sahibi olmayı bende hep istemişimdir ama biraz zor gibi :))

eşimim değil de kendi testlerimi yaptıracağım aile hekimim demişti zaten yumurtladın mı yumurtlamadın mı onuda bilmiyorum progesteronum çok kötüydü bu ay tekrar yola devam diyeceğim dhea-so4 yaptıracağım gerek yok demişlerddi ama yaştan dolayı her an herşey çıkabilir

eşimim değil de kendi testlerimi yaptıracağım aile hekimim demişti zaten yumurtladın mı yumurtlamadın mı onuda bilmiyorum progesteronum çok kötüydü bu ay tekrar yola devam diyeceğim dhea-so4 yaptıracağım gerek yok demişlerddi ama yaştan dolayı her an herşey çıkabilir

canım senden hergün birşey öğreniyorum, dhea-so4 ne ?? ben önümüzdeki iki ay oluruna bıraktım,zaten eşimin tedavisine devam ediyoruz bu arada inşallah normal yolla bebişimize kavuşmayı umuyorum ,artık test felan yaptırmak istemiyorum,rahim filmide çektirmicem,zaten çektirsem ne olacak ki eğer normal yolla bebek olmazsa mecburen tüp olacak bu durumda da tüpler tıkalı olsa ne olur olmasa ne olur,sıkıldım atık test test

canım senden hergün birşey öğreniyorum, dhea-so4 ne ?? ben önümüzdeki iki ay oluruna bıraktım,zaten eşimin tedavisine devam ediyoruz bu arada inşallah normal yolla bebişimize kavuşmayı umuyorum ,artık test felan yaptırmak istemiyorum,rahim filmide çektirmicem,zaten çektirsem ne olacak ki eğer normal yolla bebek olmazsa mecburen tüp olacak bu durumda da tüpler tıkalı olsa ne olur olmasa ne olur,sıkıldım atık test test

cnm fsh yüksek olanlar için yapılıyor benim allahtan o çok iyide belli mi olur bize gerek yok ama yumurta rezervi testi normal olacağı kısmı artık zor geliyor bana belki aşılama ama o da yorucu inanki ilk seferde tutacağını bilsem durmam rabbimden ümit kesilmez sperm değerlerinin kalıcı olmadığı ben bu 1 yılda gördüm değerler yüksekken değerlendirmek lazım

kızlar nasılsınız iki üç gündür giremiyorum,dersaneye başlıyorum haftaya onun telaşındayım aklım sizde kaldı...
arunam geçmiş olsun elini mi kestin?nasıl oldu kuzum?

kızlar nasılsınız iki üç gündür giremiyorum,dersaneye başlıyorum haftaya onun telaşındayım aklım sizde kaldı...

bnde dun senı sordum söledıler dersanenın basladıgını
nasılsın tatlım

bnde bıldıgın gıbı
dusunmemen daha ıyı
kafanı dgtman super
ınsallah dalgınlıklan hamıs olursun

inşallah canım..ağzından bal damlıyor:16:
ben de azodan biraz uzaklaşmak istiyorum esasen..eskisi kadar sık giremiyorum topiğe de..
sen napıyorsun bu arada bizim tenktür 20sinde gelecekmiş....

ah bebişkom parmağımı kestim dershane yorucudur inan yorulmak iyi oluyor bende okuldayım 2 hafta sonra etütlerde başlar yorucu olur esramın dediği gibi arada hamiş kalıp doğuruverirmişiz çok ara verme seni özlüyoruz kuzum

bende bugün organik alışverişimi yaptım 2 kutu keçiboynuzu aldım kendime arısütlü polenli ginsengli bal aldım bu cumartesi kuzenimin bebişinin ilk doğumgünü partisi var yandım annemin halası beni bunaltır bebiş yok mu diye kendi gelini 2.bebeğini 15 yıl tedavinden sonra oldu hamiş 40 yaşında ama bende dua edin olsun diyeceğim :59:

yeterim okullar açıldı harala hürele zaman geçiyor sen nsln cnm

rabbime şükür canım
ama biraz kırgınımmm başımda ağrı dönme uyku halifalan var nedendir anlamadımmmm
kolay gelsin canımmm çocuklarla uğraşmak zordurr

Back
X