Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hayırdır canım başınız sağolsun ya :((

Kuzum evet az içmek lazım.ben omega ile f asit alıyorum.Bilmiyorum ama ben de alsam mı women's mega yı??

canım womens megayı yediklerimizden ihtiyacımız olan vitamini alamadığımıza inandığım için aldım,keşke doğal ve güzel besleniyor olsaydım o zaman almazdım

Ana çok geçmiş olsun Kızzzzzzzzzz arunam.saçları boyattın yaptırdın falan nazara mı geldin yoksam :)
Elin için şaka bir yana çok üzüldüm geçmiş olsun.
Bu arada senin ve tüm öğretmen olan arkadaşlarımın yeni yıl döneminde başarılar diliyorum.
Ben de başladım bugün işe.ayy nasıl özelmişim :P

Ayrıca bugün ben hastaneyi aradım ancak bana bilgi vermedikleri gibi arayacağız deyip aramadılar.Özel olsa şimdiiiiii ohhhhhoohho çoktan yapılmış doğurmuştum :)))
Belki yarın ararlar.Bugün olmadı anlayacağınız kızlar..öptüm çok..
bu konuda da onları Allah bildiği gibi yapsın diyorum,insan en azından bir açıklama yapar,şimdi şikayet etsen kime edeceksin,artı birde bundan sonraki işleri aksatırlar :(( sanırım ya sabır ya selamet demekten başka yol yok,,özeller valla nerdeyse gelip evden alacaklar :)))

cnm diğer topiği çok işgal etmeyim diye sadece başsağlığı diledim bende bugün kuzucuklarımlaydım cmtsi elim kesildi dikiş atıldı o halde düğüne gittim gezmeyede pazar günü 10 kg fasulye pişirdim difrize attım:37:cnmcım sen nsln

geçmiş olsun hayatım,bugün nasılsın,kaç dikiş atıldı ?

KISIRLIK TARİH OLACAK
Kocaeli Üniversitesi Kök Hücre ve Gen merkezinde çalışan bilim insanları bir ilke imza atarak yağ dokusundan elde ettikleri kök hücreyle canlı üretmeyi başardı...
02:30 | 08 Eylül 2011
Türk bilim adamlarının önemli bir sorun haline gelen erkek kısırlığına karşı çözüm arayışı, dünyada ilk kez başarıyla gerçekleştirilen bir yönteme imza atmalarını sağladı. Kocaeli Üniversitesi Kök Hücre ve Gen Tedavileri Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin (KÖGEM) yürüttüğü çalışmalarda, önce kendi yağ dokusundan kök hücre alınan sonra kısırlaştırılan denek hayvanlarının daha sonra sperm ürettiği saptandı ve bu spermlerle yeni canlı elde edildi.
28 Eylül-2 Ekim arasında Sapanca’da düzenlenecek uluslararası kongrede açıklanacak çalışmanın sonuçları dün Ritz Carlton Oteli’nde düzenlenen basın toplantısıyla duyuruldu. Toplantıda ayrıca 2009’da yine dünyada ilk kez başlatılan kök hücreyle kıkırdak elde etme projesi hakkında da bilgi verildi. Kocaeli Üniversitesi Kök Hücre ve Gen Tedavileri Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Kök Hücre Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Erdal Karaöz, kök hücrelerin halen vücuttaki kemik iliği, yağ dokusu, amniyon sıvısı, diş kökü, rahim, yumurtalık, plasenta ve kordon kanı gibi çeşitli kaynaklardan elde edildiğini belirterek, “Kök hücrelerden bugün kas, sinir, kemik, kıkırdak, yağ, karaciğer ve insülin hücreleri ile damar yapılabiliyor. Ölü dokuların tekrar canlandırılmasını sağlamak için gelecekte kök hücreleri kullanacağız” dedi.

NASIL YAPTILAR?

Prof. Dr. Karaöz, kısırlaştırılan erkek farelerde tüp bebek uzmanı Doç. Dr. Cihangir Çakıcı ile yaptıkları çalışma hakkında da şu bilgileri verdi:
“Hayvanların kendi yağ dokusundan kök hücrelerini aldık. Daha sonra bu fareleri kısırlaştırdık. Kısırlaştırdığımız farenin tek testisine kök hücre enjeksiyonu yaptık diğerine yapmadık. Daha sonra dişileriyle çiftleştirdik ve dünyada ilk kez yağ dokusundan elde edilen kök hücrelerle canlı dünyaya getirdik.”

