- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben giriyorum bakınıyorum ses seda yok, çıkıyorumhayatım bende çok özledim,noldu böyle hepimize anlamadım valla bir anda koptuk((
keşke yine hep beraber biraraya gelip konuşsak
Canım benim, sen neler yapıyorsun, inşallah iyisindir.Konuşamadık havalar soğudu topik de soğudu :)) Ben ama sizi takip ediyorum şekerler.fundaaaaaaaaaam çok özledim seni(( daha doğrusu herkesi çok özledim kimsecikler girmiyor artık sanırsam nete....hadi ulasabildiğimiz herkese ulasalım yarın aksam 8 için sözleşelim muhabbet edelim bira kafa dağıtalım ne dersin?çok yoruluyorum iş yerinde eve gelincede ayrı bir koşuşturmaca ama yarın için yorgunluğu unutup işleri erteleyebilirim sen ne dersin:)))))
Amin baharım amin..Sen nasılsın kuzum, eşin nasıl ,kaan hocadan sonra daha iyi dimi..amin canım allah kimseye sevdiklerinin acısını yaşatmasın...
Mavi bnde esım ıcın kullanacgım ınsallah faydasını gorururz
Ben giriyorum bakınıyorum ses seda yok, çıkıyorumözledim sizi ben ama.
Bugün iğnelerimi yarıladım, kaldı 6 iğnee :) inşallah haftaya da muayeneye gideceğim, ve asıl iğnelere başlayacağım sonrası malum.Bebeklerimi alıp geleceğimmm yupii..Kızlar ben bu arada muayeneden nefret ediyorum hele adetliykenşansıma hep bu şekilde muayene edildim ya...
Canım benim, sen neler yapıyorsun, inşallah iyisindir.Konuşamadık havalar soğudu topik de soğudu :)) Ben ama sizi takip ediyorum şekerler.
Amin baharım amin..Sen nasılsın kuzum, eşin nasıl ,kaan hocadan sonra daha iyi dimi..
esracım hoşgeldin, sen nasılsın canım..
Ben giriyorum bakınıyorum ses seda yok, çıkıyorumözledim sizi ben ama.
Bugün iğnelerimi yarıladım, kaldı 6 iğnee :) inşallah haftaya da muayeneye gideceğim, ve asıl iğnelere başlayacağım sonrası malum.Bebeklerimi alıp geleceğimmm yupii..Kızlar ben bu arada muayeneden nefret ediyorum hele adetliykenşansıma hep bu şekilde muayene edildim ya...
Canım benim, sen neler yapıyorsun, inşallah iyisindir.Konuşamadık havalar soğudu topik de soğudu :)) Ben ama sizi takip ediyorum şekerler.
Amin baharım amin..Sen nasılsın kuzum, eşin nasıl ,kaan hocadan sonra daha iyi dimi..
esracım hoşgeldin, sen nasılsın canım..
mrb arkadaşlar.siteye bugün üye oldum.bende bişeyler paylaşmak yorum almak istiyorum.2 yıllık evliyim ve eşim 5-6 yaşlarında kemoterapi gördüğü için şuan hiç canlı spremi yok.kök hücreyi bekliyeceksiniz dedi doktor.ama internetten araştırdığım kadarıyla mikro tese adında bi ameliyat varmış.acaba eşim gibi kemoterapi sonucu spermleri ölüpte mikro tese ameliyatı olan yakınlarınız varmı?
mrb arkadaşlar.siteye bugün üye oldum.bende bişeyler paylaşmak yorum almak istiyorum.2 yıllık evliyim ve eşim 5-6 yaşlarında kemoterapi gördüğü için şuan hiç canlı spremi yok.kök hücreyi bekliyeceksiniz dedi doktor.ama internetten araştırdığım kadarıyla mikro tese adında bi ameliyat varmış.acaba eşim gibi kemoterapi sonucu spermleri ölüpte mikro tese ameliyatı olan yakınlarınız varmı?
Güzel yürekli arkadaşım...Canım benimm.Allah razı olsun , inşallah hepimiz oluruz , zaten çok güzel anne olacağız Rabbimin izniyle.
