• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayatım dediğin gibi inşallah hepimiz ikizlerimize kavuşuruz ,,onları en iyi şekilde yetiştiririz,şu 2 hafta hayatımın en uzun haftası olacak galiba ,

eşin sabah iyi bir kahvaltı yapsın,güzel bir türk kahvesi içsin he rdüşünceyi evde bıraksın ve öyle gitsin,inşallah herşey yolunda gider,
eşim beni hasta önlüğüyle ağrı çekerken felan gördüğü için çok stres yaptı, şimdi morali yerinde herhalde bu moralle gitse 10 milyon felan sperm çıkar :)))

amin inş hepimizin ikizleri olur canım benim :emir_bebek::emir_bebek:
kocişlede konuştuk onda hiç heyecan yok allahtan sizin son durumdan bahsettim...
dua ediyor sizin için inş bizede nasip olur o günleri görmek...
tavsiyelerin için çok teşekkürler canım benim...

eşim birazdan gelir geçen hafta bana hamile tshirtü almıştık onu giydim bakalım ne diyecek,gerçi böyle durumlar benim eşim moral bozacak şeyler söyler genelde,genelde derken % 99,7 inşallah bugün moralimiz bozmaz :)))

yaaa bende çok beğeniyorum o tshirtleri :16:
facede hamiş arkadaşların fotolarına bakıyorum imrenerek :5:
inş bi gün bende giyebilirim :49:
fundacım eşinde en az senin kadar mutludur şimdi telde nakadar duygulandığını söylemiştin...
ne yparsın herkesin kişiliği faklı...
ama bundan sonra sana karşı daha dikkatli ve özverili olacağına inanıyorum...
nasıl kıysın da üzsün ikizlerinin annesini :49::emir_bebek::emir_bebek:

bayılıyorum o tişörtlere :1:
bozmaz canım oda heyecanlıdır şimdi heveslenmiştir. gönlünü hoş eder senin merak etme canımcım:34:

bende bayılıyorum,her alışverişe gidişimde ellime alıp bakıp bırakıyordum,inşallah RAbbim hepimize giymeyide nasip eder,
eşimde gelince çok beğendi,duygulandı çok yakışmış dedi :)) sanırım onunda babalık hormonları çalışıyor :))

amin inş hepimizin ikizleri olur canım benim :emir_bebek::emir_bebek:
kocişlede konuştuk onda hiç heyecan yok allahtan sizin son durumdan bahsettim...
dua ediyor sizin için inş bizede nasip olur o günleri görmek...
tavsiyelerin için çok teşekkürler canım benim...

yaaa bende çok beğeniyorum o tshirtleri :16:
facede hamiş arkadaşların fotolarına bakıyorum imrenerek :5:
inş bi gün bende giyebilirim :49:
fundacım eşinde en az senin kadar mutludur şimdi telde nakadar duygulandığını söylemiştin...
ne yparsın herkesin kişiliği faklı...
ama bundan sonra sana karşı daha dikkatli ve özverili olacağına inanıyorum...
nasıl kıysın da üzsün ikizlerinin annesini :49::emir_bebek::emir_bebek:

Allah sendende eşindende razı olsun,inşallah sizlerde en güzel haberlerle gelirsiniz,

ben aylardır gelip gidip bakıyorum bu tshirtlere kaç kez elime alıp bıraktım, inşallah hayatım inşallah hepimiz en güzel şekilde bunları giyeriz,inşallah hepimiz bebişlerimiz için kıyafetler alırız,mis kokulu gıdılarından öperiz, az önce yazdım eşim üzerimde görünce çok duygulandı çok yakışmış dedi,inşallah bu bebişler evliliğimizede mutluluk ve huzur getirir, Rabbim her yuvaya nasip etsin düşüncesi bile güzel

canlar doktorum aradı çok şükür iki tane bebişimin durumu çok iyiymiş,,bir taneside fena değil dedi,yarın öğlende inşallah transfer işlemi gerçekleşecek,şu an duygu patlaması yaşıyorum sanki,erdal beyle konuşmanın sonunu getiremedim ağlamaktan, o kadar aciz hissediyorum ki çok şükür çok yüce bir Rabbim var bugünleri gösterdi,inşallah bebişlerimizide kucağımıza alıp sağlıkla büyütürüz, Rabbim hepinize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin henüz yanımda değiller ama 2 tane bebişim benimle buluşmayı bekliyor, RABBİM NOLUR TÜM ARKADAŞLARIM BU GÜZEL DUYGUYU YAŞASIN,HERKESİN SAĞLIKLI,GÜZEL ,HAYIRLI BEBEKLERİ OLSUN..........

