Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yemiş kadar olduk:56: Allah kabul etsin.eşini de hoşgör erkekler bizden çok farklı oluyo bi tarafın daha sakin kalması lazım sen de gitme üstüne eşlerimizde bizim yüzümüzden anne olamıyorlar düşüncesi mi oluşuyor bilinçaltında nedir ayrılalaım kurtul demiş bak..sabret canım güzel günler bizi bekler:16: iyi haberlerle dönerim inşallah aeo öpüyorum sizi

sağol canım benim...
evet hayatım sabrediyorum..bazen öyle bir laflar ediyo ki sanki gerçekten benden kurtulmak istiyomuş gibi geliyo...aslında bendede suç var...bebek konusunun çok üstünde durmaya başladım.istemeden onu olumsuz etkiliyorum sanırım ..heralde sürekli aynı konuyu konuşmamdan da iyce bunaldı...bide o kadar istekli olduğumu görüyo ki eğer olmazsa sonuç alamazsak diye çok üzülüyo biliyorum...
MAsalcım aklımda sende valla...kaçta gidicektin bilmiyorum ama gelir gelmez hemen uğrucam buraya...inşallahta iyi haberlerini okuyor olucam gelince...bende öpüyorum..

Günaydın canııııııııııııımmmmmm:)
iyi diyelim iyi olalım canımcım ....birazdan kardeşime gidecem ... gitmeden bi bakiim dedim fıstıklarıma....

iyi eğlenceler kardeşlerinle iyi vakit geçirr

Yoncacım ! Sakın seni yıldırmasın bu laflar.Benim eşim de diyor bana ooo , O'nun bu lafları zaten bizi umutsuzlaştırıyor ya her şeyden.Ancak onları da düşünmek lazım.Kendilerini bir yanı eksik hissediyorlar.Tüp bebek ya da başka bir yöntem bunlar ektra emek, acı demek sonuçta.maddi ve manevi.Ya olmazsa bu sıkıntıları boş boşuna çektirmek demek .Onlar olayın bu yanındalar.Kaldı ki Onlar yüzünden üzgünüz.Bu da nahoş bir durum canım.İnan senden benden daha çok istiyorlar.Sıkıntıya sokan sonrası , ya sonra????? koca bir hayal kırıklığında nasıl toplarım sıkıntısı??
Bunlar geçecek inşallah..Nedense ben birkaç gündür maşallah diyim düşünmüyorum olumsuz.Umudum tekrar yeşerdi.Rabbime dualarım kalbimizi karartmamısıydı.Sanırım artık alışıyoruzzzz :(

evet hayatım kesinlikle kendini öyle hissediyor......çok haklısın çok doğru tanımladın...ben bi o kadar heyecanlıyım tedaviye geçicez diye O bi o kadar mutsuz....dediğin gibi maddiyat ta bi taraftan ...daha yeni yeni enkazdan kalkıyoruz zaten bende sıkıştırıyorum şu kredi işinide halletsin diye...çünkü gülüm sigortamızın zamanıda doldu.. o yüzden tahlillerde epey masraflı olacak...sadece Bülent beyin bi muayenesi 325 tl.o sebeple krediyi şimdi çekelim diyorum bu yüzden tartıştık zaten...bu kadarzahmete emeğe , ya olmazsa diye üzülüyor.hatta bana son ne dese beğenirsin eğer sonuç alamazsak bitirelim bu evliliği....ay melisim nası içim parçalandı...1 kere daha aynı şeyi söylemişti...içim nasıl sızlıyo anlatamam..sanki ben onunla sadece çocuk için evlendim..onu ne kadar çok sevdiğimi anlamıyor hala...oooofff of....
neyse bitanem ama sen beni rahattın sen iyi düşün ki banada olumlu yansıyo bak...iyi düşünelim ki iyi gitsin
artık herşey dimi bitanem...öpüyorum seni...

