Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhabalar Seval,tedaviniz nasıl gidiyor?ilerdeki sayfalarda yazmışsındır belki ama ben bütün mesajları henüz okuyamadım,inşallah herşey yolundadır

merhaba ahhh bu doktorlar ahhh diyorum,Allah iyileriyle karşılaştırsın inşallah,bazıları gerçekten çok moral bozuyor ama unuttukları birşey var herşey Rabbimin elinde ve imkansız diye birşey YOK !!! inşallah ilerleyen sayfaları okurken güzel şeyler yazdığını okuyabilirim

hayatım nerdeeee... dört dörtlük erkek varmı ki :)))

Bir mucize istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

olur inşallah canım neden olmasın :))
bugün bi arkadaşım vardı bizde,ablasının çocuğu olmuyordu,tüp bebek tedavisi gördü yineolmadı şimdi 6 yalık hamileymiş hemde normal yoldan :))
darısı hepimizin başına inşallah, karşımızda duvar gibi duran insanlara karşı inşallah bizlerde mucizeler yaşarız,

aminnnnnn..yetercim Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah...
fundam hayırlı ve uğurlu olsun Rabbim utandırmasın.inşallah herşey çok ama çok güzrel olur....
siz melisle başlangıcı yapın biz de arkanızdan gelelim olur mu?
güzel günler sizi bekliyor..

o duvarları kırıp ağlayarak uzaklaşmak istiyorum bazen
kendi derdimize mi yanalım saçma insanlara laf mı anlatalım?
en yakınlar bile bazen bu konuda insanı bezdirecek şeyler yapıyor zira.
mucizemiz gelse artık

benimde eşimin spermi 0 dı sonra tese ameliyetı oldu ve sperm bulundu tüp bebek yaptık şimdi 7 haftalık hamileyim çok şükür.

hşbuldum arkadaşım :)) sende hoş geldin, biraz biraz yazılanları okumaya ve cevaplamaya çalıştım,malesef aramıza yeni arkadaşlarda katılmış ( inşallah Rabbim onlarada en kısa sürede şifa verir, herkes burdan bebişlerimize kavuştuk diyerek ayrılır inşallah, ben hepinizi inan çok seviyorum sizler olmasaydınız bugünler nasıl geçerdi bilemiyorum,

mesela bugünlerde aklımda hep melishin yazdıkları ve söyledikleri var,doktora gidip uzun protokol mü kısamı diye sordum mesela bunuda meslihten duymuştum,iğneler felan, sanki herşeyi biliyorum,doktor söylerken gayet rahattım çünkü bilinmez değil bilinen bir konu oldu benim için, bende elimden geldiğince herşeyi yazmaya çalışıcam,inşallah hepimizin tedavisi iyi sonuç veririr ve bizden sonra aynı sorunları yaşayanlara umut oluruz

benimde eşimin spermi 0 dı sonra tese ameliyetı oldu ve sperm bulundu tüp bebek yaptık şimdi 7 haftalık hamileyim çok şükür.

maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin...darısı başımıza inşallah...
nerde oldunuz ameliyatı sakıncası yoksa paylaşır mısınız?

ayağımı sürtücem inşallah :)) valla melish başladıktan sonra banada birşey oldu, bismillah dedim ve bir adım attım,şimdi regli günümü sabırsızlıkla bekliyorum,inşallah herşey yolunda giderde sizlere umut vermiş oluruz tabii bebişlerimizede kavuşuruz :))

aşkım aşkım sorunları halletmedik malesef ,bu yüzdende tüp bebek yapıyoruz,konuşmadığımız için daha doğrusu konuşmuyor sayılırız normal yolla çocuk denemeleri yapamıyoruz ,neyse yaa napalım hyırlısı olsun inşallah,iğnelerden felan biraz korkuyorum ama bakalım ne olacak

süleymaniye semiha şakir doğum evinde yaptık bütün işlemleri

yıkacağız inşallah o duvarları merak etme,bu tarz insanlar malesef her zaman hayatımızda olacak ,işlerini güçlerini bırakıp başkalarının işlerine burun sokmaktan vazgeçmeyecekler ama boşverrrrrr, bol bol dua ,saçma insanlardanda uzaklaştık mı tamam ,bugünlerde akapuntura gidiyorum ya sürekli kendime pozitif olmalıyım deyip duruyorum :))) ee insan herşeyden önce kendinin doktoru olmalı değilmi

evet canım burdayım :))

ama mesajları okurken sana cevap yazmakta biraz geç kaldım galiba,off yaa şu beğen gelse artık böyle kim var kim yok göremiyorum

nasılsın bakalım ??

grip oldum funda salya sümük yatıyorum..
işe gittim bu halde bi de iyice perişan oldum....yarın izinliyim inşallah toparlanırım.
seni gördüğüme inanılmaz sevindim...sen nasılsın başlıyosunuz artık tüpe....süper tek kelimeyle.
biz de görür müyüz o günleri?!

süperrrrrrr,yazdığın için teşekkürler :))
inşallah sağlıklı,hayırlı evlatların olur ,torunlarını bile kucağına alırsın inşallah :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…