Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet cnm bende bulamadım fatihdeki dr gidecektim biliyorsun yumurta takibi için ama izindeydi ben seninde tavsiyen üzerine ona gideceğim düşündüğüm bir iki isim var ama onları hamiş olursam gideceğim :66: biraz tuzlular :66:kızlar face birbirimizi ekleyelim tek bağlantımız burası olmasın rahim filmi kadınlarda ilk şart şu dr korkumu yenince anestezili yaptıracağım eşimi test sonuçlarını aldıktan sonra emre beye yollacağım varikosel demesini istiyorum çünkü bir ümit ameliyat olunca hamiş kalan çok ateş ve teoman bey gerek yok dediği için iknada zorlandım ama 1.derece varikoselimiz var

bende doğumu yaptıracak doktorda karar veremedim,daha önce dediğim gibi Şule Selaman gerçekten muayenede hiç canımı acıtmadı,çok rahatlattı ve verdiği ilaçlar gerçekten iyi geldi ama eşimin problemini ondan öğrendiğimizdeki tepkisi beni üzdüğü için ona gitmeyi düşünmüyorum, o anlarda da keşke muayen ettiği zamandaki gibi rahatlatabilseydi bende başka doktor aramadan ona devam ederdim

şule hanıma giiden hastalar var http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...81577-medical-park-fatih-350ule-selman-3.html istersen bu sayfayada bak

varikosel ameliyatı için istersen birde tüm sonuçları Kaan hocaya gönderip sor bakalım ne diyecek,eğer 3 doktorda gerek yok derse adamcağızı boşuna ameliyat ettirme :)

250 bine mi az dedi yuuh:53: başka merkeze gidin canım.spermiogram iyi bi labarotuarda versin eşin ayrıca kürler size yardımcı olabilir.bitkisel kürlerle ilgili sayfa var ordan oku en uygun hangisi ise başla inşallah olur bebişin.hem sayıya göre morfolojiye bakılmasının ne ilgisi var ilk kez duydum saçma gibi geldi bana:45:

tatlım hoşgeldin sayı artabilir ama öncelikle iyi bir merkezde ya da dev has yaptırmalısınız çapa etfal medical bahçelievler ...tedavi oluyormusunuz argimax ya da proxeed alıyor musunuz kaan hocaya mail yolladın mı bende bayağı soru sordum:66:

merhabalar,

öncelikle geçmiş olsun ,Rabbim en kısa sürede sizede şifa veriri inşallah,diğer arkadaşların dediği gibi spermiogramı iyi bir merkezde yaptırmanız çok önemli benim eşim ilk önce medicine hospitalde yaptırmıştı 0 çıkmıştı,sonra medical park bahçelievlerde yaptırdık 15-16 adet bulundu, tabi biz bu sayıyı duyunca mutluluktan uçtuk,sizde sayı 250 binse bizimle karşılaştırınca süper bir rakam bu rakamla neden morfolojiye felan bakmamışlar anlayamadım,

kürler için yorum yapamıyorum işimize yaradı diyenler var bende iyi geleceğini düşünerek eşime yediriyorum,hatta hazırladığım ramazan menüsünü gördünmü bilmiyorum sabah akşam bir sürü kuruyemiş yediriyorum,ramazandan sonra inşallah eşim tekrar test yaptıracak sonuca göre işe yarayıp yaramadığına karar vericez ,inşallah işe yararlar
hem bir sürü para verdik hemde tadları hiç güzel değil bu kadar emek karşılığı iyi çıkar inşallah,

bence siz iyi bir merkezde tekrar tahlil yaptırın sonra sonucu Kaan hocaya email atın bakalım o ne diyecek,ayrıca Kaan hoca bize keçi boynuzu,ısırgan çayı gibi şeyleri kullanın demişti,gelişmeleri bizimle paylaşırsan sevinirim,

iyiakşamlar

hepinize cvp lar için teşekkür ederim.normal yoldan bebek olması çin sayının en az 20 milyon olması gerekmiyomu.başka bir merkeze gitsek biz orda sayımız birden milyonu geçmicek.belki milyona yaklaşık bişi çıkıcak.bi de var olanların kalitesini morfolojisini hıznı öğrencez.hepsi kaliteli ve normal de olsa bu sayıyla normal yoldan hamilelik elde edlimez ki.ben şunu merak ediyorum sayısı milyonun atından olup ta kürle ilaçla sayıyı yükseltip normal yoldan hamile kalan varmı.kaç gündür bakımıyorum nette ben henüz göremedim böle bişi.yani bahsettiğiniz kaan bey bunu yaptığınımı idda ediyo ya da olur mu diyo buna.

