Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım inan iki gözüm iki çeşme. kendimi de hatırladım. ama üzülmeyelim olur mu? seneye de deme bir kaç ay sonra inşallah yine umut yolculuğuna çıkıyoruz. benim dondurulmuşlarda çözülemedi ya, artık ocak ı bekliyorum. kısmetse o zaman yeniden başlayacağım. ve o zaman olacak. sen de benimle beraber tekrar başlayacaksın. allah sana sabrını versin. (senin msn ekli bende ama hiç online değilsin. kendini toparlayınca konuşalım.) öpüyorum sevgiyle kal.

Dün gece dua ederken uyuyakalmışız eşimle, Rabbim hayırlısını versin diye dua ettik, sabaha kadar ne eşim ne de ben ne de annem uyuyamadık, sabahın köründe gittik kan vermeye, o zaman geçmek bilmedii Ya Rabbim sürekli hayırlısı demekten ağzım susadı inanır mısınız bana :(((( derken eşimle beni aldılar, olmadı dedi dr, aynı hani sizin çocuğunuz olamazdaki halimizdiiii yine o sahne, dondum ben, annem bekliyordu bizi, hayır dedim başladı ağlamayaaa kızdım ona bir dee :((( ağlamaaa anne hayırlısı buymuş diye, o kızmamın sebebiiii kendimi zor tutmamdııııııı, ağlamamak için zor tuttum kendimi, yol boyunca sustuk, eve geldik ben şoktan çıktım deli gibi ağladım, ama asla isyan etmedim kızlar, Rabbim hayırsını verdi, demek ki anne olmak şimdilik kaderimde yok, vardır bunda da bir hayır, sizlerden tek tek Allah razı olsun dualarınıza beni kattınız, hayırlısı böyleymiş....

Artık tüp bebeği ne zaman yaparım bilmiyorum ama şimdilik bu beden ve beyin yorgunluğuyla seneye yaparım....Ama sırada sizleri de güzel haberlerle görmek isterim inşallah Allahım yar ve yardımcımız olsun....Yılmak yokk..

metanetli güçlü canım.tevekkül eden arkadaşım allahın vardır bir bildiği sana ummadığın anda bebeişini gönderir. çok üzüldüm dünden beri dua ediyorum senin için hayırlısı buymuş çok üzüldüm gerçekten.
allahım hakkında hayırlısını verisn inşallah. kendini güçlü hissettiğin zaman başlarsınız tedaviye hiçbirşeyin sonu değil. inşallah rabbim hepimize evlatlarını nasip edecek.
allah hakkında hayırlsıını versin canım.

Kızlar malesef hamileyim diye yazamıyorum ama biliyorum ki Rabbim hayırlısını verdi..sizlerden de tekrar Allah razı olsun güzel dilekleriniz dualarınız için..öpüyorum inşallah bir daha ki sefere..

Dün gece dua ederken uyuyakalmışız eşimle, Rabbim hayırlısını versin diye dua ettik, sabaha kadar ne eşim ne de ben ne de annem uyuyamadık, sabahın köründe gittik kan vermeye, o zaman geçmek bilmedii Ya Rabbim sürekli hayırlısı demekten ağzım susadı inanır mısınız bana :(((( derken eşimle beni aldılar, olmadı dedi dr, aynı hani sizin çocuğunuz olamazdaki halimizdiiii yine o sahne, dondum ben, annem bekliyordu bizi, hayır dedim başladı ağlamayaaa kızdım ona bir dee :((( ağlamaaa anne hayırlısı buymuş diye, o kızmamın sebebiiii kendimi zor tutmamdııııııı, ağlamamak için zor tuttum kendimi, yol boyunca sustuk, eve geldik ben şoktan çıktım deli gibi ağladım, ama asla isyan etmedim kızlar, Rabbim hayırsını verdi, demek ki anne olmak şimdilik kaderimde yok, vardır bunda da bir hayır, sizlerden tek tek Allah razı olsun dualarınıza beni kattınız, hayırlısı böyleymiş....

Artık tüp bebeği ne zaman yaparım bilmiyorum ama şimdilik bu beden ve beyin yorgunluğuyla seneye yaparım....Ama sırada sizleri de güzel haberlerle görmek isterim inşallah Allahım yar ve yardımcımız olsun....Yılmak yokk..

canım benim çok üzüldüm :26:
sende tabiki üzüleceksin ama atlatacaksın allahın izniyle...
dünde yazdığım gibi sen çok güçlü ve inançlı birisin...
dualarında bile rabbim hayırlısı versin diye dua etmişsiniz...
demekki daha nasibinizde yokmuş evlat sahibi olmak...
ama siz inancınızın ve sabrınızın mükafatını alacaksınız bence...
başka arkadaşlar gibi olmadı diye isyan etmiyorsun rabbim görüyor herşeyi...
tabiki üzülüceksin ağlayacaksın ama kendini tekrar toparlayacaksın...
mücadelene devam edip bebişine kavuşacaksın :49::emir_bebek::emir_bebek:
ben buna gerçekten inanıyorum...
herzaman dua ediyorum senin için rabbim hakkınızda hayırlısını versin...

