Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol canım desteğin için kaan hocaylada bir tedavi sürecimiz oldu 2 efa ilaç kullanddık ilkki deerlerimizde beklenin çok altıda gelişme olduğunu söylemişti kaan bey 2. kez yine kullandık yine aynı kaan hoca bir kez daha kullanın ve bana gelin dedi biz artık 3. kez kullanmadık.. böylece sonuçlandı :((

eşim Kaan hocaya çok inandı ve dediklerini yaptı,M SURE hariç verdiği tüm ilaçları kullandık,bir sürü bitkisel kullandı çok şükür Rabbimde sayıyı artırdı, inşallah sizde en kısa sürede şifa bulursunuz

baharcım inşallah gün gelecek sende sperm sayımız arttı yazacaksın ve bizde senin için sevinicez :)))o günlerin en kısa sürede gelmesini diliyorum,Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

amin canım benim aminnnnnnnnn :16::16::16::16::16::16::16:

tüm öğretmen arkadaşlar günümüz kutlu olsun :71::71::71::71:
inş seneye öğretmenler gününde ya hamiş :49: ya bebişli :emir_bebek::emir_bebek: oluruz :16:
rabbim hepimizin muradını verir inş :16::16::16:

ahh canım öncelikle çok geçmiş olsun diyorum ben de seni hep takip ettim güzel haberlerini bekliyordum ama nasip değilmiş... Olsun bir çoğuna göre yine şanslısınız hiç sperm olamayabilirdi de yine de rabbimize binlerce şükürler olsun. demek ki zamanı gelmemiş sen de zaten bunun bilincinde olan bir insansın maşallahh... rabbim bu derdi bize boşuna vermedi bizler ona teslim olan hayırlısını ondan isteyen kullarız ve çok şükür güçlüyüz de.. burdaki kardeşlerimizin hepsi inançlı bu konuda dikkat edersen. allahım emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın hayırlısını versin hepimize. Dilerim 6 ay sonra ki tedavin olumlu sonuçlanır içini ferah tut. bu bir süreç hem de zorlu bir süreç... İnşallah yavrunu kucağına alacağın günleri gösterir rabbim de bu sıkıntılarını unutursun... Gönlünü ferah tut rabbim içine ferahlık verir inşallah canım benim

canımsın merak etme olacak inşallah ama sanırım biraz daha dua etmek gerekecek ,sen sevgi dolu iyi bir anne olacaksın inşallah ,bebişlerin çok şanslı olacak

meliscim Rabbim yardimcin olsun.ne desem bos biliyorum iste Rabbimden yilmadan usanmadan iste bir gun cevap gelecek...
Arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim..
Sizlerin dualarıyla iyiyim ben çok.Çok şükür ki o üzüntü halimi atlattım biraz, daha iyiyim, işe başladım , bu beni daha iyi yaptı, kafamı dağıtıyorum, kimse de bilmediği için soran yok, dolayısıyla üzüntümü hatırlamıyorum bile..Allah razı olsun sizlerin sayesinde oldu bunlar....öperim hepinizi :)
FUNDAMMM CANIM BENİM NE GÜZEL BİR HABER BU KÖTÜ GİDEN Bİ KAÇ GÜNÜN ARDINDAN BÖÖLE BİŞİ DUYMAK NE KADAR GÜZEL.HAKKINA HAYIRLI OLANI KILSIN RABBİM VE EN KISA SÜREDE MELEĞİNİ KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN İNSALLAH...BENİMDE 8 YASINDA Kİ KUZENİM (TEYZEMİN MİNİCİK GÜNAHSIZ OĞLU) VEFAT ETTİ YAKLAŞIK 1 AYDIR ADANA BALCALIDA YOĞUN BAKIMDA YATIYORDU BUGUN ÖLÜM HABERİNİ ALDIK PERİŞANIZ.İŞ YERİNDE OLDUGUM İÇİN HENÜZ GİDEMEDİM CIKINCA ORAYA GİDİCEM NASIL DAYANACAGIM BİLMİYORUM.AMA YAZINI OKUYUNCA O KADAR MUTLU OLDUM Kİ ANLATAMAM MASALLAH CANIM,RABBİM EMEĞİNİN KARSILIGINI VERDİ SANA İNSALLAH BEBİŞLERİNLEDE TAÇLANDIRACAK...:nazar:
Husmeh canım benim Allah toprağını bol etsin, ne desem ya ne kadar zor bir imtihan, bizim üzüntümüz bunun yanında hiçç kalıyor....

seni de öpüyorum, metanetli olmaya çalışın, bol bol dua edelim canım ..
evettt aramızda bir sürü öğretmen var,bende öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyorum :))

tüm öğretmenlerin bu özel gününü kutluyorum ben de...

