Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm özel bir duası var mı ben hiç yapmadım
14 tane ayet canım bunlar.her seferinde aynı cümleyle niyet ediyosun.1 ayeti okuyup secde ediyorun kalkıp selam veriyosun.diğerlerini aynı bu şekilde yapıyosun.ayetleri ezberleyebirsinde istersen görebileceğin göz hizasına koyup kitaptanda okuyabilirsin. ben öyle yapıyorum.inşallah kabul olur.inşallah bende doğru tarif etmişimdir.
ben söz verdiğim 2 meryem suresini senin için okudum.rabbim kabul etsin.

FUNDA 2
ESMA16 2
EKİN79 1
ARUNA
MELİS 3
YONCA 2

10 adet bitti bile :)) Rabbim inşallah tamamlamayı nasip eder ve inşallah aruna arkadaşımız şifa bulur

bende şimdi çıkıp 2.yi bitireyim inşallah

canımcım ben 2 kere dada okudum benim toplam 4 oldu:)

yarında devam edicem arunacım için ...Allahım kabul etsin inşallah...

yoncacım bizim değerleri yükselten şeyler önce proxeed şimdi argimax e vitamini c vitamini kore ginseng corex yeni aldık ara ara b vitamini omega 3 kızlar bebe aspirini almaya başladım eşimede 2 günde bir veriyorum yarın dr soracağım bazen onada folikasit veriyorum hurma ceviz keçiboynuzu süt yumurta yoğurt keçiboynuzutozu yeşil çayı

çok sağol bitanem fikir verdiğiniz için...fundacımın dediği gibi amelitaya kadar sizin kullandıklarınızdanda takviye yaparım bende..
bayramdan sonrada allah kısmet ederse bülent beyden gün alırız.o da aşırı yoğunmuş ..bakalım ne zamana nasip olacak...eşimlede konuştum tamam dedi bayramdan sonra ne gerekiyosa yapıcaz artık dedi...

arkadaşlar biz keciboynuzu ve nohut kürünü tamamlamak üzereyiz şimdi incir kürüne başlayalım diyorum ama bide sogan kürü .bunlarun nasıl yapıldığı her sitede farklı yazıyor bunları yapan varmı nasıl yapayım?

inşalla aşkım.bu arada ben de birazdan 2 tane okuyacağım.bir önceki gün de 1 adet okumuştum bugün itibariyle arunacııııma 3 ekle sen.sonraki günler de allah kerim.

3 de benden 10 :)
kızlar ben şimdi geldim eve, okumaya geçiyorum.öptüm sizleri..

melish canım merhaba, listeye ben de katılmak istiyorum beni yönlendirir misin. Kimin için okumam gerekiyor bu akşam eve gidince 1 tane okurum, regli olmam yakın yarın da ona göre söylerim. Listenize beni de ekleyin. Tüp bebeğe başladım. 1. Deneme. Morfoloji problemimiz var.

ohhh maşallah ,süpersin valla ,dualarında banada dua edermisin şu başağrılarım geçsin çok zor böyle migrenle yyaşamak,öptüm canım iyigeceler
tabi ki. ay hoca gibi oldum hee evde beni bir görseniz:) eşim bile şoktadır kesin :))
canımcım ben 2 kere dada okudum benim toplam 4 oldu:)

yarında devam edicem arunacım için ...Allahım kabul etsin inşallah...
anaaa maşallah diyorum yavrumsana.ben şimdi herkes adına Tekvir suresini okumaya çalışıyorum , bunu da günde 7 kez okumak lazımmış dilekler için dualarımızınkabulu için.Rabbim kabul eder inşallah.
melish canım merhaba, listeye ben de katılmak istiyorum beni yönlendirir misin. Kimin için okumam gerekiyor bu akşam eve gidince 1 tane okurum, regli olmam yakın yarın da ona göre söylerim. Listenize beni de ekleyin. Tüp bebeğe başladım. 1. Deneme. Morfoloji problemimiz var.