eşimle konuştuk ,o da benim gibi oldu telefonu kapattı ben daha fazla konuşamıcam dedi,inşallah bu bebişler bize mutluluk ve aile huzuruda getirir

güzel arkadaşım çoook mutluyum tatlı bebişlerinle yarın buluşacaksın onlarda sana hasret sen de onlara sonra sımsıkı sarılın birbirinize hiç bırakmayın :54:

aminn aminn inşallahh canım. hep dua ediyoruz. zamanı gelince inşallah bizde görebilirz spermcikleri...
siz o kadar çok emek gösterdinzki karşılığınıda aldınız canım.
biizm başımızdan bi sürü hastalık geçti bütün kullandığımız bitkiselleri karşımları ilaçları filan bıraktık. en önemlisi eşim hiperguatr oldu onun ilaçlarını kullanırken hiçbir bitkisel ilaç kullanmaması gerekiyordu. ve 1 aydır nerdeyse herşeyi kestik. öncelik sağlık dedik. allahım nasip ettiği zamnda bebek olur inşallah. yani yolumuz çok uzun...

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki farklı hastalıklardan aynı durumdayız uzun zamandan sonra yumurlama günlerimin bile önemi yok:43:

Allah sendende eşindende razı olsun,inşallah sizlerde en güzel haberlerle gelirsiniz,

ben aylardır gelip gidip bakıyorum bu tshirtlere kaç kez elime alıp bıraktım, inşallah hayatım inşallah hepimiz en güzel şekilde bunları giyeriz,inşallah hepimiz bebişlerimiz için kıyafetler alırız,mis kokulu gıdılarından öperiz, az önce yazdım eşim üzerimde görünce çok duygulandı çok yakışmış dedi,inşallah bu bebişler evliliğimizede mutluluk ve huzur getirir, Rabbim her yuvaya nasip etsin düşüncesi bile güzel

allah senden de razı olsun bitanem :70:
negüzel bak dediğimiz gibi eşin nasıl mutlu oldu...
bebişleriniz evinize neşe mutluluk huzur ve bol nasipler getirecek allahın izniyle :16:
seni o tshirtlerin içinde görmek isterdim :16:

hayatım Allah acil şifa versin inşallah,eşin bildiğim kadarıyla çok iyi bir insan,Rabbim inşallah kabinin temizliğinin karşılığında en kısa sürede sağlık nasip etsin,
bitkisellerin yasak olması derken kuru incir felanda mı yemeyecek?

ah kuşum dr çok ilgisiz hiç birşey yeme senin önceliğin çocuk değil demiş iyi dr araştırıyorum ürolojiden bile yüksek bugüne şükür diyorum başladığımız ilk günlere döndük keçiboynuzu organik pekmez veriyorum fındık nohut o kadar vitaminde yasak bugünkü sonuçları beğenmedi dr vitaminler bitkiseller vücuttan atılmalı dedi salı yine kan verecek

canlar doktorum aradı çok şükür iki tane bebişimin durumu çok iyiymiş,,bir taneside fena değil dedi,yarın öğlende inşallah transfer işlemi gerçekleşecek,şu an duygu patlaması yaşıyorum sanki,erdal beyle konuşmanın sonunu getiremedim ağlamaktan, o kadar aciz hissediyorum ki çok şükür çok yüce bir Rabbim var bugünleri gösterdi,inşallah bebişlerimizide kucağımıza alıp sağlıkla büyütürüz, Rabbim hepinize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin henüz yanımda değiller ama 2 tane bebişim benimle buluşmayı bekliyor, RABBİM NOLUR TÜM ARKADAŞLARIM BU GÜZEL DUYGUYU YAŞASIN,HERKESİN SAĞLIKLI,GÜZEL ,HAYIRLI BEBEKLERİ OLSUN..........