Son düzenleme:
hepinize cvp lar için teşekkür ederim.normal yoldan bebek olması çin sayının en az 20 milyon olması gerekmiyomu.ben şunu merak ediyorum sayısı milyonun atından olup ta kürle ilaçla sayıyı yükseltip normal yoldan hamile kalan varmı.kaç gündür bakımıyorum nette ben henüz göremedim böle bişi.yani bahsettiğiniz kaan bey bunu yaptığınımı idda ediyo ya da olur mu diyo buna.

bu konuda Kaan beyin bir iddiası yok,deneyin diyor,kullanın mutlaka olur demiyor,birde bizim gibi 35 yaş üstü olup 15-16 tane spermi olanlarda sayı ne kadar yükseltilir bilemiyorum,ama imkansız diye birşey yoktur,Kaan hoca bize sizde kaliteyi ve sayıyı artırmaya çalışıcaz dedi

eşinin ve senin yaşınız kaç ?

birde sağlıklı beslenme ve kilo çok önemli,sigara kesinlikle içmemek gerekiyor,birkaç şey daha vardı,mesela eşinin çok sıcak yerlerde durmaması gerekiyor,dar pantalonlar giymesin,stresten uzak dursun vb.

ben birkaç yerde sayının arttığını yazanları görmüştüm ama bazen bir kişiye iyi gelen şey başka kişi için iyi olmayabiliyor,denem yanılma yönetemi malesef,aşağıdaki sayfayı daha önce okumuşmuydun bilmiyorum ama ben okuduktan sonra hemen kavun çekirdeği yağı sipariş vermiştim

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...6t252-olup-gebe-kalanlar-varm305-acill-8.html

biz bunları deniyoruz ramazan sonrası bizim 5 ayımız bitmiş olacak ve tekrar tahlil yaptırıcaz,inşallah sonuçlar iyi çıkar ve o zaman eveeettt iişe yarıyor diyebilirim :))

sende araştırma yaparken farklı birşeye rastlarsan ve bizimle paylaşırsan sevinirim

bu konuda Kaan beyin bir iddiası yok,deneyin diyor,kullanın mutlaka olur demiyor,birde bizim gibi 35 yaş üstü olup 15-16 tane spermi olanlarda sayı ne kadar yükseltilir bilemiyorum,ama imkansız diye birşey yoktur,Kaan hoca bize sizde kaliteyi ve sayıyı artırmaya çalışıcaz dedi

eşinin ve senin yaşınız kaç ?

birde sağlıklı beslenme ve kilo çok önemli,sigara kesinlikle içmemek gerekiyor,birkaç şey daha vardı,mesela eşinin çok sıcak yerlerde durmaması gerekiyor,dar pantalonlar giymesin,stresten uzak dursun vb.

ben birkaç yerde sayının arttığını yazanları görmüştüm ama bazen bir kişiye iyi gelen şey başka kişi için iyi olmayabiliyor,denem yanılma yönetemi malesef,aşağıdaki sayfayı daha önce okumuşmuydun bilmiyorum ama ben okuduktan sonra hemen kavun çekirdeği yağı sipariş vermiştim

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...6t252-olup-gebe-kalanlar-varm305-acill-8.html

biz bunları deniyoruz ramazan sonrası bizim 5 ayımız bitmiş olacak ve tekrar tahlil yaptırıcaz,inşallah sonuçlar iyi çıkar ve o zaman eveeettt iişe yarıyor diyebilirim :))

sende araştırma yaparken farklı birşeye rastlarsan ve bizimle paylaşırsan sevinirim

üşenmeden verdiğin bu uzun cvp için teşekkür ederim.:71:eşim 35 ben 31 yaşındayım.eşimin kilolu değil hatta zayıf 60 kg.ben sizin kadar ümitli değilim sayı artırma konusun da normal yoldan olcak kadar artmaz yani.ama varolan spermlerin kalitesinin artması mümkündür yapılan kürlerle ve bu da tüp bebekte çok önemli bir konu.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah.ben daha yeniyim bu konuda malum durumumuzu yeni öğrendik ama değişik bir şey bulursam sölerim.ama o zamana kadar belki daha önce bi çok kez cvp ladınız soruarı sorabilirim demedi demeyin:1:

Son düzenleme:
üşenmeden verdiğin bu uzun cvp için teşekkür ederim.:71:eşim 35 ben 31 yaşındayım.eşimin kilolu değil hatta zayıf 60 kg.ben sizin kadar ümitli değilim sayı artırma konusun da normal yoldan olcak kadar artmaz yani.ama varolan spermlerin kalitesinin artması mümkündür yapılan kürlerle ve bu da tüp bebekte çok önemli bir konu.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah.ben daha yeniyim bu konuda malum durumumuzu yeni öğrendik ama değişik bir şey bulursam sölerim.ama o zamana kadar belki daha önce bi çok kez cvp ladınız soruarı sorabilirim demedi demeyin:1:

istediğini sorabilirsin problem değil,böylece bilgiler tazeleniyor,bütün arkadaşlarda elimizden geldiğince birbirimize yardımcı oluyoruz :))sayı konusunda umutsuzluğa kapılma bence, IVI tüp bebek merkezinde Erdal bey bize sağlıklı bir erkeğin sperm grafiğini gösterdi,bazen çok düşük sayılara gelebiliyormuş,mesela sıcakortamda çalışan erkeklerde çalıştığı sürede sayı düşerken bir süre normal ortamda yaşadığında sayıda normale dönebiliyormuş,bu yüzden bence umutsuzluğa kapılma,öncelikle iyi bir yerde tekrar tahlil yaptırın,bazen tahliller bile karışabiliyormuş ,sonra iyi bir doktorla tedavinize başlayın,dediğin gibi Allah hepimizin yardımcısı olsun,biraz sıkıntılı bir süre geçiricez, yapılan kürlerle mucizevi bir şekilde 20milyona çıkamayabiliriz belki ama daha kaliteli spermler olabilir :))

