Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bilmiyordum canim iyi oldu söyledigin bakalim ordan...ben pek anlamam bahce isinden ama internetten arastirip ona göre yapiyorum..birde komsulardan kopya cekiyorum:))) onlar nasil yapmissa bende o sekilde yapiyoruim..varya cocuk yetistirir gibi beni mutlu edior.ektigim sebzeleri buyurken görmek inanilmaz huzur veriyor..hele domateslerim dökmeye baslamis salataligim bir tane cicek acmis görünce sevincten agladim...onlrda benim cocugum iste...

herzaman basimin ustunde yeriniz var ben etleri hazirlarim hemen gelin hadi:)) kizlari da topla gel gelirken

bende geçen sene balkonda domates ve salatalık yetiştirmiştim,bu yıl çiçeklerden sebzelere yer kalmadı :)) çok zevkliydi ama sabah kalkıp salatalık alıp kahvaltıda yiyorduk :))

arkadaşlar ben kaçıyorum,yarın sabah erkenden doktora gitmem gerekiyor,erken kalkıp duş alıcam,bana dua edin.....

öpüyorum hepinizi.....

arkadaşlar ben kaçıyorum,yarın sabah erkenden doktora gitmem gerekiyor,erken kalkıp duş alıcam,bana dua edin.....

öpüyorum hepinizi.....

butun dualarim sizinle canim...insallah cokkkkkkkkkkkkkkkkk guzel haberlerle gelirsin bize isik olursun...butun iyi insanlarin eren evliyanin dualari sizinle olsun.....hayirli geceler

FISTIKLARIM hepinize günaydın...dün gelemedim:2: yemin ederim aklım sizde kaldı......:( .bizim gelinin ailesi gelmiş izmirden ....çok ani oldu...pzt.bekliyoduk ama vazgeçmişler yardım etmek için erken gelelim demişler...annemlerdeydim bende mecburen....sizi bi özledim bi özledimmm ki :)

FISTIKLARIM hepinize günaydın...dün gelemedim:2: yemin ederim aklım sizde kaldı......:( .bizim gelinin ailesi gelmiş izmirden ....çok ani oldu...pzt.bekliyoduk ama vazgeçmişler yardım etmek için erken gelelim demişler...annemlerdeydim bende mecburen....sizi bi özledim bi özledimmm ki :)

günaydın canım, hmm İzmir'in neresinden gelininiz :))

erken gelmişim galiba kimse yok , arkadaşlar ilerleyen saatlerde ben olmayabilirim,birkaç yıldır çekmekte olduğum bir göz alerjim var,havalar ısınınca ortaya çıkıyor malesef, geçen sene 3 ayrı doktora gittim birşey yapamadılar, bütün gün ekrana baktığımda dahada artık yor acısı, birkaç saat önce damla kullandım ama malesef henüz geçmedi,eğer acı azalırsa gelmeye çalışıcam,öpüyorum sizleri.......

çok geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine...çok fazla kalma bilgisayarda..

Eşim bana ahhh kıyamam sana sakın üzülme canım dedi, sabahtan beri araştırıyorsun dedi , üzülme deyince gözümün kıyısına damla geldi tuttummmmm. çıktım balkona ağla ağla, ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum :(( sinirlerim bozuldu, hamileyim diye yazanlara özeniyorum Allahım beni kimseye özendirmesinnnn derdim ama neden böyleyim, isyan etmek istemiyorum ama ediyorum galiba :((( Allahım affetsin.:85:

talım ,bitanem lütfen üzülme arkadaşım ....inan ki hepimizde oluyo ...hatta an geliyo tamamen umutsuz çaresiz oluyorum bende...nebiliiim biyere sıkışmışım da hava alamıyomuşum gibi sanki....ama herşey ALLAH TAN bitanem...KADERİMİZDE bu yazgıyı çekmekte varmış...sen bol bol dua et...AYETEL KÜRS-İ çok güzel bi dua...onu oku...bak göreceksin iyi gelecek daha rahatlıcaksın..
hem sıkılıncada gel buraya anlat onlarca yüzlerce kerede olsa anlat boşalt içini...biz biribirimizi anlarız...
üzüntümüzüde , sevincimizide paylaşmak için burdayız çünkü hepimiz...

valla o kadar parayı vermeyi tabiki istemiyorum,şu anki planım şöyle

1-regl günlerinde problem yaşıyorum ,mesela perşembe günü başlamıştı ama bugün hiç ses yok,bende eşimle konuştum eğer yarın sabaha kadar kavga etmezsek doktora gidicem inşallah..

2-yarın 12'de ivi tüp bebekle randevuya gitmeyi planlıyorum,ön bilgi almış oluruz böylece ve şu anda en uygun yer ivi gibi

3-Allah sabır verirse eşimi yürüyüşe çıkartmaya çalışıcam,böylece kilo vermesi kolaylaşır inşallah

4-ovulasyon testi alıp bu ay ki şansımı güçlendirmek istiyorum

5-bol bol dua :))

canım arkadaşım İNNNNŞALLLAH.......

bugün hep aklımdasın...İVİ deki düşüncenide sabırsızlıkla bekliyorum:)

günaydın canım, hmm İzmir'in neresinden gelininiz :))

MELİSİM dün akşamki sohbetinize kendimi öyle bi dalmışım ki görmedim sorunu..bizim gelin karışık biraz babası izmirli annesi ankaralı...ailesi orada kız burda...izmir kuşadasında yaşıyolar...daha biz izmire hiç gitmedik ama ısrarla çağırıyolar...eğer gidersek ki gidicez muhtemelen,, seni görmeye kesin gelicem bak ona göre:)))

Back
X