Son düzenleme:
Canım arkadaşlarım benim sağolun, ama bugün hakkım galiba ağlamak, asla isyan etmiyorum, asla da etmeyeceğim Allahım bana sabır versin, hepimize tabiii, yola başkoyduk bir kere, ama beni anlayannnnnnn yine sizlersiniz, iyi ki burdayım tanıdım sizi ben :)) daha iyiyim, akşam hatta yeğenimin doğumgününe bile gideceğim, saklamak zorundayım duygularımı, bunun üzerine gidip ağlamayacğım, annem ile babam çok üzüldüler, onlar beni üzgün görmemeliler , ben de onların bebeğiyim Baharın dediği gibi..Rabbim yüzümüze gülecek inşallah.....sağolun kızlar, ben kendimi olumsuza da alıştırmıştım ancak insan yine de üzülüyor, asla üzülmem diyen yalan söyler, ama buna da binlerce kez şükür, benim bebeğim konuldu göbüşümeee kalitesi ne olursa olsun o benim için çoooooooooook kaliteliydii ..İnşallah sizlerin güzel haberlerini alacağım..

Canım arkadaşlarım benim sağolun, ama bugün hakkım galiba ağlamak, asla isyan etmiyorum, asla da etmeyeceğim Allahım bana sabır versin, hepimize tabiii, yola başkoyduk bir kere, ama beni anlayannnnnnn yine sizlersiniz, iyi ki burdayım tanıdım sizi ben :)) daha iyiyim, akşam hatta yeğenimin doğumgününe bile gideceğim, saklamak zorundayım duygularımı, bunun üzerine gidip ağlamayacğım, annem ile babam çok üzüldüler, onlar beni üzgün görmemeliler , ben de onların bebeğiyim Baharın dediği gibi..Rabbim yüzümüze gülecek inşallah.....sağolun kızlar, ben kendimi olumsuza da alıştırmıştım ancak insan yine de üzülüyor, asla üzülmem diyen yalan söyler, ama buna da binlerce kez şükür, benim bebeğim konuldu göbüşümeee kalitesi ne olursa olsun o benim için çoooooooooook kaliteliydii ..İnşallah sizlerin güzel haberlerini alacağım..

canım benim işte sen böyle birisin :70:
dediğin gibi üzülmemek elde değil bizde çok üzüldük...
ama biz bu yola çıktık ve amacımıza bebişimize kavuşana dek pes etmiycez...
rabbim emeklerimizin karşılığı verir inş...
allahın izniyle bidaha ki denemenizde bebişinize kavuşursunuz inş :16:

canım benim işte sen böyle birisin :70:
dediğin gibi üzülmemek elde değil bizde çok üzüldük...
ama biz bu yola çıktık ve amacımıza bebişimize kavuşana dek pes etmiycez...
rabbim emeklerimizin karşılığı verir inş...
allahın izniyle bidaha ki denemenizde bebişinize kavuşursunuz inş :16:

sağol canım inşallah....

canım canım canım benim,olacak inşallah ,ağlamakla iyi yapmışsın,ağla rahatla ama kendini bırkama lütfen,her şerde bir hayır vardır, valla şimdi ne söylesem boş ,kendimi, senin yerine koyuyorum acaba ben kendime ne derdim diye ama inan vazgeçmezdim, dahada iyi hazırlanırdım,kendini lütfen biran önce topla, biliyorsun ben sana dayanarak ayakta duruyorum ... hadi bakalım sen benim canımsınnnnnnn ,inşallah belkide senin bebeğin normal yollardan olacaktır,

canımmmm hakkına hayırlısı buymus demekki,cok güçlü bi insansın umarım bu hep böyle olur....yılmak yok bu bizlerin sınavı elbet birgün bizlerde rabbimin izniyle cennet kokulu yavrularımızı kucagımıza alıcaz...hırpalama sakın kendini diycem ama snn yerine kendimi koyuyorum sanırım bende çok ağlardım...ama dediğim gibi bu bizim sınavımız ve elbet birgğn bizlerde gecicez bu sınavı.seni çok seviyorum yüzünü görmesemde sesini duymasamda.ama hep yanındayım bunuda söylemek istedim.

