güldürdün beni kızşimdi başlıyorum yorumlamaya..sen karar verirken mantığını ve duygularını eşit kullanıyorsun duygusal olduğun kadar mantıklısın da ve saldırgan eğilimlerin çok düşük yok denecek kadar az..yüzdeye vurarsak yüzde kırkbeş mantık yüzde kırkbeş duygu yüzde beş de cinsellik ve saldırganlık.nasıl yorumlanıyor dersen şekildeki kareler mantığı üçgenler duyguları daire de saldırganlık ve cinselliği ifade eder canım.bu test geçerli bir testtir kimde denersen dene eğer karşındaki ilk aklına geleni çizerse doğru çıkar.bi sapık arkadaş vardı sekiz tane yuvarlak yapmıştı
aman iyi çıktı sevindim :))))
dur ben bunu eşime yaptırayım :))))
jerry m. burger kişilik psikolojisi bu kitapta bir sürü kişilik testi var.kişiliğini anlamana yardım eder.ben evlenmeden zavallı kocam ne testlerden geçtibugün yeni bişey öğrendim deyip deyip üstünde deniyodum he he
evet bunları bilmek iyi tabiki :))
eşim 5 kare,1 üçgen, 3 daire çizdi :))
iyi güzelmişneyse bebek ben kaçar daha mutfak dolaplarını silcem malum ramazanda zor olur.yine girerim.kafana tokadan başka bişey takma kocan iyi adam anlattığına göre bence herşey güzel olcak.senin kızın olcak diyorum sezgilerin gücü adına34:herşey gönlünce olsun şekercim
arkadaşlar bu haftaki ramazan menüsünü yazıyorum :))
sahurda:
1 kaşık ballı macun+zeytinyağında bekletilmiş kuru incir + çoban çökerten çayı + 2 ceviz + 5 fındık + 4 badem + 6 kaju + 2 hurma + 15 haşlanmış nohut üzerine kimyon + peynir + zeytin + reçel + haftada 3 gün haşlanmış yumurta (ben sahura kaltığımda süt içicem + meyve )
iftar:
her akşam yemekten önce ballı karışım
pazartesi : 2 hurma + çorba + salata + mantar
salı : 2 hurma + çorba + salata + somon balığı
çarşamba : 2 hurma + çorba + salata + nohut
perşembe : 2 hurma + çorba + salata + bezelye
cuma : 2 hurma + çorba +salata + fasulye
salata yerine bazı akşamlar yoğurtta olabilir
cumartesi pazar için birşey yazmıyorum o günler alışveriş yapıp yeni menü hazırlamam gerekecek :)
gece otururken kuruyemiş tabağı hazırlamayı düşünüyorum: 2 kuru kayısı + biraz çekirdekli kuru üzüm + 2 ceviz +5 fındık + 4 badem + 6 kaju + kabak çekirdeği + çörek otu +15 nohut haşlaması üzerine kimyon
benim aklıma gelenler bunlar,önerilere açığım :))
fundam ben işleri hallettim hihoyyytsadece yerleri silcem çok yoruldum onu da birazdan yaparım taksit taksit dolapların içini temizlemekten hoşlanmıyorum hiç yaw ama sildim he he
bu metrocity avm olan metrocity mi..bu taraflarda yok mu ola,bize çok uzaaak
funda kendini iyi hissetmene sevindim...inşallah herşey gönlünce olur.
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...fir-0-spermle-yapabiliriz-4.html#post18262228
hayatım normalde biliyorsun nohut kürü yapıyorlar, ama ben eşime o kadar çok şey yedirip içiriyorum ki nohut suyu yapmak istemedim,haşlanmış nohutu daha önce bir arkada önermişti,yukarıda ekledim bakabilirsin, bende düdüklü tencerede nohutu az suyla haşlıyayım böylece suyunu çekeceği için vitamini içinde kalır diye düşündüm :))) 15 de benim uydurduğum bir sayı, 15 olur -20 olur ,hiç yapmamaktansa böyle deneyeyim dedim :))
birde bulabilirsem havuç alıp akşamları suyunu sıkmak istiyorum,içine saf zeytinyağı damlatıp içiririm,bu ramazan benim içinbiraz zor geçecek gibi ;Allah yardımcım olsun :))
birde akşamları 1 çay kaşığı kavun çekirdeği yağı içiricem :)))
akşamlarıda yarım saat yürüyüşe gönderebilirsem süper olacak
kavunçekirdeği yağını ilk defa duydum spor yapmaz benimki kolayını buldum teravih için zorlayacağım
güldürdün beni kızşimdi başlıyorum yorumlamaya..sen karar verirken mantığını ve duygularını eşit kullanıyorsun duygusal olduğun kadar mantıklısın da ve saldırgan eğilimlerin çok düşük yok denecek kadar az..yüzdeye vurarsak yüzde kırkbeş mantık yüzde kırkbeş duygu yüzde beş de cinsellik ve saldırganlık.nasıl yorumlanıyor dersen şekildeki kareler mantığı üçgenler duyguları daire de saldırganlık ve cinselliği ifade eder canım.bu test geçerli bir testtir kimde denersen dene eğer karşındaki ilk aklına geleni çizerse doğru çıkar.bi sapık arkadaş vardı sekiz tane yuvarlak yapmıştı
masalım ben duygu patlaması çıktım tam 6 üçgen
masalcım leventteki metrocity
fundacım menün çok güzel ben ilk gün biraz abartırım şimdi börek tatlı ...sonra durulurum bende sahurda 1 bardak organik süt içinde keçiboynuzu toz hücre yenileyici vereceğim
sahurda ne yapıyorsun aruna ben çooook kararsızım yaeşim uykudan uyanınca herşeyi yiyemiyor kahvaltı da çok fazla tok tutmuyor gibi geliyor bana napsam öneri bekliyorum.hem şifalı bişey olsa azo için...
kavunçekirdeği yağını ilk defa duydum spor yapmaz benimki kolayını buldum teravih için zorlayacağım
hadi canımaçıklamasını görmeden yaptın di mi duygusal şey
sahurda ne yapıyorsun aruna ben çooook kararsızım yaeşim uykudan uyanınca herşeyi yiyemiyor kahvaltı da çok fazla tok tutmuyor gibi geliyor bana napsam öneri bekliyorum.hem şifalı bişey olsa azo için...
canım ben bugün alışverişe gidemedim,yarın inşallah aktara uğrayıp birkaç şey sorarım,bakalım yeni eklemeler yapabilirim :))
ben börek felan yapmıcam,inşallah kayınvalidemler birşey getirmez,tatlı olarakta sütlü tatlılardan birşeyler yapabilirim belki...
kavun çekirdeği yağını internetten sipariş verdik,kulupte ki bir bayan kullanmıştı,okuyunca bende almıştım,bir süre kullandık sonra bıraktık,bende içiyorum kansızlık içinde iyiymiş googleda awe kavunçekirdeği yağı diye aratabilirsin
benim eşimde keşke teravihe gittse ama dayanamıyor bu sıcaklarda,geçen sene bir iki kez gitti ama o kadar terlemiş ki kot pantolonu bile sırılsıklam ıslanmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?