Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada kızlar bugün regli oldum,pazartesi sabah 9da da IVIde randevum var,inanamıyorum artık Allah izin verirse 15 güne kadar galiba bebişleri alıcaz,biraz iğneler acıtacak galiba canımı ama napalım.....
İnşallah Rabbim bu umudu kalplerimizde var eder... Birbirimize bol bol dua etmemiz lazım...Ve bu zor zamanlarda Rabbimi hatırladığımız kadar bebeklerimiz olunca da hatırlamaya devam ederiz...Rabbim tüm bunları aslında kendini hatırlatmak için bize veriyor bir manada...
Bir hocamız şöyle demişti:" Siz duanıza inanmazsanız Allah sizin bunu gerçekten istediğinize neden inansın...Biz öyle çok inanıp dua etmeliyiz ki Rabbim de bizi duamızla kavuştursun...
ben de umutsuzluğa düşüyorum tabiiki bazı zamanlar..Belki burada mücadele eden herkesin umutsuzluk kapısını çalıyor arada bir..Ama önemli olan inanmak,dayanmak,isyan etmemek... İnşallah bu sınavı hepimiz başarıyla atlatırız.. Rabbimiz yar ve yardımcımız olsun..
funda58 ben inanıyorum ki sen umutsuzluğa da düşsen, için kan da ağlasa inancınla bunları yenip duana kavuşacaksın:)
hadi bakalım fundacım hayırlısıyla başlayın tedavinize dualarım sizinle...
inş güzel haberlerinizi alıcaz ben inanıyorum buna
allah yardımcınız olsun inş...
sen herkese umut dağıta dağıta kendine bırakmadın demi:)ben inanıyorum herşeyin yolun da gideceğine.çünki sen çoook emek verdin.dile kolay sıfırdan 6 milyon sperme yükselmek.sen elinden geleni yaptın hepimiz biliyoruz.ALLAH'da biliyo.içini ferah tut ve duanı et.gerisi ALLAH'a kalmış cnm.
insallah canim sen yolu acicaksin biz arkandan gelicez; tombul tombul gezicez sonra:):):):):):):):):):)):)
fundacım hayırlı olsun tedavin...
bu noktaya kadar geldiğin için bile çok ama çok şanslısın...inan çok mutluyum senin adına keşke biz de yaşayabilsek bu güzel duyguyu.......
herşey çok güzel olacak inan.sadece biraz stres var ama pozitifi görünce hepsini unutursun
bunca emek yerde kalmaz Rabbim yüzünü güldürecek ben buna çok inanıyorum.içimden bi his hamiş olacağını söylüyor...laf aramızda sezgilerim de fena değildir
sana moral vermek için bişeyler yazayım diyorum ama bu konuda senin kadar iyi değiliziçimden gelenleri yazdımmmmm napiyimmm
![]()
tedaviye aynı gün başlıyoruz cnm bende hasta oldum pazartesi sabahı doktorun kapısını çalarım artıkhakkımızdan hayırlısı. valla ben azoyu zor da olsa kabullendim. bizim durumuzda olan birinin çocuğunun olması muciize gibi bişey artık inş. olur... tedavimiz hayırlı olsun inş. güzel sonuçlar alırız...
çok sağol canım,dediğin gibi bu noktaya gelebilmek çok önemli,bundan 8-9 ay önce düşünemeyeceğim biryerdeyiz,ne duyduysak yaptık çok şükür Rabbimde şifa verdi,inşallah şimdide tedavimiz en hayırlı şekilde bebişli olarak sonuçlanır,
biliyormusun benim içimdeki seste burdaki tüm arkadaşların inşallah bebeişlerine kavuşacağını söylüyor,belki şartlar biraz zorluyor ama olacak inşallah,biryerde sağlıklı beslenen ve spor yapan tüm erkeklerin bebek sahibi olma imkanlarının çok yüksek olduğunu okumuştum,bu söze güvenerek elimden geleni yapmaya çalıştım,her ne kadar eşim çoğu yerde beni delirtsede bu günlere geldik çok şükür :) darısı bebek isteyen herkesin başına ( bende sanki bebek sahibi olmuşum gibi yazdım :) inşallah o günlerde gelir
cnm allh kolaylıklar versın bebıslerın sana gelsın![]()
kızlar nasılsınızzzz
fundan hayırlı olsunnnnnnnn BEBİŞLİ OLSUN inşşşş
canım hayırlı uğurlu olsun tedavin inşallahh.
