Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
heyyyyyy yadem gelmişşşşşşşşş
hoşgeldin bi tanem özlettin valla kendini :))))

hosbuldum canim benim...bende cok özledim ya......aklim hep sizdeydi...hele birde guzel süprizle karsilasinca mutluluktan aglattin beni...hadi bizlere guzel bi umut ol fundam hayirlisiyla ....senin icin bol bol dua ediyorum...hele bi teyze olayim onlari ziyarete de gelicem..

selam arkadaslar.. cokkkk uzun bir aradan sonra tekrar sizlerleyim...o kadar cok özledimki sizleri anlatamam..

en son türkiyeye tatile giderken ayrilmistik o zamandan sonra bir turlu vakit bulup gelemedim...gelir gelmez ise basladim..malesef eskisi kadar vaktim olmuyor evde pc basinda oturmaya.

tatilim guzel ama baya bi yorucu gecti...esimi bir turlu ikna edip doktora falan götüremedim:( zar zor bi test yaptirdik malesef sonuc gene sifir cikti:( bende ondan sonra herseyi biraktim...kendisi hic gayret etmeyince bende tek basima mucadele etmekten yoruldum..

su aralar zaten icimden de biseyler yapmak gelmiyor...kendimi ise verdim o sekilde rahatliyorum..bakalim zaman ne gösterecek..inanin bende hic bilmiyorum...

FUNDACIM senin bu yolda kazandigin basari ve azmin beni inanilmaz mutlu etti....yazilarini okurken mutluluktan agladim...o kadar cokkkkkkkkkkkk sevindim ki sanki kendim baslamis kadar mutluyum...insallah rabbim en kisa zamanda hayirli bir sonucla evlatlarina kavusturur...cani gönilden istiyorum..
rabbim sana da enisteme de güc kuvvet ve bolllllllllll mutluluk versin...hayirli sonuclarla mutlulugunuz artsin insallah...
butun dualarim seninle guzel kardesim...uzun zaman sonra seni bu kadar ilerlemis görmek beni cok azimlendirdi..darisi basimiza insallah... rabbim butun kudretiyle yaninda olsun,,bebislerin sana tutunsun hic birakmasin fundacim....
teyze olacagim insallah sayende....

melisim sende görüsmeyeli tedavi görmüssün ama uzulme kardesim rabbim herseyin hayirlisini biliyor..demekki su anda daha zamani degilmis..bundan sonraki insallah seni de enisteyi de cokkkkkk mutlu etsin...hersey de bi hayir vardir rabbim buyuktur melisim...
hele bi kendinizi toparlayin cok da fazla ara vermeden kaldigin yerden devam edin... inaniyorum melisim bizde bir gun insallah anne olacagiz...seni cokkkk öpüyorum dualarimdasin..

hepinizi cok özledim hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz

canım bizde seni çok özledik,
biz nihayet tedavimize başladık,inşallah bebişlerimize en hayırlı şekilde kavuşuruz,
inşallah senin eşinde artık tedaviyi kabullenir ve sana yardımcı olur,Rabbim derdi verdiği gibi dermanını da veriyor çok şükür Allahıma eşimin sperm sayısı arttı ve tüp bebek deneyecek kadar var,aslına bakarsan bence dediğim herşeyi tam olarak yapsaydı tüp bebeğe bile gerek kalmazdı diye düşünüyorum ama bunada şükür, darısı isteyen herkesin başına,inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

fundam ya bana sakin igne falan deme:(((( adini duyunca icim bayiyo:((( nasil yaparim ki kendime igneyi...cok zor ya...allah sana guc kuvvet versin...bunun baska bi altarnatifi yok mu kuzum ya:( cok korkuyorum ben igneden

korkma hayatım insan isteyince iğnelere bile katlanıyor,bende çok korkuyordum ama gördümki korktuğum gibi değilmiş,alternatifi varmı bilmiyoruum,keşke olsada bu kadar hormonu vücudumuza almasak, hemşire bol bol su iç dedi ,bakalım artık kiloya felan takılmıcam inşallah doğumdan sonra sıkı bir program uygulayıp veririm

kiyamam ben sana...aslinda ne kadar sansli eniste senin gibi bi hanimi var....basinda tVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs lazim valla...bebeklerin olunca anlatirsin artik babasiyla nasil mücadele edip yola getirdigini:)))

ahh hayatım ahh keşke ona verdiğim değeri bilse,anlasa ama artık önemsememeye çalışıyorum,kendimi bebişlerime vericem :))

canim allah yardimciniz hepmizin yardimcisi olsun....azo dan en kisa zamanda kurtarsin bizleri...bende simdi igneyi falan okuyunca senin gibi baya bi kötüoldum...sanki o igneler fundaya degilde bana yapiliyo o derece yani:))

yok hayatım korkma bu kadar,gerçekten korktuğumuz kadar zor değil,ben önceden gidip hastanede vurdururum diyordum ama hiç gerek yokmuş,

sifa olacak bitanem inan bana ilk müjdeyi sen vereceksin...butun hislerim bunu söyluyo...hemde ikiz olacak biri kiz biri oglan...

tombis tombis bi hamile olursun ama sonra zaten onlarin pesinde kosarken verirsin kilolari...takma kafana

inşallah hayatım bu kadar mücadele aylardır vermiş olduğumuz çabalar keşke sonuç verse,şu topiği güzel haberlerle devam ettirsek

canım bizde seni çok özledik,
biz nihayet tedavimize başladık,inşallah bebişlerimize en hayırlı şekilde kavuşuruz,
inşallah senin eşinde artık tedaviyi kabullenir ve sana yardımcı olur,Rabbim derdi verdiği gibi dermanını da veriyor çok şükür Allahıma eşimin sperm sayısı arttı ve tüp bebek deneyecek kadar var,aslına bakarsan bence dediğim herşeyi tam olarak yapsaydı tüp bebeğe bile gerek kalmazdı diye düşünüyorum ama bunada şükür, darısı isteyen herkesin başına,inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

ya aslinda fundacim bende senin gibi o kadar cok ugrasiyorum ki..ama adamdan bir adim gelmiyor..her duydugumu aliyorum..ta türkiyeden getirtiyorum..uyguluyorum..cabaliyorum ama bos..bir test yaptirmasi lazim kac aydir gitmiyor,simdi de yeni yildan sonraya erteledi..bende bos verdim hic sormuyorum bile...

