evet cnm bende bulamadım fatihdeki dr gidecektim biliyorsun yumurta takibi için ama izindeydi ben seninde tavsiyen üzerine ona gideceğim düşündüğüm bir iki isim var ama onları hamiş olursam gideceğimbiraz tuzlular
kızlar face birbirimizi ekleyelim tek bağlantımız burası olmasın rahim filmi kadınlarda ilk şart şu dr korkumu yenince anestezili yaptıracağım eşimi test sonuçlarını aldıktan sonra emre beye yollacağım varikosel demesini istiyorum çünkü bir ümit ameliyat olunca hamiş kalan çok ateş ve teoman bey gerek yok dediği için iknada zorlandım ama 1.derece varikoselimiz var
bende doğumu yaptıracak doktorda karar veremedim,daha önce dediğim gibi Şule Selaman gerçekten muayenede hiç canımı acıtmadı,çok rahatlattı ve verdiği ilaçlar gerçekten iyi geldi ama eşimin problemini ondan öğrendiğimizdeki tepkisi beni üzdüğü için ona gitmeyi düşünmüyorum, o anlarda da keşke muayen ettiği zamandaki gibi rahatlatabilseydi bende başka doktor aramadan ona devam ederdim
şule hanıma giiden hastalar var http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...81577-medical-park-fatih-350ule-selman-3.html istersen bu sayfayada bak
varikosel ameliyatı için istersen birde tüm sonuçları Kaan hocaya gönderip sor bakalım ne diyecek,eğer 3 doktorda gerek yok derse adamcağızı boşuna ameliyat ettirme :)