Peki sizin ne oldu canım?
canım biz sıfır spermle tedaviye başladık çok şükür son testte 6 milyonu gördük,inşallah kat ve kat fazlasını Rabbim sizlere nasip etsin
aaayyy ne mutlu sizebu spermlerle tüp bebek denediniz mi? ne aşamadasınız? Kusura bakma belki defalarca yazmışsındır ama sayfalar hızlı akıyor kaçırıyorum :) birde çalışıyorum öğretmenim pek sık giremiyorum
sorun değil :))) her zaman cevaplarım,
dün tüp bebek tedavimiz başladı,ilk iğnemi vuruldum,bu cuma doktorla randevum var,sanırım yumurtluyormuyum diye kontrol edecek ve duruma göre iğneleri ayarlayacak, geçen hafta eşimin spermlerini dondurtmuştuk,Allah korusun son dakika bir sürpriz yaşamayalım diye sayıyı o sırada öğrendik, biz tedbirlerimizi alıyoruz artık takdir Allahın...
Aaayyy canım çok duygulandım((( kendi tüp bebek tedavim geldi aklıma ne heyecanlıydık tabii sonrasında hüzün neyse inşallah bir aksilik çıkmazda bol bol yumurtlar bol bolda yumurtaların döllenir yavrucuğuna kavuşursun inşallah inşallah.... azcık kalmış kavuşmana Allahın izniyle.. Allah işinizi ras getirsin
sağol canım,inşallah sizde en kısa sürede kavuşursunuz bebişinize,
bu arada birşeyi merak ettim seni tüp bebeğe hazırlamadan önce tese ameliyatı yapamazlarmıydı,yani sperm bulurlarsa dondurup sonra sana ilaçları verselerdi olmuyormuydu?? daha önce IVIde bebek sahibi olan birinin yazdığı bir yorumu okumuştum,eşininden birkaç kez sperm almışlar sanırım çok az çıkış oluyordu ve biriktirdikten sonra tüp bebeğe geçmişler, ama tam detayları bilmiyorum tabi sadece aklıma takıldı sorayım dedim
Canım böyle birşeyi biz teklif etmiştim hastaneye (İzmir Kent Hospital) ama hastane mtesede sperm bulunsada çok kaliteli olamıyacağı gibi birde dondurup genetiğini zayıflatmayalım, seni (bayanı) hazırlayalım herşey hazır olsun bulur bulmaz transfer yapalım dedi bizede mantıklı geldi ve bunu göze alarak ve tabii ücretide göze alarak başladık tedaviye..
anestezi ne için???
dediğin gibi bende bugün karnıma baktım çok şiş gibi geldi bana,2 tane iğneyle bu hale geldiysem vay halime...
bana bacaktan iğne vermediler,iki iğneyi karıştırıp göbişten vuruyoruz,
devlet hastanesi değilmi?? herhangi bir ücret alıyorlarmı,biliyorsun tüp bebek ücretleri çok fazla,özeller insanın canını çıkartıyor malesef(
canım yaaa inşallah peşpeşe bebişlerimize kavuşuruz,inşallah bizim durumumuzda olan herkes yavrularına kavuşur,ne iyi oldu gelmen aynı zamanda başlamamız :))
Canım böyle birşeyi biz teklif etmiştim hastaneye (İzmir Kent Hospital) ama hastane mtesede sperm bulunsada çok kaliteli olamıyacağı gibi birde dondurup genetiğini zayıflatmayalım, seni (bayanı) hazırlayalım herşey hazır olsun bulur bulmaz transfer yapalım dedi bizede mantıklı geldi ve bunu göze alarak ve tabii ücretide göze alarak başladık tedaviye..
slm üniversite hastanesi cnm raporla tedavi görüyorum.hastaneye 410 ilaçlarda 1050di 900e aldım.maliyeti uygun geldi şimdilik.benim tek iğne şuan için diğer iğnelerin içeriğine baktım bacaktan yazıyor sormadım doktora nerden diye ama bacaktandır.nefes almada zorluk çekiyormusun iğnelerden sonra benim psikolojikmi bilmem kendimi dinlediğimde zorlanıyorum sanırım. bu arada sperm sayınız nasıl yükseldi 0 dan ne yazptınız yükseltmek için? anesteziyi bende tam bilmiyorum ama transfer sırasında anestezi uyguluyorlar ya onun içindir heralde
slm bizim tedavimizde sizinki gibi önce eş hazırlanıyor sonra erkek hazırlanıyor mteseye en doğrusu bu gibi görünüyor tedavide çıkış olmazsada şansa artık.
Evet canım ama seçiminize bıraktılar bizede böylesi mantıklı geldi.donrulan spermde olsa yumurtada olsa çözümüm transfer edildiğinde asla aynı kalitede olmuyor. Tutar tutmaz o ayrı onu Alah bilir ama kalitede bı zayıflama olduğu tıbbi bir gercek..inşallah iyi niyetle yaklaşmışlardır,artık insanlara pek güvenim kalmadı malesef,Allah iyi insanlarla karşılaştırsın,heyecandan unutmazsam erdal beye bu konuyu sormak isterim
slm bizim tedavimizde sizinki gibi önce eş hazırlanıyor sonra erkek hazırlanıyor mteseye en doğrusu bu gibi görünüyor tedavide çıkış olmazsada şansa artık.
canım nefes alamda zorlanmıyorum sanırım ama kendimi çok şiş hissediyorum,sanki patlıcam,pantalonlara sığamıyorum,göbeğim önden gidiyor,buda bana çok ilginç geliyor,daha sadece 2 iğne vuruldum, ilk iğneni hastanede vurmadılarmı,bize nasıl vuracağımızı gösterdiler, transfer gününüz belli oldumu? bizim henüz belli değil,
Evet canım ama seçiminize bıraktılar bizede böylesi mantıklı geldi.donrulan spermde olsa yumurtada olsa çözümüm transfer edildiğinde asla aynı kalitede olmuyor. Tutar tutmaz o ayrı onu Alah bilir ama kalitede bı zayıflama olduğu tıbbi bir gercek..
Aynen öyle napalim bebeğimiz için katlanıyoruz...
hastanede 1 tn vurdular hergün 1 er tn vurulcam 5. gün tekrar ultrasona ve kan vermeye gidicem. tarnsfer günü belli değil bizim mtese olucak ondan sonra duruma göre bakalım transfer gerçekleşirmi biz 0 dan çıkcak bi yöntem denemedik doktorlarda onu bunu kullanın demedi şansa artık(((
günaydın kızlarrrrrr
sağlık olsun napalım,yeterki bebeişler gelsin ,zayıflayamazsam artık gider bi spor salonuna üye olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?