Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlarım benim.
Bugün Allahın izniyle ilk iğnemi yaptırdım.benim malum uzun protokol ve tam 3 -3,5 hafta iğnelerim var. Ancak bugün şunu anladım ki zorlu yolculuğum yeni başlamış.Ciddiyetini bir kez daha anladım.İğnem o kadar çok canımı yaktı ki.Canımın yanması belki de iğneden değildi.Benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaşım ile gittim iğnemi oldum. orda tabi başladım ağlamaya , istemiyorum ağlamak ama susturamadım kendimi.ordaki herkesi ağlattım.sinirlerim boşaldı galiba.
O kadar çok istiyorum ki bebeğimin olmasını inanın bu iğnelere katlanırım.Şu anda üzerinden 9 saat geçmiş olmasına rağmen hala acıyor göbişim.olsun buna da şükürrrrrrrrrrrr..
Rabbimden isteğim sizlerin de tedavilerinize bir an önce güzel sonuçlarla başlamanız buna emin olun.Dualarım hep bu yönde.Sizleri gerçekten tanımadan çok seviyorum ve yakınım sizlere..
Hemşire hanıma ağlamayacağıma söz verdim :) güzel düşünüp bebeklerimin oluşmasını beklemeliyim.Allahım sana binlerce şükür.İnşallah güzel haberler veririm sizlere. sizlerden de duymak nasip olur...
TÜm bu zorlu yoldaki kader arkadaşlarım için Allahım sabırlar versin bize..gerçekten zorr.
Sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız!! [/FONT][/INDENT]
canım benim hayırlı sonuçlar versin rabbim...cennet kokulu yavrularını kucagına aldıgında bu yasadıklarını unutacaksın(bak yavrularını dedim allah söyletti cidden,demekki ikiz olacakinsaaaaalllllllllaaaaaaahhhhhhh)bizlerde seni çok çok çok çok çok seviyoruz ve yiğenlerimize kavusmak için sabırsızlanıyoruz
![]()
allah tedavini hayırlı etsin inşallah canım. hayırlısı ile inşallah bebişlerine kavuşursun. rabbim çektiğin herşeyi görüyor.
bir damla gözyaşını ne için aktığını biliyor. inşallah bundan sonra sevinç gözyaşların olur. inşallah bundan sonra bebişlerinle bir ömür geçirirsin.
o acılar tatlı acılar canım. sonucunu düşününce o acıları hissetmiyorsun. bu sürec bir çırpıda geçer inşallah allahın izniyle canım benim.
kuzum biz ne acılara katlandık bu uğurda vız gelir bize bu iğne acısı yeterki bizim sıpalarımız gelsinnnnnn hepsini unuturuzzzz
HAR ŞEY GÖNLÜNDEN GEÇEN GİBİ OLSUNNNNN Eki Görüntüle 269659 Eki Görüntüle 269659 Eki Görüntüle 269659 Eki Görüntüle 269659 Eki Görüntüle 269659 Eki Görüntüle 269659 BÖYLE OL İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
canım allah yardımcınız olsun dualarım hep seninle olacak...
canım ne zorlu yolculukları geçtin allahın izniyle bunuda hayırlısıyla atlatacaksın...
bebişlerine kavuşunca tüm acılar geride kalacak
inş bundan sonra sadece mutluluk gözyaşların olur...
rabbim eşininde seninde yüzünüzü güldürsün inş...
yeğenlerimizin haberini verde biz de halaya başlayalım![]()
Kızlarr Allah razı olsun..Yarın iğnelere başlıyorum, iş yerimdeki hemşireye vurdurcam ama hafta sonu kime vurdurcam bilmiyorummmmmm , dualarınıza çok ihtiyacım var.Uzun zamandır giremedim size yazamadım. İşim çok yoğun ve yıl sonuna yaklaştıkca da artıyor.İlaçları tedavimi bile unuttum yemin ederim.Bugün bir arkadaşım başladı bize,bebeği varmış ve durun bakalım ne diyor, doğurmak için acele etme dedi baana..tabii bilmiyor benim sorunumu,kendi keşke biraz daha bekleseymiş.hamilelerden sonra bu arkadaş bana soğuk bir su içmiş gibi geldi..
Ama bilmiyorum ama iştee kıymet bilmek ne kadar önemli değil mi.Yarabbim biz nasıl istiyoruz, istemeyenlerin ise ne kadar cabuk oluyor.imtihanımız işte..
ben sizlerden dua istiyorum kardeşlerim, sizi çok özlemişim bu arada..
bahar ve fundam çok teşekkür ederim.
Allah hepinizden tek tek razı olsun.Bilmiyorum bu iğnler mi beni duygusal yaptı ağlamaak geliyor hep içimden.Karnım o kadar çok ağrıyor ki normal mi bu bilemedim..
