Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
valla ben 35i devirdim...düşün artık, daha fazla bekleyecek zamanım yok,eşime tüp bebeğe başlayalım dediğimde çok bozuldu ama gerçekten bekleyecek vaktim yok

bence sen cok dogru bi karar verdin fundacim.bu sekil de de devam et..eniste de sonunda kabul ediyo ya sen ona bak...

ilerde yas daha da gectikce bizim icin daha zor olacak..zaman kaybedecek vaktimiz hic yok fundacim..o kadar buyuk bi zaman lüksüne hic sahip degiliz..hem bebislerle aradaki yas farki cok cok da fazla olmasin...simdi tam guzel zaman kararin cok dogru....

bence sen cok dogru bi karar verdin fundacim.bu sekil de de devam et..eniste de sonunda kabul ediyo ya sen ona bak...

ilerde yas daha da gectikce bizim icin daha zor olacak..zaman kaybedecek vaktimiz hic yok fundacim..o kadar buyuk bi zaman lüksüne hic sahip degiliz..hem bebislerle aradaki yas farki cok cok da fazla olmasin...simdi tam guzel zaman kararin cok dogru....

canım benim yaa Allah eşinin kalbini yumuşatsın inşallah ve sözünü dinlesin,biran önce tedaviye başlamakta fayda var ve önemli olan inanarak yapmak, inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz,bu zamanda bebek sahibi olmak gerçekten zorlaşıyor ,

canım ben kaçıyorum eşim gelecek malesef yine yemek yapmam gerekiyor :(((

canım döndün artık sıksık uğra özletme kendini

canım benim yaa Allah eşinin kalbini yumuşatsın inşallah ve sözünü dinlesin,biran önce tedaviye başlamakta fayda var ve önemli olan inanarak yapmak, inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz,bu zamanda bebek sahibi olmak gerçekten zorlaşıyor ,

canım ben kaçıyorum eşim gelecek malesef yine yemek yapmam gerekiyor :(((

canım döndün artık sıksık uğra özletme kendini

tamam canim vakit buldukca hep gelirim...dualrimdasin....bende cikiyorum ise gidicem...allaha emanet ol...yuzun hep gulsun insallah...

bende regli gününü çok yoğun geçiriyorum,hatta masaya kadar nasıl gidicem diye çok korktum ama çok şükür sorun olmadı,
iğneler gerçekten zor değil,sabah eşim yaptı,eğer yapmasaydı ama ya Allah bismillah deyip ben vuracaktım :)) iğne vurulurken felan değilde sonrasında hafif bir acı oluyor,hareket ederken yada karnımı bir yere yasladığımda hissediyorum başka hiçbir sorun yok çok şükür,

alıştık galiba bu sefer ultrasonda bende acı hissetmedim,belki artık kendimi çok kasmıyorum ondandır,yoksa ilk doktora gidişimi hatırlıyorumda çok kötü bir doktordu,üstelik bayandı ama çok ağlattı beni,Allah razı olsun erdal bey çok rahat hiç acı hissetmedim

bu arada tedaviyi hangi merkezde yaptırıyorsun,doktorun kim??

bende bugün ilk iğnemi vuruldum,vurulurken hissetmiyorsun sonrasında baya biz sızlıyor ama kendim yapabilirim gibi geldi yarında anestezi için onay almaya gidicem hastaneye 2. iğnemi orda yaptırırım artık gerisinide kendim yaparım kolay ama şimdiden kendimi şişmiş gibi hissetmeye başladım dediğin gibi bi yere yaslanınca hafif acı oluyor,adetin 2. günü rahim kalın göründüğü için ilaç tedavisine başlamamışız iyice sökülsün dedi doktor ondan 3. güne almış beni şimdilik bi sorun yok inş. sonuda güzel olur ...ultrasonda da acı olmuyor ;)) kocaeli araştırma hastanesinde cnm uzman 3 doktor var hangisi denk gelirse.cumartesi tekrar muyane günüm heralde bacaktan iğnelere başlarız o gün çünki bacaktan iğnelerde aldım ben ilaçlarımın içinde vardı :(((( ama ben geceleri artık uyuyamıyorum gündüz hastaneden gelir gelmez uyuklamaya başladım ya..

