Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim inş bi defada yeteri kadar sperm çıkar ve bidaha uğraşmazsınız...
ki öyle olmasada sorun değil bikaç defada toplanır...
güzel haberlerini bekliyor olacağım canım benim allah yardımcınız olsun...
canım senin eşinde nekadar çıkış olmuştu??
bide sperm dondurtma işleminin yaklaşık olarak ücreti nekadar??
benim kocişde gelecek ay gidecek ankaraya sperm dondrutma işlemi için...
ama daha arayıp öğrenmedik ücretinin nekadar olduğunu...
bizim ilk ayki tedavimiz sonucunda birkaç sahada 1-2 canlı sperm görülmüştü...
bakalım gelecek ay nekadar olacak çıkış :18:
inş hepimizin tedavisi en iyi şekilde devam eder ve bebişlerimize kavuşuruz :16::16:

geldim canım,eşim bugün gitti ve spermleri dondurttu bu işlem için 385 tl tuttu
inşallah eşinin sperm sayısı ve kalitesi yükselmiştir, bizde 1-2 taneden bugünlere geldik çok şükür,Allahtan umut kesilmez sözü gerçekten doğru :)))

meliscim Rabbim yardimcin olsun.ne desem bos biliyorum iste Rabbimden yilmadan usanmadan iste bir gun cevap gelecek...

arkadaslar bizdz 3 aylik proxxed plus ve msure kullanimi sonucunda sperm testi yaptiracagiz bakalim ilaclar ise yaramismi.bursa da sperm testi icin nereye gitmeli bilen varmi yardima ihtiyacimiz var. guven tip ve pembe mavi de yaptirmistik ikisinide ben pek begenmedim.

arkadaslar birde msure buyuk bir kriz var.3 kutu kullandik 4 cuyu alacaktikki bir baktik aldigimiz bitkisel terapi sitesi yok olmus.zaten guvensizdik ilaca karsi dahada bir guvensizlestik.kisirliga son diye bi site satiyo. bazi yerlerde turkiyede satilan msurenin gercek olmadigini ssoyluyorlar.ne yapsak ne etsek bilemedik.

fundacim son gelismeler senin icin guzel olmus hayirlisiyla bebisini kucagina al inssallah

esmacım biliyorsun msure için ben bir topic açtım ama ben bir türlü güvenemediğim için almamıştım,çok şükür m sure olmadanda sayımız iyileşti, bence tam olarak güvenmedikçe hiçbir ilacı kullanmayın derim

iyi dileklerin için teşekkürler ,inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız

saol çok tşk ederim .bi kaçgündür giremiyorum güzel haberleri olan var mı inş güzeller haberler alırız.ben en son yazılarda dualarla ilgili bişeyler okudum dualaşma mı yapıyosunuz neler okuyosunuz neler yapıyosunuz bende katılmak isterim.kendinle birlikte bi başkasına yapıtığın ve senin için yapılan dualar kendininkinden daha çabuk kabul olunur derler ya birbirimz için dua edersek dualaşırsak daha güzel olur diye düşündün şimdilik iyi geceler herkese

canım bir ara herkes için meryem suresi okuyorduk ama sonra ben depresyona girip burayı takip etmeyi bir süre bırakınca kaldı,bunun için herkesten özür diliyorum,ama duayı takip etmek için her akşam internette olmama gerekiyor ve ben bazen kendimde güç bulamıyorum,ama takip edebileceğine inanan bir arkadaş varsa yeniden başlarsak gerçekten çok güzel olur

arkadaşlar moral toplamak isteyen buyursun gelsin, bugün eşim sperm tahlili yaptırdı ve bilin bakalım sonuç ne???????????
söylüyorummmmmmmm ama okumadan önce herkes maşallahhhhhhhh, Allah nazardan korusun desin eveeettttt artık söyliyeyimm di mi :)) 6 milyon olmuş
demek ki napıyormuşuz asla vazgeçmiyormuşuz,bugün IVIde spermlerini dondurttu, sanırım bu pazar regli olurum ve pazartesi günü tedaviye başlarım,ALlahım söylemeye bile korkuyorum ama çok iyi bildiğim birşey varsa burdaki arkadaşlarımın hepsinin kalbi temiz,kimsenin nazarı değmez, eminim şu anda benim kadar sevinmişsinizdir ve dualarınız benimle olacak, umarım sizlerin içinin umut dolmasına sebep olmuşumdur ve inşallah Rabbim sizede bu duyguyu yaşatır ,inşallah bir gün hepimiz evlat sahibi oluruz,sizleri seviyorummmmmmmm

bu arada tekrar yazayım ilk tahlilimiz 0'dı
2. tahlilde 15-16 adet vardı
3. tahlilde 3 milyonu gördük
4. tahlil ise 6 milyon ve tedaviye başlayalı 1 yıl bile olmadı :))))

