şu anda 74 kiloyum , 82 kiloya kadar çıkmıştım,amacım 63-64 kg olmak inşallah olur :))
bence karpuz diyeti yapma,tek tip beslenme çok zararlı,bebek düşündüğümüz için kendimize daha çok dikkat etmeliyiz ve bütün gıdalardan almalıyız, ben diyetisyene gidiyorum..uzunnn zamandır gidiyorum diyebilirim, benimki biraz psikolojik, mutsuz olduğum zamanlarda yemeğe saldırdığım için kilo veremiyorum, şimdi 70-79 kilo aralığındakler birlikte zayıflayalım kısmını inceliyorum,belki faydası olur :)) yarışa her zaman açığım böylece kendimi motive edebilirim
benim 10 kiloyu fazla bulduğuna göre senin herhalde 3-4 kilo vermen gerekiyor,inan 1-2 aylık ciddi bir rejim ve sporla kolaylıkla verirsin.hadi bakalım haftayabaşlıyorsun :))
evet canım haklısın,,, karpuzla geçen yıl baya kilo vermiştim ama dediğin gibi tek tip beslenmek doğru değil aslında..çok tansiyonum düşüyodu...bu düğün temposunda zayıflarım diye umuyodum ama gözlemeleri hamur işlerini löp löp götürdüm valla...gelinin babaannesi yaptı biz yedik..bende çok zayıf değilim hayatım 67 kiloyum çok uzunda değilim boyumda 1.63..
inşallah tatlım...evet şimdi yarış zamanı:)senin spor ne alemde canım?verebiliyosun dimi?