inşallah yoncam kendime başarma hediyesi ayakkabı etek filan aldım eşim her dr gitmemizde olacaksa yandık dedi yarın 10 randevum var dedim![]()
ohhh süper,iyi stres atmışsın ne güzel :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah yoncam kendime başarma hediyesi ayakkabı etek filan aldım eşim her dr gitmemizde olacaksa yandık dedi yarın 10 randevum var dedim![]()
FUNDA 3
ESMA16 2
EKİN79 1
ARUNA 2
MELİS 3
YONCA 5
BAHARB 1
YADE 3
VEN_HAR 1
21 adet bitti rabbim inşallah kabul eder,sonunada hacet duası ekliyeyim dedim :))
Hacet Duası ve Hacet Namazı - Dilek Duası (Büyük hacet duası)
Allâhım, kuvvetimin yetersiz kaldığını, çaresiz olduğumu, halk nazarında hor hakîr hale düştüğümü görüyorsun. Ya erhamer rahimiyn, zayıf görülüp ezilenlerin Rabbi sensin. Kötü huylu ve kötü tavırlı yabancı düşmanın eline beni terketmiyecek, hatta himayemi ellerine verdiğin akrabadan bir dosta bile beni bırakmayacak kadar Rahimsin.
Allah’ım, bana karşı gazablı değilsen; çektiğim eziyet ve belâlara hiç aldırış etmem. Ancak şu da var ki, koruma sahan bunları da çektirmeyecek kadar geniştir. Allâh’ım, gazabına maruz kalmaktan, yahud rızasızlığından, senin bütün zulmeti parıl parıl aydınlatan, dünya ve âhıret hallerinin yegâne selâmete çıkartıcısı olan NUR’u Vechine sığınırım. Allâh’ım rızan olasıya senden affını diliyorum. Havl ve kuvvet ancak seninledir.”
aruna için 21 adet meryem suresini allahın izniyle tamamladık,şimdi sıra BAHARB de,
aruna sendne sonra kime okunacak bilgin varmı ben her arkadaşa 1 tane okumayı düşünüyorumda.bi yandanda kendime okuyorum çünkü
ne zamn test yaptıracaksınız
ınsallah yukselır canımmmm
en azından 1 mılyon olsun ınsallahhhhh
saglıklı olsun tup bebekte
geçmiş olsun canım,memnun kalmana çok sevindim, Şule Selman gerçekten muayene ederken çok iyiydi,inşallah yumurta takibinizin sonunda bu ay bebişinize kavuşursunuz,
bu arada sizin için olan 21 meryem suresini bitirdik,bundan sonra okuyacaklarınızı baharb için, eşinede maşallah ne güzel o da okuyormuş
kızlar şimdi bir arkadaşımın hamiş haberini aldım ilk denemede tüp kız 34 genç kızlığından beri pko erkek 45 ilk eşinden de çocuğu olmamış şuan yurt dışında tatildeler geldiğinde dr ismi herşeyi öğrenirim yazarım
sanırım 10 eylülde test yaptırabilicez,inşallah değerler düzelmiştir,eşime burdaki mucize artışları okuyorum çok seviniyor, o da kendi rekorunu kırmayı umuyor :)) tutturmuş 20 milyon diye,bugünlerde gerçekten çok dikkat ediyor,ben hastayken çayını felan hazırlayamamıştım hepsini kendi hazırlayıp yedi ve içti,rabbim inşallah gönlüne göre verir
Baharb arkadaşımıza okuyacağız demek.
Sanırım kendi tüp bebek aşamasında, bu gece eyüp sultan hazretlerinin huzUrunda hem kendim için hem onun için Meryem suresini okuyacağım.
Rabbim tez elden dualarımızı kabul eyler İNŞALLAHHH
canım senin eşinin değerleri çok şükür iyileşmişti,seninde 1 tane yumurtan sorunsuz demedimi doktor sen neden infertitiyi araştırıyorsun ki artık,biraz kendini rahat bırak,bitkisellere felan devam et ve bebek için denemelere başla,moral bozucu şeyler düşünme şimdi , olacak inşallah :))
cnm ben bu akşam hacet namazıda kılayım mı
o birde hızlı okuyor kuran okumayı bildiği için ama pek vakti yok şimdi teravihde yarın dr gelince okumaya başlarım bahar için yarın seminere gideceğim alternatif tıpla ilgili bakalım bizinle ilgili birşey varmı şimdi bir arkadaşımın kardeşi infertiti tedavisi görüyormuş memorilda rabbim arkaarkaya dr isimleri gönderiyor erkek infertitisi onlarda ne kullanıyor sorup öğreneceğim
neden olmasın :)) ben sonunda duasınıda yapalım diye hacet duası ekledim :))
bu arada sen veya eşim meryem suresi okudumu yeni listeye ekliyeyim
aRKADAŞLAR BEN NETTE OKUDUĞUM KADARIYLE MERYEM SURESİ 41 TANE OKUNUYOR.
ve buda fakirliktne kurtulmak için deniyor.
Ama bebek içinde okunuyormuş.Peki 21 sayısını nerden duydunuz?
cnm benim inşallah senin gibi eşi olduktan sonra tabiki rekor kıracak
ekinim oralarda bizide zikret bende gelmek istiyorum seninle:84::benide al:85:
doğru diyorsun tatlım inşallah hepimizbugün sırada hamişler vardı ah dedim tabi maşallah dedim işte kızlar bütün kızlar toplandık hamiş kaldık
![]()
Hepinizin adını ayrı ayrı zikretmek için 2 topikteki tüm arkadaşlarımın olduğu bir liste oluşturuyorum canım.
Etmezmiyim hepimize dua edeceğim ..