sağol funda,elbette devam edicez uğraşıcaz ama insan ilerleme olsun istiyor.
Allahım yardım etsin...inşallah sen de tez zamanda anne olursun...bize de umut olursun..
çok öptüm seni..ben çıkıyorum şimdi grip rahat vermiyor
kendine iyi bak...
İnşallah canım gittikçe geriliyorum , sanırım zurnanı zırt dediği yerdeyim :) Rabbim hayırlısını versin amin..rabbim yaptığımız dualrı kabul eder inşşşş
melish canım belirti arama herkeste belirti olmaya bilir zaten o kadar küçük kii belirti yapacağını zannetmiyorummm
inşşş seninledir mucizen sımsıkı tutunup san kök salmıştır
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
!!!!!!!!aminnnnnn..yetercim Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah...
fundam hayırlı ve uğurlu olsun Rabbim utandırmasın.inşallah herşey çok ama çok güzrel olur....
siz melisle başlangıcı yapın biz de arkanızdan gelelim olur mu?
güzel günler sizi bekliyor..
Canım benim ben senin eşinin analizinde morfolojisinin iyi olduğunu biliyorum, ilk ona dikkatlice bakmıştım bu yüzden sizin uzun olmayabilir, ben tam 35 tane iğne yedim göbişten, 2 tane de çatlatma iğnesihşbuldum arkadaşım :)) sende hoş geldin, biraz biraz yazılanları okumaya ve cevaplamaya çalıştım,malesef aramıza yeni arkadaşlarda katılmış( inşallah Rabbim onlarada en kısa sürede şifa verir, herkes burdan bebişlerimize kavuştuk diyerek ayrılır inşallah, ben hepinizi inan çok seviyorum sizler olmasaydınız bugünler nasıl geçerdi bilemiyorum,
mesela bugünlerde aklımda hep melishin yazdıkları ve söyledikleri var,doktora gidip uzun protokol mü kısamı diye sordum mesela bunuda meslihten duymuştum,iğneler felan, sanki herşeyi biliyorum,doktor söylerken gayet rahattım çünkü bilinmez değil bilinen bir konu oldu benim için, bende elimden geldiğince herşeyi yazmaya çalışıcam,inşallah hepimizin tedavisi iyi sonuç veririr ve bizden sonra aynı sorunları yaşayanlara umut oluruz
ayağımı sürtücem inşallah :)) valla melish başladıktan sonra banada birşey oldu, bismillah dedim ve bir adım attım,şimdi regli günümü sabırsızlıkla bekliyorum,inşallah herşey yolunda giderde sizlere umut vermiş oluruz tabii bebişlerimizede kavuşuruz :))
aşkım aşkım sorunları halletmedik malesef ,bu yüzdende tüp bebek yapıyoruz,konuşmadığımız için daha doğrusu konuşmuyor sayılırız normal yolla çocuk denemeleri yapamıyoruz ,neyse yaa napalım hyırlısı olsun inşallah,iğnelerden felan biraz korkuyorum ama bakalım ne olacak
Sakın moralini bozma hastanede bir sürü azosperm vakaları var ben şunu anladım ki kadın sorunlu ise daha az tutma şansı var, Allahın izniyle buulunsa bir tane bile inan embriyologlar hallediyor, transferin de olunca bebeğinin sana tutunması kalıyor ..sana tek diyebileceğim şey eşine besinlerinde istikrarlı ol , önemli olan sağlıklı embriyoo...öptümgrip oldum funda salya sümük yatıyorum..
işe gittim bu halde bi de iyice perişan oldum....yarın izinliyim inşallah toparlanırım.
seni gördüğüme inanılmaz sevindim...sen nasılsın başlıyosunuz artık tüpe....süper tek kelimeyle.
biz de görür müyüz o günleri?!
arkadaşlar dün akşam mesajları okurken yazmayı unuttum hepinize iyi dilekleriniz ve yapmış olduğunuz dualar için teşekkür ederim,hepinizi öpüyorummmmm
selam fundacım nasılsın
İnşallah canım gittikçe geriliyorum , sanırım zurnanı zırt dediği yerdeyim :) Rabbim hayırlısını versin amin..
!!!!!!!!