aslinda istese bende inaniyorum biseyler degisecek.belki tup bebege bile gerek kalmayacak ama yapmiyo..nedendir bende bilmiyorum..gcenlerde dayanamadim görümceme de anlattim..tek basima mucadele etmeye yoruldum artik..hele sen bi hayirlisiyla hamile ol fundacim da belki bana da yeniden umut ve guc olur..

sen basardin insallah bizde basaririz..rabbim umutlarimizi bosa cikarmasin...

hosbuldum canim benim...bende cok özledim ya......aklim hep sizdeydi...hele birde guzel süprizle karsilasinca mutluluktan aglattin beni...hadi bizlere guzel bi umut ol fundam hayirlisiyla ....senin icin bol bol dua ediyorum...hele bi teyze olayim onlari ziyarete de gelicem..

söz kabul ederim bunu geleceksin inşallah tamam mı !!!!!!!

yok hayatım korkma bu kadar,gerçekten korktuğumuz kadar zor değil,ben önceden gidip hastanede vurdururum diyordum ama hiç gerek yokmuş,

ay insallah o surece gelelim de belki bi sekilde ikna olurum...yoksa varya ölecegimi bilsem yaptirmam o igne yi:))

bende fitik var burda hastanede igneyle tedavi yapilacakti ben istemedim....agrilari hala cok cekiyorum ama sirf igne olamadigim icin kabul etmiyorum...oyle de bi korkum var yani..insallah bebek icin bu korkularimi yenebilirim yoksa baya zor benim icin

ya aslinda fundacim bende senin gibi o kadar cok ugrasiyorum ki..ama adamdan bir adim gelmiyor..her duydugumu aliyorum..ta türkiyeden getirtiyorum..uyguluyorum..cabaliyorum ama bos..bir test yaptirmasi lazim kac aydir gitmiyor,simdi de yeni yildan sonraya erteledi..bende bos verdim hic sormuyorum bile...

aslinda istese bende inaniyorum biseyler degisecek.belki tup bebege bile gerek kalmayacak ama yapmiyo..nedendir bende bilmiyorum..gcenlerde dayanamadim görümceme de anlattim..tek basima mucadele etmeye yoruldum artik..hele sen bi hayirlisiyla hamile ol fundacim da belki bana da yeniden umut ve guc olur..

sen basardin insallah bizde basaririz..rabbim umutlarimizi bosa cikarmasin...

evet sanırım ben bebiş sahibi olursam eşim gibi yaramazlık yapıp eşlerini üzen erkeklere çok güzel bir ders olacak,gerçi ben şikayet ediyorum ama kavga döğüşte olsa pek çok şeyi yedirip içirdim çok şükür,şimdi de acaip gaza geldi düzenli olarak arı sütü -poleni kullanıyor, inşallah herşey yolunda gider ve bebişler bize mutluuk getirir

inşallah hayatım bu kadar mücadele aylardır vermiş olduğumuz çabalar keşke sonuç verse,şu topiği güzel haberlerle devam ettirsek

olacak bitanem olacak...lutfen hep pozitif ve guzel düsünelim..rabbim dualarimiz geri cevirmeyecektir...bundan sonra bu topik hamile haberleriyle cossun artik..yeni yil hepimize sans getirsin insallah...

ay insallah o surece gelelim de belki bi sekilde ikna olurum...yoksa varya ölecegimi bilsem yaptirmam o igne yi:))

bende fitik var burda hastanede igneyle tedavi yapilacakti ben istemedim....agrilari hala cok cekiyorum ama sirf igne olamadigim icin kabul etmiyorum...oyle de bi korkum var yani..insallah bebek icin bu korkularimi yenebilirim yoksa baya zor benim icin

aynen ben,bende de kansızlık var,doktor iğneyle daha kısa sürede tedavi ederiz dedi ben inatla istemedim :))) aylarca süründüm ama yinede vurulmadım ama şimdi her sabah vuruluyorum, üstelik birde akapunkturla depresyon tedavisi görüyorum ve her hafta sonu kaçtane iğneyi vuruyorlar,alışıyor insan işte herşeye :)

aynen ben,bende de kansızlık var,doktor iğneyle daha kısa sürede tedavi ederiz dedi ben inatla istemedim :))) aylarca süründüm ama yinede vurulmadım ama şimdi her sabah vuruluyorum, üstelik birde akapunkturla depresyon tedavisi görüyorum ve her hafta sonu kaçtane iğneyi vuruyorlar,alışıyor insan işte herşeye :)

bebek söz konusuysa gerisi teferruat dimi fundacim..ona da alisiriz ,nelere alismadik ki...simdi diyorumda:) bakalim o gun gelsin ne yapicam:)))

ahhhhh keske insallah bari diyeyim.. gecen hafta 33 yasima girdim insallah bu yasim bana ugurlu gelir...valla yasta geciyor atik anne olmak icin...biran evvel olsa keske allahin izniyle..

valla ben 35i devirdim...düşün artık, daha fazla bekleyecek zamanım yok,eşime tüp bebeğe başlayalım dediğimde çok bozuldu ama gerçekten bekleyecek vaktim yok

Back
X