Canım hoşgeldin.Birkaç foruma yazdım ancak gelen pek olmadı orda yapılmaktan yanalar anladığım kadarıyla.Şimdi 41 gün her gün birerdefaya mahsus okunması gerekiyor diye netten araştırdım ama ben 21 diyeduydum çevremden.Artık daha fazla da okusak bizim karımıza.sınırlamamak lazım . Tamam listeyi fundam yapıyor ekler o seni akşama.nekadar okumak istersen kabulumüz.Hoşgeldin canım tekrar dualarımıza.
Bahar transferin oldu mu ben mi kacırdım yoksa ? hayırlısı olsun.arunadan sonra sırasana gelsin o zaman :)

Bu arada haftaya eşimin tahlil günü ya öf şimdiden bana sıkıntılar bastı.. :(

merhaba canlarım canım arkadaşlarım sizden ayrı kalalı 11 gün geçmiş.inannın hiç fırsat bulamadım gelemedim yanınıza:( ...eşim yeni işyeri açtı...gece gündüz ordayız..o kadar yorgun oluyorumki eşim pc ye geçince bende yatağa kendimi zor atıyorum..sahurda bile çok zor kalkıyorum.çok perişan durumdayız anlıcanız kızlar...
neyse size bugün müjdeli bi haber veriyim...eşimin genetik test sonucu belli oldu.az önce yolda eve gelirken erdal bey aradı sonuçların temiz olduğunu söyledi..kızlar inanlılmaz sevindim..yarın da Bülent hocadan gün alıp ameliyat için başlıcaz hazırlıklara..gerçi eşim ramazandan sonra olsun diyo bakaılm eve gelince bidaha konuşucam.......ALLAHIM inşallah m.tesede de sperm bulunur...kızlar hepinizi çooook seviyorum...sizin dualarınızın da sayesinde iyi olucak herşey...Rabbim hepimizi sevindirsin..

canim benim ya ne kadar sevindim inanamassin.artik mutlu haberleri almaya basladik insallah bundan sonra hep böyle devam edecek...sen artik herseyi pozitif düsün sakin aklina olumsuz seyler getirme ve m.tese de sperm bulunsun...butun dualarimiz seninle yoncam..allahin izniyle hersey guzel olacak canim kardesim...yeni isinizde hayirli ugurlu olsun insallah...bizde seni cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyoruzzzzzz..

canımsınız yaaa,,,yadem yemin ederim seninde aramızda olmana çok sevindim:9:
çok teşekkür ederim hepinize kızlar...
inşallah bitanem .....

canim benim iyiki varsiniz.....hepinizi cokkkkkkkkkkkkk seviyorum....hem tatil boyu sizi öyle cok özledimki anlatamam....iyiki tanimisiz birbirimizi yoksa yalniz ne yapardim ben

sağol canım,neler yapmadım ki :( dün aktardan naneli bir şey aldım onunla masaj yaptım,bu arada gözme felanda bulaştırdım :)) baş ağrısı + göz yanamsı birlikte oldu,bu sabahta biraz vardı ama çok şükür şu an biraz iyiyim

canim gecmis olsun insallah bugun daha iyisindir..

FUNDA 2
ESMA16 2
EKİN79 1
ARUNA
MELİS
YONCA

arkadaşlar benim sayı olarak toparladıklarım yukarıda,sizlerde okudukça bu mesaja cevap yazarsanız sayıları eklerim,ben şimdi gidip namazımı kılıp sonrada söz verdiğim gibi 2 meryem suresi okuyayım,ilerleyen saatlerde görüşürüz inşallah

fundacim canim bende bugun 3 tane okuyayim eger vaktim olursa daha fazla okurum bildiririm...beni da yaz canim listeye...

arkadaşlar biz keciboynuzu ve nohut kürünü tamamlamak üzereyiz şimdi incir kürüne başlayalım diyorum ama bide sogan kürü .bunlarun nasıl yapıldığı her sitede farklı yazıyor bunları yapan varmı nasıl yapayım?

esmacim öncelikle yaptiklarin sifa olur insallah..biz incir kürünü yapiyoruz canim..1 adet kuru incir 4 e bölünüp 1 cay bardagi zeytin yagina konur ve sabahlari yenir.bu küre 72 gun boyunca devamedeceksin canim...kadinlar icin adet söktürücü sogan kürünü biliyorum ama erkekler icin olanini hic duymadim esmacim,,onu bilmiyorum...

günaydın kızlar nasılsınız :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

yetercim günaydin demek icin biraz gec oldu ama gene de ben tünaydin diyeyim:))))allaha sukur ben iyi olmaya calisiyorum..sadece ramazanin verdigi birazcik susuzluk yorgunlugu var uzerimde..ama gene de cok sukur iyi geciyo...ilk baslarda cok korkmustum gunler uzun birde sicak tutamam diye ama rabbim guc kuvvet veriyo..

kizlar benim aldigim ürünlerin yaninda yetkili bana birde kurler önerdi..yaninda bunlari da yaparsan cok faydali olur dedi..
1. kür incir kürü yani bildigimiz

2. kür havuc kürü 72 gun boyunca 1 bardak taze SIKILMIS havuc suyuna 1 tatli kasigi zeytin yagi konulup icilir..

3.kür keci boynuzu kürü, hareketli sperm sayisini ve kalitesini artirici ve de erkeklerde iktidarsizliga karsi kaynamakta olan yaklasik yarim litre suya 7 adet keci boynuzunu kucuk kucuk kirarak atiniz.agzi kapali olarak hafif ateste 3 dk. kaynatiniz..kaynadiktan sonra ocagin altini kapatiniz,ve 20 dk. dinlendiriniz..sonra keci boynuzu parcalarini cikartin.dinlendikten sonra....yarisini sabah ac karina,,diger yarisini da aksam yatarken iciriniz...

bu uygulama 1 hafta boyunca hergun,,,bir haftadan sonra 3 ay boyunca hergun aksam yatmadan once 1 su bardagi icilecek...

4. olarakta hergun 1 litre princsiz sebze corbasi tüketilsin diyor....oradaki yetkili bey bana bunlari önerdi bende sizle paylasmak istedim....sifanin nerden gelecegini bilemeyiz,,insallah bizlere de faydasi olur...

kizlar benim aldigim ürünlerin yaninda yetkili bana birde kurler önerdi..yaninda bunlari da yaparsan cok faydali olur dedi..
1. kür incir kürü yani bildigimiz

2. kür havuc kürü 72 gun boyunca 1 bardak taze SIKILMIS havuc suyuna 1 tatli kasigi zeytin yagi konulup icilir..

3.kür keci boynuzu kürü, hareketli sperm sayisini ve kalitesini artirici ve de erkeklerde iktidarsizliga karsi kaynamakta olan yaklasik yarim litre suya 7 adet keci boynuzunu kucuk kucuk kirarak atiniz.agzi kapali olarak hafif ateste 3 dk. kaynatiniz..kaynadiktan sonra ocagin altini kapatiniz,ve 20 dk. dinlendiriniz..sonra keci boynuzu parcalarini cikartin.dinlendikten sonra....yarisini sabah ac karina,,diger yarisini da aksam yatarken iciriniz...

bu uygulama 1 hafta boyunca hergun,,,bir haftadan sonra 3 ay boyunca hergun aksam yatmadan once 1 su bardagi icilecek...

4. olarakta hergun 1 litre princsiz sebze corbasi tüketilsin diyor....oradaki yetkili bey bana bunlari önerdi bende sizle paylasmak istedim....sifanin nerden gelecegini bilemeyiz,,insallah bizlere de faydasi olur...

domates havuc cıddı anlamda erkek sperm hareketını fazlalastırıor

Back
X