Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese günaydın,

biliyorum sabah sabah kimse burda değildir ama dün akşam kimseyle sohbet edemeyince özledim galiba :) ama bu günlerde anlatacak birşeyim yok,programı yaptık
çarşamba : kan tahlilleri-ultrason vs..
perşember sperm tahlilleri
cuma eşim evde dinlenecek
cumartesi doktor

bu arada madikal park bahçelievlerde sperm tahlili yaptırmak isteyenlere ön bilgi vereyim,randevu almanız gerekiyor ve test için en erken sabah 11de örnek almaya başlıyorlar,
IVF spermiyogram
biyokimya antisperm antibody (ASA) bu iki test 100tl ve özel sigorta geçerli değilmiş

herkese hayırlı günler diliyorummmm

fundacım biz de hem androlog hem de üroloğa gidiyoruz böbrekleri için üroloğa gitmeniz en doğrusu bebiş için ise androlog benim eşimde prostat çıktı kötü huylu olmasında şu an başka şey istemiyorum bunun için salı günü ali beye gideceğiz kriscim bu konuda ne yapabilirim

Arunacım,

nasılsın,doktora gittinimi bugün? bütün gün aklımdaydın,acaba ne yaptınız diye çok merak ettim,inşallah güzel haberlerle gelirsin

sevgili krishazel,

bugün ilk sonucumuzu aldık,radyoloji sonucunda :
**Bilateral capu lokalizasyonlu epididim kistleri
**solda grade 2 şant tip varikosel yazıyor,

ayrıca böbreklerede baktırmıştık,bobreklerde sorun yokmuş çok şükür
şimdi bunlar ne acaba anlayabilmek için araştırma yapmaya çalışıyorum

Arunacım,

nasılsın,doktora gittinimi bugün? bütün gün aklımdaydın,acaba ne yaptınız diye çok merak ettim,inşallah güzel haberlerle gelirsin

fundacım evde iki gündür giremiyorum internete okula erken geldim salı gitti eşim ilk dr yanlış teşhiş etmiş prostat değilmiş iltihap çok mutlu oldum 5 tane test verdi sadece bu konuyla ilgilenmiş çocuk konusuyla ilgilenmemiş testleri aldık devlette yaptıracağız doopler cmtesi yaptıracağız sperm testti istememiş ama biz bugün yaptıracaktık zaten idrar testleri istedi antibiyotik tedavisi göreceği için uzun bir süre antibiyotiğe duyarlılık testti istedi benden geçme olsılığı varmış nedenide ilginç dr gideceğim hiçbir belirtide yok ben de dün hastalandım vajinal akıntı kültürü yaptıracakmışım ama nsl birişlem bilemiyorum eşim hastane değiştirmek istiyor bize uzak ama ya göztepe ya da bahçelievler ben bir devam et dedim ben de bu hafta sonu değil diğer hafta sonu bahçelievlere gideceğim bizde de varikosel var ameliyata gerek yok demişti iki prof ali beyde doopler soncuna göre söyleyecek şimdilik gerek yok dedi inşallah cmtesi hayırlı haberler alırsın dualarım seninle

fundacım evde iki gündür giremiyorum internete okula erken geldim salı gitti eşim ilk dr yanlış teşhiş etmiş prostat değilmiş iltihap çok mutlu oldum 5 tane test verdi sadece bu konuyla ilgilenmiş çocuk konusuyla ilgilenmemiş testleri aldık devlette yaptıracağız doopler cmtesi yaptıracağız sperm testti istememiş ama biz bugün yaptıracaktık zaten idrar testleri istedi antibiyotik tedavisi göreceği için uzun bir süre antibiyotiğe duyarlılık testti istedi benden geçme olsılığı varmış nedenide ilginç dr gideceğim hiçbir belirtide yok ben de dün hastalandım vajinal akıntı kültürü yaptıracakmışım ama nsl birişlem bilemiyorum eşim hastane değiştirmek istiyor bize uzak ama ya göztepe ya da bahçelievler ben bir devam et dedim ben de bu hafta sonu değil diğer hafta sonu bahçelievlere gideceğim bizde de varikosel var ameliyata gerek yok demişti iki prof ali beyde doopler soncuna göre söyleyecek şimdilik gerek yok dedi inşallah cmtesi hayırlı haberler alırsın dualarım seninle

