Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende söylemek isterdim ama geçen ay kardeşim ve eşi tüp bebek yaptılar annem karalar bağladı ,ağladı, noluyor dedim önemli olan olması değil mi niye böyle kahroluyorsun felan dedim ama yok bizimki niye normal olmadı diye hala üzülüyor, eminim kayınvalidem annemden daha çok üzülür,çünkü oğlunda problem var bunu kabullenmek istemeyebilir,kendimi bu duruma sokmaktansa hiç söylemem daha iyi diye düşünüyorum,hatta tüp bebeği bile sessiz sakin eşimle beraber gidip kimsye söylemeden yaptırmayı planlıyorum
Aynen aşkım ben de öyle düşünüyorum sessiz sedasız yapmak...
Bazen eşimle konuşmamız olunca sen de sorun yok ben de sorun ben de diyor.Şimdi bu adama haksızlık yapılır mı.Üzüldüğü apaçık belli.Benim adetlerim düzensiz sanıyordum aslında düzenliymiş.Hatta ilk zamanlar ben bundan dolayı olmuyor diyordum, Klomen kullandım bir süre.DR yumurtalar süper dedi bana.Eşinin sonuçları da elimizdeee ama durum vahim deyince Dr un benim için söylediği tümmmm güzel sevindirici bilgiler uçtu gitti, sevinemedim bile...
Biliyorsun rahim filmi de çektirdim ben, çok şükür onda da sorun çıkmadı.Erkeklerin düzelmesi zaman alıyormuş kadınlara göre.Moral ise çok önemli.Biz kendimiz sindiremediğimiz için daha moral kısmına gelemedik 7 aydır :)) şimdi ben kime ne derim tarzında konuşuyor erkek ya gurur yapıyor .düşünsene tümmmm arkadaşları duymuş.Kahrolur, zaten babalar günündeki reklamlara takılmış durumda.Benden özür dilemelere de başladı.senden annelik duygusunu aldım diye özür diiliyor benden.Eee bu adam beni nasıl düzgün bir morale sokar.ben de şaştım kaldım yani.zaman artık çaremiz olacak.Beklemek ise çook zor..zaman geçtikçe umutsuzlaştığım da çabası..Rabbim hayırlısını versin hepimize..Dışardan konuşanlara hava hoşş tabi..:)))
ben kaçıyorum...iyigeceler...

gitmeee :()

evet en iyisi bencede düşünmemek,şu stresi üzerimizden atmak,ohh ne güzel güneş..deniz...gel keyfim gel :)))

dualarında bizi unutmadığın için teşekkürler,bende akşam namazına kadar sizlere bakayım dedim sonra bilgisayarı ,tvyi kapatıp dua etmeye başlıcam inşallah,şu forumlardaki bebek dualarınada bakın bence :))
Rabbim gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı eyleyip versin inşallah

kızlar iki gündür burgazadadaydım çok güzel ve sakin bir yer yarın bir haftalık tatile gidiyorum sizleri çok seviyorum fundacım yoncacım yadecim meliscim yetercim ...hepinizi çook öpüyorum

kızlar iki gündür burgazadadaydım çok güzel ve sakin bir yer yarın bir haftalık tatile gidiyorum sizleri çok seviyorum fundacım yoncacım yadecim meliscim yetercim ...hepinizi çook öpüyorum

günaydın canım,
sende benim gibi erkencisin :)) tatilinin güzel geçmesine sevindim,darısı başıma inşallah dinlenip gelirim ,işin güzel yanı ney biliyormusun nerdeyse hepimiz herşeyi aynı zamanlarda yapıyoruz :)) doktora aynı zamanlarda gidiyorduk şimdi tatil mevsimi açıldı :))) bizde seni seviyoruz ,görüşmek üzere öptümm

Aynen aşkım ben de öyle düşünüyorum sessiz sedasız yapmak...
Bazen eşimle konuşmamız olunca sen de sorun yok ben de sorun ben de diyor.Şimdi bu adama haksızlık yapılır mı.Üzüldüğü apaçık belli.Benim adetlerim düzensiz sanıyordum aslında düzenliymiş.Hatta ilk zamanlar ben bundan dolayı olmuyor diyordum, Klomen kullandım bir süre.DR yumurtalar süper dedi bana.Eşinin sonuçları da elimizdeee ama durum vahim deyince Dr un benim için söylediği tümmmm güzel sevindirici bilgiler uçtu gitti, sevinemedim bile...
Biliyorsun rahim filmi de çektirdim ben, çok şükür onda da sorun çıkmadı.Erkeklerin düzelmesi zaman alıyormuş kadınlara göre.Moral ise çok önemli.Biz kendimiz sindiremediğimiz için daha moral kısmına gelemedik 7 aydır :)) şimdi ben kime ne derim tarzında konuşuyor erkek ya gurur yapıyor .düşünsene tümmmm arkadaşları duymuş.Kahrolur, zaten babalar günündeki reklamlara takılmış durumda.Benden özür dilemelere de başladı.senden annelik duygusunu aldım diye özür diiliyor benden.Eee bu adam beni nasıl düzgün bir morale sokar.ben de şaştım kaldım yani.zaman artık çaremiz olacak.Beklemek ise çook zor..zaman geçtikçe umutsuzlaştığım da çabası..Rabbim hayırlısını versin hepimize..Dışardan konuşanlara hava hoşş tabi..:)))