eşimin ne düşündüğünü anlamak zor,artık umursamamaya çalışıyorum,

eşimde bende bu arı sütü polene inandık,en doğal ilaç işte :)) Allahın büyük bir mucizesi,inşallah şifa olur,

iğneleri vuruluyorum ama sanırım göbişim biraz şişecek gibi,şimdiden 3 aylık hamile gibi bir göbeğim var,3 aylık hamile olunca bakalım ne olacak,birde ikiz olursa ooooo....

ay canım olsun varsın kocaman göbişin olsun onun içinde bebişler olacak :1:

bende bugün ilk iğnemi vuruldum,vurulurken hissetmiyorsun sonrasında baya biz sızlıyor ama kendim yapabilirim gibi geldi yarında anestezi için onay almaya gidicem hastaneye 2. iğnemi orda yaptırırım artık gerisinide kendim yaparım kolay ama şimdiden kendimi şişmiş gibi hissetmeye başladım dediğin gibi bi yere yaslanınca hafif acı oluyor,adetin 2. günü rahim kalın göründüğü için ilaç tedavisine başlamamışız iyice sökülsün dedi doktor ondan 3. güne almış beni şimdilik bi sorun yok inş. sonuda güzel olur ...ultrasonda da acı olmuyor ;)) kocaeli araştırma hastanesinde cnm uzman 3 doktor var hangisi denk gelirse.cumartesi tekrar muyane günüm heralde bacaktan iğnelere başlarız o gün çünki bacaktan iğnelerde aldım ben ilaçlarımın içinde vardı :(((( ama ben geceleri artık uyuyamıyorum gündüz hastaneden gelir gelmez uyuklamaya başladım ya..

anestezi ne için???
dediğin gibi bende bugün karnıma baktım çok şiş gibi geldi bana,2 tane iğneyle bu hale geldiysem vay halime...
bana bacaktan iğne vermediler,iki iğneyi karıştırıp göbişten vuruyoruz,

devlet hastanesi değilmi?? herhangi bir ücret alıyorlarmı,biliyorsun tüp bebek ücretleri çok fazla,özeller insanın canını çıkartıyor malesef :((

canım yaaa inşallah peşpeşe bebişlerimize kavuşuruz,inşallah bizim durumumuzda olan herkes yavrularına kavuşur,ne iyi oldu gelmen aynı zamanda başlamamız :))

anestezi ne için???
dediğin gibi bende bugün karnıma baktım çok şiş gibi geldi bana,2 tane iğneyle bu hale geldiysem vay halime...
bana bacaktan iğne vermediler,iki iğneyi karıştırıp göbişten vuruyoruz,

devlet hastanesi değilmi?? herhangi bir ücret alıyorlarmı,biliyorsun tüp bebek ücretleri çok fazla,özeller insanın canını çıkartıyor malesef :((

canım yaaa inşallah peşpeşe bebişlerimize kavuşuruz,inşallah bizim durumumuzda olan herkes yavrularına kavuşur,ne iyi oldu gelmen aynı zamanda başlamamız :))

FUNDA....CANSUNİDA... tedavileriniz hayırlı olsun .büyük Allahım emeklerinizin karşılığını lutfundan versin..tedavileriniz hangi merkezlerde oluyor...sorun azosperm mi*

canlar iyi akşamalrrrr rabbim hep güzel haberler almayı nasip etsin inşşşşş
fundam güzel olacak her şey inşşşşşş
melish canım nasılsın
ve diğer kızlarrrrrr sizler nasılsınızzz ben çok yorgunum yaa dün has çok yorlumuşum bu gün hala bacaklarım ağrıyorrr
Yeterim canım benim iyiyim çok şükür, sen nasılsın, eşin ameliyat mı olacak ben mi yanlış anladım kuzum..Allahım acil şifalar versin..öpüyorum seni çok....
bitanem sanırım pazar günü olucam,pazarteside tedavi başlayacak inşallah,bi garibim ama heyecandanmıdır nedir,ne mutluyum ne mutsuz :)) terazi burcuyum ya dengem bozuldu yine :)) valla harekete felan takılmıyorum zaten,bugünlere getiren Rabbimin elinde olan birşey inşallah bize hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder,

