olur mu canım ne kafa ağrıtması bildiğim konuda yardımcı olurum sorun yok yanibu yazdıklarından bile bi sürü şey çıkar.bi de kocam psikopat değil yazmışsın kız tövbeler tövbesi ben demek istedim ki ne vakalar düzelir eşinde önemli bi durum yok demek istedim.yanlış anlaşılmasın....bi de iletişimle ilgili kursta hallolmaz bu beraber gidin psikoloğa gerçi gitmesen de iyi bi psikologsa o seni çağırır
hipnozla tedaviyi araştırmıştım ama benim herşeye karşı eşim onada karşı :)))
canım ben yanlış anlamadım demek istediğin anladım da ,burda okuyupta öyle sananlar olur diye açıklama yapayım dedim :)) adamcağızı o kadar da kötü tanıtmayayım di mi sonuçta iyi yönleri de olmasa ben bugün yanında olmazdım :))
iyi pazarlar
gerçi karşı olması normal çünkü herşeyi öğrenebilirsin hakında sakladığı bilinmesini istemediği falan...ama süper bişey yaw....:gerçi bazı insanlar hiç uyuyamaz kişiliği güçlü olanlar..ama tek tedavi şekli hipnoz değil ki.
seni bu adamı seviyon ha
nasılsın bakalımsağol canım sanada iyi pazarlar :))
funda sana çok basit ama çok etkili bi kişilk testi yapayım mı..bunu da bizim hoca öğretmişti sağolsunöyle internetteki iki üç çoluk çocuğun hazırladığı uyduruk testlerden değildir geçerliliği vardır söyliyim
nasılsın bakalım
masalllllllllllllllll sen nasılsın
nasılsın bakalım
masalllllllllllllllll sen nasılsın
iyi çok şükür,biryandan iş yapıyorum,biryandan masalla konuşuyorum :))
iyi valla ne olsun online psikoloji sen de katıl yeterimsende ne var ne çok
şimdi eline kağıt kalem alıyorsun ve 9 parçadan oluşan ve üçgen kare daire bu üç şekilden istediğini istediğin kadar kullanarak (mesela bir tanesini de üçünü de istediğin kadar kullanabilirsin) ama dokuz parça olacak taoplam dokuz adet kullanacaksın bunlardan ve bir insan figürü oluşturacaksın.aklına ilk gelen şekli çizeceksin silmek ya da değiştirmek yok.veya dur bi daha yapayaım diyemezsin.illa benzetmek zorunda değilsin mesela kafa daire olacak diye bi şart yok.tam 9 tane kullanarak bu şekillerden istediklerini insan çizeceksin.8 veya 10 olmaz.çizince haber ver.diğer kızlar da yapabilir
bitirdim,ama sen kafa daire olacak diye bir şart yok deyince benim aklıma kafa daire olarak geldi ve kafayı daire yaptım,şimdi bunu sana nasıl göstericem
istersen paintte yapıp gönderebilirim
göstermene gerek yok kaçar tane o şekillerden yaptın onu yazsan yeterli canım
Eki Görüntüle 232709
aslında son şekil olarak üçgen pipi yapmayı düşünmüştüm ama ayıp olmasın diye burun yaptım,söyliyeyimde testimde hata olmasın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?