bahar napıyorsunnnnnnnnnnnnnnnn
ay cnm çok heyecanlandım hadi topiğimizin ilk hamişi ol sonrada arkandan hepimiz dökülürüz
canım benim ya insallah en kısa zamanda mucizene kavusursunsen ilk hamişimiz ol bak bebişimize ne hediyeler alıyoruz minicik patikler eldivenler zıbınlar ayyyyy çok heveslendim yaaa benimde eşim istanbulda giremiyorum ne zamandır iş yerindede bir yoğunluk bir yoğunluk mahvoluyorum:86:bütüüüüüüüün kızlar hepinizi öpüyoruuuum
hayatım bu süper bir haber,Rabbim inşallah ilk denemenizde bebişinizi verir,bu arada aşılamayla felan başlamayacaklar değilmi?
Kaan hocanın söylediği yöntemi felan kullanacaklarmı?? hadi bakalım ilk sen mi olacaksın acaba :)))) inşallah rabbim yardımcın olsun
kızlar nasılsınız
sizi çok özledim gerçekten...dersaneye gittiğim için pek giremiyorum artık.....
aruna,funda,husmeh,esra,melis tüm arkadaşlarım nasılsınız eskileri okuyamadım maalesef
artık iyi haberler almak istiyorum buraya geldiğimde bi arkadaş acaba müjde vermiş midir diyorum ama bişey yok
meliscim tedavi gününüz belli oldu mu aklım kaldı?hadi ilk hamişimiz ol kuzummmmmm...
husmehcim nasılsın hayatım herşey yolundadır inşallah.
arunam canım benim var mı bi gelişme dediğin gibi alacaklarımı carrefourdan aldım süpersin.bi de gncye gittik orda hangi ürünü alıyodunuz arginmaxı mı bize onu önermediler işe yaramaz azospermde dediler((bi de vücudumuzdaki yağ oranını ölçtürdük normal çıktı en azından bu iyi haber ama benim kas oraım çok düşükmüş spora başlıcam yine..
esra nerelerdesin canım özledik...
fundammmmmmm pozitif enerjine bayılıyorum....sen olmayınca bi tuhaf geliyo topik bana
onlinesin yehuuuuuunasıl gidiyor hayat?
evet canım ben de oje topiğine bakıyodum artık sıkıntıdan:)))napıyım bebekim sıkıntıdan o topik senin bu topik benim dolanıp duruyorum
sen de benim gibisin bi bakıyorum ordasın bi bakıyorum burdasın
böyle giren olmayınca çok sıkıcı oluyor dimi :97:
Kızlar Allah hepinizden tek tek razı olsun.İnşallah benim güzel kalpli arkadaşlarım.Sizlerden inşallah bu kızın şansı dönsün deyin yeter :)
Hayatım boyunca hep bir çabalama hep bir uğraşla bir takım şeyleri elde ettim.Daha da imtihanım bitmedi.Buna da şükür ki bunun bile farkındayım.Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.Biliyorum ki Allahım onu analım diye bize dertler veriyor hastalık veriyor.İnşşallah iyi birer kul oluruz.
Benim uzun protokolmüş anladığım kadarıyla.Aslına bakarsanız yarın eşimle gidelim diyoruz hastaneye.Tedavinin şeklini bilmiyorum ama mikroenjeksiyon yapılacak demişlerdi eşime , inşallah yapılır her ne kadar Ege'nin yöntemleri eski deseler de..Ben inanıyorum.Dr lara güveniyorum...
7 Ekim tarihi benim ilk iğnelerime başlama tarihim ancak 11 gün kullandıktan sonra tekrar iğneler verilecek bana.Yani uzun sürecek bir tedavimiz olacak.Buna da şükür.İnşallah ilkinde kavuşurum minik mucizeme.Sizlerin dualarınıza ihtiyacım var canım kardeşlerim.
