Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yine kimsecikler yok neden acep,kızlaaaaaaaaaar ne oldu bize yaaaaa hiçkimseler gelmiyor artık,çok özledim hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

ya ne balon gibisi fundam ya incecik dal gibisin şişsen şişsen ne kadar şişmiş olabilirsinki allah askına.bunu stres yapma kendine unutma relax olman lazım:)))))))))

hayatım vitaminler felan derken şiştim,malesef eşimde kilo aldı,ikimizde kendimizi aynada görmek istemiyoruz :((

valla fundam boğazım o kadar kötüki anlatamam.dün iş çıkısı anneme gittim bana baksın die,bana balla zencefil karıştırıp yedirdi yarım saat sonrada ılık bi süt içirdi yumusacık oldu bogazım.bugun yine gidicem doktor anneme:)))

anne gibisi yok değilmi :)) bende bugün çok rahatsızım önce anneme gideyim dedim sonra annem panik yapmasın diye eve geldim ,leyla gibiyim başım dumanlı :(( sanırım artık kansızlık için iyi bir tedavi görmem lazım,

annen yakınken ence fırsatını en iyi şekilde değerlendir,inşallah en kısa sürede şifa bulursun

Merhaba Arkadaşlar,

Birbuçuk yıllık evliyim son 8 aydır çocuk istiyorduk fakat bir türlü olmuyordu doktorlar önce eşine bakalım dedi ve sıradan bir poliklinikte test yaptırdık. Sonuç 0 çıktı. İnanmadık ilk önce sıradan bir polikinik dedim olmaz öle şey dedim.Bu sefer tekrar eşim ile birlikte jinemed tüp bebek merkezine gittik sonucu elimize aldığımızda dünya başımıza yıkıldı sanki. Kabus gibi birşeydi. ne yapacagımı ne diyecegimi bilemedim o an eşime Hani biri ölürde onun öldügüne bir süre kendinizi inandıramazsınız ya sanki öle birşeydi.Şimdi ise nerden ve nasıl başlayacağımızı bilemiyorum.Ve ne yapmam gerektiğinide. Sizce ben nerden başlamalıyım nasıl bir tedavi yapılmalı ve ya ben de anne olabilirmiyim?:43:

merhaba,

geçmi olsun,inşallah en kısa sürede şifa bulursunuz
tedavi için öncelikle sakın panik yapmayın,bizim durumumuzda olan pek çok kişi var ve çok şükür tedavi sonucunda bebek sahibi olabiliyorlr, hatta normal yolla bile bebek sahibi olanlar var, umarım maddi durumunuz bu tedavileri kaldırabilir, öncelikle iyi bir doktorla işe başlamalısınız, bu konuda Kaan hocanın üzerine yok bence, biz tedavimize onunla başladık ve çok şükür sperm çıkışı oldu,

sanırım sizden birtakım tahliller ister,hormon testleri felan muayene içinde ankaraya çağırır,eşin sigara içiyorsa bence hemen bıraksın,hormon tahlillerinden sonra bitkisellerede başlayabilirisiniz,bitkisel kürleri Kaan hocada tavsiye ediyor,daha önceki sayfaları inceledinmi bilmiyorum,eşimde pek çok bitkisel kür uyguladık,özellikle ramazan ayı bizim açımızdan çok olumlu geçmişti,dışarda yemek yemediği için herşeyi kontrol eltında tutabilmiştim,

inşallah eşinle aranız iyidir ,malesef tedavi süresi biraz uzun ve erkekeler genelde gururu yapıyorlar ve tedavi süresince eşlerini delirtebiliyorlar, tedaviye başlayınca yaptıklarını bizimle paylaşırsan sevinirim,
tekrar geçmiş olsun
funda

Kızlarr Allah razı olsun..Yarın iğnelere başlıyorum, iş yerimdeki hemşireye vurdurcam ama hafta sonu kime vurdurcam bilmiyorummmmmm , dualarınıza çok ihtiyacım var.Uzun zamandır giremedim size yazamadım. İşim çok yoğun ve yıl sonuna yaklaştıkca da artıyor.İlaçları tedavimi bile unuttum yemin ederim.Bugün bir arkadaşım başladı bize,bebeği varmış ve durun bakalım ne diyor, doğurmak için acele etme dedi baana..tabii bilmiyor benim sorunumu,kendi keşke biraz daha bekleseymiş.hamilelerden sonra bu arkadaş bana soğuk bir su içmiş gibi geldi..