bu arada arısütü poleni araştırıyorum,almayı düşünüyoruz,hamileliktede çok faydalıymış,satıcıyla konuştum,bebek şansını 3 katına çıkardığını söyledi,gerçi biraz geç kaldık ama bakalım artık
Aşkım canım benim, inşallah güzel güzel haberler verirsin bize, güzel haberleri hissediyorum inan bana, ama dillendirip nazarlandırmak istemiyorum, öpüyorum çokkk...
arkadaslar bizim sonuc sifir sifir sifir ..................................
dua edin bize ne olur
Esmacım hiç üzülmeeee, spermler stressten çok etkileniyorlar, öyle bir beden ki rahat olmak lazım, taktığımız için bütün bu sıfırlar, her ay farklı çıkabilir, yine devam edin yaptırmaya, bol bol e vitamini alsın eşin...
selam arkadaslar.. cokkkk uzun bir aradan sonra tekrar sizlerleyim...o kadar cok özledimki sizleri anlatamam..

en son türkiyeye tatile giderken ayrilmistik o zamandan sonra bir turlu vakit bulup gelemedim...gelir gelmez ise basladim..malesef eskisi kadar vaktim olmuyor evde pc basinda oturmaya.

tatilim guzel ama baya bi yorucu gecti...esimi bir turlu ikna edip doktora falan götüremedim:( zar zor bi test yaptirdik malesef sonuc gene sifir cikti:( bende ondan sonra herseyi biraktim...kendisi hic gayret etmeyince bende tek basima mucadele etmekten yoruldum..

su aralar zaten icimden de biseyler yapmak gelmiyor...kendimi ise verdim o sekilde rahatliyorum..bakalim zaman ne gösterecek..inanin bende hic bilmiyorum...

FUNDACIM senin bu yolda kazandigin basari ve azmin beni inanilmaz mutlu etti....yazilarini okurken mutluluktan agladim...o kadar cokkkkkkkkkkkk sevindim ki sanki kendim baslamis kadar mutluyum...insallah rabbim en kisa zamanda hayirli bir sonucla evlatlarina kavusturur...cani gönilden istiyorum..
rabbim sana da enisteme de güc kuvvet ve bolllllllllll mutluluk versin...hayirli sonuclarla mutlulugunuz artsin insallah...
butun dualarim seninle guzel kardesim...uzun zaman sonra seni bu kadar ilerlemis görmek beni cok azimlendirdi..darisi basimiza insallah... rabbim butun kudretiyle yaninda olsun,,bebislerin sana tutunsun hic birakmasin fundacim....
teyze olacagim insallah sayende....

melisim sende görüsmeyeli tedavi görmüssün ama uzulme kardesim rabbim herseyin hayirlisini biliyor..demekki su anda daha zamani degilmis..bundan sonraki insallah seni de enisteyi de cokkkkkk mutlu etsin...hersey de bi hayir vardir rabbim buyuktur melisim...
hele bi kendinizi toparlayin cok da fazla ara vermeden kaldigin yerden devam edin... inaniyorum melisim bizde bir gun insallah anne olacagiz...seni cokkkk öpüyorum dualarimdasin..

hepinizi cok özledim hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz
Yadem gelmişşşşşşşşşşşşş..Canımsın kardeşim..
Duaların için Allah razı olsun, morfolojiye yenik düştük biz :(( olsun ama ben biliyorum ki bu benim için hayırlı olan.asla isyan etmiyorum, üzüldüm tabi ki ama inan buna da alışıyorsun...................
Sağol arkadaşım, senin de inşallah güzel haberlerini almak nasip olur bi tanem..
ahhhhh keske insallah bari diyeyim.. gecen hafta 33 yasima girdim insallah bu yasim bana ugurlu gelir...valla yasta geciyor atik anne olmak icin...biran evvel olsa keske allahin izniyle..