gitmeee :()

gnaydın ,kusura bakma gitme yazdığını yeni gördüm :(( dün akşam alışverişe gittik, birkaç gündür çok yorulduğum için erken yatmak istiyorum ama malesef 11den önce yatağa girmek imkansız :( şimdi tatilde eminim her akşam birileri bizi yemeğe felan çağırır,gece yarılarına kadar sohbet felan derken uykusuz kalırız :)) aslında akrabalarımı özledim ama şu anda kendimi gitmeye hazır hissetmiyorum birde yapmak istemediğim birşeyi yapmak zorunda bırakılmak benim kabullenemediğim birşey....napalım artık bu zamana kadar gezdiklerime sayarım artık :))

günaydın kızlar hayırlı cumalr rabbim yaptığımız bütün dualrı kabul etsin inşşşş

Şanlısın o zaman canım :))) Herkesin durumu farklıdır.Ben de söylemeyi tercih ederdim ve yukarıda da öyle yazdım.Ancak söyleyeceğin ortam ve kişiler önemli..Herkes senin gibi olmayabilir.:34:

ekintos hoşgeldin kuzum
canım sen şanslıymışsın bu konuda herkes senin kadar şanslı değil malesef:50::50: bazan anneler bile seni anlamıyor (çünki bizim annemiz olmasına rağmen onlarda anne biz se anne olamyanlarız )
vee çevre çoğu kez seni incitmek için kulanıyorlar bunu ama sen çok şanslıymısın gerçekten

kızlar benim bababmın ilk eşi var yani (bu tabiri sevmiyorum )üvey annemiz bizim :26: çocukları olmadığı için babam annemle evlenmiş resmi nikahı bizim annemizde biz 8 kardeşiz
bizim annemiz (bizi dünyaya getiren )ilk bebğini babamın ilk eşine vermiş nüfusta onun üzerine görünüyor
yıllar geçti şimdi bizim çocuğumuz yok ben bazan annemle konuşurken ne kadar üzüldüğünü görüyorum ama diğer annem yani üveyo lanla aynı şeyleri hisediyoruz onun anlatmaya çalıştıklarıyla benimkiler aynı işte bunu anlatamak istiyorum eğerki yaşamışsa bizi anamarı çok zor inasanlar eğrki anlayan dostlar arakadaşlar varsada bu çok büyük bir şans

bende söylemek isterdim ama geçen ay kardeşim ve eşi tüp bebek yaptılar annem karalar bağladı ,ağladı, noluyor dedim önemli olan olması değil mi niye böyle kahroluyorsun felan dedim ama yok bizimki niye normal olmadı diye hala üzülüyor, eminim kayınvalidem annemden daha çok üzülür,çünkü oğlunda problem var bunu kabullenmek istemeyebilir,kendimi bu duruma sokmaktansa hiç söylemem daha iyi diye düşünüyorum,hatta tüp bebeği bile sessiz sakin eşimle beraber gidip kimsye söylemeden yaptırmayı planlıyorum

herkese günaydınnnn.
gerçekten biz şanslıymışız arkadaşlar çünkü en büyük desteği ailelerimizden aldık....herşey sizinde gönlünüze göre olsn.......:))))))))

oh oh ne güzel....doya doya tadını çıkar....bizdende sana kosssskocamaaaaan öpücüklerr ......

herkese günaydınnnn.
gerçekten biz şanslıymışız arkadaşlar çünkü en büyük desteği ailelerimizden aldık....herşey sizinde gönlünüze göre olsn.......:))))))))

evet canım çok şanslısın hep böyle devam etsin şansın inşşş :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

kızlar akşam kaynanama gidicez.çekicem bi kenara söylüycem....onlarda köye gidicekler bu hafta bugün mutlaka söylemeliyim bide para işini konuşucam..gerçi verecekleri konusunda pek umudum yok ama deniycem şansımı...
:50: yarın 2:00 dede ivideyim.bakalım nolucak...ücret almıyolardı dimi funda?telde soramadım ama ben yinede kredi kartımı yanıma alıyım..

