Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aman iyi çıktı sevindim :))))
dur ben bunu eşime yaptırayım :))))

aman iyi çıktı sevindim :))))
dur ben bunu eşime yaptırayım :))))

jerry m. burger kişilik psikolojisi bu kitapta bir sürü kişilik testi var.kişiliğini anlamana yardım eder.ben evlenmeden zavallı kocam ne testlerden geçtibugün yeni bişey öğrendim deyip deyip üstünde deniyodum he he

evet bunları bilmek iyi tabiki :))
eşim 5 kare,1 üçgen, 3 daire çizdi :))

evet bunları bilmek iyi tabiki :))
eşim 5 kare,1 üçgen, 3 daire çizdi :))

iyi güzelmişneyse bebek ben kaçar daha mutfak dolaplarını silcem malum ramazanda zor olur.yine girerim.kafana tokadan başka bişey takma kocan iyi adam anlattığına göre bence herşey güzel olcak.senin kızın olcak diyorum sezgilerin gücü adına34:herşey gönlünce olsun şekercim

sağol canım ,kolay gelsin sana,bakalım artık zamanla inşallah görücez bebişin cinsiyeti...ahhh o günlerr bir gelseeee
öptümmm

ekleme yapıyorum akşam yemeklerinden sonra kavun çekirdeği yağı,kuruyemiş tabağını şimdiden hazırladım ve bıraktım,inşallah bunlar şifa olur

fundam ben işleri hallettim hihoyyytsadece yerleri silcem çok yoruldum onu da birazdan yaparım taksit taksitdolapların içini temizlemekten hoşlanmıyorum hiç yawama sildim he he

Son düzenleme:
fundam ben işleri hallettim hihoyyytsadece yerleri silcem çok yoruldum onu da birazdan yaparım taksit taksitdolapların içini temizlemekten hoşlanmıyorum hiç yawama sildim he he

valla tebrik ederim ,benbugün biraz bilgisayarda ki işlerimi bitirmeye çalıştım ama artık gözler dayanmadı,zaten sabahtan beri başım dönüyor biraz uzandım :)) temizlik içinde hala düzenli gelecek bir bayan arıyorum zaten ama malesef bulamıyorum ( bana gelen abla rahatsızlandı ve doktor çalışmasını yasaklamış

bu metrocity avm olan metrocity mi..bu taraflarda yok mu ola,bize çok uzaaak

funda kendini iyi hissetmene sevindim...inşallah herşey gönlünce olur.

masalcım leventteki metrocity
fundacım menün çok güzel ben ilk gün biraz abartırım şimdi börek tatlı ...sonra durulurum bende sahurda 1 bardak organik süt içinde keçiboynuzu toz hücre yenileyici vereceğim

kavunçekirdeği yağını ilk defa duydum spor yapmaz benimki kolayını buldum teravih için zorlayacağım

kavunçekirdeği yağını ilk defa duydum spor yapmaz benimki kolayını buldum teravih için zorlayacağım

sahurda ne yapıyorsun aruna ben çooook kararsızım yaeşim uykudan uyanınca herşeyi yiyemiyor kahvaltı da çok fazla tok tutmuyor gibi geliyor bana napsam öneri bekliyorum.hem şifalı bişey olsa azo için...

masalım ben duygu patlaması çıktım tam 6 üçgen

canım ben bugün alışverişe gidemedim,yarın inşallah aktara uğrayıp birkaç şey sorarım,bakalım yeni eklemeler yapabilirim :))
ben börek felan yapmıcam,inşallah kayınvalidemler birşey getirmez,tatlı olarakta sütlü tatlılardan birşeyler yapabilirim belki...

sahurda ne yapıyorsun aruna ben çooook kararsızım yaeşim uykudan uyanınca herşeyi yiyemiyor kahvaltı da çok fazla tok tutmuyor gibi geliyor bana napsam öneri bekliyorum.hem şifalı bişey olsa azo için...

tatlım ilk sahur abartılı herşey var sonrası keçiboynuzu 1 bardak 1 bardak süt 1 organik yumurta 1 kaşık macun fındık badem cevizli hurma zeytin peynir domates yeşil çay iftardan sonra

kavun çekirdeği yağını internetten sipariş verdik,kulupte ki bir bayan kullanmıştı,okuyunca bende almıştım,bir süre kullandık sonra bıraktık,bende içiyorum kansızlık içinde iyiymiş googleda awe kavunçekirdeği yağı diye aratabilirsin

benim eşimde keşke teravihe gittse ama dayanamıyor bu sıcaklarda,geçen sene bir iki kez gitti ama o kadar terlemiş ki kot pantolonu bile sırılsıklam ıslanmıştı

bende eşin gibi sahurda birşey yiyemiyorum, sabahları sadece 2 elma yiyorum,ama bu sene fındık-badem felan yemeye çalışıcam,inşallah rahat atlatırız bu ramazanı

fundacım bende aktara gittim hayıt tohumu aldım kendime evde civanperçemi arslanpençesi çoban çantası vardı hayıt yağı vardı daha hiç kullanmadım

aslında haklı benim eşim zayıf ona göre tombik olan benim vallah bende çok terliyorum bu yıl gittim istiyorum adetten sonra bir yıl atama zamanı bir yılda evlenme dönemi düzenli gitmiştim ikiside hayırlısıyla olmuştu çıkarcı kul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…