Ama bilmiyorum ama iştee kıymet bilmek ne kadar önemli değil mi.Yarabbim biz nasıl istiyoruz, istemeyenlerin ise ne kadar cabuk oluyor.imtihanımız işte..

ben sizlerden dua istiyorum kardeşlerim, sizi çok özlemişim bu arada..
bahar ve fundam çok teşekkür ederim.

kuzum benim yaa sana ben okumak istiyorum bir şey çıkıyor ya, duamı edeceğim sana allahın izniyle.​

canım tedavin hayırlı olsun,Rabbim inşallah en kısa sürede bebişlerine kavuşmanı sağlar,ne güzel bak tedavin başladı artık yola çıktınız,yolun sonu hakkınızda hayırlı olsun canım,tüm dualarımız seninle ,kocaman öpüyorum canım seni

kızlar bugünlerde gözümü hiç açamıyorum,benim çok garip bir regli dönemim var,mesela 3 gün önce sadece hafif bir lekelenme oldu sonrasında hiçbirşey yok,sadece baş dönmesi halsizlik, aykayta duramıyorum,bugünde sacılı ağrılı bir şekilde kanamalar başladı,iş yerinde başımı kaldıramadım,izin alıp erkenden geldim,şimdi yatıp uyumayı düşünüyorum nasıl geçecek bugünler bilmiyorum

kızlar bugünlerde gözümü hiç açamıyorum,benim çok garip bir regli dönemim var,mesela 3 gün önce sadece hafif bir lekelenme oldu sonrasında hiçbirşey yok,sadece baş dönmesi halsizlik, aykayta duramıyorum,bugünde sacılı ağrılı bir şekilde kanamalar başladı,iş yerinde başımı kaldıramadım,izin alıp erkenden geldim,şimdi yatıp uyumayı düşünüyorum nasıl geçecek bugünler bilmiyorum

kıyamam canım benim ya,yarçın varsa evde sıcak bi tarcın iç sonra corap fln giy ayağına battaniyeyide çek üstüne uyu birzcık iyi gelecektir.7 gün gecikmeden sonra bende bugun oldum sonunda,ben ilk gün bişi hissetmiyorum ama ikinci gün yerleri tırmalıyorum serum takdırmadanda asla gecmiyo,zaten bu aralar serumdan yana sansım bol dün ikitane taktılar.yasadıgımız stres vücudumuzdan cıkıyor hastalık olarak.allah yardımcımız olsun:43:

canlarım nasılsınız yarın yeğenimin doğum günü onun için kardeşideydikkkkk paşanın istekleri hiç bitmediii sabahı nasıl edecek bilmem

saol canım inş...
sen daha öncede sormuştun bana sudafedi sanırım ondan sonra bahsettin eşine...
canım bize kaan hoca günde iki defa dedi sabah akşam tok karnına...
canım ne bileyim sonuçta bu bitkisel bişey değil ilaç...
dr tavsiyesi olmadan almak bana doğru gelmedi ama yinede siz bilirsiniz...
allah en kısa zamanda şifa versin eşinize...
bu arada siz tedavi olmuyor musunuz kaan hocaya maille danışsanız daha iyi olmaz mı??

eşim 2 yıldan fazladır Kaan hocaya 3 ayda bir gidiyor proxeed vs herşeyi kullandı testisler yukarıda diye ameliyat etmiyor kök hücreyi bekleyin dedi bir de artık 6 ayda bir gelin hatta gelmesenizde olur demiş.hormon falan kullanmıyoruz sadece bitkisel ilaçlar.sudafed çok yan etkisi olan bir şey değil galiba.Kaan hocanın bizden ümidi yok
İstanbul'ada gitti Emre Bakırcıoğlu'na oda ameliyata gerek yok dedi
yani umutsuz vakayız Allah belki bir kapı açar diye bekliyorum
şu tavşancıl otunu getirtmek istedim Allah onuda kısmet etmedi moralim bozuldu eşimin yanında belli etmek istemiyorum
Allah bizleride görür inşallah bizlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder.