Bu arada artık kimseden çekinmiyorum bu durumu ancak kimsenin de bilmesini istemiyorum çünkü benim morale ihtiyacım var ve daima olacak.Bunu da az kimse bilirse ben yormaz diyorum.Eşim de benimle aynı fikirde.Ancak eşime zaman zaman da kızmıyor değiim.Biraz spor yapma ve güzel beslenme konusunda sürekli onu uyarıyorum...Artık bugün kızdım ben hormon ilaçları kullanacağım bencilliği bırak dedim ;( onlara göre hava hoş değil mi kızlar))
Olsun yine de ben bebeklerime kavuşmak için göbüşümden delik açmak için sabırsızlanıyorum.Rabbim bu uğurda savaş veren tüm değerli arkadaşlarıma ve bana da yardım etsin.Bu zorlu süreci umarım hakkımda hayırlı olan bir sonuçla ve bunu sindirerek geçiririm.Çok sabırsızım arkadaşlarım.Allah hepinizden tek tek razı olsun..
Tüylerim diken diken oldu kız :))evet canım ben de oje topiğine bakıyodum artık sıkıntıdan:)))
melis canım arkadaşım benim inan anlattıkların o kadar tanıdık o kadar sahici ki...sanki ben yazdım bunları.ben de hayatım boyunca herşeyi çabalayarak elde ettim inanılmaz zorluklarla...herkesin haytında kırılma noktaları vardır herkesin üzüntüleri vardır ama bu denli midir bilmiyorum?????
bakıyorum insanlar pek çok şeyi şansları yardım ediyor ve herşey kolaylıkla oluveriyor...lakin ben artık tırmalamaktan yorulduğumu hissediyorum..şikayet etmiyorum Allaha sığınıyorum ama kolaylık diliyorum rabbimden..artık rahat bi nefes alsam diyorum,koşturmayı endişeyi kaygıyı bıraksam arkama yaslanıp ohhhh desem diyorum..olur mu olmaz mılar peşimi bıraksın istiyorum..olsun istiyorum melis...şans bana göz kırpsın,meleğim bana gelsin istiyorum.
arzu ettiklerim tam oluyor derken elimden kaçıp gidiyor her seferinde..bu kez yakalayayım istiyorum..Allahım dualarımı kabul etsin istiyorum..sesimi duyuyor biliyorum..şu an bile regl olmayı beklerken acaba mı diye kafamda dönen düşüncelerin sıkıntısı altında ezim ezim eziliyorum..hayatımızın ortasındaki sıfırın ortasında bile umud ediyorum ve bu umutla umutsuzluk arasında bocalayıp kendime kızıyorum endişelerimle yüzyüze gelip o soruyu soruyorum kendime OLAMAZ MI? ve cevap veriyorum:OLABİLİR!
bigün meleğimiz bize gelecek melis..buna inanıorum ben......
kızlar nasılsınız
sizi çok özledim gerçekten...dersaneye gittiğim için pek giremiyorum artık.....
aruna,funda,husmeh,esra,melis tüm arkadaşlarım nasılsınız eskileri okuyamadım maalesef
artık iyi haberler almak istiyorum buraya geldiğimde bi arkadaş acaba müjde vermiş midir diyorum ama bişey yok
meliscim tedavi gününüz belli oldu mu aklım kaldı?hadi ilk hamişimiz ol kuzummmmmm...
husmehcim nasılsın hayatım herşey yolundadır inşallah.
arunam canım benim var mı bi gelişme dediğin gibi alacaklarımı carrefourdan aldım süpersin.bi de gncye gittik orda hangi ürünü alıyodunuz arginmaxı mı bize onu önermediler işe yaramaz azospermde dediler((bi de vücudumuzdaki yağ oranını ölçtürdük normal çıktı en azından bu iyi haber ama benim kas oraım çok düşükmüş spora başlıcam yine..
esra nerelerdesin canım özledik...
fundammmmmmm pozitif enerjine bayılıyorum....sen olmayınca bi tuhaf geliyo topik bana
onlinesin yehuuuuuunasıl gidiyor hayat?
Kızlar Allah hepinizden tek tek razı olsun.İnşallah benim güzel kalpli arkadaşlarım.Sizlerden inşallah bu kızın şansı dönsün deyin yeter :)
Hayatım boyunca hep bir çabalama hep bir uğraşla bir takım şeyleri elde ettim.Daha da imtihanım bitmedi.Buna da şükür ki bunun bile farkındayım.Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.Biliyorum ki Allahım onu analım diye bize dertler veriyor hastalık veriyor.İnşşallah iyi birer kul oluruz.
