bizde bir yıl gittik teoman hocaya varikosel tespitinde çok iyi fakat bildiğim kadarıyla tedavi etmiyor drek tüp diyor diye biliyorum ben
bize öyle dedi çünkü
biz şimdi sonuçları scan alıp kaan hocaya email atıcaz,sonrasında Allah kerim....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde bir yıl gittik teoman hocaya varikosel tespitinde çok iyi fakat bildiğim kadarıyla tedavi etmiyor drek tüp diyor diye biliyorum ben
bize öyle dedi çünkü
teoman beyin sayfasını inceledim,gerçekten konusunda iyi biri olduğu anlaşılıyor, biz ilk önce bi kaan hocayla görüşelim,gerekirse ankarayada gideriz,yeterki doktorlar olayı kesip atmasınlar biraz destek olsunlar,sadece parayı düşünmesinler, umutlarımızı yıkmasınlar,şu anda inan çok merak ediyorum Kaan hoca acaba bize ne diyecek,inşallah tedaviyle sonuç labileceğimizi söyler
esmacım, bu işler gerçekten zormuş,moralimizi iyi tutmaya çalışıyoruz ama çok zor,zaten büyük bir problemimiz var,bununda yanında insanların sürekli nezaman çocuk yapacaksınız baskısı var,
iyi hastane diye gittiğimiz yerde resmen süründük,paramızla rezil olduk,doktorlara olan güvenimiz kalmadı üffff kiii üfff
bahçeci ile sabah görüştüm,Aytun hanım aradı ve ön bilgi verdi,emre bey hakkında o da iyi şeyler söyledi,haftaya gidip görüşmeyi düşünüyoruz, ama önce sonuçların tümünü kaan hocaya email atıcam,
eşinin sigara alışkanlığı varmı? yeme düzeni nasıl?kilolumu ?hiç bitkisel ürünle destek aldınızmı?
sizede geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede tedaviniz sonuçlanır ve bebişinizi kucağınıaza alırsınız,
belki aynı zamana denk gelir,hamilelik günlerimizi konuşuruz
sakın umudunu yitirme.dalgalanmalar hepimiz yaşıyoruz bi şekilde toparlanıp yola devam ediyoruz.inşallah herşeyiniz yola girer.
aminnnnnnn......bende zamanla herşeyin düzeleceğine inanıyorum,inşallah zaman gelecek burda bebeklerimizden bahsedicez :)
merhaba funda kardeşim anlayabiliyorum durumunuzu bizde 8 aylık evliyiz.daha ilk aylarda bile çevreden daha birşey yok mu gibi imalarda bulunanlar v.s biz antalyada iyi bir anrolog-üroloji uzmanı bulamadık bizde netten takip ettik emre beye karar verdik.hatta emre beyden önce 5 ay antalyada bir tüp bebek merkezinde tedaviye başladık eşim sonradan pişman oldu.koskoca tüp bebek merkezinde üroloji uzmanı yok üstelik o tüp bebek merkezi antalyanın en kalitelisi diyebilirim.yaklaşık 4 aydır da emre beydeyiz hakikaten alanında uzman birisi.eşimin sigara alışkanlığı yok.yeme düzeni problemli biraz.kilo 89-90 boy 1,73.emre beyde demişti kilo vermenizi tavsiye ederim demişti.kilo vermeyi düşünüyor.bitkisel ürün kullanmadık ama keçiboynuzu kürünü uygulamıştık daha önce.bizim hormonlar 3 ay önce FSH:1,46 3 ay sonra FSH:2,81 olmuş.total testesteron : 7,41 3 ay sonra 6,71 olmuş.hormonlar biraz rayına girmiş ama daha gelişmesi lazım.emre bey iyi gelişmeler var diyor.yaza veya sonbahara kadar iğne tedavisi devam edelim çıkış olmazsa microtese yaparız demişti.geliş gidiş yolun sonu microtese gibi gözüküyor.bakalım hayırlısı ne olacak.zor bir tedavi yıpratıcı biliyorum.sizin durum nasıl funda kardeşim.eşinizin yaşı , kilo durumu , problemi , bitkisel tedavi v.s kullandınız mı ? bu arada eşimin yaşı 30.bizim kullandığımız ilaç tedavisi ise şöyle 4 aydır emre beyin tedavisinde hafatada 3 defa fostimon 150.bir de 5 günde 1 ovitrelle kullanıyor.siziin durum hakkında rica etsem bilgi verebilir misiniz ?
