Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim inşallah bebişlerin ikiside tutunur sana yeni bir yıl yeni umutlarla gelmiş olur.bebeklerini alıp geldiğin gibi onları parka götürdün okula götürdüğün günleride görürsün sen bizim topiğimizin sahibi ve en kıymetli annesi olacaksın allah'ın izniyle:54::54::54::54::54::54:dualarımız seninle canım seni ve bebişlerini önce Allah'a sonrada sana emanet ediyorum

çok sağol hayatım, benim bebişlerin iyi yetiştirilmiş arkadaşlara ihtiyacı var bu yüzden sizler için sürekli dua edicem,en kısa sürede sizlerinde bebişleri olsun ki arada yaş farkı olmasın :))

çok sağol hayatım, benim bebişlerin iyi yetiştirilmiş arkadaşlara ihtiyacı var bu yüzden sizler için sürekli dua edicem,en kısa sürede sizlerinde bebişleri olsun ki arada yaş farkı olmasın :))

ya ben şimdi çok etkilendim hemen hastaneyi arayıp randevu almam lazım.kaç gündür erteliyordum ama iyi oldu senin güzel haberin belki bize ön ayak olursun:54::54::54::54::54::54::54:

baharcım nasıl farklı bir duygu anlatamam,
transfer öncesi embriyoların resmini verdiler ve erdal bey durumları hakkında bilgi verdi,elimde resimleriyle birlikte trasferin her anını izledim, her anında da hem kendime hem sizlere dua ettim,inşallah Rabbim bu günleri sizlerede gösterir,inşallah bebişlerimede hayat verir,sağlık verir,dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

inş bizde yaşarız o duyguyu fundam :16::16::16:
allah razı olsun o anda bile bizi düşünüp dua etmişsin...
rabbim senin o güzel gönlünün mükafatını bebişlerinle verecek inş...
dualarım hep seninle fundam inan her adımınızdan kocişinde haberi var...
oda dua ediyor benimle beraber sizin ve bebişleriniz için...
bende bugün bebişlerin için yasin okuyacağım rabbim kabul eder inş...

baharcım nasıl farklı bir duygu anlatamam,
transfer öncesi embriyoların resmini verdiler ve erdal bey durumları hakkında bilgi verdi,elimde resimleriyle birlikte trasferin her anını izledim, her anında da hem kendime hem sizlere dua ettim,inşallah Rabbim bu günleri sizlerede gösterir,inşallah bebişlerimede hayat verir,sağlık verir,dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

bebişleinin de fotoğraflarını çekeceksin doğumgünlerini kutlayacağız okuma bayramlarını yapacağız

baharım nsln günaydınlar :54:

günaydın canım benim iyiyim allaha şükür...
nası iyi olmayalımki yiğenlerimiz annelerinin göbişindeler :49:
rabbim bizede yaşatsın arunam :70:
sen nasılsın canım eşin nasıl tedaviniz devam ediyor değil mi ???

evet hayatım aldık geldik çok şükür :))) artık annelerinin karnında dinleniyorlar ve hayatımda ilkkez göbeğimin büyümesi bana zevk verecek :))))yorucu hareketler yapmamaya çalışıyorum,ilaçlarımı kullanıyorum,inşallah en kısa zamanda sizde bebişlerinizi alırsınız:)

ah bebişim inşallah

ya ben şimdi çok etkilendim hemen hastaneyi arayıp randevu almam lazım.kaç gündür erteliyordum ama iyi oldu senin güzel haberin belki bize ön ayak olursun:54::54::54::54::54::54::54:

canım benim ne güzel olur yaaa sende başlasanda senin içinde böyle kalbimiz heyecanla çarpsa :16:

günaydın canım benim iyiyim allaha şükür...
nası iyi olmayalımki yiğenlerimiz annelerinin göbişindeler :49:
rabbim bizede yaşatsın arunam :70:
sen nasılsın canım eşin nasıl tedaviniz devam ediyor değil mi ???

evet bende çok heyecanlıyım inşallah baharım hepimiz anne olacağız tedaviye devam nöbetçi eczane gittik iğne için biraz acıyor ben yapamıyorum kanamaması lazım kızlar limonsuyu içmeliyiz doğal kan sulandırıcı fundam sende iç bebek aspirini alıyor musun

cnm allah yardımcın olsun inş bebişlerin sana sımsıkı tutunur. bu aralar fazla giremiyorum girsemde dışardan okuyup çıkıyorum. benim içinde yumurta rezervleri sayfasının linklerini atmışsın sağol cnm gözattım sayfalara..bugünden itibaren annelik duygusunu yaşarsın inş. canlı canlı ;)))) öptüm cnm...

cnm kendimle uğraşmaktan pek takip edemedim senin sürecin nsl ilerliyor fundamdan sonra ikinci bebişlerde sende

evet bende çok heyecanlıyım inşallah baharım hepimiz anne olacağız tedaviye devam nöbetçi eczane gittik iğne için biraz acıyor ben yapamıyorum kanamaması lazım kızlar limonsuyu içmeliyiz doğal kan sulandırıcı fundam sende iç bebek aspirini alıyor musun

canım ben anlamadım şimdi sen mi iğne oluyorsun eşinmi??

inş bizde yaşarız o duyguyu fundam :16::16::16:
allah razı olsun o anda bile bizi düşünüp dua etmişsin...
rabbim senin o güzel gönlünün mükafatını bebişlerinle verecek inş...
dualarım hep seninle fundam inan her adımınızdan kocişinde haberi var...
oda dua ediyor benimle beraber sizin ve bebişleriniz için...
bende bugün bebişlerin için yasin okuyacağım rabbim kabul eder inş...

desene hepimiz aynıyız bir haber duyunca hemen eşlerimize söylüyoruz :)) dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim,başkası için yapılan dualar kabul oluyor,inşallah benim sizler için yapptığım dualarıda Rabbim kabul eder,aynı sorunu yaşadığımız için birbirimizi çok iyi anlıyoruz ve daha içten dua ediyoruz,

yok ben değil eşim oluyor güya bugün seminere gidecektim tibbi nebevi seminer dünmüş bir güzel hazırlandım tam çıkarken farkettim artık akılda kalmadı istda mısın

:)) akıl kalmadı ki hiçbirimizde,tedavilere kilitlendik hayatımız artık hep ilaç ve doktor oldu,inşallah bu günleride atlatıcaz, inşallah eşin en kısa sürede şifa bulacak ve bir bakmışsınız bebişler yolda :))

Son düzenleme:
canım ahngi hastaneden randevu alacaksın???
bende melish sayesinde tedavime başlamıştım :)))

alman hastanesi canım benim eşimde genetik problem var inşallah güzel sonuçlar alırız korkudan gidemiyorum.Allah melish tende razı olsun bak sana sebep olmuş inşallah sonucuda güzel olur .bahara katılıyorum benden de sana bir cevşen hediye biliyorsun en güzel korunma ve allah'a sığınma duasıdır cevşen.sizi çoook:54::54::54::54::54::54:

Back
X