Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:))) şimdi gördüm seni masalcım...
valla kocayı uyuttum geldim...bugün de misafirlerim vardı iftarda...yarında olacak kısmetse...
bende 2 süre okuyabildim...sahur yemeğini hazırlıyana kadar geliiim bakiiim dedim bizim kızlara geriden takip ediyorum maalesef sizlerii:(

canım seni tebrik ediyorum,hem çalışıyorsun,hem hergün iftara misafir alıyorsun,hem meryem suresi okuyorusn hemde sahura erkenden kalabiliyorsun,ideal kadın böyle olmalı ,eşin değerini bilsin :))

günaydın kızlar nasılsınız
dün misafirler vardı gece yarısına kadar çok yoruldum sabahta bahçeye gittim yeni geldimm

FUNDA 1
EKİN79 1
ARUNANIN EŞİ 1
ESMA 16 1
YADE78 3
MASAL5758 1
YONCA 2

10 oldu :)

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler

husmeh-1 :79:

Fundacim ben 3 tane okuyayim bahar icin.rabbim dualarimizi kabul etsin insallah....
canım allah razı olsun. teşekkür ederim.
Meryem suresi okuyan bacılarım..Bende bunu bilmiyordum yeni öğrendim.

Surede secde ayeti yazıyor.Bu kısımda geçiyor
Ve ma netezzelü illa bi emri rabbik lehu ma beyne eydına ve ma halfena ve ma beyne zalik ve ma kane rabbüke nesiyya (58. Ayet secde ayetidir.)

Duanın her okunuşundan sonra Tilavet secdesi yapmamız gerekiyormuş..

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

sağol paylaştığın için. bu akşam ben de okuyacağım tilavet secdesini de öğrendiğim ii oldu. bakacaktım bu gün internetten.

ne demek arkadaşım ya...
biribirimizi tanısakta tanımasakta hepimiz kader arkadaşıyız...ve hepimiz evlat sahibi olmak için uğraşıyoruz...inşallah sanada kısmet olsun canım benimmm..
Allah tez vakitte HEPİMİZE hayırlı evlatlar nasip etsin ...
buarada 2 sure okudum sana BAHARCIM...FundaM ekler...
yarında kısmetse 2 kere daha okuycam...okuduktan sonra yazıyorum zaten buradan..
Allahım KABUL etsin.....

yonca çok teşekkür ederim. valla ne diyeceğimi bilemiyorum. ben kuranı hızlı okuyamıyorum.o yüzden benim okumam uzun sürüyor. sen maşallah ikişer ikişer okuyorsun. allah kabul etsin. hepimizi evlatlarımıza kavuştursun.

bende diğer forumlara baktım normal insanlar nelerle ilgileniyor diye:26:anormal oldum len bu azo yüzünden..insanlar ne güzel makyajdan modadan kitaptan kişisel gelişimden falan konuşuyo biizm konular test spermiogram tahlil falan:53:buna da şükür tabi o ayrı buarada şikayet etmiyorum rabbime ayrıca ne haddime

inşallah biizmde o diğer forumlara bakabileceğimiz günler gelir. bu günler de geçer inşallah.

FUNDA 1
EKİN79 1
ARUNANIN EŞİ 1
ESMA 16 1
YADE78 3
MASAL5758 1
YONCA 2

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler

hepinize çok çok çok teşekkür ederim. bu akşam bende 1 tane okurum.

az önce televizyonda izlediğim bi haber bütün sinirlerimi altüst etti.bir baba 3 yaşındaki çocuğunu poşetle boğarak öldürmüş ve sonra da kendi fare zehiri içip ölmüş.hadi kendini öldürdün çocuktan ne istiyosun be adam.ne günahı var onun masum bi çocuk o daha..ne vahşet nasıl babasın sen.hayvan bile yavrusuna sahip çıkıyor kendini öne atıyor bi tehlikede yavrusunu korumak için.Allah tan hiç mi korkmuyorsun.sen mi verdin onun canını...
baba olmak bu mu yani...öldürme şekline bak Allah'ım ne korkunç.insan böceği bile öldürmek istemiyor ya sen kendi canından bebeği nasıl öldürdün....şeytan bile şaşırıyodur bunları görünce:47:

FUNDA 1
EKİN79 1
ARUNANIN EŞİ 1
ESMA 16 1
YADE78 3
MASAL5758 1
YONCA 2

Allah dualarınızı kabul etsin. Ben de bugün bir tane okuyacağım arkadaşımız için. 1 tane daha ekleyebilirsin canım. :34:

bende diğer forumlara baktım normal insanlar nelerle ilgileniyor diye:26:anormal oldum len bu azo yüzünden..insanlar ne güzel makyajdan modadan kitaptan kişisel gelişimden falan konuşuyo biizm konular test spermiogram tahlil falan:53:buna da şükür tabi o ayrı buarada şikayet etmiyorum rabbime ayrıca ne haddime

dur bakalım hayatım inşallah en kısa sürede bizde hamilelikten bahsedenler arasında yazmaya başlarız inşallah,
bu arada eşin genetik testi nerde yaptıracak??

az önce televizyonda izlediğim bi haber bütün sinirlerimi altüst etti.bir baba 3 yaşındaki çocuğunu poşetle boğarak öldürmüş ve sonra da kendi fare zehiri içip ölmüş.hadi kendini öldürdün çocuktan ne istiyosun be adam.ne günahı var onun masum bi çocuk o daha..ne vahşet nasıl babasın sen.hayvan bile yavrusuna sahip çıkıyor kendini öne atıyor bi tehlikede yavrusunu korumak için.Allah tan hiç mi korkmuyorsun.sen mi verdin onun canını...
baba olmak bu mu yani...öldürme şekline bak Allah'ım ne korkunç.insan böceği bile öldürmek istemiyor ya sen kendi canından bebeği nasıl öldürdün....şeytan bile şaşırıyodur bunları görünce:47:

masalcım malesef son zamanlarda bu tarz iğrenç şeyler çoğaldı,insan bir anlam veremiyor,Rabbim akıl sağlığımızı korusun berbat birşey gerçekten,acab diyorum eskidende bu tarz olaylar oluyordu da bizmi duymuyorduk !!

FUNDA 1
EKİN79 1
ARUNANIN EŞİ 1
ESMA 16 1
YADE78 3
MASAL5758 1
YONCA 2
HUSMEH 1
BAHARB 1
NERIS2000 1

13 oldu :)

Son düzenleme:
amanda amannn kimler gelmiş buraya :))) nasılsın canım,arada uğra burda da görüşelim

merhaba canım görüşemiyoruz artık:( aramak istiyorum ama müsait olmama ihtimalin geliyor aklıma.ben hiç iyi değilim bu aralar tifo olmusum iştende izin alamıyorum,hergün hastaneye gidiyorum iş çıkısı serum takıyolar 2 saat fln yatıp geliyorum her yerlerim mosmor oldu.en cok üzüldüğüm nokta oruc tutamamam:(( bayramdan sonra kacırdıklarımı tutucam insallah.sizler nasılsınız bende çok özlüyorum ve içim şişiyo

merhaba canım görüşemiyoruz artık:( aramak istiyorum ama müsait olmama ihtimalin geliyor aklıma.ben hiç iyi değilim bu aralar tifo olmusum iştende izin alamıyorum,hergün hastaneye gidiyorum iş çıkısı serum takıyolar 2 saat fln yatıp geliyorum her yerlerim mosmor oldu.en cok üzüldüğüm nokta oruc tutamamam:(( bayramdan sonra kacırdıklarımı tutucam insallah.sizler nasılsınız bende çok özlüyorum ve içim şişiyo

bu arada ben listeye eklenmemişin neden acep:32:

geçmiş olsun,rapor alamıyormusun o halde çalışmaya nasıl dayanacaksın,bazen bu işyerlerini anlamak imkansız,sanki limonmuşuz gibi sıkıyorlar bizi, inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun,beni istediğin zaman arayabilirsin canım

geçmiş olsun,rapor alamıyormusun o halde çalışmaya nasıl dayanacaksın,bazen bu işyerlerini anlamak imkansız,sanki limonmuşuz gibi sıkıyorlar bizi, inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun,beni istediğin zaman arayabilirsin canım

kocaman öpüyorum fundam seni,insallah ya ama bir haftadır toparlayamıyorum bir türlü.şimdi tek istegim pazar günü hiç kalkmadan yatmak:)))

masalcım malesef son zamanlarda bu tarz iğrenç şeyler çoğaldı,insan bir anlam veremiyor,Rabbim akıl sağlığımızı korusun berbat birşey gerçekten,acab diyorum eskidende bu tarz olaylar oluyordu da bizmi duymuyorduk !!

kimileri bizim gibi evladı olsun diye çırpınıyor kimileri buldukça bunuyor malesef bu gibilerine uyabilecek bir sıfat bulamıyorum.dediğin gibi hayvanlar bile yavrularını korumak için çırpınıyor.allah ıslah etsin günahsız bir bebeğe nasıl kıyıyorsun sen:50:

Back
X