Arkadaşlar bu demek oluyor ki ankalife söylediklerinde haklı. (bende hep izinden bahsedildiği için temkinli yaklaşıyordum) Bu arada Doç. Dr. Cihangir ÇAKICI ankalifeın dr. görüşen arakadaşlar vardı diye hatırlıyorum. Zaman konusunda mutlaka bize fikir vereceklerdir.

buda benden size güzel bir haber

gerçekten güzel bir haber, bakalım 28 eylülde ne anlatacaklar

cnm galiba önce elim kesildi çok tektaşım çat dedi düştü kolyem koptu tencere kaliteli seramik kolları ayrıldı yok artık dedim cmtesi kayınpederim gelmek istemişti düğün nedeniyle alamadık omu yaptı :27:

canım bence mutlaka nazar duası okuyun bukadar üst üste gelmiş,inşallah nazar varsa bunlarla geçmiştir

merhaba canım bizler iyiyiz cok sükür sen nasılsın?basın sagolsun kim öldü ya..bugun benim eşimde doktora gitti ne teşhisi koymuslar biliyormusunuz "azospermi" biz bilmiyorduk sanki azo oldugunu allahım deliricem bn ya bu doktorlar neden bu kadar acımasız 200 tl yi hoooooop cebe indirdi.doktor hiç zaman kaybetmeden tüp bebek yaptırın cok gecikmişsiniz demiş,bnm yasım 25 esimin yası 27 cok mu gecikmişiz gercekten:(((

hayatım yazdıklarını okuyunca inan güldüm, ya böyle bir salaklıkmı olur,azosperm oldudğunu yeni mi anlamış,sanırım bazı doktorların çok fazla eğitim gördükleri için artık akılsağlıkları yerinde değil,

bence çok geç kalmadınız,üstelik zararın neresinden dönülse kardır, bak ben 36 oldum artık eşimse 38 olacak,biz hala panik halinde tüp bebek merkezine koşmadık,doktorlara kalsa ilk öğrendiğimizde hemen eşimi mikro tese ameliyatına alacaklardı,sperm tahlilini gösterdiğimizde medical parktaki alibey yüzümüze atmıştı o anı herhalde ömür boyu unutmayacağım ama Allahın izniyle iyi yolda ilerliyoruz ve inşallah dahada iyi olacağını umuyoruz,sen sakın doktorların dediğine bakıpta üzülme,birde sizin daha yaşınız ne ki???? kaç yaşında evlenmek lazım mış acaba 16-16 yaşındamı evlenecekmişsiniz, KAan bey eşime eğer 10 yaş genç olsaydınız tedavi yapardık tüp bebeği hiç önermezdim demişti yani eşimin 10 yaş genç hali 27 oluyor,bu da demek ki tam tedavi zamanı

mrh kızlar nasılsınız bu gün sabahtan bu yana bir baş ağrısıyla kalktım nedir bu anlamdımm

geçmiş olsun hayatım, ben bugün çok iyiyim ( tüüü maşallah diyeyimde kendme nazarım değmesin ) bıgün şirketteki arkadaşlarla ortak doğum günü partisi yaptık ve bir iki hediye aldım :))))

geçmiş olsun hayatım,bugün nasılsın,kaç dikiş atıldı ?

cnm kuşburnu reçeli göndermişler öfke ile tezgaha koymamla patladı parmağıma girdi koştuk o kanamayı görünce karşımızdaki tıp merkezi 4 gün sonra alınacak hiç bilmiyorum kaç dikiş iz kalmaz inşallah eşimde kızıyor ya şah damarına gelseydi diyor

geçmiş olsun hayatım, ben bugün çok iyiyim ( tüüü maşallah diyeyimde kendme nazarım değmesin ) bıgün şirketteki arkadaşlarla ortak doğum günü partisi yaptık ve bir iki hediye aldım :))))

tatlışkom iy ki doğdun keşke beraberde kutlasaydık şu buluşma işini ayarlayalım

cnm kuşburnu reçeli göndermişler öfke ile tezgaha koymamla patladı parmağıma girdi koştuk o kanamayı görünce karşımızdaki tıp merkezi 4 gün sonra alınacak hiç bilmiyorum kaç dikiş iz kalmaz inşallah eşimde kızıyor ya şah damarına gelseydi diyor

Allah korumuş hayatım dikkat et öfkeyle kalkan zararla otururmuş unutma

rabbim herşeye kadir bugün 9 aylık hamile velim geldi 86 kiloyla kalmış şu an ise 85 kg bebişte 3 kg muş vay dedim:44:

fundam bu ay testlerimi özelde yaptırmak istiyorum kaça çıkarım acaba tümlab hiç duydun mu

canım biz tümlabda hiç tets yaptırmadık ama telefon açıp sorunca bildiğim kadarıyla fiyatları söylüyorlar,

sanırım bir daha ki sperm testini orda yaptırıcaz çünkü eşim labistanbgulu hiç beğenmemiş

Back
X