Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tekrar geçmiş olsun,inşallah hepimiz enkısa sürede bebklerimize kavuşuruz

İnşallah canım gittikçe geriliyorum , sanırım zurnanı zırt dediği yerdeyim :) Rabbim hayırlısını versin amin..
!!!!!!!!
Rabbim bu aşamaları da size göstersin, ben yumurtalarımın toplandığı gün o kadar çok ağladım kii ya dedim bende kaliteli hücreli yumoş olmazsaaaaaaa çünkü çok fazla yumurta vardı ve gelişmeleri sıkıntılı oluyormuş fazlalığında,çok şükür kiiiiii 13 tanesi iyiymişşşş eşime ağlamışım anestezinin etkisiyle bir sürü saçmalıklarda bulunmuşum ((( sonra ağrılarıma rağmen tek derdim eşimde bulunacak mıydııııııııı , o gecee hiç uyumadım ben , gözüme uyku girmemişti, ağrılarımı bile unutmuştum, ayakta duramıyor , nefesim daralıyordu ve stressten hiç bir şey yiyemiyordum, sonra hastaneden aradılar beni, 3 tane idi döllenen, transferinizi olumlu olumsuz hazırlıklı gelin dediler, ikinci bir şokta buydu, meleklerim dayansın dedim RAbbimeeeeee yine tüm gün uyku tutmadı ve transferimden önce iki arkadaşın iptaliyle iyice daralmıştım ve orda tansiyonum düştü kendimi lavobaya attım, Allahım o anı aslaaaaaaa unutmayacağım, daha sonra bir tane dayanan bebeğim konuldu , o anda dedim tamam başka ne isteyim, bir tane bebeğim için kaliteli demediler , ne sordum ne de merak ettim, Rabbime emanet ettim bebeğimi, Allahım hayırlısı ise ona can verecek, inşalllah yüzümüz güler..

hastanede azosperm olan arkadaşım vardı tese ile 7 tane bulunmuş ve dondurmuşlardı ve hamileee olduğunu gördüm, nice sağlıklıların da olumsuz olduğunu, Rabbim bilir artık, inşallah güzel haberler alırsınız,tümmm arkadaşlarım için inanın bunu yürekten diliyorum....
Canım benim ben senin eşinin analizinde morfolojisinin iyi olduğunu biliyorum, ilk ona dikkatlice bakmıştım bu yüzden sizin uzun olmayabilir, ben tam 35 tane iğne yedim göbişten, 2 tane de çatlatma iğnesi ) benim gibi olmazsın inşallah çünkü şu anda ben çooooooook gergin bir göbişe sahibim :) bom desen patlıcak o derece :)) ohss durumum var benim ( hayırlısı olsun fundam..inşallah her şey çooooook güzel olacak ben inanıyorum..

Sakın moralini bozma hastanede bir sürü azosperm vakaları var ben şunu anladım ki kadın sorunlu ise daha az tutma şansı var, Allahın izniyle buulunsa bir tane bile inan embriyologlar hallediyor, transferin de olunca bebeğinin sana tutunması kalıyor ..sana tek diyebileceğim şey eşine besinlerinde istikrarlı ol , önemli olan sağlıklı embriyoo...öptüm

Son düzenleme:
canım benim moralini yüksek tut ve birşeylerle ilgilen,inşallah ilk annemiz sen olacaksın merak erme :))
bu arada melishcim 5 tane ananas aldım geldim :))) adamda demiştir ne yapcak bu kız bunları,kendime sıkı bir beslenme programı uygulamaya çalışıcam inşallah faydası olur ,yarın sabah tahlillerimiz var erdal bey birkaç tahlil istedi bir an önce herşeyi yaptırmaya çalışıyorum ki son ana beni strese sokacak birşey kalmasın,hadi bakalım hayırlısııııııııı

arkadaşlar dün akşam mesajları okurken yazmayı unuttum hepinize iyi dilekleriniz ve yapmış olduğunuz dualar için teşekkür ederim,hepinizi öpüyorummmmm