arunacım çok geçmiş olsun önceki yazını okumuştum ama yazmaya fırsatım olmamıştı çok sevindim kötü birşey çıkmadığına bundan sonra işiniz daha kolaylaşır inşallah

süperrrrr,inan kötü birşey çıkmaması beni çok memnun etti,hadi bakalım,inşallah ikimizde aynı zamanlarda bebişlerimizi kucağımıza alırız :))

Allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,tedaviyle ilgili bilgiler verirsen sevinirim,tekrardan geçmiş olsun

selam
bugun bizde spermogram sonucumuzu aldık
sıfır sperm çıktı
çok moralim bozuldu :50::50:

selam
bugun bizde spermogram sonucumuzu aldık
sıfır sperm çıktı
çok moralim bozuldu :50::50:

Canım benim, moralini hiç bozma,unutma ki herşey Allahtan, eğer bizim bebek sahibi olmamız kaderimizde varsa,sıfır sperme rağmen olur,

testi nerede yaptırdınız güvenilir bir yermi?
doktorun adı ne?
sen bir jinekoloğa göründünmü?
senin ve eşinin yaşı kaç?

bu aşamadan sonra sizden daha bir sürü tahlili isteyecekler ve tıp artık o kadar ilerledi ki normal yolla olmasa bile tüp bebek yapabilirsiniz, ama unutma ki herşeyden önemlisi MORAL , öncelikle stresten uzak durmaya çalışın,özelliklede eşin, mesela ben bu durumu öğrendikten sonra baktım eşimde internette araştırma yapmaya çalışıyor bırak dedim, birşeylerle ilgilenmek istiyorsan sen tatil programı yap,gidebileceğimiz yerlere bak dedim,bu konudan mümkün olduğunca uzak tutamaya çalışıyorum,

doktor,tahlil vs. gibi tüm randevularını ben ayarladım,bizim sonuçlar yavaş yavaş çıkmaya başladı,cumartesi günü doktora göstericez,inşallah hayırlı haberlerle gelirim,geldikten sonra bir haftamızın nasıl geçtiğini yazmayı düşünüyorum,tek tek ,hangi testi kaç liraya yaptırdık,testleri yaptırırken ne gibi problemler yaşadık,hepsini yazmayı düşünyorum,belki sanada bir yol olur,

dediğim gibi moralini bozma....inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alıcaz,

Canım benim, moralini hiç bozma,unutma ki herşey Allahtan, eğer bizim bebek sahibi olmamız kaderimizde varsa,sıfır sperme rağmen olur,

testi nerede yaptırdınız güvenilir bir yermi?
doktorun adı ne?
sen bir jinekoloğa göründünmü?
senin ve eşinin yaşı kaç?

bu aşamadan sonra sizden daha bir sürü tahlili isteyecekler ve tıp artık o kadar ilerledi ki normal yolla olmasa bile tüp bebek yapabilirsiniz, ama unutma ki herşeyden önemlisi MORAL , öncelikle stresten uzak durmaya çalışın,özelliklede eşin, mesela ben bu durumu öğrendikten sonra baktım eşimde internette araştırma yapmaya çalışıyor bırak dedim, birşeylerle ilgilenmek istiyorsan sen tatil programı yap,gidebileceğimiz yerlere bak dedim,bu konudan mümkün olduğunca uzak tutamaya çalışıyorum,

doktor,tahlil vs. gibi tüm randevularını ben ayarladım,bizim sonuçlar yavaş yavaş çıkmaya başladı,cumartesi günü doktora göstericez,inşallah hayırlı haberlerle gelirim,geldikten sonra bir haftamızın nasıl geçtiğini yazmayı düşünüyorum,tek tek ,hangi testi kaç liraya yaptırdık,testleri yaptırırken ne gibi problemler yaşadık,hepsini yazmayı düşünyorum,belki sanada bir yol olur,

