Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten bu konuyu acmamda benim gibi bu sorunu yasanlar icin yazmistim
insallah sizinde herseyiniz olumlu gecer
bilgi almak istedigin bisey olursa yardimci olurum
insallah Rabbim bu guzel duyguyu sizede taddirsin
[/B]
fundacım neler denemedikki aktardan macunlarmı desem ,keçi boynuzu kürümü desem,arı sütü ,bal,polen karışımımı desem hiç birinin de faydasını göremedik ama senyılma devam et arkadaşım bunlaraaa elbet rabbim bizimde sesimizi duyacak inşalllaaaahhhh.....
ama sana bi ilaç ismi veriyim bizde aldık bakalım deniyoruz inşalaallh faydasını görürüz ilacın adı PROXEED PLUS içen herkes faydasını görmüş erkek için bu ilaç alın deneyin bi yardımcı olabilmişimdir umarım hayırlı akşamlarrrrr.............
merhaba funda58;
yazdıklarını ve diğer arkadaşlarının yazdıklarını okudum... yaşadıklarının hayal kırıcı olduğunu anlamak zor değil ama burdan da hep okuduğumuz gibi birçok insan aynı durumda... benim eşimde varikoselden ameliyat oldu. bizde 3 ayımızın dolmasını bekliyoruz sonuçlarda düzelme oldu mu diye.. yukardada söylendiği gibi öncelikle varikosel ve hormonlar araştırılmalı... derdi veren Rabbim dermanını da verecektir....
canım aynı süreçten geçeceğiniz için size tavsiyem umut tüp bebekten -kadıköy koşuyolunda- emre bakırcıoğlu ya da ankara tıp fakültesinden Prof. dr. kaan aydos ile iletişime geçmenizdir. azosperm konusunda türkiye deki iki isimdir. öncelikle bu tahlilleri yaptırın. doktorunuz durumu tam olarak belirlesin. eğer azosperm sonucunuz kesin ise -umarım değildir- vakit kaybetmeden bu iki isme mail atmanızı öneriririm. kaan aydost azospermde ilaç tedavisine inanıyor ama emre bakırcıoğlu inanmıyor, mikroteseye yönlendiriyor. laboratuvar nedeniyle ameliyat durumunda kesinlikle emre bey derim. tüm ürolog-androloglar başta standart ilaçlar veriyor endol, trental ve klomen sonrasında sonuçlar tekrar değerlendiriliyor. umarım bir başka seferde sperm çıkışı olur. bizde az da olsa sperm çıkışı oldu. umudunuzu kaybetmeyin. kolaylıklar diliyorum. iki hocanında mail adresini veriyorum. en geç 3 gün içinde sana dönerler. ksaydos@tr.net, emre@emrebakircioglu.com rabbim yardımcınız olsun.
fundacım evde iki gündür giremiyorum internete okula erken geldim salı gitti eşim ilk dr yanlış teşhiş etmiş prostat değilmiş iltihap çok mutlu oldum 5 tane test verdi sadece bu konuyla ilgilenmiş çocuk konusuyla ilgilenmemiş testleri aldık devlette yaptıracağız doopler cmtesi yaptıracağız sperm testti istememiş ama biz bugün yaptıracaktık zaten idrar testleri istedi antibiyotik tedavisi göreceği için uzun bir süre antibiyotiğe duyarlılık testti istedi benden geçme olsılığı varmış nedenide ilginç dr gideceğim hiçbir belirtide yok ben de dün hastalandım vajinal akıntı kültürü yaptıracakmışım ama nsl birişlem bilemiyorum eşim hastane değiştirmek istiyor bize uzak ama ya göztepe ya da bahçelievler ben bir devam et dedim ben de bu hafta sonu değil diğer hafta sonu bahçelievlere gideceğim bizde de varikosel var ameliyata gerek yok demişti iki prof ali beyde doopler soncuna göre söyleyecek şimdilik gerek yok dedi inşallah cmtesi hayırlı haberler alırsın dualarım seninle
benim eşimde azospermi daha dün mtese oldu ama sper bulunamadıbi umut ilaçlarla 2 mtesede olabilir dedi doktor bakalım onuda deniycez..Allah yardımcınız olsun..
yazdıklarınızı okuyorumda eşimin sonuçları ve ,ilk yaşadığımız şok geliyor aklıma..ölü veya canlı hiçbir sperme rastlanamadı.çok berbat bir duygu,,üzlüp ağladıktan sonra sakinleştik ve başka bir yerde daha yaptırmaya karar verdik tahlili ve orada 1 milyona yakın çıktı ve sevincimizi anlatamam..duyan zanneder ki 20 milyon:)sonra alışmaya başladık araştırmaya bu konuyu..bir kere denedik olmadı ekim ayında,,dinlendim biraz,,nisanda ilk adımlarımızı attık tekrar..mayısta kısmetse emre bakırcıoğlu ve süleyman tosunla başlıycaz..bir yerle kalmamak lazım bizler için ufacık birşey koca bir umut demek..eşime diyorum ki biz bu işe sıfırla başladık..ilk yaşadığımı düşünüp şimdiki halimize şükrediyorum..kısacası bir kaç yerde semen analizi yaptırmadan karamsarlığa kapılmayın derim..olucak bizimde olucak inşallah....ALLAH YARDIM EDİCEK HEPİMİZE...
arunacım çok geçmiş olsun önceki yazını okumuştum ama yazmaya fırsatım olmamıştı çok sevindim kötü birşey çıkmadığına bundan sonra işiniz daha kolaylaşır inşallah
süperrrrr,inan kötü birşey çıkmaması beni çok memnun etti,hadi bakalım,inşallah ikimizde aynı zamanlarda bebişlerimizi kucağımıza alırız :))
Allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,tedaviyle ilgili bilgiler verirsen sevinirim,tekrardan geçmiş olsun
sevgili uglygirl,
nasılsın? 3 ayınızın dolmasına ne kadar kaldı? ben tam olarak bilmiyorumda varikosel ameliyatından sonra 3 ay beklemek mi gerekiyor ? inşallah sonrasında normal yolla hamilelik olur,senin doktorun kim? gerçi bize doktor ameliyat demedi, bizim durumumuzda ameliyata gerek yokmuş ,hepimiz için hayırlısı olsun,görüşmek üzere
sevgili Funda58,
bizim 3 ayımız doldu önümüzdeki hafta gideceğiz kontrole. evet doktorlar spermlerin 72 günde yenilendiğini ve ameliyatın etkisinin anlaşılabişlmesi için en az 3 ay beklenmesi gerektiğini söylüyor.. hatta bazılarında 6 aydan 1 yıla kadar değişebiliyor. Allahtan hayırlısı diyelim.. biz trabzonda üniversite hastanesinde bir profa ameliyat olduk. ama bize ilaç vs vermedi. biz de evicap, çizko, arı sütü bal polen karışımı, orjinal kırmızı kore ginsengi ve keçiboynuzu kürü kullanıyoruz. hormonlarda da br sorun yok. bekliyoruz bakalım. biz daha 8 aylık evliyiz. eşimin sayısı 60 milyon/ml de. ama hız ve morfoloji sorunu vardı. umarım işe yaramıştır. Allah sana da kolylık versin. seninkide girecek bir düzene şimdi şaşkınlık aşamasındasın. dua et Allah kapılarını açacak. sevgiler...
tatlım bizimkide seninki gibi ameliyat olmadı havuç kürüdü yap proxeed kullan sen testlerini yaptırdın mı
inşallah dilediğin bebişe kavuşursun bir an önce amiiiiiin![]()