Rabbim bu aşamaları da size göstersin, ben yumurtalarımın toplandığı gün o kadar çok ağladım kiiya dedim bende kaliteli hücreli yumoş olmazsaaaaaaa çünkü çok fazla yumurta vardı ve gelişmeleri sıkıntılı oluyormuş fazlalığında,çok şükür kiiiiii 13 tanesi iyiymişşşş eşime ağlamışım anestezinin etkisiyle bir sürü saçmalıklarda bulunmuşum ((( sonra ağrılarıma rağmen tek derdim eşimde bulunacak mıydııııııııı , o gecee hiç uyumadım ben , gözüme uyku girmemişti, ağrılarımı bile unutmuştum, ayakta duramıyor , nefesim daralıyordu ve stressten hiç bir şey yiyemiyordum, sonra hastaneden aradılar beni, 3 tane idi döllenen, transferinizi olumlu olumsuz hazırlıklı gelin dediler, ikinci bir şokta buydu, meleklerim dayansın dedim RAbbimeeeeee yine tüm gün uyku tutmadı ve transferimden önce iki arkadaşın iptaliyle iyice daralmıştım ve orda tansiyonum düştü kendimi lavobaya attım, Allahım o anı aslaaaaaaa unutmayacağım, daha sonra bir tane dayanan bebeğim konuldu , o anda dedim tamam başka ne isteyim, bir tane bebeğim için kaliteli demediler , ne sordum ne de merak ettim, Rabbime emanet ettim bebeğimi, Allahım hayırlısı ise ona can verecek, inşalllah yüzümüz güler..
hastanede azosperm olan arkadaşım vardı tese ile 7 tane bulunmuş ve dondurmuşlardı ve hamileee olduğunu gördüm, nice sağlıklıların da olumsuz olduğunu, Rabbim bilir artık, inşallah güzel haberler alırsınız,tümmm arkadaşlarım için inanın bunu yürekten diliyorum....
Canım benim ben senin eşinin analizinde morfolojisinin iyi olduğunu biliyorum, ilk ona dikkatlice bakmıştım bu yüzden sizin uzun olmayabilir, ben tam 35 tane iğne yedim göbişten, 2 tane de çatlatma iğnesi) benim gibi olmazsın inşallah çünkü şu anda ben çooooooook gergin bir göbişe sahibim :) bom desen patlıcak o derece :)) ohss durumum var benim ( hayırlısı olsun fundam..inşallah her şey çooooook güzel olacak ben inanıyorum..
Sakın moralini bozma hastanede bir sürü azosperm vakaları var ben şunu anladım ki kadın sorunlu ise daha az tutma şansı var, Allahın izniyle buulunsa bir tane bile inan embriyologlar hallediyor, transferin de olunca bebeğinin sana tutunması kalıyor ..sana tek diyebileceğim şey eşine besinlerinde istikrarlı ol , önemli olan sağlıklı embriyoo...öptüm
iyiyim hayatım sen nasılsın, benim temmbelliğim yüzünden uzun zamandır görüşemiyoruz
benim cevap gidene kadar bahar çıkmış(
bende kaçayım bari,önce namazımı kılıp sonra dünden kalan işleri tamamlayayım akşam yine gelmeye çalışırım
tekrar geçmiş olsun,inşallah hepimiz enkısa sürede bebklerimize kavuşuruz
gerçekten uygunmuş..mikroteseye ne kadar verdinzi peki?
annem başkadır dünya bi yana annem bi yana funda..hiç kıyamam anneme..Allah kimseyi sevdikleriyle sınamasın....hele ki anneyle
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah.
fundacım canım benim tedaviye başlamadan akupunktur beslenme programı derken baya kendini toparlayacaksın maaşallah canım artık bebiş rahat eder
bende iyiyim tatlım okuldan geldim hemen geçtim pcnin başına
evet uzun zamandır pek denk gelmiyoruz ama senin güzel haberlerini almak bile yetiyor...
inş tedavi süreciniz çok güzel geçecek ve hamiş haberini alıcaz
çıkmadım tatlım diğer tarafa geçmiştim
tamam canım görüşmek üzere kendine dikkat et öptüm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah.
fundacım canım benim tedaviye başlamadan akupunktur beslenme programı derken baya kendini toparlayacaksın maaşallah canım artık bebiş rahat eder
mikrotese ameliyatına para vermedik hepsini süleymaniyede hallettik.kısacası tüp bebek işlemi bize 1210 liraya maal oldu...
funda arkadasım mrb daha ozel msj atamıorum bunu solemek ıstedımmm burdan devem edelımmm
bacılar nasılsınız bu gün bayayğı sohbet etmişsiniz bizde eşimle has gittik çok yoruldum slm verip kaçacağımmm
melish den haber varmıı :26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?