kızlar akşam kaynanama gidicez.çekicem bi kenara söylüycem....onlarda köye gidicekler bu hafta bugün mutlaka söylemeliyim bide para işini konuşucam..gerçi verecekleri konusunda pek umudum yok ama deniycem şansımı...
:50: yarın 2:00 dede ivideyim.bakalım nolucak...ücret almıyolardı dimi funda?telde soramadım ama ben yinede kredi kartımı yanıma alıyım..

hayatım biz ilk görüşmeyi yaptığımızda ücret almadılar,yanılmıyorsam çider aracılığıyla gidince ilk muayeneyi yapıncada ücret almıyorlardı,ama yarın istersen sabah natali hanımla tekrar konuş,aklına takılan herşeyi not al ve hiç çekinmeden sor,bu ayıptır ,bunu sorarsam saçma olurmu acaba felan diye düşünme sakın,zaten erdal bey sağolsun herşeye tek tek cevap veriyor ve kendiside hiç çekinmeden sorun diyor,bizde tatilden dönelim inşallah tedavimize başlamk istiyorum ,aynı zamanlarda tedavimiz başlarsa randevu saatlerini denk getirebiliriz belki :))

eşin kayınvalidenle görüşeceğini biliyormu?? keşke son akşama bırakmadan birgün gidip rahat rahat konuşsaydın,şimdi yola çıkacaklar bir sürü işleri vardır ve gergin olabilirler,şansını dene sonuçta doğacak çocuğu onlarda senin kadar istiyorlardır,belki yardımcı olurlar,olmasalar bile ilerde söyleyecek sözleri olmaz

bu arada sana özelden telefon numaramı versem,görüşme sonucunu bana mesaj atarmısın,annemlerle birlikte seyahat edeceğimiz için telefonda konuşamam ama aklım kalmasın diye mesaj atarsan sevinirim

şu anda trt anadoluda tüp bebek başarısızlıkları diye bir program var..gerçi sanırım kimse bu mesajı okuyamayacak online olan kimse yok galiba

yoncacım burda mısın canım azospermle ilgili diğer alanda cevap yazıştım ama burdaymışsın...yarın hastaneye mi gidiyrsun hadi Allah yar ve yardımcın olsun

Son düzenleme:
hayatım biz ilk görüşmeyi yaptığımızda ücret almadılar,yanılmıyorsam çider aracılığıyla gidince ilk muayeneyi yapıncada ücret almıyorlardı,ama yarın istersen sabah natali hanımla tekrar konuş,aklına takılan herşeyi not al ve hiç çekinmeden sor,bu ayıptır ,bunu sorarsam saçma olurmu acaba felan diye düşünme sakın,zaten erdal bey sağolsun herşeye tek tek cevap veriyor ve kendiside hiç çekinmeden sorun diyor,bizde tatilden dönelim inşallah tedavimize başlamk istiyorum ,aynı zamanlarda tedavimiz başlarsa randevu saatlerini denk getirebiliriz belki :))

eşin kayınvalidenle görüşeceğini biliyormu?? keşke son akşama bırakmadan birgün gidip rahat rahat konuşsaydın,şimdi yola çıkacaklar bir sürü işleri vardır ve gergin olabilirler,şansını dene sonuçta doğacak çocuğu onlarda senin kadar istiyorlardır,belki yardımcı olurlar,olmasalar bile ilerde söyleyecek sözleri olmaz

bu arada sana özelden telefon numaramı versem,görüşme sonucunu bana mesaj atarmısın,annemlerle birlikte seyahat edeceğimiz için telefonda konuşamam ama aklım kalmasın diye mesaj atarsan sevinirim

tamam canım sağol...
inşallah güzelim inşalllaah denk gelir......
ay evet funda yaaaa.....yeni öğrendim bu hafta gidiceklerini...hep son dakkaya kalıyo benim tüm işlerim zaten...düğün zamanına denk gelmeseydi daha önce söylücektim ...erteleye erteleye bu duruma geldik.bide eşimdende çekindim sölüyemedim..kendi kendimizede halledeceğimiz bi durum değil ki...denedik olmadı işte..sonuçta ailesi ..katkılarının olması lazım...eşimle telde konuştuk ama diyemedim bahsedicemden haberi yok yani ... 7 gibi çıkarız...birazdan gelir ...yolda belki durumuna göre bakarım sölerim yarın hastaneye gidicem annene de anlatalım durumumuzu diycem.valla bende stres oldum şimdi.
tabiki ver canım benim ...ben sana gelişmeleri anlatırım bitanem ...

canımcım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız da ameliyata falan gerek kalmaz...
biliyorum beklemek zor...ama olumsuz düşünme çünkü şuan için çok erken...
Rabbimden hepimize sabır ve kuvvet vermesini diliyorum...

Back
X