- 28 Mayıs 2009
- 1.517
- 222
- 173
cok sagol canim cevabin icin bize kaan hoca simdi igneyi yaptirin dedi eylul basindada test yaptirin dedimalesef canım sadece 1 ampul 250 tl,bizde ilk duyduğumuzda şok olmuştuk,malesef her eczanede olmuyor,ben sipariş verip getirtmiştim,siz hangi ülkedesiniz,burdan nasıl aldıracaksınız?Kaan hoca bize birkez vurunun 2 hafta sonra tahlil yaptırın dedi ,2 hafta sonra tahlil yaptırdık ama sonuçlar pek iç açıcı değildi,Kaan hoca 1 ay bekleyin tekrar tahlil yaptırın dedi ,eşim temmuzun 2. haftası yaptırmayı düşünüyormuş...1 ayı biraz geçmiş oluyor ama bunada şükür..tahlil sonuçlarına göre ilacı değiştirebilirmiiş
biz tedaviye bu sene başladık ,daha yeni yani 2-3 ay oldu, özel olmazsa birşey sorabilirmiyim siz neden tese ameliyatını yurtdışında yaptırmıyorsunuz?
ısırgan otunun dişisi önemli,bu yüzden ben hazır çaylardan veya tohumlardan kullandırmadım,googleda "dişi ısırgan hormon" yazıp aratırsan birkaç sayfa bilgi bulursun,yanlış verilirse hormon bozukluğu yapabiliyormuş.ben pazardan almıştım ,kuruttum ve eşim 2 aya yakın kullandı, bugün annem pazarda ısırgan sormuş ama yokmuş mevsimi mi geçti bilmiyorum,
bizde 2 haftadır demir dikeni (çoban çökerten )kullanıyoruz,eşimle birlikte bende içiyorum :)) yine googlede demirdikeni yazarak bulabilirsin (testosteron hormonu için faydalıymış) aklıma gelenler bunlar,inşallah hepimizin eşi en kısa sürede şifa bulurlar :))
biz taylandda yasiyoruz,yaklasik 2 yil once burada bir tese ameliyatimiz oldu,ne yazikki bulunamadi
burda mikrotese yapilmiyor sadece tese var ,yani burdaki doktora guvenmiyorum artik
aktarlara sorsak bilirlermi acaba disi isirgan otu diye
biz turkiyeden birilerine aldirtiyoruz buraya yolluyorlar,biraz gec geliyor ama,simdi istetirsem 2 haftaya gelir