şimdi eşimin yaptırması gerekekn birkaç hormon testi var onları yaptırıp KAan hocaya email atıcaz bakalım o ne diyecek :)))

BAZAL DEĞERLENDİRME

Volum 3.0
Sperm sayısı (milyon/ml) 110.0
Top.sperm sayısı (milyon) 330.0
Total motilite (%) 10
İleri hareketli 0
Yav.İ.hareketli 2
Yerinde hareketli 8
HAreketsiz (%) 90
Vitalite (%) 70
Normal morfoloji(%) 2
Lökosit (milyon/ml) 1
Yuvarlak hücre 5
TPMSS(*)(milyon) 6.6

HAZIRLIK SONRASI

Volüm 1
Sperm sayısı(ml) 4.0
Top.sperm sayısı (milyon) 4.00
Total motilite 15
İleri hareketli(+4,%) 0
Yavaş ileri hareketli (+3,%) 5
Yerinde hareketli(+2,%) 10
Hareketsiz(%) 85
TPMSS(MİLYON) 0.2
Normal 2
Akrozomal 31
Akrozomal şekil bozukluğu 12
İrregüler akrozomal dağılım 8
Akrozomal kist 6
Akrozomal vakuol 5
Nüklear 27
Nüklear şekil bozukluğu 11
Diadem 6
Nüklear kist 2
Nüklear vakuol 8
Tapared 1
Head-base vakuol 4
Büyük baş 1
Küçük baş 1
Sitoplazmik droplet 4
Boyun-orta kısım 10
Kinked 2
Segm.mitokondriyel aplazi 2
Kırık boyun 4
Kuyruk 19
Çift kuyruk 1
Tail stump 2
DAG DEFEKTİ 9
Kıvrık kuyruk 6
Kısa kuyruk 1

merhaba,öncelikle geçmiş olsun,inşallah eşin en kısa sürede şifa bulur ve bebişinize kavuşursunuz,
eşin tavuk yemiyorsa bence çok büyük sorun değil çünkü zamanımızdaki tavuklar zaten hormonlu,şu an bence bizlerin bu probleml karşılaşmamızın en büyük nedenlerinden biride hormonlu gıdalar, balık yemiyuorsada omega 3 vitaminlerinden alabilir , et için Kaan hoca eşime çok az ye demişti,sanırım eşin sebze ağılrlık besleniyor ,çok şansısın ama bence mevsim meyvelerini tercih edin derim,

benim eşimin testosteron hormon çok düşüktü,bu yüzden tedavi görüyor,birde çok kilolu malesef :(( bitkiseller konusunda ben demir dikenini tavsiye ediyorum,damara açıcı özelliği olduğu için ben bile içiyorum ama tabi ben aktar değilim internetten yaptığım araştırmalar sonucu kullanmaya başladık,birde çörek otu bende aklıma geldikçe kullanıyorum çörek otunu,gerçi biz bir sürü bitkisel kullandık ama eşinin kolesterolu açıkcası zararlı olurmu bilmeiyorum,bu arada nerde tedavi görüyorsunuz ?eşinin doktoru kim ?

eşimin şuan için bir doktoru yok..yani kaan hocaya mail atmıştık..bir kaç ilaç önerdi kullandıktan sonra gelin demiş..biz da ocakta gitmeyi düşünüyoruz ankaraya ...o zaman gideceğiz bakalım ilk gidişimiz olacak...proxed plus ve m-sure kullanın demişti..bu m-sure pek güvenli gelmediği için hiçbirini almadım bu ilaçların..yüzyüze görüşünce başlamayı düşünüyoruz ilaçlara...bir de bugün nohut kürüne başladım..inşallah faydası olur...

