Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ben yanlış anlamadım demek istediğin anladım da ,burda okuyupta öyle sananlar olur diye açıklama yapayım dedim :)) adamcağızı o kadar da kötü tanıtmayayım di mi sonuçta iyi yönleri de olmasa ben bugün yanında olmazdım :))

hipnozla tedaviyi araştırmıştım ama benim herşeye karşı eşim onada karşı :)))

gerçi karşı olması normal çünkü herşeyi öğrenebilirsin hakında sakladığı bilinmesini istemediği falan...ama süper bişey yaw....:gerçi bazı insanlar hiç uyuyamaz kişiliği güçlü olanlar..ama tek tedavi şekli hipnoz değil ki.

seni bu adamı seviyon ha

işlerim biraz hafiflesin inşallah psikolog aramaya başlarım,inşallah Rabbim iyi bir doktorla karşılaştırır

funda sana çok basit ama çok etkili bi kişilk testi yapayım mı..bunu da bizim hoca öğretmişti sağolsunöyle internetteki iki üç çoluk çocuğun hazırladığı uyduruk testlerden değildir geçerliliği vardır söyliyim

şimdi eline kağıt kalem alıyorsun ve 9 parçadan oluşan ve üçgen kare daire bu üç şekilden istediğini istediğin kadar kullanarak (mesela bir tanesini de üçünü de istediğin kadar kullanabilirsin) ama dokuz parça olacak taoplam dokuz adet kullanacaksın bunlardan ve bir insan figürü oluşturacaksın.aklına ilk gelen şekli çizeceksin silmek ya da değiştirmek yok.veya dur bi daha yapayaım diyemezsin.illa benzetmek zorunda değilsin mesela kafa daire olacak diye bi şart yok.tam 9 tane kullanarak bu şekillerden istediklerini insan çizeceksin.8 veya 10 olmaz.çizince haber ver.diğer kızlar da yapabilir

bitirdim,ama sen kafa daire olacak diye bir şart yok deyince benim aklıma kafa daire olarak geldi ve kafayı daire yaptım,şimdi bunu sana nasıl göstericem

istersen paintte yapıp gönderebilirim

Son düzenleme:
bitirdim,ama sen kafa daire olacak diye bir şart yok deyince benim aklıma kafa daire olarak geldi ve kafayı daire yaptım,şimdi bunu sana nasıl göstericem

istersen paintte yapıp gönderebilirim

göstermene gerek yok kaçar tane o şekillerden yaptın onu yazsan yeterli canım

aslında son şekil olarak üçgen pipi yapmayı düşünmüştüm ama ayıp olmasın diye burun yaptım,söyliyeyimde testimde hata olmasın :)))

Eki Görüntüle 232709

aslında son şekil olarak üçgen pipi yapmayı düşünmüştüm ama ayıp olmasın diye burun yaptım,söyliyeyimde testimde hata olmasın :)))

güldürdün beni kızşimdi başlıyorum yorumlamaya..sen karar verirken mantığını ve duygularını eşit kullanıyorsun duygusal olduğun kadar mantıklısın da ve saldırgan eğilimlerin çok düşük yok denecek kadar az..yüzdeye vurarsak yüzde kırkbeş mantık yüzde kırkbeş duygu yüzde beş de cinsellik ve saldırganlık.nasıl yorumlanıyor dersen şekildeki kareler mantığı üçgenler duyguları daire de saldırganlık ve cinselliği ifade eder canım.bu test geçerli bir testtir kimde denersen dene eğer karşındaki ilk aklına geleni çizerse doğru çıkar.bi sapık arkadaş vardı sekiz tane yuvarlak yapmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…