cnm sayıya çok takılma benim eşimin 40 ile 60 milyon arası değişiyor da ne oluyor başka topiklerde 1 milyonla normal yolla hamile kalan var 200 milyon kalamayan var fundanında dediği gibi kaliteli olması önemli bu da yedikleriyle hareketle olması gereken kiloya çıkarak olur mutlaka iyi bir dr gitmelisiniz tatlım

bende doğumu yaptıracak doktorda karar veremedim,daha önce dediğim gibi Şule Selaman gerçekten muayenede hiç canımı acıtmadı,çok rahatlattı ve verdiği ilaçlar gerçekten iyi geldi ama eşimin problemini ondan öğrendiğimizdeki tepkisi beni üzdüğü için ona gitmeyi düşünmüyorum, o anlarda da keşke muayen ettiği zamandaki gibi rahatlatabilseydi bende başka doktor aramadan ona devam ederdim

şule hanıma giiden hastalar var http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...81577-medical-park-fatih-350ule-selman-3.html istersen bu sayfayada bak

varikosel ameliyatı için istersen birde tüm sonuçları Kaan hocaya gönderip sor bakalım ne diyecek,eğer 3 doktorda gerek yok derse adamcağızı boşuna ameliyat ettirme :)

varikoselde iki yöntemden dooplerde var elle muayenede önemsiz çıkıyor bu yüzden kaan hocaya göndermedim ankaraya eşimin izni olmadığı birde çok istekli olmadığı için gitmedik ah bir hamiş kalsak beraber gideriz dr özel sigortan var mı benim sadece doğumu kapsayan var acıbadem için yaptırmıştım

varikoselde iki yöntemden dooplerde var elle muayenede önemsiz çıkıyor bu yüzden kaan hocaya göndermedim ankaraya eşimin izni olmadığı birde çok istekli olmadığı için gitmedik ah bir hamiş kalsak beraber gideriz dr özel sigortan var mı benim sadece doğumu kapsayan var acıbadem için yaptırmıştım

valla süper olur şöyle iyi bir doktor bulup gitsek :) tabi önce hamile kalsak :)))
benim özel sigortam yok,yaptırmak istemedim

kızlar ibrahm saraçoğlunun sitesinden pekmez alıp yediren varmı kocasına.acaba dedim keçi boynuzu kürü mü yapsam bu pekmezden mi alsam.çünki aktarda ki keçiboynuzları hiç iyi değil.bir de orda ibrahim saraçoğlunun sitesinde bitkisel bi çay var ama pahalı çok acaba onu deneyen varmı

Son düzenleme:
kızlar ibrahm saraçoğlunun sitesinden pekmez alıp yediren varmı kocasına.acaba dedim keçi boynuzu kürü mü yapsam bu pekmezden mi alsam.çünki aktarda ki keçiboynuzları hiç iyi değil.bir de orda ibrahim saraçoğlunun sitesinde bitkisel bi çay var ama pahalı çok acaba onu deneyen varmı

eşimin problemini öğrenmeden önce eşime keçi boynuzu kürü hazırlıyordum ama düzenli kullanmadı,sonra problemi ilk öğrendiğimde bende saraçoğlundan kür sipariş etmeyi düşünmüştüm,hatta aramıştım görüşmek için ama sonra nedense kaldı ,internette yaptığım araştırmalarda herkes yararlandığını söylüyor, pahalı olduğu konusunda haklısın ama malesef bu konuda alacağın herşey çok pahalı ,bahartçıda ballı karışım hazırlattım 350 tl vermiştik,kendim için aldığım 200 tl bunun haricinde bir sürü şey var,cevizdi,bademdi,şuydu buydu derken maaşı götürüp bahartçıya veriyoruz :((
ibrahim saraçoğlunun nohut kürü ve havuç kürüde var ,saraçoğlunun sayfasına bakınca pek çok kişi kürlerden fayda gördüğünü yazıyor denemekte fayda var,

Canim ben surekli uyuyorum :( isten gelirken arabayi bile zor kullandim, keske is yogunlugu ramazana denk gelmeseydi
Sen nasilsin,ramazan nasil geciyor

canım havalr çok sıcak ya rabbim yardımcın olsun ben daha tutmadım adetlydimm

benim 2.günüm,Allah sabrını veriyor ama işler çok yoğun,sürekli ekrana bakmaktan bir süre sonra gözlerim ağrıyor,
Allah yemek bulamayanlara yardım etsin,sürekli oruç gibi yaşıyorlar

haklısın vall allah yardımcılARI OLSUNNN

Back
X