Canım benim herkes Akrepmiş meğersem burda :))) hepimiz bu yüzden seviyoruz birbirimiziiiiiiiiii, olmayanların da kesin yükseleni akrep :P

FUNDA....CANSUNİDA... tedavileriniz hayırlı olsun .büyük Allahım emeklerinizin karşılığını lutfundan versin..tedavileriniz hangi merkezlerde oluyor...sorun azosperm mi*

merhab ,iyi dileklerin için çok teşekkürler, ben IVI tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum,eşimin ilk sperm tahlili sıfır çıkmıştı,sonra 14-15 adetcik derken çok şükür 6 milyonu gördük,Rabbim kısmet ederse önümüzdeki günlerde bebişlerimize kavuşucaz,
inşallah sizde en kısa sürede şifa bulursunuz ve bebişinize kavuşursunuz

inşallah sperm sayısı ve kalitesi çok güzel olur,şimdi biz şu bal poleni deniyoruz ya transfer günü eşimden yine sperm alacaklar bakalım değişiklik olacakmı,inşallah dahada düzelir çok merak ediyorum şimdiden,sayı artarsa sizlere bilgi vericem:)

canım benim bu karışıma çok inanıyorum :16:
sayı atışı olmasada spermlerin kalitesini arttıracağını düşünüyorum...
inş hakkınızda hayırlısı olur hepimiz duacınız biliyorsun bunu :70:

sana da hayırlı olsun canım benim...
inş herşey yolunda gider ve fundayla birlikte seninde güzel haberlerini alırız :16:

Yeterim canım benim iyiyim çok şükür, sen nasılsın, eşin ameliyat mı olacak ben mi yanlış anladım kuzum..Allahım acil şifalar versin..öpüyorum seni çok....

Aşkım canım benim, inşallah güzel güzel haberler verirsin bize, güzel haberleri hissediyorum inan bana, ama dillendirip nazarlandırmak istemiyorum, öpüyorum çokkk...

Esmacım hiç üzülmeeee, spermler stressten çok etkileniyorlar, öyle bir beden ki rahat olmak lazım, taktığımız için bütün bu sıfırlar, her ay farklı çıkabilir, yine devam edin yaptırmaya, bol bol e vitamini alsın eşin...

Yadem gelmişşşşşşşşşşşşş..Canımsın kardeşim..
Duaların için Allah razı olsun, morfolojiye yenik düştük biz :(( olsun ama ben biliyorum ki bu benim için hayırlı olan.asla isyan etmiyorum, üzüldüm tabi ki ama inan buna da alışıyorsun...................
Sağol arkadaşım, senin de inşallah güzel haberlerini almak nasip olur bi tanem..

Canım benim herkes Akrepmiş meğersem burda :))) hepimiz bu yüzden seviyoruz birbirimiziiiiiiiiii, olmayanların da kesin yükseleni akrep :P

valla ben teraziyim ama yinede sizleri çok seviyorum :)))

canım benim hoşgeldin,inşallah daha iyisindir,şu bekleme süresi geçsin inşallah senin iğnelerinide konuşmaya başlıcaz yine , benim bebişlerime arkadaş lazım ,hadi bakalım hepinizden daha çok çalışma bekliyorum :))

canım benim bu karışıma çok inanıyorum :16:
sayı atışı olmasada spermlerin kalitesini arttıracağını düşünüyorum...
inş hakkınızda hayırlısı olur hepimiz duacınız biliyorsun bunu :70:

Allah razı olsun,Rabbim benim için etmiş olduğun duaların kat kat fazlasını sana versin,tabi bu duam tüm arkadaşlarım için geçerli,burda yapılan duaların gücüne çok inanıyorum ,çünkü hiçbirimizin birbirimizden beklediği birşey yok,arada mefaat yok,en içten yapılan temiz dualar bunlar,Rabbim inşallah hepimizin dualarını en hayırlı şekilde kabul eder

Back
X