Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlarım çok teşekkür ederim dualarınız için. ben de bugün nihayet 5 günlük geçikmeden sonra sabah adet oldum. doktora da gittim sabah. öğleden sonra kan sonucum çıkacak. ona göre tedavim planlanacak. dualarınız tam zamanında yetişti bana. tekrar teşekkür ederim. reglim bitince ben de okumaya devam edeceğim. hepinize iyi günler. (bu arada 21. günden itibaren lucrin kullanacaksınız siz de tüp bebek tedavisinde. adeti çok geçiktiriyor. aklınzda olsun. :D)

baharcım tedavin hayırlı olsun,inşallah iyi haberlerle gelirsin,Rabbim okumuş olduğumuz duaları kabul eder inşallah

kızlar denemediyseniz fırında mücveri kek kalıbında yapın çok güzel oluyor ay yakında böyle şeyler yazamacağız hamişlerimiz olacak canları isteyecek:66:
kızlar dr dedimki zaten yumurtlamayı kaçırmış olabilirim folikasit başlayım mı daha erken dedi şaşırdım oysa ben zaten alıyorum artı mega women omega 3 coraspin mutlaka progestronuza baktırın derim akıntı takibi dr öğretmişti gerçekte tuttu çatladığınıbende anlamıştım

canım benimde kan tahlillerime bakıp folik asiti bırak hamile kalırsan alırsın demişti,tabi o zamanlarda 0 spermi duyunca sanırım bana gerek görmedi :(( ben ramazanda tekrar folik asit kullanmaya başladım,kırmızı kore ginsengi ve ballı karışımı kullanıyorum

1-uzayan akıntı varsa yumurtladın
2-hafif ağrın varsa büyüyor
3-uzayan akıntı kısaldığında da yumurtan çatlamıştır

şimdi hangi aşamada ilişki gerekiyor çatladığındamı??

canım benimde kan tahlillerime bakıp folik asiti bırak hamile kalırsan alırsın demişti,tabi o zamanlarda 0 spermi duyunca sanırım bana gerek görmedi :(( ben ramazanda tekrar folik asit kullanmaya başladım,kırmızı kore ginsengi ve ballı karışımı kullanıyorum

1. aşamada sanırım :) :2:

dr dediğini yapsaydım kaçırırdım ama 3 numarayı kaçırdım galiba yinede belli değil aslında 1 başlamalı ama en önemlisi 3 o 24 saatte hamiş kalınıyor

kaan hoca ameliyata 5 milyon istedi canım.. bizde %99 dna hasarı var düşünebiliyomusunuz kızlar ne kadar vahim , sperm sayısı,hareketi sürekli değişiyor zaten.
eşimin de mızmızlığı bi taraftan, bugün iyice sinirlendirdi beni. sanki onun durumunun sebebi benim,herşeye sinirleniyor ben de artık tahammül edemiyorum ve
tartışmamız büyüyor :43: ne yapacağımı şaşırdım kızlar bi akıl verin..

nası yani 5 milyar değil mi.neler dahil ki bunun içine.ssk sız direk fiyat değil mi bu.dna hasarı düzeltilemiyomu cehaletimi mazur görün bilmiyorum da:44:

kızlar saat gece bir ben hala bitkisel araştırıyorum...eşim ders çalışıyoken hazır kızgın kuş oynamıyoken sakin sakin bakıyım dedim:126:bişey buldum kıza msj attım bakalım cevap gelecek mi uff be çok heyecanlandım bi bitki tenktürü suya karıştırıp içiyomuşsun kk da buldum:128: valla yaşasın kk:kkk:
bi de asıl elimde bi foto var...bu da iyiymiş infertiliteye bitkinin adını ya da nasıl kullanılcanı bilmiyorum.nasıl buldun dersen esrarengiz bişekilde oldu Allah karşıma çıkardı diyelim...aktarları gezip fotoyu gösteriyorum bundan var mı ne bu diye:5: saçma görünüyo biliyorum ama iyi gelecek diye düşünüyorum..benim mucizem bu olacak gibi geliyo kızlar..eğer bulursam yazcam size....şimdiye kadar pek çok kişi ile görüştük ama ikna olmadık onun için buraya yazma ihtiyacı duymamıştım.hatta bunları da yazmicaktım heveslendirmek gibi olmasın diye..ama duramadım ya:9:
aktar aktar geziyoruz bakalım ne olacak....internette de arıyorum bitkiyi..
neyse ben kaçıyorum şimdi eşime kahve yapcam höpürdetelim karşılıklı:7: bi de esmaya meryem suresi okucam..öptüm sizi bebekler

kızlar saat gece bir ben hala bitkisel araştırıyorum...eşim ders çalışıyoken hazır kızgın kuş oynamıyoken sakin sakin bakıyım dedim:126:bişey buldum kıza msj attım bakalım cevap gelecek mi uff be çok heyecanlandım bi bitki tenktürü suya karıştırıp içiyomuşsun kk da buldum:128: valla yaşasın kk:kkk:
bi de asıl elimde bi foto var...bu da iyiymiş infertiliteye bitkinin adını ya da nasıl kullanılcanı bilmiyorum.nasıl buldun dersen esrarengiz bişekilde oldu Allah karşıma çıkardı diyelim...aktarları gezip fotoyu gösteriyorum bundan var mı ne bu diye:5: saçma görünüyo biliyorum ama iyi gelecek diye düşünüyorum..benim mucizem bu olacak gibi geliyo kızlar..eğer bulursam yazcam size....şimdiye kadar pek çok kişi ile görüştük ama ikna olmadık onun için buraya yazma ihtiyacı duymamıştım.hatta bunları da yazmicaktım heveslendirmek gibi olmasın diye..ama duramadım ya:9:
aktar aktar geziyoruz bakalım ne olacak....internette de arıyorum bitkiyi..
neyse ben kaçıyorum şimdi eşime kahve yapcam höpürdetelim karşılıklı:7: bi de esmaya meryem suresi okucam..öptüm sizi bebekler

lınkı atsaydın bzde okurduk kıza neyın ıı geldıgını
hangı ılactan bahsettıgını
hade sıze ıı hopurdetmler canım :)

ARUNA 2
BAHARB -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 1
HUSMEH -
MASAL5758 2
MAVİMENEKŞE -
MELISH -
NERIS2000 -
YADE78 3
YETER -
YONCA -

9 olduuuu varmı artıran :)))

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
[/QUOTE]

canım fundacım 2 sure okudum esma için ...öpüyorum...

dr dediğini yapsaydım kaçırırdım ama 3 numarayı kaçırdım galiba yinede belli değil aslında 1 başlamalı ama en önemlisi 3 o 24 saatte hamiş kalınıyor

bu ay eşimle inşallah aramız iyi olursa ben reglim bittikten sonra hergece şansımı denemeyi düşünüyorum :))) regli gününde de ateş ölçmeye başlarsam iyi olacak

nası yani 5 milyar değil mi.neler dahil ki bunun içine.ssk sız direk fiyat değil mi bu.dna hasarı düzeltilemiyomu cehaletimi mazur görün bilmiyorum da:44:

bizim çocukları doktor yapsak ne iyi olur değilmi :)))) bu sorunu öğrendiğimizden beri harcadığımız para ne kadar oldu hesabını bile tutamıyoruz artık :(((

ARUNA 2
BAHARB -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 1
HUSMEH -
MASAL5758 2
MAVİMENEKŞE -
MELISH -
NERIS2000 -
YADE78 3
YETER -
YONCA 2

11 olduuuu varmı artıran :)))

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler[/QUOTE][/QUOTE]

Back
X