bi iyi şey daha yarın inşallah FUNDA GELİYOOOOOOOO.. yani bize öyle demişti ....:21:bekliyoruz yani bilmiyorum artık :))
evet Melisim yeri gelmişken seninde dediğin gibi Yade de bizi iyce bıraktı...türkiyeye gelmişti dönmemiştir heralde ...belki de şimdi bol bol geziyodur.... unutmaz inşallah bizi...:59:
Arunadan da ses yok O da uğramıyo bayadır.tatili bitmedimi ki....:26:
O da gelsin artık...:71:

bi iyi şey daha yarın inşallah FUNDA GELİYOOOOOOOO.. yani bize öyle demişti ....:21:bekliyoruz yani bilmiyorum artık :))
evet Melisim yeri gelmişken seninde dediğin gibi Yade de bizi iyce bıraktı...türkiyeye gelmişti dönmemiştir heralde ...belki de şimdi bol bol geziyodur.... unutmaz inşallah bizi...:59:
Arunadan da ses yok O da uğramıyo bayadır.tatili bitmedimi ki....:26:
O da gelsin artık...:71:

canım aruna diğer topiğe yazmıştı iyidi

evet hayatım kesinlikle kendini öyle hissediyor......çok haklısın çok doğru tanımladın...ben bi o kadar heyecanlıyım tedaviye geçicez diye O bi o kadar mutsuz....dediğin gibi maddiyat ta bi taraftan ...daha yeni yeni enkazdan kalkıyoruz zaten bende sıkıştırıyorum şu kredi işinide halletsin diye...çünkü gülüm sigortamızın zamanıda doldu.. o yüzden tahlillerde epey masraflı olacak...sadece Bülent beyin bi muayenesi 325 tl.o sebeple krediyi şimdi çekelim diyorum bu yüzden tartıştık zaten...bu kadarzahmete emeğe , ya olmazsa diye üzülüyor.hatta bana son ne dese beğenirsin eğer sonuç alamazsak bitirelim bu evliliği....ay melisim nası içim parçalandı...1 kere daha aynı şeyi söylemişti...içim nasıl sızlıyo anlatamam..sanki ben onunla sadece çocuk için evlendim..onu ne kadar çok sevdiğimi anlamıyor hala...oooofff of....
neyse bitanem ama sen beni rahattın sen iyi düşün ki banada olumlu yansıyo bak...iyi düşünelim ki iyi gitsin
artık herşey dimi bitanem...öpüyorum seni...
Yoncacım ben de seni öpüyorum tatlım..
Benim eşim de bana boşanmaktan bahsediyor ve bana sürekli beni bırakırsan ben ölürüm diyor.Bazen her şeyin hayırlısı diyor.Bazen ise ağlıyor gözümün önünde.Ve aklıma gelmeyen bir sürü şey..Sürekli karmaşa içinde.Eee şimdi eşlerimizin bu durumunu gördükçe biz de normal bir psikolojide olamıyoruz.Ama biz iyi olursak inan onlara da bunu hissettirsek onlar da iyi olacak da yapabilsek..
Tek yaptığımız dua , Allahım eksik etmesin yavrularımızı bizlerden..
öptüm seni
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:vakti yoktu galiba kısacık yamıştı

naber yeter.
ben de kızları özledim ya..yadeyi , fundayı..tüm arkadaşlarımı...:6:

Benim eşim de bana boşanmaktan bahsediyor ve bana sürekli beni bırakırsan ben ölürüm diyor.Bazen her şeyin hayırlısı diyor.Bazen ise ağlıyor gözümün önünde.Ve aklıma gelmeyen bir sürü şey..Sürekli karmaşa içinde.Eee şimdi eşlerimizin bu durumunu gördükçe biz de normal bir psikolojide olamıyoruz.Ama biz iyi olursak inan onlara da bunu hissettirsek onlar da iyi olacak da yapabilsek..
öptüm seni

naber yeter.

bilmiyorum duygasıl yine bu aralarrrrrrrrrr:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

günaydın hayırlı cumalar bu günün hürmetine rabbim dualrımız kabul etsin huzur sağlık versin bebiş bekleyene bebiş hamişlerimize sğalıcakla kucaklamayı asip etsinnn dertlilerimize şifa versin
rabim gönülünüzden geçenleri nasip etsin inşşş

günaydın hayırlı cumalar bu günün hürmetine rabbim dualrımız kabul etsin huzur sağlık versin bebiş bekleyene bebiş hamişlerimize sğalıcakla kucaklamayı asip etsinnn dertlilerimize şifa versin
rabim gönülünüzden geçenleri nasip etsin inşşş
[sıze=3][/sıze]

amiiinnn ya rabbim...
Cumamız hayırlara vesile olsun ....