inşallah funda.ne kadar zamandır evlisiniz yaşlar kaç
2 yıllık evliyiz ,ben 35 eşim 37 yaşında,elimizi biraz çabuk tutmamız gerekiyor galiba
hepimiz elimizden geleni yapıyoruz ama vakti gelmeyince olmuyor sanırım.rabbim büyük .yenimi öğrendiniz durumu
öğreneli 2 hafta oldu,2 haftadır çizgi film karakterleri gibiyiz ,sanırım bize uzaktan bakan birisi başımızın üzerindeki baloncukta soru işaretlerini görebilir...
doğrudur.bende, geçen ilk öğrendiğimizdeyaklaşık 2 sene önce yani birşeyler öğrenmek için nasıl çabaladığımız geldi aklıma.ama tek araştırdığım tüp bebek merkezleriydi.
burdaki arkadaşlar olmasa herhalde bende ilk önce tüp bebek merkezine koşardım,ama şimdi her adımımı dikkatli atmaya çalışıyorum,bakalım bizim çıkış yolumuz ne olacak :)
selam canim oncelikle rabbim en kisa zamanda guzel haberi versin size
0 spermle en guzel ornek ben olabilirim ,yada herkes kendini ornek gorur
ben yurt disinda yasiyorum burda hic bisey yapmadilar ve turkiyede umut tup bebekte tedavi gordum ilk tedavimde hamile kaldim
suan yeni 8 haftalik hamileyim ve ozellikle bu merkezi esim icin sectim Emre bey olsun diye
0 sperli kisilere kesin ve kesinlikle Emre beyi oneririm ,turkyenin nerdeyse en unlu en iyi urologlarindan
canim detaylari aslinda bastan sona kadar yazdim ,eger okumak istersen burasi
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...de-mucizemidir-sonunda-bende-hamileyimmm.html
sua bir doktora gittinizmi bilmiyorum ,basligini okudum yazdim
insllah rabbim tez zamanda verir sizede![]()
2. mikro denemem geçen sene bu zamanlardı.artık biraz toparlanayım diye ara vermişken bende burda kaan hocayı okudum.inşallah hepimizin evlat sahibi olmamıza vesile olur.
2. mikro denemem geçen sene bu zamanlardı.artık biraz toparlanayım diye ara vermişken bende burda kaan hocayı okudum.inşallah hepimizin evlat sahibi olmamıza vesile olur.
düşünsene hepimize vesile olsa Kaan hoca bizlerden aldığı dualarla uçar![]()
canım benim,mesajın bana ve eşime büyük moral oldu,sayfana baktım ilk sayfanı okudum,gerçekten çok uğraşmışsınız,inşallah bebişiniz sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur,rabbim size torunlarınızıda göstersin..
canim ya insallah ilac tedavisinde spermde yukselme olur
ben burdan bir arkadasi hatirliyorum mikrotese ile sperm bulunamadi
sonrasinda Kaan Aydosta esi ilac teavisi gordu ,uzun zaman oldugu icin tam hatirlamiyorum ama bi 6 ay kadardi sanirim
ve gercekten mucize oldu kendiliginden sperm cikisi ve ve tedavisiz hamile kaldi
yani ozel microteseyle bulunmadi ilac tedavisiyle kendiliginden cikis oldu
bizde ilac kullandik ama tedavimizi tam yapamyorduk yarim kaliyordu oyuzden bizde cikis olmadi ama ameliyatta fazla bulundu belkide o ilaclarin etkisi olabilir