Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tabiki veririm tatlım ne demek :70:
bal, polen, arısütü ve propolis karışımı:
1 kilo bal, 250 gr. polen, 50 gr. arısütü ve 25 gr propolis...
Bütün malzemeleri, cam bir kap içerisinde, tahta bir kaşık ile, loş bir yerde hazırlayın...
(Arısütü, güneş veya ışık gördüğü zaman, özelliği bozulduğu için, loş yerde hazırlanması gerekmektedir. )
Karışımı güneş görmeyen serin bir dolapta kavanozda saklayın...
sabah akşam 1 tatlı kaşığı yenilecek...
kaşık tahta olmalı arısütünün olduğu macunlara metal kaşık girmiyor...
çünkü metal arısütünün özelliğini bozuyor...
Çok çok tesekkur ederim Yarın aramaya basliycam malzemeleri :34:

Son düzenleme:
bir umut icin gidmiycemiz yer yok sonuc degisebilirmi acaba oraya gelsek yaptirsak.siz nerde yaptirdiniz?

hayatım ilk medicine da yaptırmıştı 0 çıktı,eşimi orayı hiç beğenmedi,bardağı veriyorlarmış gidip tuvalete göndermişler sanki idrar tahlili verecek,acaip gerilmiş bizimki,

2. medical park bahçelievlerde yaptırdı 14-15 çıktı,çok temizmiz özel odada tv felan varmış,duşa kabin varmış,insanın kendini rahat hissedeceği bir ortammış,

3. lab istanbuldaydı ama orayı hiç beğenmedi,tek kişilik bir tuvaleti varmış,film istiyormusun diye soruyorlarmış ,film için dvd oyantıcı getiriyormuş bir tane,dul felan yokmuş,

4. IVI tüp bebek merkezinde verdi, orayıda çok beğenmiş,gerçi bir ara ben TUMLABta yaptırmayı düşünüyordum, bilemiyorum ki sanırım teknoloji ile birlikte o anda orda çalışan laborantta biraz etkili,

hayatım ilk medicine da yaptırmıştı 0 çıktı,eşimi orayı hiç beğenmedi,bardağı veriyorlarmış gidip tuvalete göndermişler sanki idrar tahlili verecek,acaip gerilmiş bizimki,

2. medical park bahçelievlerde yaptırdı 14-15 çıktı,çok temizmiz özel odada tv felan varmış,duşa kabin varmış,insanın kendini rahat hissedeceği bir ortammış,

3. lab istanbuldaydı ama orayı hiç beğenmedi,tek kişilik bir tuvaleti varmış,film istiyormusun diye soruyorlarmış ,film için dvd oyantıcı getiriyormuş bir tane,dul felan yokmuş,

4. IVI tüp bebek merkezinde verdi, orayıda çok beğenmiş,gerçi bir ara ben TUMLABta yaptırmayı düşünüyordum, bilemiyorum ki sanırım teknoloji ile birlikte o anda orda çalışan laborantta biraz etkili,

:)))))))))) yazdığımı okurken öldüm gülmekten,duş yokmuş yazacağıma dul yokmuş yazmışım :)))) töbeeee ne işi olur eşimin dulla felan :))))

bu arada kızlar bugün regli oldum,pazartesi sabah 9da da IVIde randevum var,inanamıyorum artık Allah izin verirse 15 güne kadar galiba bebişleri alıcaz,biraz iğneler acıtacak galiba canımı ama napalım.....

bu arada kızlar bugün regli oldum,pazartesi sabah 9da da IVIde randevum var,inanamıyorum artık Allah izin verirse 15 güne kadar galiba bebişleri alıcaz,biraz iğneler acıtacak galiba canımı ama napalım.....

hadi bakalim canim insaallah azo yu yenip hamile kalanlari gormek istiyorum etrafimda bu umuda cok ihtiyacim var

hadi bakalim canim insaallah azo yu yenip hamile kalanlari gormek istiyorum etrafimda bu umuda cok ihtiyacim var

bu umuda benimde çok ihtiyacım var,bakmayın buralarda konuşuyorum felan ama içim çok dertli,yüzüm güler ama içim kan ağlar derler ya aynen öyle,morale ihtiyacım var

bu umuda benimde çok ihtiyacım var,bakmayın buralarda konuşuyorum felan ama içim çok dertli,yüzüm güler ama içim kan ağlar derler ya aynen öyle,morale ihtiyacım var

İnşallah Rabbim bu umudu kalplerimizde var eder... Birbirimize bol bol dua etmemiz lazım...Ve bu zor zamanlarda Rabbimi hatırladığımız kadar bebeklerimiz olunca da hatırlamaya devam ederiz...Rabbim tüm bunları aslında kendini hatırlatmak için bize veriyor bir manada...

Bir hocamız şöyle demişti:" Siz duanıza inanmazsanız Allah sizin bunu gerçekten istediğinize neden inansın...Biz öyle çok inanıp dua etmeliyiz ki Rabbim de bizi duamızla kavuştursun...

ben de umutsuzluğa düşüyorum tabiiki bazı zamanlar..Belki burada mücadele eden herkesin umutsuzluk kapısını çalıyor arada bir..Ama önemli olan inanmak,dayanmak,isyan etmemek... İnşallah bu sınavı hepimiz başarıyla atlatırız.. Rabbimiz yar ve yardımcımız olsun..

funda58 ben inanıyorum ki sen umutsuzluğa da düşsen, için kan da ağlasa inancınla bunları yenip duana kavuşacaksın:)

hadi bakalım fundacım hayırlısıyla başlayın tedavinize dualarım sizinle...
inş güzel haberlerinizi alıcaz ben inanıyorum buna :16:
allah yardımcınız olsun inş...

sen herkese umut dağıta dağıta kendine bırakmadın demi:)ben inanıyorum herşeyin yolun da gideceğine.çünki sen çoook emek verdin.dile kolay sıfırdan 6 milyon sperme yükselmek.sen elinden geleni yaptın hepimiz biliyoruz.ALLAH'da biliyo.içini ferah tut ve duanı et.gerisi ALLAH'a kalmış cnm.

insallah canim sen yolu acicaksin biz arkandan gelicez; tombul tombul gezicez sonra:):):):):):):):):):)):)

fundacım hayırlı olsun tedavin...
bu noktaya kadar geldiğin için bile çok ama çok şanslısın...inan çok mutluyum senin adına keşke biz de yaşayabilsek bu güzel duyguyu.......
herşey çok güzel olacak inan.sadece biraz stres var ama pozitifi görünce hepsini unutursun:16:
bunca emek yerde kalmaz Rabbim yüzünü güldürecek ben buna çok inanıyorum.içimden bi his hamiş olacağını söylüyor...laf aramızda sezgilerim de fena değildir:34:
sana moral vermek için bişeyler yazayım diyorum ama bu konuda senin kadar iyi değiliz:1:içimden gelenleri yazdımmmmm napiyimmm:9:

tedaviye aynı gün başlıyoruz cnm bende hasta oldum pazartesi sabahı doktorun kapısını çalarım artık;) hakkımızdan hayırlısı. valla ben azoyu zor da olsa kabullendim. bizim durumuzda olan birinin çocuğunun olması muciize gibi bişey artık inş. olur... tedavimiz hayırlı olsun inş. güzel sonuçlar alırız...

cnm allh kolaylıklar versın bebıslerın sana gelsın:49:

Back
X