Eşime diyorum ki ben yavrumu hiç ağlatmayacağım, bütün gözyaşlarını ben akıtırım onun yerine![]()
mrhb kızlarrr bir kaç gündür yoktumm ... kız kardeşim tüp bebek yaptırmıştı transferden sonra ohss gelişti 3 gündür has idik bu gün taburcu oldu ama hala tam olarak geçmiş değill has ile yaşadığımız şehir farklı yerlde (tüp bebek merkezi)git gel çok yoruldummm ama olsun kardeşimin bebeği tutunsun sorun değil ben yorulayımmm
yeterim hayırlı olsun önce teyze sonra da anne olasın inşallah
bu siteyi bilmiyodum.sadece işimden arta kalan zamanlarda internetten azospermle ilgili,mikro tese ile ilgili yazılar okuyodum.geçenlerde bu siteye rastladım ve diğer üyelerin yazılarını okudum.üye oldum bende.sizin olayınız bizimkine çok yakınmış.sizinle dertleşmek ve sizden bilgiler almak istiyorum.ben eskişehir de yaşıyorum.2 yıllık evliyiz.5-6 yaşlarında lenfoma tanısıyla kemoterapi görmüş,çok ağır ilaçlar kullanmış.elhamdülillah şuan hastalığına dair bi sıkıntımız yok.ama canlı spremi de yok.1 yıl önce bir üroloğo göründü oda bize şuan için yapılacak bişey yok kök hücreyi bekleyeceksiniz dedi.ama ben böyle beklemek istemiyorum.bu çok sıkıcı bi durum.beklemek kavramı çok geniş.ne kadar bekleyecez?.bu sorunun cevabı kimsede yokki.yaş geçiyo.29 yaşındayım.velhasıl mikro tese ameliyatı olunuyomuş falan duydum.ama eşim pek yanaşmıyo bu ameliyata.korkusu da şu;ya eski hastalığım ameliyatta ortaya çıkarsa,ya ameliyat bana zarar verirse diye korkuyor.bende ikilemde kalıyorum haliyle.size sorum şu mikro tese ameliyatı kemoterapi görmüş beylere yapılabiliniyor mu ,size yapıldı mı?ankaradaki doktordan bahsetmişsiniz ben adını hiç duymadım ama siz anladığım kadarıyla bu konuda çok daha bilinçlisiniz.bende çok hastane doktor araştırıyorum ama en iyisi hangisi karar veremiyorum.inanın açıklamalarınız beni çok rahat etti.enazından yanlız olmadığımı biliyorum.bide bizim bu durumumuzdan ailemin haberi yok.bi başkasıyla dertleşmek bana çok iyi geldi.allah razı olsun.
bu siteyi bilmiyodum.sadece işimden arta kalan zamanlarda internetten azospermle ilgili,mikro tese ile ilgili yazılar okuyodum.geçenlerde bu siteye rastladım ve diğer üyelerin yazılarını okudum.üye oldum bende.sizin olayınız bizimkine çok yakınmış.sizinle dertleşmek ve sizden bilgiler almak istiyorum.ben eskişehir de yaşıyorum.2 yıllık evliyiz.5-6 yaşlarında lenfoma tanısıyla kemoterapi görmüş,çok ağır ilaçlar kullanmış.elhamdülillah şuan hastalığına dair bi sıkıntımız yok.ama canlı spremi de yok.1 yıl önce bir üroloğo göründü oda bize şuan için yapılacak bişey yok kök hücreyi bekleyeceksiniz dedi.ama ben böyle beklemek istemiyorum.bu çok sıkıcı bi durum.beklemek kavramı çok geniş.ne kadar bekleyecez?.bu sorunun cevabı kimsede yokki.yaş geçiyo.29 yaşındayım.velhasıl mikro tese ameliyatı olunuyomuş falan duydum.ama eşim pek yanaşmıyo bu ameliyata.korkusu da şu;ya eski hastalığım ameliyatta ortaya çıkarsa,ya ameliyat bana zarar verirse diye korkuyor.bende ikilemde kalıyorum haliyle.size sorum şu mikro tese ameliyatı kemoterapi görmüş beylere yapılabiliniyor mu ,size yapıldı mı?ankaradaki doktordan bahsetmişsiniz ben adını hiç duymadım ama siz anladığım kadarıyla bu konuda çok daha bilinçlisiniz.bende çok hastane doktor araştırıyorum ama en iyisi hangisi karar veremiyorum.inanın açıklamalarınız beni çok rahat etti.enazından yanlız olmadığımı biliyorum.bide bizim bu durumumuzdan ailemin haberi yok.bi başkasıyla dertleşmek bana çok iyi geldi.allah razı olsun.
dün eşimle saaatlerce konuştuk, tartışdık, ağlaşdık
eve geldiğinde zaten morali çok bozuktu; arabayı satacak, bir doktor alıcı çıkmış;aile hekimiymiş
kendisi ile sıkıntımızı paylaşmış; doktor eşimin aklına ne sokmuş biliyormusunuz?
------neden olmaksızın eğer sperm in yoksa hiç bir ilaç vs. işe yaramaz sperm oluşmaz,mikro tese de sonuç alamazsın,
senin çocuğun olmaz ya hayatınızı yaşayın(paranızı ona buna kaptırmayın) ya da eşini bunda mahrum etme gidin kıbrıs a sperm bankasından
sperm alıp tüp bebek yapınn---
zaten ilk gittiği ürolog da bakırköy devlet de bir doktor du, mikro tese ihtimali var ama düşük bir ihtimal senin çocuğun olmaz demişmiş
bu doktorun dedikleri ile birleştirmiş ve kendini yemiş durmuş iki gün ve karar vermiş bana söylüyor
inanamıyorum nasıl bu kadar acımasız olabiliyorlar
yazıştığım diğer doktorlar; emre bakırcıoğlu; mikro tese %50 şans dedi, hakan özörnek mikro tese %50 şans dedi,
kaan aydos gelin tıkanıklık da olabilir muayene edeyim dedi
dr.eraslan ın ilaçlarını kullanıyor şuan onlarda %50 şans diyorlar ki forumdaki arkadaşlarımızdan birinde sonuç vermeye başladı
(allahım yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah)
şansımızın çok yüksek olmadığını kabul edememekle birlikte biliyorum ama bi tarafda doktorlar bu tarz yönlendirmeler yaparken ve güzel gelişmeler olurken
diğer doktorlar nasıl böyle cevap verebiliyorlarrr; gerçenten anlamıyorum
eşime moral vermeye çalışmakla birlikte bende çok etkilendim((
allah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı ve onları hayırlısı ile büyütmemizi nasip etsinnn