dediğim gibi moralini bozma....inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alıcaz,

ilgin için teşekkür ederim
marmara üniversitesi hastanesinde yaptırdık
15 gün sonra tekrarlıycaz testi randevu aldık
hormon testleri yapıldı
bide doopler ultrason ıstedı onun ıcınde randevu alıcaz
duruma göre artık daha ıyı bızı bılgılendırecek bı doktora başvurucaz önce bi sorunu anlayalım
ben 23 yasındayım eşimde 28
eşime yansıtmadım ama üzüldüm evet hersey Allahtan inşallah hersey yolunda gider

ilgin için teşekkür ederim
marmara üniversitesi hastanesinde yaptırdık
15 gün sonra tekrarlıycaz testi randevu aldık
hormon testleri yapıldı
bide doopler ultrason ıstedı onun ıcınde randevu alıcaz
duruma göre artık daha ıyı bızı bılgılendırecek bı doktora başvurucaz önce bi sorunu anlayalım
ben 23 yasındayım eşimde 28
eşime yansıtmadım ama üzüldüm evet hersey Allahtan inşallah hersey yolunda gider

hemen hemen aynı şeyler,bizde sonuçları bir alalım,sonra neler yapacağımıza karar vericez,insan gerçekten çok üzülüyor ,ben iki haftadır,ruh gibi yaşıyorum desem yeridir,elim kolum bağlı sanki,yemek yapmak istemiyorum,çamaşır yıkamak istemiyorum,kendimi işe verdim böylece unutuyorum,bugünler de çok yoğunum ama iyi geliyor,çiçeklerime bakıyorum, yani yıkılmadım ayaktayım demeye çalışıyorum,insanın hayatında inişler çıkışlar oluyor,bu da onlardan biri,geçecek inşallah ,

arunacım çok geçmiş olsun önceki yazını okumuştum ama yazmaya fırsatım olmamıştı çok sevindim kötü birşey çıkmadığına bundan sonra işiniz daha kolaylaşır inşallah

Mericim,
sen nasılsın, bugün biraz sayfanı incelemeye çalıştım,ama çok fazla bilgi yok yada ben yeni olduğum için bulamadım,sizin bebiş çalışmalarınız nasıl gidiyor,takip edebileceğim bir sayfa varmı?

görüşmek üzere

Mericim,
sen nasılsın, bugün biraz sayfanı incelemeye çalıştım,ama çok fazla bilgi yok yada ben yeni olduğum için bulamadım,sizin bebiş çalışmalarınız nasıl gidiyor,takip edebileceğim bir sayfa varmı?

görüşmek üzere

iyiyim canım çok şükür,eşim ilaç tedavisinde şuanda 4. ayımız doldu artık bi an önce gelsin bebiş diye yatıp kalkıp dua ediyoruz yapıcak başka bişey yok
sizin tedavinizde şekilledi sanırım hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım
ben 2 milyondan 76 milyona yolculuğumuz topiğindeyim canım krishazelde orda ve bizimle aynı durumda olan arkadaşlarımız var sende gel istersen

Grubu hizmet adı
hematoloji kan sayımı-hemogram 18 paramet
biyokimya kreatinin
biyokimya üre
biyokimya ürik asit
mikrobiyoloji idrar mikroskopisi
hormon FSH
hormon luteinizan hormon (LH)
hormon proklaktin
hormon serbest testosteron
hormon testosteron,total
mikrobiyoloji idrar kültürü (aerob)
mikrobiyoloji u.urealyticum (üretral akıntı)
IVF spermiyogram
biyokimya antisperm antibody (ASA)
mikrobiyoloji antibiyotik duyarlılık testi
röntgen direkt üriner sistem gr (yatarak)
ultrason us.üriner sistem
doppler RDUS.skrotal doppler
BT-bilgisayarlı to BT,üriner sistem

