merhaba arkadaşlar,
malesef sizleri biraz ihmal ettim,aslında sizleri değil kendimi ihmal ediyorum

( eşimle güzel bir tartışmama oldu, sanırım iki haftadır felan konuşmuyorum onunla, olduğu odaya girmek istemediğim içinde bilgisayarı kullanamıyorum,şimdi o gelene kadar hemen bir iki satır birşey yazayım dedim, moral bozukluğunun haricinde sağlık olarak iyiyim galiba,kalbimdeki sıkıntıyı saymazsak iyiyim çok şükür,
tedavi içinde şu anda birşey yapmıyorum desem yeridir,her akşam havuç suyu sıkıyordum bıraktım,eşimin sperm sayısı yükselmeye başlamıştı ama şu anda nasılsır bende bilmiyorum,zaten şu an sperm sayısı normal yolla çocuk yapmaya yetse bile bizim böyle bir şansımız yok çünkü aynı yatakta ayrı ayrı yatıyoruz, bir ara internete girme fırsatı bulursam akapunkturla tedavilere bakıcam,stres içinde kullanılıyordu galiba,belki sinirlerimi biraz yatıştırır ve beni rahatlatır diye umuyorum
inanın aklım hep sizlerde acaba diyorum melishin tedavisi nasıl gidiyor,husmeh eşiyle barıştımı,yoncayla masalın anneleri nasıl,aruna iyi bir doktor buldumu,yade tatilden döndümü ,esra nasıl, neris nasıl,yeter tedaviye başladımı, mavimenekşe ne yapıyor,bahar tedaviye başladımı ..aklım hep sizde..şu an hızlı hızlı yazarken adını yazmayı unuttuğum arkadaşlar nolur kusura bakmayın
husmeh canım seni akşam arıcam demiştim ama kont. kalmamış telefonda,5 gün sonra yüklicem inşallah bende telefonu olan herkesi tek tek arıcam,
canlar hepinizi gerçekten seviyorum,bir şekilde bu günleri atlatıcam inşallah ,inşallah o gün gelipte geri döndüğümde sizleri burda görürüm,eşimle aram kolay kolay düzelmez ,sanırım bayram felanda benim kalbimdeki kırıklığı düzeltmeyecek yani uzun bir süre buralarda olamıcam

(( hepinizi öpüyorum inşallah ben gelene kadar herkes buraya yazacak güzel haberlerle dolu olur