- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
[/QUOTE][/QUOTE]
Canım vala bakalım çarşamba günü eşim test verecek sayı kaç çıkacak bilmiyoruz.Ben aslında umutluyum eşim ilaçlarına dikkat ediyor falan.Bizim ilk sayı 1 ila 2 milyon arasında idi.son teste yaklaşık 400 bin oldu.Mikroenjeksiyon yapan merkezler çok az birkaç tane ,özelleri biliyorsunuz para uğruna mikroyu en sona bırakıyorlar.Ancak egenin bana uygulayacağı tedavi şeklini bilmiyorum.Ya bir arkadaşım var kıza tüp yapmaları gerekirken yani o değerlerle aşılama yapılmış iki kez.şimdi tüpe geçecek.Hoş dr ların mutlaka bir bildikleri var ancak biz mi beklemek bilmiyoruz onu bilmiyorum.Hayırlısı artık......
:)) iyi sevindim canım.
Lafın gelişi aşılama dedim canıy ya , tüp yapılır yeter.Ama ben m.enjeksiyon istiyorum.Mikro diye tutturdum acaba Ankara Gataya mı gitsem(( kafam allak bullak.Çarşamba günü yaklaştıkca ben iyice saçmalıyorum, en kötüye kendimi alıştırmaya çalışıyorum beni anlıyorsunuz değil mi
( Bana tüp yapmasınlar direkt mikroen. yapsınlar istiyorum
(((((((((((((((( hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum, yıkılmak istemiyorum minik bir umut besliyorum o da gitmesin istiyorum.
Ben de zaman kaybı olacak diye düşünüyorum.Bilmiyorum Fundam, ben mi gerginim şu ara bilemedim.
canum ben bi tane daha okudum.20 oldu yani ok...Allah kabul eder inşallah bebekim baharımız da anne olur

ne güzel maşallah hepinizeee...Rabbim şu dualarımızı kabul etsin inşallah.
Ben de çarşambaya kadar sizden minik dualar istiyorum, Rabbimin izniyle şu günleri atlatmak istiyorum

Bu arada bir kanalda tüp bebek hakkında her şey diye bir programa rastladım P.Dr. Tarık Aksu vardı konuğu, adam nasıl rahat.Neyse kk da biraz maddi yönünü söylemişler ama. Adam bizim durumumuzda m.enj dedi :))) ben taktım şuna yaaa :)) denk geliyor bana hehhehhehehh :))))

canım bildiğimkadarıyla gat iyi bir yer ama tüp bebkte öncelike görüşüp aklına yatan yeri tercih etmelisin o ekibe ısınmalısınn
tedviye başlamadan ya olmsuz olursayı düşünme ne kadar pozitip olursan ve doğal akışına bırakırsan o kadar iyi olur stresten uzuak durarak başlamalısın umarım bebişn snei bekletden hemen gelsinn