Son düzenleme:
eşim 2 yıldan fazladır Kaan hocaya 3 ayda bir gidiyor proxeed vs herşeyi kullandı testisler yukarıda diye ameliyat etmiyor kök hücreyi bekleyin dedi bir de artık 6 ayda bir gelin hatta gelmesenizde olur demiş.hormon falan kullanmıyoruz sadece bitkisel ilaçlar.sudafed çok yan etkisi olan bir şey değil galiba.Kaan hocanın bizden ümidi yok
şu tavşancıl otunu getirtmek istedim Allah onuda kısmet etmedi moralim bozuldu eşimin yanında belli etmek istemiyorum

canım umutsuz vaka diye bişey olamaz...
allah nasip ederse herşey mümkün...
burada okuyoruz ne hikayeler var...
sizin çocuğunuz olmaz denen hastalar kavuşmuşlar mucizelerine...
allah nasip ederse biz de kavuşucaz mucizelerimize sen sakın umutsuzluğa kapılma...

bitanem bugun cuma gecesi dualarım seninle bilesin...hepimizin morele ihtiyacı var tedavin hayırlı ve cok cok cok güzel haberlerle sonuclanır insallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah:61:
GÜzelim Allah bin kere razı olsunn.o kadar çok ihtiyacım var ki..senin de güzel haberlerini duymak nasip olur bana inşallahl.
canım tedavin hayırlı olsun,Rabbim inşallah en kısa sürede bebişlerine kavuşmanı sağlar,ne güzel bak tedavin başladı artık yola çıktınız,yolun sonu hakkınızda hayırlı olsun canım,tüm dualarımız seninle ,kocaman öpüyorum canım seni
Allah razı olsun fundamm . tüm dileklerim senin için de geçerli biliyorsun aşkım.
çok geçmiş olsun kuzu..
Arkadaşlarım benim.
Bugün Allahın izniyle ilk iğnemi yaptırdım.benim malum uzun protokol ve tam 3 -3,5 hafta iğnelerim var. Ancak bugün şunu anladım ki zorlu yolculuğum yeni başlamış.Ciddiyetini bir kez daha anladım.İğnem o kadar çok canımı yaktı ki.Canımın yanması belki de iğneden değildi.Benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaşım ile gittim iğnemi oldum. orda tabi başladım ağlamaya , istemiyorum ağlamak ama susturamadım kendimi.ordaki herkesi ağlattım.sinirlerim boşaldı galiba.

O kadar çok istiyorum ki bebeğimin olmasını inanın bu iğnelere katlanırım.Şu anda üzerinden 9 saat geçmiş olmasına rağmen hala acıyor göbişim.olsun buna da şükürrrrrrrrrrrr..
Rabbimden isteğim sizlerin de tedavilerinize bir an önce güzel sonuçlarla başlamanız buna emin olun.Dualarım hep bu yönde.Sizleri gerçekten tanımadan çok seviyorum ve yakınım sizlere..

Hemşire hanıma ağlamayacağıma söz verdim :) güzel düşünüp bebeklerimin oluşmasını beklemeliyim.Allahım sana binlerce şükür.İnşallah güzel haberler veririm sizlere. sizlerden de duymak nasip olur...

TÜm bu zorlu yoldaki kader arkadaşlarım için Allahım sabırlar versin bize..gerçekten zorr.

Sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız!!

allah cok büyük canım dertde onda dermanda,öyle umutsuz vakkalarla karsılastık ki imkansız dedikleri halde bebişleri olan.umudunu kaybetme buradaki arkadaslar biliyorlar benim neler yasadığımı,eşimle aramdaki problemleri,benim eşim tedavi olmamasına rağmen ben bile umutluyum rabbim bir gün bu duyguyu bizede yasatacak.sana benim şahit oldugum bir olayı anlatayım,ben daha bir yıl öncesine kadar dershanede calısıyordum kanun kadar zengin bir patronum vardı ve 2. evliliğiydi,ilk evliliğinde eşi çocugu olmuyor diye bosanmıs,2.evliliğide 10.yılındaydı ingiltere amerika gezmedikleri yer kalmadı bebiş için gittikleri her yer imkansız dedi tesede bile hücre bulamıyorlardı.iki yıl önce bayram tatilinde ailelerine biz tatile gidiyoruz diyorlar ama gitmiyorlar bir otele yerleşiyorlar gaziantepde bir hastane var gidip orada tüp bebek yaptırıyorlar ve oluyor hemde 3üz düşünebiliyormusun ama annenin bünyesi biraz zayıf oldugu için 3üzü kaldıramıyor bebişin bir tanesini almak zorunda kalıyorlar şimdi 2iz kızları var 14 aylık eylül ve elif.demek istediğim inanmak basarmanın yarısıdır rabbime sıgın o ol dediğinde olmayacak sey yoktur.şimdi kendini toparla ve tam gaz bitkisellere devam et...öpüyorum seni

GÜzelim Allah bin kere razı olsunn.o kadar çok ihtiyacım var ki..senin de güzel haberlerini duymak nasip olur bana inşallahl.