canım cok gecmiş olsun bu yazdıgın testlerin bircogunu ben genel kontrol amaçlı devlet hastanesinde 1 lira vermeden yaptırdım ve ben adıyamanın ilçesinde oturuyorum sen istanbuldasın tahlillerini devlette yaptır özele götür

bizde eşime yaptırmıştık sperm testi haydarpaşa gatada hiç para ödemeden

Grubu hizmet adı
hematoloji kan sayımı-hemogram 18 paramet
biyokimya kreatinin
biyokimya üre
biyokimya ürik asit
mikrobiyoloji idrar mikroskopisi
hormon FSH
hormon luteinizan hormon (LH)
hormon proklaktin
hormon serbest testosteron
hormon testosteron,total
mikrobiyoloji idrar kültürü (aerob)
mikrobiyoloji u.urealyticum (üretral akıntı)
IVF spermiyogram
biyokimya antisperm antibody (ASA)
mikrobiyoloji antibiyotik duyarlılık testi

canım cok gecmiş olsun bu yazdıgın testlerin bircogunu ben genel kontrol amaçlı devlet hastanesinde 1 lira vermeden yaptırdım ve ben adıyamanın ilçesinde oturuyorum sen istanbuldasın tahlillerini devlette yaptır özele götür

iyi akşamlar,

bizde kan ve idrar tahlillerinin bir kısmını devlet hastanesinde yaptırdık,
güvenilir olması için sperm testini bahçelievler medical parkta yaptırdık,
aşağıdakileri de medical park fatihte yaptırdık

inanırmısınız medical park 2 günda bizim bütün sinirlerimizi alt üst etti,artık tövbe orda birşey yaptırmayız dedik

siz sonuçları aldınızmı? inşallah sonuçlar iyi çıkar,geçmiş olsun...

Son düzenleme:
iyi geceler canim
gorusmek uzere

günaydın Krishazel,
çok şükür iyi haberlerim var,henüz doktora gitmedik ama eşimin son spermiogramında 6 adet sperm bulundu (maşallah ) sayı olarak belki çok az ama ilk tahlille karşılaştırınca bence süper,eşim biraz bozuldu gerçi ama ona bu sonuç için şükür namazı kılması gerektiğini söyledim,bugün 2de doktorda randevumuz var,doktorla bir görüşelim akşam tüm sonuçları yazmaya çalışıcam,ayrıca Kaan beyede email atıcam,inşallah cevaplar

görüşmek üzere......

iyiyim canım çok şükür,eşim ilaç tedavisinde şuanda 4. ayımız doldu artık bi an önce gelsin bebiş diye yatıp kalkıp dua ediyoruz yapıcak başka bişey yok
sizin tedavinizde şekilledi sanırım hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım
ben 2 milyondan 76 milyona yolculuğumuz topiğindeyim canım krishazelde orda ve bizimle aynı durumda olan arkadaşlarımız var sende gel istersen

merhaba, eşin ne için ilaç kullanıyor? hangi doktora gidiyorsunuz?
biz bugün doktora gittik ,gittiğimize gideceğimize bin pişman olduk,sanırım gerçeklerin pat diye yüzümüze söylenmesinden hoşlanmıyoruz,daha önce belirttiğim gibi ilk testimizde sıfır sperm çıkmıştı,2. yaptırdığımızda 6 tane çıktı, altının çok düşük bir rakam olduğunu bizde biliyoruz ama bu sonuçta sıfır ..size yapacak birşey yok siz bi tüp bebek merkezine gidin deyince suratımıza tokat yemiş gibi olduk, iyi yönden bakmaya çalışıyorum en azından bizi ameliyat ..ilaç ..şu bu deyip iyice strese sokmadı,

sen benden daha eskisin buralarda,biz bahçeci tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyoruz ama doktor jinemedi de önerdi,hangisi daha iyidir acaba veya bunlaın haricinde daha iyi bir yer varmı??

Back
X