az önce natali hanımla konuştum ve durumu anlattım,isterseniz eczanenin kuryesiyle yeni iğne gönderebilirim dedi ama bugün evde olduğum için kurye gelince kayınvalidemlere açıklama yapmak gerekebilir bende olmaz dedim, sonuç olarak bugün eşim dışardan iğne alacak bizde boş çıkan kutuyu götürücez ,parasını verecekler, sağolsun natali hanım ilgilenecek :))
bu arada akapunkturların etkisi oluyor galiba bana boş kutuyu görünce sinirden deliye dönemdim :))
ne güzel,daha önce aklıma gelmişti ama sordum mu hatırlamıyorum,bebeğiniz ikizmi? birde doğuma tedavi gördüğün doktormu girecek? doktorlar nasıl eskiden devlet hastanelerinde hastalara sert davranılıyordu,inşallah hala öyle değildir
canım biz sıfır spermle tedaviye başladık çok şükür son testte 6 milyonu gördük,inşallah kat ve kat fazlasını Rabbim sizlere nasip etsin
ilgilenirler tabii ki canım az değil 72 lira peşini bırakma sakın bu onların hatası.. Kayınvalidenden niçin çekiniyorsun haberleri yok mu tedaviden? Birde hani hastanede doktora tedavi oluyordunuz?
bu durumda olan herkese Allah yardım etsin,çok stresli, gerçekten Rabbim yanınızda olsun inşallah
hayır ikiz değil.doğuma girecek doktor sana kalmış.takiplerini nerde yaptırmak istiyorsan orda doğumunu yapabilirsin.ben bana bu mucizeyi veren yere,yani süleymaniyede doğum yapmak istiyorum tabi allah o günleri gösterirse.şuan 9.haftam bitti 10.haftaya girdik Allah'ın izniyle.hastalara sert davranma falan yok.ben memnunum süleymaniyeden.tavsiyede ederim...
canım o'dan 6 milyona nasıl ulaştınız nasıl bir tedavi uyguladınız anlatırmısın?????????
fundam canım benim nasılsın:))
hayatım ilaçlar geldiğinde kuryeden ben teslim aldım ve içine bakmak hiç aklıma gelmedi,bu yaşıma geldim ilkkez bir ilacın içi boş çıkıyor , hayır olsun inşallah tan başka birşey diyemiyorum...
biz tedavi gördüğümüzü kimseye söylemedik, benim ailemde bilmiyor,ikiz olursada artık genetik ailede var deyip yediricez :))
ben IVI de erdal budağın hastasıyım,eşim Kaan hocada tedavi görüyor,doktorlarımız iyi, inşallah Rabbim tedavi sonucunda da hayırlı evlatlar nasip eder
İnşallah canım ikizlerin üçüzlerin gönlünde ne varsa o olsun ama inşallah Allahın izniyle olsun..
birde şey sorucam proxeed plusı ne kadara aldın?
slm kızlar) fundacım doktor eşime ilaç falan vermedi direk tüp bebek dediler işlemleri yapın gelin oldu bizim iş anlıcağın.
valla hayatım aslına bakarsan süper olmuş :))) biz aylardır stres yaşıyoruz , inşallah sonucuda güzel olur,stres yapacak vaktiniz olmamış sizin :))
sen öyle san cnm bizde 1 yıldır uğraşıyoruz stresle(( hastaneden bi randevü almaya kalkıyorsun 3 ay sonraya veriyorlar özellikle ürolojide allahtan kad.doğ 1 aya verdi oda bana uymadı 2 ay sonraya aldım neyse cnm bizimde stresimiz fazlasıyla var en azından sizin sperm çıkışınız olmuş biz daha onu bile bilmiyoruz olurmu olmazmı....siz kaç yıldır uğraşıyonuz ilk denemenmi?
bugün kendi iğnemi kendim yaptım hemde hastanenin tuvaletinde çok hijyenik bi ortamda)) nasıl yaptığımı anlamadım bile cnmda hiç yanmadı oldu bittiye geldi aceleden )))))
canım benim .. ben yine eşime yaptırdım,bütün gün şiş göbişime bakıp inanamadım sadece 3 iğne ile bu hale geldim ,
aman hijyene dikkat et,ahh bu hastaneler....yardımcı olacak bir hemşire yokmuydu?
evet yaaaa hepimiz keşke peşpeşe hamiş kalsak di mi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?