Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sağol canım. gerçekten kaan hocanın morali ile eşim biraz daha azimli bu sefer. hiçbişey kullanmıyorduk şimdi çok azimli bakalım inşallah devam ettirir. tabiki canım herşeyi paylaşırım birbirimize destek olurz inşallah.

cnm bende eminim canlıda göreceksin milyonlarıda göreceksin

aminnnn aminnnn canım hepimiz inşallah canlıları görelim bebekleirmize kavuşalım.

saol canım benim tedavisi 1,5 sene önce bitti 3 ayda bir kontrolleri var...
allaha şükür şimdi çok iyi inş bidaha tekrarlamaz nolur dua edin hepiniz
canım sizde sakın ümitsizliğe kapılmayın...
ne zaman nasıl bi mucizeyle karşılaşacağınızı kimse bilemez...
allah büyük sabredip dua edip çabalıycaz...
elbet birgün emeklerimizin karşılığını verecek rabbim...

amin inş fundacım... bugün hormon testlerini yaptırdı eşim sonuçları gayet iyi diğer topikte paylaştım...
cuma günü kaan hoca nasıl bi tedaviye başlayacak görücez...

merak etme güzel bir tedaviye başlar inşallah :)) bize yazarsın artık neler yaptığını :) ne güzel bak tertemiz tahlil sonuçlarıyla başlıyorsunuz

inşallah iyi bir doktora denk gelirsinizde aralarından en sağlıklı olanını seçer

merak etme güzel bir tedaviye başlar inşallah :)) bize yazarsın artık neler yaptığını :) ne güzel bak tertemiz tahlil sonuçlarıyla başlıyorsunuz

fundam gelmişnasılsın canım benim hiç görüşemiyoruz tabi diğer kızlarda hepinizi çok çok çok özledim

canım bi artık ne bulsak kullanıyoruz :))))
eşimin kullandığı bitkiseller : çörek otu,incir,hurma,kuru kayısı,kuru üzüm,kabak çekirdeği,kavun çekirdeği yağı,fındık ,ceviz, ballı karışım ( tabi bunların hepsini bir arada almıyor ne şekilde kullandığını tam olarak bende bilemiyorum,sabah kendisi alıp çıkıyor ,sebze ağırlıklı besleniyoruz

vitaminler + ilaçlar: mega men, omega 3 , selenyumlu e vitamini,yarım klomen, bugün endol alacak, birde ginseng içmeye başlayacak ,sanırım haplar bu kadardı :)) pardon birde proxeed plus var

benim kullandıklarım : hergün bir kaşık bal,ceviz yemeye çalışıyorum,aslında çörek otu yemem lazım ama hepo unutuyorum malesef,hurma yiyorum ,
vitamin + ilaçlar : womens mega + e vitamini + omega 3 + folik aitli kan ilacı

sanırım bizim yediklerimizi başkası yese istanbul çevresinde koşarak tur atar :))))

hayatım ne büyük hastalıkları atlatmışsınız ,inşallah rabbim sabrınızın sonucu güzel bebişlerle yuvanızı şenlendirsin,sağlıkla ,huzurla,mutlulukla evlatlarınızı büyütün

[SUP][/SUP]

geldim fıstığım geldim :)) valla bende çok özledim,işlerimi ayarlayıp erken kaçtım :)))
anlat bakalım neler yapıyorsun eşin geldimi

geldi canım geldi( aynı gitti aynı geldi hiç bir kıpırdanma yok bu bnm ali kaptanda...hiç çabalamıyor bende umursamıyorum artık çakşır otu almıstı sadece 1 gün kullandı küstüm konusmadım kullanmıyor diye ama fayda etmedi.bizden ne köy olur ne kasaba canım neyse biz hiç bi halt yapmadan mucize olmasını bekliyoruz kısacası.beni boşver yerimizde sayıyoruz belkide dahada ilerleyecek,asıl sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor...

canım inşallah eşin ne kadar yanlış davrandığını anlar,aslında azosperm korkmaması gereken birşey ,pek çok mucizeler okuduk bugüne kadar ,biraz gayret etse aslında şifa bulabilir,

ben ne yapayım koştur koştur işe gidiyorum,sonrada koştur koştur geri geliyorum,iş yerinde zaten aşırı bir yoğunluk var,inanırmısın Kaan hocanın eşime kullansın dediği ilacı bile almayı unutmuşum , bu akşam gelirken eşim alacak ,inşallah bulabilir,bizde büyük bir heyecanla test zamanımızın gelmesini bekliyoruz,inşallah Rabbim şifa verir

canlar ben kaçıyorum,
namaz kılıp mutfağa geçicem,bu akşam brokoli çorbası yapmayı düşünüyorum inşallah güzel olur

kızlar acil olarak jinekolog önerinize ihtiyacım var...
istanbul avrupa yakasında internete falan baktım ama size de sorayım dedim..
annem için soruyorum,moralim de çok bozuk

sorma canım bir yoğunluktur gidiyor ...inanır mısın dün iş çıkısı artık ağlıyordum ben ayaklarımın ağrısından.sabahın 7:30undan aksamın 17:30una kadar 10dk oturamıyorum.bir yemeğe cıkıyorum en az 5 kere arıyorlar bitmedimi daha diye yemegi ağzımlamı yiyorum yoksa baska bir yerimlemi bilmiyorum...daha 15 gün fln sürer herhalde,bitseydide rahatlasaydım azıcık

kızlar acil olarak jinekolog önerinize ihtiyacım var...
istanbul avrupa yakasında internete falan baktım ama size de sorayım dedim..
annem için soruyorum,moralim de çok bozuk

hayatım şu an kelin ilacı olsa kendi başaına sürer diyebilirim,bende arıyorum ama hala bulamadım,
sanırım aruna iyi birini buldum diyordu,istersen ona bir sor bakalım,
hayırdır neden bu kadar acil arıyorsun???

canım Allah yardımcın olsun inşallah,gerçekten zor işin, ben yardımcım varken rahattım ,şimdi bir iki ay yine zorluk çekerim ama yeni kız öğrenince yine rahatlarım inşallah

yok hayatım malesef göremedim, internet gitti bende sinir oldum içeri gitmiştim, sanılsın bakalım hayat nasıl gidiyor,okullar açıldı koşturmaca ...

allahtan bebişlerim büyüdü 9 yaşındalar çok yormuyorlar eşimin pazar sınavı var sorumlulukları arttı bu akşam dedim dışardayız balık günümüz şimdi kredi kartı ekstresine baktım göçmüşüz geçen cmtsi kalabalıklardaydım bu cmtsi lise arkadaşlarımla gün tadında ev oturmam var birisi 11 ve 2 yaşında birinde 7 yaşında birindede 2 yaş grubu meleği var artık ben acıların kadını moduna girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…