İnşallah sonunda kupayı kaldırıp halaya başı olurum ne diyim sağolun arkadaşlarım..![]()
kızlar bugünlerde gözümü hiç açamıyorum,benim çok garip bir regli dönemim var,mesela 3 gün önce sadece hafif bir lekelenme oldu sonrasında hiçbirşey yok,sadece baş dönmesi halsizlik, aykayta duramıyorum,bugünde sacılı ağrılı bir şekilde kanamalar başladı,iş yerinde başımı kaldıramadım,izin alıp erkenden geldim,şimdi yatıp uyumayı düşünüyorum nasıl geçecek bugünler bilmiyorum
canlarım nasılsınız yarın yeğenimin doğum günü onun için kardeşideydikkkkk paşanın istekleri hiç bitmediii sabahı nasıl edecek bilmem
eşim 2 yıldan fazladır Kaan hocaya 3 ayda bir gidiyor proxeed vs herşeyi kullandı testisler yukarıda diye ameliyat etmiyor kök hücreyi bekleyin dedi bir de artık 6 ayda bir gelin hatta gelmesenizde olur demiş.hormon falan kullanmıyoruz sadece bitkisel ilaçlar.sudafed çok yan etkisi olan bir şey değil galiba.Kaan hocanın bizden ümidi yok
İstanbul'ada gitti Emre Bakırcıoğlu'na oda ameliyata gerek yok dedi
yani umutsuz vakayız Allah belki bir kapı açar diye bekliyorum
şu tavşancıl otunu getirtmek istedim Allah onuda kısmet etmedi moralim bozuldu eşimin yanında belli etmek istemiyorum
Allah bizleride görür inşallah bizlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder.
günaydın husmehcim nasılsın![]()
yeterim yiğenine rabbim hayırlı ömür versin sanada bebişlerinin doğumgününü yapmayı nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşyaaa bu çok güzelmiş insallah hepimiz böyle olarıııııız:))))))))))))))
nasılsın canım benim nasıl gidiyor bakalım![]()
kıyamam canım benim ya,yarçın varsa evde sıcak bi tarcın iç sonra corap fln giy ayağına battaniyeyide çek üstüne uyu birzcık iyi gelecektir.7 gün gecikmeden sonra bende bugun oldum sonunda,ben ilk gün bişi hissetmiyorum ama ikinci gün yerleri tırmalıyorum serum takdırmadanda asla gecmiyo,zaten bu aralar serumdan yana sansım bol dün ikitane taktılar.yasadıgımız stres vücudumuzdan cıkıyor hastalık olarak.allah yardımcımız olsun![]()
canlarım nasılsınız yarın yeğenimin doğum günü onun için kardeşideydikkkkk paşanın istekleri hiç bitmediii sabahı nasıl edecek bilmem
eşim 2 yıldan fazladır Kaan hocaya 3 ayda bir gidiyor proxeed vs herşeyi kullandı testisler yukarıda diye ameliyat etmiyor kök hücreyi bekleyin dedi bir de artık 6 ayda bir gelin hatta gelmesenizde olur demiş.hormon falan kullanmıyoruz sadece bitkisel ilaçlar.sudafed çok yan etkisi olan bir şey değil galiba.Kaan hocanın bizden ümidi yok
İstanbul'ada gitti Emre Bakırcıoğlu'na oda ameliyata gerek yok dedi
yani umutsuz vakayız Allah belki bir kapı açar diye bekliyorum
şu tavşancıl otunu getirtmek istedim Allah onuda kısmet etmedi moralim bozuldu eşimin yanında belli etmek istemiyorum
Allah bizleride görür inşallah bizlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder.
canım umutsuz vaka diye bişey olamaz...
allah nasip ederse herşey mümkün...
burada okuyoruz ne hikayeler var...
sizin çocuğunuz olmaz denen hastalar kavuşmuşlar mucizelerine...
allah nasip ederse biz de kavuşucaz mucizelerimize sen sakın umutsuzluğa kapılma...
GÜzelim Allah bin kere razı olsunn.o kadar çok ihtiyacım var ki..senin de güzel haberlerini duymak nasip olur bana inşallahl.
Allah razı olsun fundamm . tüm dileklerim senin için de geçerli biliyorsun aşkım.
çok geçmiş olsun kuzu..
Arkadaşlarım benim.
Bugün Allahın izniyle ilk iğnemi yaptırdım.benim malum uzun protokol ve tam 3 -3,5 hafta iğnelerim var. Ancak bugün şunu anladım ki zorlu yolculuğum yeni başlamış.Ciddiyetini bir kez daha anladım.İğnem o kadar çok canımı yaktı ki.Canımın yanması belki de iğneden değildi.Benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaşım ile gittim iğnemi oldum. orda tabi başladım ağlamaya , istemiyorum ağlamak ama susturamadım kendimi.ordaki herkesi ağlattım.sinirlerim boşaldı galiba.
O kadar çok istiyorum ki bebeğimin olmasını inanın bu iğnelere katlanırım.Şu anda üzerinden 9 saat geçmiş olmasına rağmen hala acıyor göbişim.olsun buna da şükürrrrrrrrrrrr..
Rabbimden isteğim sizlerin de tedavilerinize bir an önce güzel sonuçlarla başlamanız buna emin olun.Dualarım hep bu yönde.Sizleri gerçekten tanımadan çok seviyorum ve yakınım sizlere..Sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız!!
kuzum biz ne acılara katlandık bu uğurda vız gelir bize bu iğne acısı yeterki bizim sıpalarımız gelsinnnnnn hepsini unuturuzzzz
HAR ŞEY GÖNLÜNDEN GEÇEN GİBİ OLSUNNNNN Eki Görüntüle 269659 Eki Görüntüle 269659 Eki Görüntüle 269659 Eki Görüntüle 269659 Eki Görüntüle 269659 Eki Görüntüle 269659 BÖYLE OL İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
canım senin yazdıklarını okumadan nerdeyse aynı cevapları vermişim :))) gerçekten herşey Rabbimin elinde yeterki ol desin,Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah