kizlar benim aldigim ürünlerin yaninda yetkili bana birde kurler önerdi..yaninda bunlari da yaparsan cok faydali olur dedi..
1. kür incir kürü yani bildigimiz
2. kür havuc kürü 72 gun boyunca 1 bardak taze SIKILMIS havuc suyuna 1 tatli kasigi zeytin yagi konulup icilir..
3.kür keci boynuzu kürü, hareketli sperm sayisini ve kalitesini artirici ve de erkeklerde iktidarsizliga karsi kaynamakta olan yaklasik yarim litre suya 7 adet keci boynuzunu kucuk kucuk kirarak atiniz.agzi kapali olarak hafif ateste 3 dk. kaynatiniz..kaynadiktan sonra ocagin altini kapatiniz,ve 20 dk. dinlendiriniz..sonra keci boynuzu parcalarini cikartin.dinlendikten sonra....yarisini sabah ac karina,,diger yarisini da aksam yatarken iciriniz...
bu uygulama 1 hafta boyunca hergun,,,bir haftadan sonra 3 ay boyunca hergun aksam yatmadan once 1 su bardagi icilecek...
4. olarakta hergun 1 litre princsiz sebze corbasi tüketilsin diyor....oradaki yetkili bey bana bunlari önerdi bende sizle paylasmak istedim....sifanin nerden gelecegini bilemeyiz,,insallah bizlere de faydasi olur...