o kadar emeğinin karşılığını 6 milyon sperm ile gördünüz inşallah bundan sonrada bebişini kucağına alacaksın canım.
0 dan buralara gelmekte büyük başarı kocan senin gibi bir eşi olduğu için çok şanslı herşeyi araştırıp en iyisi yapmaya çalışıyorsun ve mü
kafatınıda alıyorsun. bundan sonrada en büyük hediyen senin için bebeğin olacak. bizlerede dua et canım bizde spermlerimizi görürüz inşallahh.
dualrım seninle canım allah yolunu açık etsin inşallahh.
Arkadaşlar biz buğün hormon testlerini yaptırdık
lh:8,44
fsh18,42
testesteron:5,51
of bu testesteren niye bukadar düştüki?
canım benim,iyi çok şükür,tedaviye başladık işte,
siz ne yaptınız eşin için doktora gidiyordunuz,hala devam mı?
hayırlı olsun canım inşşşşş koca göbüşlü bir anne olursunnn
canım ya bizim bu dr işleri hiç bitmeyecek sanırımmmmperşebe gün tekrar gideceğiz
zaten bu doktorlara elini veren kolunu alamıyor,inşallah iyi doktorlarla karşılaşırsınız,inşallah en kısa sürede sağlığınıza kavuşur ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız
çok sağol canım,inşallah hepimiz birgün bebişlerimizi kucaklarımıza alırz ama inşallah en yakın zamanda olur bu :)
ben sabah IVIye gittim ve muayene oldum,doktorum erdal budak, jinekoloğa gitmek hiç hoş birşey değil ama reglinin ikinci günü muayene olmak dahada stresli birşey,işin iyi yanı bugün erdal bey hiçbir yerimi görmeden muayenesini yaptı :))
bugün ilk iğnemi oldum GONAL ve LUVERIS, salı,çarşamba ve perşembe iğnelere devam edicez,sabahları eşim yapacak ben iğneden çok korkarım çünkü,cuma sabahı9da yine erdal beye kontrole gidicem,sonrasında ne yapılacak inan bilmiyorum
mucize derken Allah için imkansız diye birşey yok ki,neden olmasın!! bu konuyu araştırıken kaç yerde okumuştum hiçbir sorunları olmamasına rağmen bebek sahibi olamayanlar var aynı zamanda bir iki spermle bebek sahibi olanlarda var,inşallah bizlerde bebeklerimize kavuşuruz,
SAOL CANIM YAAA ama bizim iş biraz karışık ve zor dr yine ameliyat dedi eşim için bu sebebpten biz çocuk falan düşünemiyoruz allah büyükkk
esmacım eşiminde testosteron hormonu düşüktü,gerçi şu an noraml sınırlar kaçtı ,eşimin değeri neydi hatırlamıyorum ama yükseltene kadar çok uğraştık,çok şükür artık normal sınırlar içinde,Kaan hocanın verdiği ilaçlarla birlikte bitkisellerde kullandık,mesela DİŞİ ısırgan otu çayı yapmıştım,özellikle belirteyim ısırgan otu DİŞİ olacak, sonra bir süre demir dikeni (çoban çökerten) çayı yaptım ,bence sonuçları Kaan hocaya gönder bakalımne diyecek, eğer sperm oluşumunu etkileyen testosteron hormonuysa inşallah sorun birkaç ayda çözülür