saol tşk ederim bizimki kuru inciri bile yemiyo kavun çekirdeği yağını alsam onuda yemicek neyse şimdilik bunşarı kullansında bakalım belki biraz etkilerini görünce belki heveslenir yer herbişeyden:)

hayatım malesef eşlerimiz çocuk gibi biz olsak faydalı denen herşeyi itiraz etmeden yeriz,illaki bizi uraştıracaklar,ya sabır de mücadeleye devam et ,zamanla o da kabullenecek ve düzenli yiyecek merak etme :)

canım fundam inşallah görüşürüz bugün 34 oldum yaz tatilinde daha rahat izin alırım diye düşündüm ama melisimin güzel haberi bana cesaret verir gelirim arkandan:)

hayatım inşalah yeni yaşın mutluluk ve sağlık ve bebiş getirir, gönlündeki herşeyin hayırlısıyla yeni yaşında gerçekleşmesini dilerim,nice mutlu senelerrrr....

canım benim inş hakkınızda hayırlısı olur...
bizimde ilk ayda 1-2 tane çıkış olduya bende umutlanmaya başladım inş onlar yaza kadar artar...
bende okul kapanır kapanmaz tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum :16:
ama allah büyük bakarsın yaza kadar mucizelerimiz hiç beklemediğimiz bi anda bizimle olurlar :49:

inşallah bitanem inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan olur,inan bunu canı gönülden istiyorum burdaki arkadaşların hiç olmazsa bir kaç tanesi normal yolla hamile kalsada olmaz diyenlere kapak olsa :)) siz artık arunayla peşpeşe başlarsınız tedavinize :))

hayırlı cumalar Allah hepimize hayırlısı ile evlatlar nasip etsin bu mübarek günün hürmetine

İnşallah bebeğin tutunur sana güzel haberlerini alırız

1-2 spermatazoid sperm var demektir neye göre yok demişler
internetten baktım spermatozoid sperm demekmiş

merhabalar mavi menekşe, inşalah güzel bir cuma geçirmişsindir

herkese merhaba kızlar!!! aranıza yeni katıldım sayılmaz=) uzun süredir takip ediyorum sizleri ....kısmet bugüneymiş demekki..benim eşim de azospermi(sperm0)..fsh 30 larda ....şuana kadar sadece bal-polen-arısütü karışımını kullandı eşim..sizin yazılarınızı takip ediyorum (özellikle funda58) =) neler yaptınız eşlerinize neler uyguladınız..sanırım benim de atak yapmam lazım şu bitkiseller konusunda başka neler tavsiye edersiniz...??? eşimin kolesterolü yüksek .....balık ve tavuk kesinlikle yemiyor:S sadece köfte yiyor diğer et türlerini de yemiyor:(

ben 26 yaşındayım eşim 29..evliliğimizin 3. yılındayız...7 aydır biliyoruz sorunumuzu..Rabbim hepimize yardım etsin güç kuvvet versin bu yolda...

inşallah bitanem inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan olur,inan bunu canı gönülden istiyorum burdaki arkadaşların hiç olmazsa bir kaç tanesi normal yolla hamile kalsada olmaz diyenlere kapak olsa :)) siz artık arunayla peşpeşe başlarsınız tedavinize :))

inş canım benim bebeğimize kavuşalımda be tüp bebeğede razıyım :16:
aynen canım yaa o olmaz diyenler sanırım bu sitedeki mucizelerden bihaber :63:
ama bence onlara daha çok kapak olacak :1:
ben inanıyorum rabbim bizi evlatsız bırakmayacak :emir_bebek::emir_bebek:
inş arunayla hayırlısıyla başlar tedavilerimiz ve arka arkaya güzel haberler veririz :16:

canım arkadaşımmmm bu gün hep aklımdaydın gelemedimmm ama okudum ne çok üzüldüm ne desem ne söylesem sana iyi gelmeyecekk teselli olmayacak bilirim yaşamış görmüş biri olarak neler hisetiğini anlıyorumm
canım rabbim kolay atlatmayı nasip etsinnnnn bebek yolun hep açık olsunnnnn

canımıniçi ağla içini boşalt güzel yürekli sabırlı arkadaşım dün çok rahatsızdım bugün gözümü daha yeni açtım koşarak seni merak ettim içimden kocaman ses melisimin bebişi çok yakın zamanda gelecek diyor

inş canım benim bebeğimize kavuşalımda be tüp bebeğede razıyım :16:
aynen canım yaa o olmaz diyenler sanırım bu sitedeki mucizelerden bihaber :63:
ama bence onlara daha çok kapak olacak :1:
ben inanıyorum rabbim bizi evlatsız bırakmayacak :emir_bebek::emir_bebek:
inş arunayla hayırlısıyla başlar tedavilerimiz ve arka arkaya güzel haberler veririz :16:

canım hepimiz inşallah 2012 de ya anne olacağız ya da hamiş olacağız

Back
X