Benim uzun protokolmüş anladığım kadarıyla.Aslına bakarsanız yarın eşimle gidelim diyoruz hastaneye.Tedavinin şeklini bilmiyorum ama mikroenjeksiyon yapılacak demişlerdi eşime , inşallah yapılır her ne kadar Ege'nin yöntemleri eski deseler de..Ben inanıyorum.Dr lara güveniyorum...
7 Ekim tarihi benim ilk iğnelerime başlama tarihim ancak 11 gün kullandıktan sonra tekrar iğneler verilecek bana.Yani uzun sürecek bir tedavimiz olacak.Buna da şükür.İnşallah ilkinde kavuşurum minik mucizeme.Sizlerin dualarınıza ihtiyacım var canım kardeşlerim.
Bu arada artık kimseden çekinmiyorum bu durumu ancak kimsenin de bilmesini istemiyorum çünkü benim morale ihtiyacım var ve daima olacak.Bunu da az kimse bilirse ben yormaz diyorum.Eşim de benimle aynı fikirde.Ancak eşime zaman zaman da kızmıyor değiim.Biraz spor yapma ve güzel beslenme konusunda sürekli onu uyarıyorum...Artık bugün kızdım ben hormon ilaçları kullanacağım bencilliği bırak dedim ;( onlara göre hava hoş değil mi kızlar))
Olsun yine de ben bebeklerime kavuşmak için göbüşümden delik açmak için sabırsızlanıyorum.Rabbim bu uğurda savaş veren tüm değerli arkadaşlarıma ve bana da yardım etsin.Bu zorlu süreci umarım hakkımda hayırlı olan bir sonuçla ve bunu sindirerek geçiririm.Çok sabırsızım arkadaşlarım.Allah hepinizden tek tek razı olsun..
ilk hamişimiz sen ol melis sonra da sırayla dökülelm peşinden.....
Tüylerim diken diken oldu kız :))
Canım benim inan tabi.İnanalım. Bak Rabbim o kadar büyük ki her adet olduğumuzda bile üzülüyoruz umut veriyor Rabbimiz bize.Bir ay umutlarla geçiyor sonu hüsran da olsa birkaç hafta umutlanıyoruz.Allahın hikmeti işte..
Allahım inşallah şans meleklerimizi bize verir , şansımız döner kuzum.Ben de inanıyorum , İyi düşünüyorum.Olacak aşkım.Dualar edelim birbirimize hepimiz.öpüyrum çok aşkım...
hayatım arunam evicap alıyoruz zaten...ginseng kapsül mü alalım yoksa arginmax mı?proxed çok pahalı okadar şua an veremeyiz ben de çalışmıyorum malum...cnm benim aldıkların şifa olsun proxeed argımaxden kapsamlıydı bence sen aldırma neye fayda edeceği belli olmaz e vitamini mutlaka alsın hücre yenileyici ginseng kore ama ben eminim artacak sayınız gelsin
ilk hamişimiz sen ol melis sonra da sırayla dökülelm peşinden.....
benim ara ara vuran ağrım var regl günüm geldi de tık yok:18:uffffff ne sıkıntı yaptım yaaaaaa:))))
hayatım arunam evicap alıyoruz zaten...ginseng kapsül mü alalım yoksa arginmax mı?proxed çok pahalı okadar şua an veremeyiz ben de çalışmıyorum malum...