öptüm seni

naber yeter.

canımın içi yazdıklarını okudukça ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...bizim pskolojide ciddi anlamda bozuluyo ama ALLAHTAN siz varsınız da hem duygularıma tercuman oluyosunuz hemde hep yanımda hissediyorum sizi..
bu sıkıntımı stresimi yenmemede çoooook büyük etkiniz oluyo.. burada konuşmamız fikir vermeniz beni acaip rahatlatıyo..masadan kalkınca sanki üstümden tonlarca yüküde atıyorum.Allah razı olsun İYİKİ VARSINIZ...

kızlarrrr......ben geldim :))
hepinizi çok özledim ,kimler ne yapmış çok merak ediyorum :)biraz dinlendikten sonra yazılanlara bakmaya çalışıcam,ama ne kadar ayakta durabilirim bilmiyorum

öptümmmmm

mrb.kızlar...
çok berbat bi akşam yaşadım...kaynanama söyledim ama eşimin haberi yok...mutfakta hem yemek hazırladık hemde anlattım..azosperm olduğunu hiç canlı sperm hücresinin bulunmadığını.... ve mutlaka ameliyat olması gerektiğini....ayrıca ameliyat ve ilaçların çok masraflı olduğunu....ne dese beğenirsiniz biz zaten tahmin ediyoduk...ama sende bişey var diye düşünüyoduk ....ben bide geçen sene eşimin küçükken ateşli hastalık geçirip geçirmediğini sormuştum...hatırlamıyorum demişti...zaten eşim 2 yaşından itibaren 16 yaşına kadar babaanesiyle yaşamış...onlarda köyde...ailesinden ayrı geçmiş çocukluluğu yani...eşim o sebeple onlardan kopuk...kırgınlığıda var hala.....
sonrada dediki düşündük ki belkide oğlumda bişey vardır dedik ama size bişey söylemedik yanlış anlamayalim diyeymiş....kızlar hiç beklediğim gibi olmadı...üzülme kızım tıp ilerledi şimdi.tüp bebek yaparsınız dedi...durumlarıda iyi değilmiş ,arabalarını değiştirdiler , bide köyde villa tipi ev yaptırmışlardı geçen yıl onada borçları varmış olsa niye vermesinmiş ki...3 tanede evleri var ama çocuklarının hayati durumu için hiç bütçeleri yok......ay kızlar delirdim delirdim.... bu ne rahatlık dedim yaa...resmen gözlerimden kulaklarımdan ateşler fışkırdı.....dedimki bak annecim,tüp bebeği yapmammız içinde ameliyatta sperm bulunması lazım...ve bulma şansımızda yüzde 30 dedim...öyle kafamıza göre de yapamıyoruz tüp bebek falan dedim...üzülme kızım üzülme diyo bana yaaa....hala sinirim geçmedi hatta şuan eşimin sigarasından yaktım içiyorum uykumda gelmiyo...bu moralle yarında hastaneye gidicem..keşke hiç sölemesydimde moralimide hiç bozmasaydım:(

yoncacım,malesef her insanın karakteri farklı oluyor,senin kayınvalide biraz rahatmış,bazı kişiler mal mülk biriktirip bunları çocuklarına bırakmayı böylece çocukları için ellerinden geleni yaptıklarını düşünürler,bu yazdıklarından sonra ne gelişmeler oldu bilmiyorum ama üzme kendini bu kadar,inşallah eşinle birlikte bu durumu atlatırsınız

Back
X