melis canım Allahım yüzünü güldürsün..inşallah önce sen sonra fundam açılışı yaparsınız biz de arkanızdan geliriz
iyiki varsınız...gerçekten moral oluyorsunuz bana...yaşdıklarını yazmışsın o kadar duygulandım ki okurken sanki gözümde canlandı melis.bunca emek bunca umut yarım kalmaz inşallah.Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın canım.herşey güzel olacak ben inanıyorum..sadece sabretmk kaldı artık.....ve sabrıın meyvesini toplamak....
Rabbim bize de inşallah yaşatsın anneliği...bebeğinle konuşuyosundur sen şimdi nasıl seviyosundur çok özendim ya maşallah
dualarım seninle canım...aklımdasın hep..öpüyorum seni ve bebeğini

iyiyim hayatım sen nasılsın, benim temmbelliğim yüzünden uzun zamandır görüşemiyoruz

bende iyiyim tatlım okuldan geldim hemen geçtim pcnin başına
evet uzun zamandır pek denk gelmiyoruz ama senin güzel haberlerini almak bile yetiyor...
inş tedavi süreciniz çok güzel geçecek ve hamiş haberini alıcaz

benim cevap gidene kadar bahar çıkmış (

çıkmadım tatlım diğer tarafa geçmiştim

bende kaçayım bari,önce namazımı kılıp sonra dünden kalan işleri tamamlayayım akşam yine gelmeye çalışırım

tamam canım görüşmek üzere kendine dikkat et öptüm

tekrar geçmiş olsun,inşallah hepimiz enkısa sürede bebklerimize kavuşuruz

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah.
fundacım canım benim tedaviye başlamadan akupunktur beslenme programı derken baya kendini toparlayacaksın maaşallah canım artık bebiş rahat eder

gerçekten uygunmuş..mikroteseye ne kadar verdinzi peki?

annem başkadır dünya bi yana annem bi yana funda..hiç kıyamam anneme..Allah kimseyi sevdikleriyle sınamasın....hele ki anneyle

mikrotese ameliyatına para vermedik hepsini süleymaniyede hallettik.kısacası tüp bebek işlemi bize 1210 liraya maal oldu...

fundacım canım benim tedaviye başlamadan akupunktur beslenme programı derken baya kendini toparlayacaksın maaşallah canım artık bebiş rahat eder

funda arkadasım mrb daha ozel msj atamıorum bunu solemek ıstedımmm burdan devem edelımmm

bacılar nasılsınız bu gün bayayğı sohbet etmişsiniz bizde eşimle has gittik çok yoruldum slm verip kaçacağımmm
melish den haber varmıı :26::26::26::26::26:

inşallah hepimiz birer birer hamileyim diye yazmaya başlarız :))) sonra artık bebek bakımyla ilgili onuşuruz inşallllllaaaaaahhhhhh

evet valla kendime bakıyorum bugünlerde ,Allah kısmet ederse aralığın 2. yada 3. haftasında işlemler bitr herhalde :)) inanamıyorum hala,darısı başınıza,bu arada bence süleymaniyeyi bir dene derim benim vaktim olsa denerdim ama ben kimseye duyurmadan sessizce işlemleri bitireye çalışıyorum ,inşallah bi sorun çıkmaz

mikrotese ameliyatına para vermedik hepsini süleymaniyede hallettik.kısacası tüp bebek işlemi bize 1210 liraya maal oldu...

ne güzel,daha önce aklıma gelmişti ama sordum mu hatırlamıyorum,bebeğiniz ikizmi? birde doğuma tedavi gördüğün doktormu girecek? doktorlar nasıl eskiden devlet hastanelerinde hastalara sert davranılıyordu,inşallah hala öyle değildir

Son düzenleme:
bacılar nasılsınız bu gün bayayğı sohbet etmişsiniz bizde eşimle has gittik çok yoruldum slm verip kaçacağımmm
melish den haber varmıı :26::26::26::26::26:

canım Allah yardımcınız olsun,hastaneye neden gittiniz,eşinin rahatsızlığı yüzündenmi?

melish merakla sonucu bekliyor,bugün konuştuk :) bu arada bugün taze annemizin doğum günüymüş :))) haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…