eşimle konuştuk ,o da benim gibi oldu telefonu kapattı ben daha fazla konuşamıcam dedi,inşallah bu bebişler bize mutluluk ve aile huzuruda getirir

maşallah diyelim fundacım, Rabbim o minik embriyolara yerleştikten sonra bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine can versin, inşallahh aminnnn ...

nerisim canım eşinin sonuçlarını merak etmiştim diğer topiğe de yazdım..
inşallah daha da güzel olacak.biraz üzerine düşmesek aslında oluruna bıraksak belki olacak..ama sayınız ve hareketiniz artmış bu da çok güzel..tabi biz morfoloji mağduruyuz.önemli bir bulgu bu...inşallah düzelir tatlım ne diyim Allahtan ümit kesilmez, genetik olsa bile..

teşekkür ederim meliscim, öyle tabi ben artık oluruna bıraktım canım. Allahtan ümid ediyorum sadece,dua ediyorum o kadar. Biz tedavimizi yaptırdık,yapmaya devam da ediyoruz , tedbirimizi aldık takdir Allahtan :) Ama inşallah rabbim hepimize bu güzel duyguları yaşatsın diyorum.

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hadi bebişler annenizin göbişine bakalımmm
ordasıkıca durun 9 ay tmm mı
allh sonuna kadar hamilelik nasip etsin inşllh cnm bizede dua etmeyi unutma:49:

FUNDACIM duaların için amiiiiiin.............bizde sana dua ediyoruz inş. bebeklerine kavuşacaksın...güldür yüzümüzü neolur YAARAAB....

canlar ben birazdan çıkıyorum,inşallah herşey yolunda gider,bebişlerimin artık bugün 3. günleri olacak ne demişler Allahın hakkı 3tür artık 3 gündür dışarda durdukları yeter ,Allahım nolur bebişlerime hayat ver,onları sağlıkla mutlulukla büyütebileyim,bebiş isteyen bunun için uğraşan tüm arkadaşlarımda bu duyguyu yaşasınlar.....AMİNNNNNNNNNNNNNNN

canlar ben birazdan çıkıyorum,inşallah herşey yolunda gider,bebişlerimin artık bugün 3. günleri olacak ne demişler Allahın hakkı 3tür artık 3 gündür dışarda durdukları yeter ,Allahım nolur bebişlerime hayat ver,onları sağlıkla mutlulukla büyütebileyim,bebiş isteyen bunun için uğraşan tüm arkadaşlarımda bu duyguyu yaşasınlar.....AMİNNNNNNNNNNNNNNN

AMİN CANIM İNŞALLAH BEBEKLERİN SANA SIKI SIKI TUTUNUR VE SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞINA ALIRSIN ONLARI.İNAN BU HABERE ÇOK SEVİNDİM BEN BU TOPİĞE PEK FAZLA GİRMİYORUM AMA SENİN DURUMUNU ÇOK YAKIN TAKİP EDİYORDUM.ŞÜKÜRLER OLSUN MUTLU SONA BİR ADIM KALMIŞSINIZ.RABBİM TÜM KAPALI KAPILARINIZI AÇSIN TEZ ZAMANDA GÜZEL HABERLERİNİ ALMAYI UMUT EDEREK TEKRAR HAYIRLI OLMASINI YÜCE RABİMDEN TEMENNİ EDİYORUM.DARISI BİZLERİN VE İSTEYEN HERKESİN BAŞINA OLSUN İNŞALLAH:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inş. cnm bebeklerin sana sıkı sıkı tutunurlar rabbim yardımcınız olsun 10-15 gün sonra bize güzel haberlerini verirsin ....inşşş:26:

canım benim allah yardımcın olsun...
inş herşey yolunda gidecek bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacak :49:
fundam allaha şükür bu günlere geldin...
inş bebişlerini sağlıcakla kucağına aldığın ve mutlulukla büyüttüğün günleride göreceksin :emir_bebek::emir_bebek:
allahın izniyle bundan sonra hep güzel haberlerini alıcaz...
kendine çok dikkat et dualarımız seninle :16:

cnm çok sevindim inşallah sana tutunacak bebeklerin.her ne kadar buraya girmesem de herkesi takip ediyorum burdan.hepiniz ve sende hep dualarımdasınız.ALLAH yardımcın olsun.inşallah her şey yolunda gidecek ben inanıyorum.sen çok emek verdin çünki bu yolda.

Back
X