Allah razı olsun fundamm . tüm dileklerim senin için de geçerli biliyorsun aşkım.

çok geçmiş olsun kuzu..
Arkadaşlarım benim.
Bugün Allahın izniyle ilk iğnemi yaptırdım.benim malum uzun protokol ve tam 3 -3,5 hafta iğnelerim var. Ancak bugün şunu anladım ki zorlu yolculuğum yeni başlamış.Ciddiyetini bir kez daha anladım.İğnem o kadar çok canımı yaktı ki.Canımın yanması belki de iğneden değildi.Benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaşım ile gittim iğnemi oldum. orda tabi başladım ağlamaya , istemiyorum ağlamak ama susturamadım kendimi.ordaki herkesi ağlattım.sinirlerim boşaldı galiba.

O kadar çok istiyorum ki bebeğimin olmasını inanın bu iğnelere katlanırım.Şu anda üzerinden 9 saat geçmiş olmasına rağmen hala acıyor göbişim.olsun buna da şükürrrrrrrrrrrr..
Rabbimden isteğim sizlerin de tedavilerinize bir an önce güzel sonuçlarla başlamanız buna emin olun.Dualarım hep bu yönde.Sizleri gerçekten tanımadan çok seviyorum ve yakınım sizlere..

Hemşire hanıma ağlamayacağıma söz verdim :) güzel düşünüp bebeklerimin oluşmasını beklemeliyim.Allahım sana binlerce şükür.İnşallah güzel haberler veririm sizlere. sizlerden de duymak nasip olur...

TÜm bu zorlu yoldaki kader arkadaşlarım için Allahım sabırlar versin bize..gerçekten zorr.

canım benim hayırlı sonuçlar versin rabbim...cennet kokulu yavrularını kucagına aldıgında bu yasadıklarını unutacaksın(bak yavrularını dedim allah söyletti cidden,demekki ikiz olacak:66: insaaaaalllllllllaaaaaaahhhhhhh)bizlerde seni çok çok çok çok çok seviyoruz ve yiğenlerimize kavusmak için sabırsızlanıyoruz:54:

Arkadaşlarım benim.

allah tedavini hayırlı etsin inşallah canım. hayırlısı ile inşallah bebişlerine kavuşursun. rabbim çektiğin herşeyi görüyor.
bir damla gözyaşını ne için aktığını biliyor. inşallah bundan sonra sevinç gözyaşların olur. inşallah bundan sonra bebişlerinle bir ömür geçirirsin.
o acılar tatlı acılar canım. sonucunu düşününce o acıları hissetmiyorsun. bu sürec bir çırpıda geçer inşallah allahın izniyle canım benim.

çok geçmiş olsun kuzu..
Arkadaşlarım benim.

kuzum biz ne acılara katlandık bu uğurda vız gelir bize bu iğne acısı yeterki bizim sıpalarımız gelsinnnnnn hepsini unuturuzzzz
HAR ŞEY GÖNLÜNDEN GEÇEN GİBİ OLSUNNNNN Eki Görüntüle 269659 Eki Görüntüle 269659 Eki Görüntüle 269659 Eki Görüntüle 269659 Eki Görüntüle 269659 Eki Görüntüle 269659 BÖYLE OL İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Eklentiler

• $avatar186262_91.gif
    $avatar186262_91.gif
    55,5 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
kuzum biz ne acılara katlandık bu uğurda vız gelir bize bu iğne acısı yeterki bizim sıpalarımız gelsinnnnnn hepsini unuturuzzzz
HAR ŞEY GÖNLÜNDEN GEÇEN GİBİ OLSUNNNNN Eki Görüntüle 269659 Eki Görüntüle 269659 Eki Görüntüle 269659 Eki Görüntüle 269659 Eki Görüntüle 269659 Eki Görüntüle 269659 BÖYLE OL İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

yaaa bu çok güzelmiş insallah hepimiz böyle olarıııııız:))))))))))))))

Back
X