Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
alla alla polipte neymiş??? bende otuzu geçtim nolcak şimdi?? istersen başka bir doktorun daha görüşlerini al ameliyat kararı vermeden ben olsam bir doktora daha sorardım,peki bu durumda hamile kalamıyormusun?? bende birazdan bir inceleyeyim konuyu

kuşum her kafadan ayrı ses çıkıyor 2 cm altını yapmayanda var kesinlikle yapılması gerekende hamileliği etkilemiyor ama düşük yapmanı sağlayabiliyor mesela kimyasal gebelik yaşatabiliyor başka dr gideceğim bana bugün dr ilk muayene kapsamlı olmuyor genele bakılıyor dedi doğru mesela bugün uzun uzun baktı ulturason resmini çekti çok garip hamişlik oyunu gibi resim elimde gezdim ekinciğimin dediğini yapmayı düşünüyorum dr çok olumlu bakmasada rahim filmi çektirmek istiyorum onu son aşama olarak söyledi

ramazandan sonra bende gideyim bari,şule hanımda ,son gittiğim doktorda bir sorun yok demişlerdi inşallah gerçekten yoktur

inşallah yoktur bebişim zaten herkesde olacak diye birşey yok sadece klomen kullan bayanlar ağrılı adet geçirenler lekenme yaşayanlar ara kanaması olanlar dikkat etmeli birde benim gibi olanlar içinde ostorejen artışı nedeniyle 30 lardan sonra bebiş sahibi olmayanlar

kuzum ağlama artık ya valla derler ya burnumun direkleri sızladı diye öyle oldum gözlerim doldu..benziyor huylarımız birbirimize:34:küçük şeyler bile bazen dev gibi görünüyor insanın gözüne biiliyo musun bu infertilite bizim dengemizi de bozdu diye düşünüyorum heran tetikteyiz sürekli tahlil sonucu sürekli test sürekli panik halindeyiz doğal olarak daha da duygusal oluyor insan.
az önce ağladım ağladım ağladım....başımdan geçenlere,kafamdan geçenlere,endişelerime,korkularıma,acizliğime ağladım.yazarken bile ellerim titriyor.anladım bi kez daha sen kendini parçalasan da herşey nasip.bi tanecik bile sperm yok ve o bi taneye bile muhtaç olduk resmen.Allah a sığınıyorum.O beni duyuyor Ona anlatıyorum sıkıntılarımı.kimse bilmez içimdekileri O bilir.kocam yokken ağlıyorum,kocam gelince şinanay şinanay silip gözyaşlarımı güçlü duruyorum yanında..
var ya içimden geçen şeylerin yarısını buraya yazsam salya sümük olursun:43:yapacak bişey yok.Allah büyüktür bebekim yaşayacağımız ne varsa yaşıcaz buna da şükür
canım benim sperm sonuçlarınızı görünce sevinçten ağlarsın inşallah ben anladım dolmuşum bir insan dermanı olan bir dert için bu kadar ağlar mı olan eşime oldu iftar için dışarı çıkalım yok gözler şiş mutfakta birşeyler yapıyor geçecek bugün ağlayalım yarın sıfırdan dimdik dr soracağım çok şey var ameliyatın fiyatı öncelikle önemi yumurtamı hiç sormadım kızlar benim 14.günüm dr ilişki yasağı verdi normalde olsak bizim için önemli bir olurdu değil mi 14 15 dr soracağım yarın yeni bir şok yemezsem soracak çok şey var

kuşum her kafadan ayrı ses çıkıyor 2 cm altını yapmayanda var kesinlikle yapılması gerekende hamileliği etkilemiyor ama düşük yapmanı sağlayabiliyor mesela kimyasal gebelik yaşatabiliyor başka dr gideceğim bana bugün dr ilk muayene kapsamlı olmuyor genele bakılıyor dedi doğru mesela bugün uzun uzun baktı ulturason resmini çekti çok garip hamişlik oyunu gibi resim elimde gezdim ekinciğimin dediğini yapmayı düşünüyorum dr çok olumlu bakmasada rahim filmi çektirmek istiyorum onu son aşama olarak söyledi

bence acele etme ,iyi bir doktor bulalım bakalım o ne diyecek,gerçi iyi bir doktor ben aylardır bulamadım ama !!! biraz dah araştırırız,panik olma düşünsene eşinde ki problem olmasaydı belkide sen hiç doktora gitmedenhamile kalacaktın,birde merak ettiğim normal doğumda bu tarz şeyler düzelmiyormu,hani eş diyorlarya onunla felan atılmazmı acaba vücuttan,belki çok saçma bir soru oldu ama aklıma geldi birden,malum bu konularda kara cahil sayılırım :(

inşallah yoktur bebişim zaten herkesde olacak diye birşey yok sadece klomen kullan bayanlar ağrılı adet geçirenler lekenme yaşayanlar ara kanaması olanlar dikkat etmeli birde benim gibi olanlar içinde ostorejen artışı nedeniyle 30 lardan sonra bebiş sahibi olmayanlar

inşallah yoktur hayatım ,şimdi doktorlarada sinir oldum ben ilk gittiğimde hep bebk düşünüyorum bu yüzden muayene oluyorum dedim kimse bana ilk muayenenin farklı olduğunu sonra daha detaylı baktıklarını söylemedi :((

canım benim sperm sonuçlarınızı görünce sevinçten ağlarsın inşallah ben anladım dolmuşum bir insan dermanı olan bir dert için bu kadar ağlar mı olan eşime oldu iftar için dışarı çıkalım yok gözler şiş mutfakta birşeyler yapıyor geçecek bugün ağlayalım yarın sıfırdan dimdik dr soracağım çok şey var ameliyatın fiyatı öncelikle önemi yumurtamı hiç sormadım kızlar benim 14.günüm dr ilişki yasağı verdi normalde olsak bizim için önemli bir olurdu değil mi 14 15 dr soracağım yarın yeni bir şok yemezsem soracak çok şey var

dur canım hergün hergün şok yaşatmaz inşallah rabbim,inşallah geçecek hayatım bu günler ,bak eşine Rabbim şifa verdi şimdi sıra sende inşallah senin sorununda çözülecek,benim merak ettiğim acaba btkisel yapılabilecek birşey varmı??