arkadaşlar moral toplamak isteyen buyursun gelsin, bugün eşim sperm tahlili yaptırdı ve bilin bakalım sonuç ne???????????
söylüyorummmmmmmm ama okumadan önce herkes maşallahhhhhhhh, Allah nazardan korusun desin eveeettttt artık söyliyeyimm di mi :)) 6 milyon olmuş
demek ki napıyormuşuz asla vazgeçmiyormuşuz,bugün IVIde spermlerini dondurttu, sanırım bu pazar regli olurum ve pazartesi günü tedaviye başlarım,ALlahım söylemeye bile korkuyorum ama çok iyi bildiğim birşey varsa burdaki arkadaşlarımın hepsinin kalbi temiz,kimsenin nazarı değmez, eminim şu anda benim kadar sevinmişsinizdir ve dualarınız benimle olacak, umarım sizlerin içinin umut dolmasına sebep olmuşumdur ve inşallah Rabbim sizede bu duyguyu yaşatır ,inşallah bir gün hepimiz evlat sahibi oluruz,sizleri seviyorummmmmmmm

şimdi eşimin yaptırması gerekekn birkaç hormon testi var onları yaptırıp KAan hocaya email atıcaz bakalım o ne diyecek :)))

maşallah=) diyelim... çok güzel bir artış olmuş...gerçekten senin enerjin ile biz de gayret ediyoruz,bu yoldaki gayretimiz daha da artıyor.. İnşallah zaman azaldı yakında bebişin gelecek=)

Son düzenleme:
ERKEK KISIRLIĞI YAYGINLAŞIYOR

Aslında spermlerin bir yerlere kaybolup gitmesi söz konusu değil. Problem üretimin eksikliğinden kaynaklanıyor. Uzmanlara göre vücudumuza giren toksin yükünün artması sperm üretimini baskılayan en önemli faktör. Bilhassa ağır metallerin bu konuda ciddi etkileri var. Mesela, cıva içeren balıkların ve o balıklardan elde edilen Omega-3 kapsüllerinin içilmesi vücudun cıva yükünü çoğaltıyor. Bilhassa kuzey denizinden ithal edilen balıklarda ve rastgele üretilen Omega-3 kapsüllerinde bu risk çok yüksek. Diğer taraftan sorun yalnız cıva ile de sınırlı değil. Besinlerde bulunan kimyasal toksinler örneğin tarım ilaçlarının da etkili olabilecekleri belirtiliyor.

kızlar eşim balık yemiyor..omega 3 vitamin alayım diye düşünürken bu yazıyı okudum kafam karıştı..bildiğiniz güvenli bir marka varmı bu vitamin için:S

geldim canım,eşim bugün gitti ve spermleri dondurttu bu işlem için 385 tl tuttu
inşallah eşinin sperm sayısı ve kalitesi yükselmiştir, bizde 1-2 taneden bugünlere geldik çok şükür,Allahtan umut kesilmez sözü gerçekten doğru :)))

hadi gözün aydın bitanem :70:
duaların içinde çookkk teşekkür ederim :54:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
allah nazarlardan saklasın bitanem rabbim daha da arttırsın inş :16::16::16:
valla sizin adınıza çok mutlu oldum :46:
ayy inanamıyorum ya pazartesi başlıyorsun tedavine :52:
inş hayırlısıyla tedavin sonuçlanır ve bebişinize kavuşursunuz :49::emir_bebek::emir_bebek:
darısı bizim başımıza :16::16::16:

canım allahım nazarlardan saklasın spermciklerinizi:nazar: kat kat artsın daha da çoğalsın inşalahhhhhh.....
ben sana özel msj bile atmıştım bu konuyla ilgili olarak hatırlarsan. bizimde ilk test 0 dı ve 20 gün arayla yaptırdık yine 0 çıktı 3. testimiz de de değişiklik yoktu ama son testimimizde o kadar kullandığımız ilaçların da etkisiyle sanırım total da 6000 yıkama sonrası ise 2000 sperm çıkışımız oldu çok şükür:nazar:
proxeed aldım hemen dilerimiz sayımız artar ve hareketlilik de kazanır çünkü hiç hareket yok.
senin bu konuda demek istediğin birşey olur mu canım mesela sizde hareket ne durumdaydı 15-16 olduğunda 3 milyon olduğunda vs. hareketlilikleri hakkında bilgi verirmisin kıyaslamak açısından soruyorum.