Bu arada Fundam canım benim, dün ve bugün aklımdaydın , dün gelemedim kusura bakmayasın, bu arada mutlu habere çoooook sevindim, önemli olan ise ileri hareketlilik ama şu hareket durumuna da takılma , tüp de zaten spermlerin kuyrukları hareketsizleştirilip yapıyorlar..İnşallah senin topiğinde başı sen çekersin balım..öperim seni çokk..ne zaman adet olcannnnnnnnnn :)))

canlar iyi akşamalrrrr rabbim hep güzel haberler almayı nasip etsin inşşşşş
fundam güzel olacak her şey inşşşşşş
melish canım nasılsın
ve diğer kızlarrrrrr sizler nasılsınızzz ben çok yorgunum yaa dün has çok yorlumuşum bu gün hala bacaklarım ağrıyorrr

Arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim..
Sizlerin dualarıyla iyiyim ben çok.Çok şükür ki o üzüntü halimi atlattım biraz, daha iyiyim, işe başladım , bu beni daha iyi yaptı, kafamı dağıtıyorum, kimse de bilmediği için soran yok, dolayısıyla üzüntümü hatırlamıyorum bile..Allah razı olsun sizlerin sayesinde oldu bunlar....öperim hepinizi :)

Husmeh canım benim Allah toprağını bol etsin, ne desem ya ne kadar zor bir imtihan, bizim üzüntümüz bunun yanında hiçç kalıyor....

seni de öpüyorum, metanetli olmaya çalışın, bol bol dua edelim canım ..

tüm öğretmenlerin bu özel gününü kutluyorum ben de...

Bu arada Fundam canım benim, dün ve bugün aklımdaydın , dün gelemedim kusura bakmayasın, bu arada mutlu habere çoooook sevindim, önemli olan ise ileri hareketlilik ama şu hareket durumuna da takılma , tüp de zaten spermlerin kuyrukları hareketsizleştirilip yapıyorlar..İnşallah senin topiğinde başı sen çekersin balım..öperim seni çokk..ne zaman adet olcannnnnnnnnn :)))

bitanem sanırım pazar günü olucam,pazarteside tedavi başlayacak inşallah,bi garibim ama heyecandanmıdır nedir,ne mutluyum ne mutsuz :)) terazi burcuyum ya dengem bozuldu yine :)) valla harekete felan takılmıyorum zaten,bugünlere getiren Rabbimin elinde olan birşey inşallah bize hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder,

bu arada arısütü poleni araştırıyorum,almayı düşünüyoruz,hamileliktede çok faydalıymış,satıcıyla konuştum,bebek şansını 3 katına çıkardığını söyledi,gerçi biraz geç kaldık ama bakalım artık

canlar iyi akşamalrrrr rabbim hep güzel haberler almayı nasip etsin inşşşşş
fundam güzel olacak her şey inşşşşşş
melish canım nasılsın
ve diğer kızlarrrrrr sizler nasılsınızzz ben çok yorgunum yaa dün has çok yorlumuşum bu gün hala bacaklarım ağrıyorrr

canım benim yaa,inşallah en kısa sürede hastaneye hamilelik haberi için,doğum için gidersin ve kucağında bebişinle mutlu olarak çıkarsın,Rabbim en kısa sürede sizlerede şifa verir inşallah

canım benim yaa,inşallah en kısa sürede hastaneye hamilelik haberi için,doğum için gidersin ve kucağında bebişinle mutlu olarak çıkarsın,Rabbim en kısa sürede sizlerede şifa verir inşallah

sağol kuzum allah razı olsunnnnn

tatlım bence aşılamayı zaten hiç düşünme dr bana ilk muhtemel aşılama diyecek ben direk tüp diyeceğim şans aşılamada çok yüksek olmuyor senin için çook heyecanlıyım

günaydın hayırlı cumalar cuma hürmetine tüm dualrımız kabul olsun inşşşş

ufff yaaa erken regli olucam galiba :(((aslında 2. gün gitmek gerekiyor ama pazartesi benim 3. yada 3,5 gün olacak :(((((
hadi bakalım hayırlısı

merhaba,inşallah en kısa sürede eşin sağlığına kavuşur,inşallah sende bir gün burdan bizde de sperm çıkışı oldu yazarsın,bilmiyorum daha önce okudunmu ama eklediğim yazıda Kaan hocanın bile yaptığı ameliyat sonrsında sperm bulunamayan bir kişinin yapılan ısrarlı incelemeler sonunda sperminin bulunduğu yazıyor http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-azospermi-olanlar-burada-dertleselim-19.html inşallah sizdede bulunabilir

fundacim sok gecirdim bu yaziyi okuyunca biz kime guvenicez bilemiyorum.yarin biz test yaptiricaz bursa guven tip ta ne soylersek dikkatli bakarlar acaba

Back
X