bi de incir kürü yapıcam organik incir ve zeytinyağı aldım carefourdan nasıl yapılıyodu topikte fikir birliği sağlanamadı da:))))sen bilirsin kuzum
tamam canım sabah akşam bi tane mi yenilecek bunlar...bi de ben internette 21 gün yapın bi hafta ara verin iki ay devam edin küre diyor...öyle mi oluyor hayatım?cnm bu konuda eşinin damak tadıda önemli ben üç türlü yapıyorum genelde 10 incir koyuyorum büyük kovanoza sızma zeytinyağını da üstü örtecek kadar koyuyorum azaldıkça incir ekliyorum ikincini eşim seviyor hafif tefolnda kızartıp yağa koyuyorum üçüncüsü zaruri incir kürü yapacaksam yapıp içemiyorum eşim haşlanmış 16 incire acıyor süzüp yağa koyuyor evet tatlım proxeed bizi batırmıştı birde 6 ay kullanmak gerek argimax içinde dur bakayım okudum bence ginseng al devletin verdiği multivitamin b vitami evicap toparlarsın
çinko largine eksik kalır çinko hindi eti kajuda bol bol var largine araştırmalıyız doğalını ara ara folik asit verirsen argimax yapmış oluruz
cnm bu konuda eşinin damak tadıda önemli ben üç türlü yapıyorum genelde 10 incir koyuyorum büyük kovanoza sızma zeytinyağını da üstü örtecek kadar koyuyorum azaldıkça incir ekliyorum ikincini eşim seviyor hafif tefolnda kızartıp yağa koyuyorum üçüncüsü zaruri incir kürü yapacaksam yapıp içemiyorum eşim haşlanmış 16 incire acıyor süzüp yağa koyuyor evet tatlım proxeed bizi batırmıştı birde 6 ay kullanmak gerek argimax içinde dur bakayım okudum bence ginseng al devletin verdiği multivitamin b vitami evicap toparlarsın
masalım bizde arunanın dediği gibi yapalım incir kürünü çoğunluk böyle söylüyor sanırım...
aman kafam uçtu valla kür macun ilaç vitamin derken kafayı yiycez
allah kocişlere sabır ve şifa versin...
tamam canım sabah akşam bi tane mi yenilecek bunlar...bi de ben internette 21 gün yapın bi hafta ara verin iki ay devam edin küre diyor...öyle mi oluyor hayatım?
hindi bulamıyorum ki aruna...ben şimdi larginine almayayım mı canım?çinko da almıştım ben ama napsam?folik asit de mi alayım oyyyyy yoksa tribulus mu alsam?bebekim sen bilirsin bana bi akıl versene..
şu an proxed alamam,yeşilex düşünmüştük ondanda caydık....
evet canım ya on taneyi koy kavanoza işte hergün yesinler akşam sabah bi tane....
ay fenalık geldi bahar ne yedirsem diye düşünmekten....biz ye diyoruz yiyolar fayda etmezse ihale üstümüze kalabilir
Allah razı olsun senden aşkım..İnşallah kucaklamak nasip olur bebeğime.İnşallah sırayı ha ben ha başkası çeker sonuç olarak hepimiz kavuşuruz miniklerimize.Onları seveceğiz onlar bizim en çok değerlilerimiz.melisim okurken gözlerim beraber gün sayacağız gelecek meleğin ve o dönemde tek tek hepimizin göbişi dolacak
Canımsın benim..Allah razı olsun.İnşallah bu imtihanı hepimiz atlatacağız.ilk hamişimiz sen ol melis sonra da sırayla dökülelm peşinden.....
benim ara ara vuran ağrım var regl günüm geldi de tık yok:18:uffffff ne sıkıntı yaptım yaaaaaa:))))
hayatım arunam evicap alıyoruz zaten...ginseng kapsül mü alalım yoksa arginmax mı?proxed çok pahalı okadar şua an veremeyiz ben de çalışmıyorum malum...
bi de incir kürü yapıcam organik incir ve zeytinyağı aldım carefourdan nasıl yapılıyodu topikte fikir birliği sağlanamadı da:))))sen bilirsin kuzum
Ne şarkısı yavrum :) anlatan birini bulabildin mi,ben çıkmıştım kk dan..melis şarkı atcam da nasıl atılıyo biliyo musun.....
aynen öyle bebekim tüm ihale bize kalabilir
aman allah şükür yiyorlar ya bu da bişey...
Kesinlikleeeeeee..çok şükür.benimkisi çok kilo aldı yedirdiklerimden.ama spor yapmaları lazım ki o yedikleri vitaminler yerini bulsun.yapmıyor ona canım sıkkın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?