tüp bebeğe geçecekmişsiniz inşallah tedaviniz çok iyi bir şekilde ilerler de bebişinizi alırsınız kucağınıza:49: allahım yardımcınız olsun inşallah

fundacim maasallah maaasallah cok sevindim rabbim tamamina erdirsin insallah.ay cok heyecanliyim gozlerim doldu resmen.
bizdz cumaetaesi test yaptiricaz.bana dua edin arkadaslar 3 ay sonraki ilk testimiz.

canlarim spermigram icin bursa acibademe gidelim diyoruz ne dersiniz? bilgisi olan varmi?ay cok heyecaanliyim kizlar ben kalbim cikacak yerinden kulagim ugulduyor midem tuttu.... cok heyecanliyim cok nasil bir sonuc bekliyor bizi acaba?

gözün aydınnnnnnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: çok sevindimmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52:bu güzel haberler bebiş haberiyle tamamlansın inşşşşşşşşşşşşşşşş:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayyyyyyyyy ne kadar guzel bı haber bu boyle allhım :52::52::52::52:
darısı :49::49::49::49::49::49: ınsallh cnm
darısı bızlerede

senin adına gerçekten çok sevindim allah yardımcın olsun inş bebiş haberinide alırız daha çok mutlu oluruz

FUNDAMMM CANIM BENİM NE GÜZEL BİR HABER BU KÖTÜ GİDEN Bİ KAÇ GÜNÜN ARDINDAN BÖÖLE BİŞİ DUYMAK NE KADAR GÜZEL.HAKKINA HAYIRLI OLANI KILSIN RABBİM VE EN KISA SÜREDE MELEĞİNİ KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN İNSALLAH...BENİMDE 8 YASINDA Kİ KUZENİM (TEYZEMİN MİNİCİK GÜNAHSIZ OĞLU) VEFAT ETTİ YAKLAŞIK 1 AYDIR ADANA BALCALIDA YOĞUN BAKIMDA YATIYORDU BUGUN ÖLÜM HABERİNİ ALDIK PERİŞANIZ.İŞ YERİNDE OLDUGUM İÇİN HENÜZ GİDEMEDİM CIKINCA ORAYA GİDİCEM NASIL DAYANACAGIM BİLMİYORUM.AMA YAZINI OKUYUNCA O KADAR MUTLU OLDUM Kİ ANLATAMAM MASALLAH CANIM,RABBİM EMEĞİNİN KARSILIGINI VERDİ SANA İNSALLAH BEBİŞLERİNLEDE TAÇLANDIRACAK...:nazar:

FUNDAMMM CANIM BENİM NE GÜZEL BİR HABER BU KÖTÜ GİDEN Bİ KAÇ GÜNÜN ARDINDAN BÖÖLE BİŞİ DUYMAK NE KADAR GÜZEL.HAKKINA HAYIRLI OLANI KILSIN RABBİM VE EN KISA SÜREDE MELEĞİNİ KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN İNSALLAH...BENİMDE 8 YASINDA Kİ KUZENİM (TEYZEMİN MİNİCİK GÜNAHSIZ OĞLU) VEFAT ETTİ YAKLAŞIK 1 AYDIR ADANA BALCALIDA YOĞUN BAKIMDA YATIYORDU BUGUN ÖLÜM HABERİNİ ALDIK PERİŞANIZ.İŞ YERİNDE OLDUGUM İÇİN HENÜZ GİDEMEDİM CIKINCA ORAYA GİDİCEM NASIL DAYANACAGIM BİLMİYORUM.AMA YAZINI OKUYUNCA O KADAR MUTLU OLDUM Kİ ANLATAMAM MASALLAH CANIM,RABBİM EMEĞİNİN KARSILIGINI VERDİ SANA İNSALLAH BEBİŞLERİNLEDE TAÇLANDIRACAK...:nazar:
allh sabırlar versın cnm allh rahmet eylesın acı zor ama elden ne gelır dayanmaktan baska
sen guclu olkı oda dayanmaya calıssın
rahmetlı annem derdı kı en buyk acı evlat acısıymıs derdı benımde 14 yasında abım ölmüştü :43::43::43:
rabbım tez zamanda toparlanmayı nasıp etsın cnm

Son düzenleme:

canım başınız saolsun çok üzüldüm :43:
allah sizede ailesinede sabır versin...
rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın :5:

Back
X