Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sende benim gibi,bir geliyorum bir gidiyorum,şimdi arı sütünü araştırıyoruz,arı dünyasından alıcaz galiba ama çok pahalı (( bakıyorum kullanan kimseyede rastlamadım,siz biliyormusunuz

biz anavarza nin krem bal ari sutu propolis polen karisimini kullaniyoruz.super mixx diyegeciyo fiyati 18.50 TL

bu arada arı dünyasıyla görüştüm dün akşam ve arı sütü polen karışımının tüp bebekte hamilelik ve doğum oranının 3 katına çıkarttığını söyledi,

hep ayni be canim bizimde yarin spermiyogram var cok heyecanliyim kendimi sakinlestirmeye calisiyorum

sakin ol canım inş iyi haberler alırsınız...
olmazsada üzme kendini inş bidahakine olur...
allahtan ümit kesilmez rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

sende benim gibi,bir geliyorum bir gidiyorum,şimdi arı sütünü araştırıyoruz,arı dünyasından alıcaz galiba ama çok pahalı (( bakıyorum kullanan kimseyede rastlamadım,siz biliyormusunuz

biz kullanıyoruz canım kullanan arkadaşlarda var...
çok faydalı bu heleki siz tüp bebeğe başladınız sakın ihmal etmeyin...
benim kociş 3 aydır kullanıyor bu karışımı...
biz aktardan malzemeleri alıyoruz evde ben hazırlıyorum macunu...

biz demşr dikenini ot halinde aldık,sabah ve akşam çay yapıp içirdim eşime, bir iki kaşık demir dikenini çay süzgeçinin içine koydum ve soğuk suyla yıkadım,sonra su kaynattım ve üzerine döküp bir süre demlendirdim, ara sıra balla bazen balsız içtiinşallah şifa olmuştur ve inşallah sizede şifa olur,damarları açtığı için özellikle içirdim

eşim almaya gitti ,birazdan adamla buluşacaklar,bakalım artık akşam denemeye başlıcaz inşallah

slm kızlar bende aktarcıdan epimedium'lu polenli bitkisel macun aldım 45 lira 230gr 1;5 haftadır kulanıo eşim ya bakalım inş. faydasını görürüz. içinde yok yok herşey var bir tavşıncıl otu eksik )) şifamız olur inş..

merhaba, eşim bugün aldı ve geldi arı sütünü,yarın sabah başlıcaz inşallah ,iyi para verdik ama bakalım artık

Bahar merhaba az önce girdimde 3 aydır bu macunu kullanıyoruz aktardan alıp evde ben hazırlıyorum demssin.. Önceki sayfalara baktım ama göremedim formülü verebilmemizin?

tabiki veririm tatlım ne demek
bal, polen, arısütü ve propolis karışımı:
1 kilo bal, 250 gr. polen, 50 gr. arısütü ve 25 gr propolis...
Bütün malzemeleri, cam bir kap içerisinde, tahta bir kaşık ile, loş bir yerde hazırlayın...
(Arısütü, güneş veya ışık gördüğü zaman, özelliği bozulduğu için, loş yerde hazırlanması gerekmektedir. )
Karışımı güneş görmeyen serin bir dolapta kavanozda saklayın...
sabah akşam 1 tatlı kaşığı yenilecek...
kaşık tahta olmalı arısütünün olduğu macunlara metal kaşık girmiyor...
çünkü metal arısütünün özelliğini bozuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…