sende benim gibi,bir geliyorum bir gidiyorum,şimdi arı sütünü araştırıyoruz,arı dünyasından alıcaz galiba ama çok pahalı(( bakıyorum kullanan kimseyede rastlamadım,siz biliyormusunuz
biz anavarza nin krem bal ari sutu propolis polen karisimini kullaniyoruz.super mixx diyegeciyo fiyati 18.50 TL
iyiymiş fiyatı bizim sorduğumuz yaklaşık 750 tl ye felan geliyor galiba[/QUOTE
kac gr var ki icinde azoya da iyi geliyomuymuski?
iyiymiş fiyatı bizim sorduğumuz yaklaşık 750 tl ye felan geliyor galiba[/QUOTE
kac gr var ki icinde azoya da iyi geliyomuymuski?
1 kg arı sütü ve polen Saf Arı Sütü, Polen, Propolis, Hizan Balı Fiyatı.. Sitemizde En Hesaplı Fiyatlar! istersen sende incele
hep ayni be canim bizimde yarin spermiyogram var cok heyecanliyim kendimi sakinlestirmeye calisiyorum
sende benim gibi,bir geliyorum bir gidiyorum,şimdi arı sütünü araştırıyoruz,arı dünyasından alıcaz galiba ama çok pahalı(( bakıyorum kullanan kimseyede rastlamadım,siz biliyormusunuz
canım bizde arısütü bal polen karışımını 1 aydır kullanıyoruz.aktardan aldık markası FANUS araştırdım iyi bir markaymış.
240 gr 45tl. canım bizde senin önerin üzerine demir dikeni alıp kullanacağız umarım faydası olur.
biz kullanıyoruz canım kullanan arkadaşlarda var...
çok faydalı bu heleki siz tüp bebeğe başladınız sakın ihmal etmeyin...
benim kociş 3 aydır kullanıyor bu karışımı...
biz aktardan malzemeleri alıyoruz evde ben hazırlıyorum macunu...
slm kızlar bende aktarcıdan epimedium'lu polenli bitkisel macun aldım 45 lira 230gr 1;5 haftadır kulanıo eşim ya bakalım inş. faydasını görürüz. içinde yok yok herşey var bir tavşıncıl otu eksik)) şifamız olur inş..
arkadaslar bizim sonuc sifir sifir sifir ..................................
dua edin bize ne olur
amin canım benim aminnnnnnnnn
canım benim , yaa sabır ya selamet ,azimle devam inşallah düzelecek,keşke istanbulda olsaydınız iyi bir yerde denerdiniz
Bahar merhaba az önce girdimde 3 aydır bu macunu kullanıyoruz aktardan alıp evde ben hazırlıyorum demssin.. Önceki sayfalara baktım ama göremedim formülü verebilmemizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?