bence acele etme ,iyi bir doktor bulalım bakalım o ne diyecek,gerçi iyi bir doktor ben aylardır bulamadım ama !!! biraz dah araştırırız,panik olma düşünsene eşinde ki problem olmasaydı belkide sen hiç doktora gitmedenhamile kalacaktın,birde merak ettiğim normal doğumda bu tarz şeyler düzelmiyormu,hani eş diyorlarya onunla felan atılmazmı acaba vücuttan,belki çok saçma bir soru oldu ama aklıma geldi birden,malum bu konularda kara cahil sayılırım :(

estağfullah cnm sezaryan doğumla alınabiliyor adetle atılamıyacağını söyledi dr ama Rabbimden ümit kesilmez bebiş oraya dokunmadan tutursa zaten doğumda alıyorlarmış

dur canım hergün hergün şok yaşatmaz inşallah rabbim,inşallah geçecek hayatım bu günler ,bak eşine Rabbim şifa verdi şimdi sıra sende inşallah senin sorununda çözülecek,benim merak ettiğim acaba btkisel yapılabilecek birşey varmı??

bitkisel kistlerle aynı şeyler bilgisayarın başından kalkmıyorum güya bugün seminere gidecektim adım atacak halim yok soğan kürü güzel günler hepimizi bekliyor inşallah hepimizi

funda 1
ekin79 1
arunanın eşi 1

3 oldu :)

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler

esma16 1
ben yalnız şimdi kime okuyoruz onu anlayamadım acil cevap veriseniz sevinirim.

FUNDA 1
EKİN79 1
ARUNANIN EŞİ 1

3 oldu :)

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler

Fundacim ben 3 tane okuyayim bahar icin.rabbim dualarimizi kabul etsin insallah....

Ay canımın içiiii....
,Bitaneeeeem benim Allah Razı olsun YADEM...
inşallah hepimizin sonu hayırlı olsun canım arkadaşım...bu arada tatilde moral toplaman çoook iyi olmuş tatlım yaaa...
resmen pozif enerji veriyosun...hep böyle pozitif ve umutlu olalım olurmu...bende çok seviniyorum arkadaşlarımı moralli görünce:81:

canim benim ya aslinda icim icimi yiyorda bakma sen ben gene morelli görünmeye calisiyorum...hele su mübarek gunlerde kendimi depresyona sokmak istemiyorum..tatil bana cok iyi geldi bi bakima...en azindan ailemi yeniden görmek bana cok iyi geldi.
herseyi de zamana biraktim eger bizim icin hayirliysa olur...ben ne kadar üstüne gidersem benim ki tersine tepiyor:))) bende kendi haline biraktim simdilik ses cikarmiyorum...hele bi ramazan gecsin bakariz artik önümüze:)))

bugunlerde en guzeli bol bol dua etmek baska yapacak bisey yok canim arkadasim...rabbim hakkimizda hayirli olan neyse onu versin...

canım aşkolsun sana nerden kapıldın bu anne olamayacağım hissine anlamadım gitti,olacak inşallah merak etme,sözümü unuttumadım hastane çıkışıda benden :))) hastanede sana ne dedilerki bu kadar doldun?? sen sakin ol,tedavinizi rahat bir şekilde devam edin gerisi gelir inşallah
ağlamak iyidir gözlerimdeki mikroplar gidiyor :)) bu da güzel :P
canim benim ya aslinda icim icimi yiyorda bakma sen ben gene morelli görünmeye calisiyorum...hele su mübarek gunlerde kendimi depresyona sokmak istemiyorum..tatil bana cok iyi geldi bi bakima...en azindan ailemi yeniden görmek bana cok iyi geldi.
herseyi de zamana biraktim eger bizim icin hayirliysa olur...ben ne kadar üstüne gidersem benim ki tersine tepiyor:))) bende kendi haline biraktim simdilik ses cikarmiyorum...hele bi ramazan gecsin bakariz artik önümüze:)))

bugunlerde en guzeli bol bol dua etmek baska yapacak bisey yok canim arkadasim...rabbim hakkimizda hayirli olan neyse onu versin...

Yadem nasılsın aşkımmm.
Bu arada okuduktan sonra yazılsa bence karışıklık çıkmaz.Mesela ben bugün şu kadar okudum yazmak fundanın da kafasını karıştırmaz diyorum.Ben bugün nedense erteleyip duruyorum dualarımı yemekten sonra uyku bastı.Neyse bir kendime geleyim okursam yazarım öptüm sizi..

FUNDA 1
EKİN79 1
ARUNANIN EŞİ 1
ESMA 16 1
YADE78 3

7 oldu :)

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler[/QUOTE]

Back
X