merhabalar Ekincim,
eşim yaklaşık 2 aydır Kaan hocada tedavi görüyor, aynı zamanada biz bitkisel karışımlarda kullanıyoruz, bu ay sonunda eşimin hormon tahlilleri yapılacak ve Kaan hocaya göndericez,
bu arada ivide çider aracılığıyla gidenlere indirim yapılıyor,biraz araştırdım iyi bir yere benziyor tabi tedavi görmeden bilemem, bu yüzden bende randevu aldım ve görüşmeye gidicez inşallah,muayene olmayı düşünmüyorum henüz ön görüşme diyebiliriz,ay sonunda Kaan hocanın yönlendirmesine göre tüp bebeğe karar vericez,keşke gere kkalmadan bebişimiz olsa ne iyi olurdu
ilk görüşme Erdal beyle olacak,tedaviye başlarsam kiminle devam ederim onu henüz bilmiyorum, aslında ben bayan bir kadın doğumcuyla devam etmek istiyordum ama ivide yok malesef,
birde bu cumartesi medicine da yasemin hanıma gidicem,kasıklarımda çok fazla ağrı var,bir ara oturamıyordum bile sanki iğne saplanıyordu ama şimdi azaldı,bakalım o ne diyecek
bu arada Kaan hoca bize yaşınız genç olsaydı tüp bebeği hiç önermezdim tedaviyle çözülebilecek bir sorun ama biraz uzun sürebilir bu yüzden tüp bebek yapmanız gerekebilir demişti,malum eşimin kiilo fazlasıda var ve çok etkili ,kısa sürede 50 kilo felan vermesi zaten mümkün değil,bizde hocamın dediği gibi sperm kalitesini ve sayısını artırmaya çalışıyoruz, inşallah bu tedavi sürecinde sperm sayısı patlama yapıp birden artar ve tüp bebeğe gerek kalmaz,Allahtan umut kesilmezmiş değilmi :)))