Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ilgilenirler tabii ki canım az değil 72 lira peşini bırakma sakın bu onların hatası.. Kayınvalidenden niçin çekiniyorsun haberleri yok mu tedaviden? Birde hani hastanede doktora tedavi oluyordunuz?

hayır ikiz değil.doğuma girecek doktor sana kalmış.takiplerini nerde yaptırmak istiyorsan orda doğumunu yapabilirsin.ben bana bu mucizeyi veren yere,yani süleymaniyede doğum yapmak istiyorum tabi allah o günleri gösterirse.şuan 9.haftam bitti 10.haftaya girdik Allah'ın izniyle.hastalara sert davranma falan yok.ben memnunum süleymaniyeden.tavsiyede ederim...

ilgilenirler tabii ki canım az değil 72 lira peşini bırakma sakın bu onların hatası.. Kayınvalidenden niçin çekiniyorsun haberleri yok mu tedaviden? Birde hani hastanede doktora tedavi oluyordunuz?

hayatım ilaçlar geldiğinde kuryeden ben teslim aldım ve içine bakmak hiç aklıma gelmedi,bu yaşıma geldim ilkkez bir ilacın içi boş çıkıyor , hayır olsun inşallah tan başka birşey diyemiyorum...

biz tedavi gördüğümüzü kimseye söylemedik, benim ailemde bilmiyor,ikiz olursada artık genetik ailede var deyip yediricez :))

ben IVI de erdal budağın hastasıyım,eşim Kaan hocada tedavi görüyor,doktorlarımız iyi, inşallah Rabbim tedavi sonucunda da hayırlı evlatlar nasip eder

senin yazdıklarından sonra zaten tüp bebek düşünen bir tanıdığa süleymaniyeyi tavsiye ettim ama çok fazla detaya giremedim çünkü bizim tüp bebek tedavisi gördüğümüzü bilmiyor kimse,sadece gazetede okudum süleymaniye hem iyi hemde uygunmuş dedim,

inşallah 9 ay 10 günüde sağlıkla bitirip bebişini kucağına alır,sağlıkla büyütürsün

canım o'dan 6 milyona nasıl ulaştınız nasıl bir tedavi uyguladınız anlatırmısın?????????

merhaba sanırım sizdede aynı sorun var,geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sizde şifa bulursunuz,

öncelikle iyi bir doktor bulduk,eşim Kaan aydosun hastası ve doktorun dediklerini harfiyen uygulamaya çalıştık,
bitkisellere çok önem verdim,eşimi bu konularda ikna etmek ve bitkiselleri kullandırmak zor oldu ama çok şükür kavga döğüşte olsa kullandı,

sigarayı bıraktı ve birazda kilo verdi,ayrıca elimden geldiği kadar sağlıklı beslenmeye çalışıyorum,

bitkiseller derken hemen hemen duyduğum herşeyi yedirdim ve içirdim diyebilirim,eşimde hormon bozukluğu vardı bu yüzden dişi ısırgan otu çayı yapmıştım, sonra demir dikeni çayını kullandı,balla karşım aldık 5 kutu felan bitirmiştir herhalde macunlardan,sonra badem,fındık,kabak çekirdeği vs. faydalı duyduğum herşeyden verdim, bir ara yine kavun çekirdeği yağı içirdim,sonra çörek otu yedirdim,hurma yedi, arginmax men, selenyulu e vitamini,omega 3, c vitamini kullandı,sanırım 1,5 aydır felanda proxeed plus kullanıyor, ve en önemlisi Rabbim ol dedi galiba yoksa bizden çok daha uzun zamandır uğraşanlar var,çok şükür biz şanslı çıktık

aklıma gelenleri yazdım,birde kırmızı etten uzak durdu,çok fazla tüketmedik

İnşallah canım ikizlerin üçüzlerin gönlünde ne varsa o olsun ama inşallah Allahın izniyle olsun..

birde şey sorucam proxeed plusı ne kadara aldın?

İnşallah canım ikizlerin üçüzlerin gönlünde ne varsa o olsun ama inşallah Allahın izniyle olsun..

birde şey sorucam proxeed plusı ne kadara aldın?

vallahi fiyatını hatırlamıyorum,eşim gelince sorarım,heryerde bulunmuyor malesef ben eczaneye gidip önce sipariş veriyorum 1-2 saat sonra getiriyorlar,

Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah....

slm kızlar) fundacım doktor eşime ilaç falan vermedi direk tüp bebek dediler işlemleri yapın gelin oldu bizim iş anlıcağın.

valla hayatım aslına bakarsan süper olmuş :))) biz aylardır stres yaşıyoruz , inşallah sonucuda güzel olur,stres yapacak vaktiniz olmamış sizin :))

sen öyle san cnm bizde 1 yıldır uğraşıyoruz stresle (( hastaneden bi randevü almaya kalkıyorsun 3 ay sonraya veriyorlar özellikle ürolojide allahtan kad.doğ 1 aya verdi oda bana uymadı 2 ay sonraya aldım neyse cnm bizimde stresimiz fazlasıyla var en azından sizin sperm çıkışınız olmuş biz daha onu bile bilmiyoruz olurmu olmazmı....siz kaç yıldır uğraşıyonuz ilk denemenmi?

bugün kendi iğnemi kendim yaptım hemde hastanenin tuvaletinde çok hijyenik bi ortamda )) nasıl yaptığımı anlamadım bile cnmda hiç yanmadı oldu bittiye geldi aceleden )))))

ooo pardon hayatım sanırım anlamadan dinlemeden konuştum,eşime hep söylüyorum biz çok şanslıyız diye ,gerçektende oturup klkıp şükretmemiz lazım, bizim ilk denememiz,inşallah ilk seferde olur,malum yaş artık 35i geçti zaman azalıyor, biz mart ayından beri uğraşıyoruz

bugün kendi iğnemi kendim yaptım hemde hastanenin tuvaletinde çok hijyenik bi ortamda )) nasıl yaptığımı anlamadım bile cnmda hiç yanmadı oldu bittiye geldi aceleden )))))

canım benim .. ben yine eşime yaptırdım,bütün gün şiş göbişime bakıp inanamadım sadece 3 iğne ile bu hale geldim ,
aman hijyene dikkat et,ahh bu hastaneler....yardımcı olacak bir hemşire yokmuydu?

canım benim .. ben yine eşime yaptırdım,bütün gün şiş göbişime bakıp inanamadım sadece 3 iğne ile bu hale geldim ,
aman hijyene dikkat et,ahh bu hastaneler....yardımcı olacak bir hemşire yokmuydu?

aaaa olmazmı cnm ben anestezi sırasını beklerken gideyimde 2. iğnemide hemşireye yaptırayım dedim hemşire ne dersin beyenirsin biz size öğrettik siz kendiniz yapıcaksınız dedi ısrarlarıma rahmen yapmadı uyusssss. bende gittim wc de kendim yaptım iyide oldu öğrenmiş oldum cnmda yanmadı ))))bugün dünden daha iyiyiym dün ilk günün stresi ilk iğnesi beni etkilemişti bugün no problem ))

Fundacim cansunidacim bakıyorum karşılıklı yapıyorsunuz iğneleri :))) hadibakalim Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah cümlemize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…