Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
masalcım bence en doğru kararı vermişsin önce test sonucunu al sonra da ver elini ankara kaan hoca demekki umutlu sizden bence çoook güzel bir haber iğne fsh düzenliyecek diğer topiklerde kullanan var
bizim hormonlarda sorun yok canım..muayenede de yok..tıkanıklık büyük ihtimal yok diyorlar.o yüzden korkuyorum ya genetikten bu kadar....
bu iğne neye yarayacak anlamadım...
canım bencede genetikleri alıp öyle gidin genetik bir bozukluk varsa (inşş öyle bir şey olmayacak )bunun bir tedavisi yok zatenn
inşallah temiz çıkar yetercim...düşündükçe beynim kaynıyor....

bu benim bilmediğim bir iğne olabilir klomen kullanıp işe yaramayınca veriliyor fsh düzenlerken sperm artırıyor ben dr talep etmiştim o eşime klomen devam demişti tıkanıklık varsa endol ve t başlayan ilaç var onu veriyor bence çok umut verici bir cevap inşallah sonuçlar güzel gelecek

bu benim bilmediğim bir iğne olabilir klomen kullanıp işe yaramayınca veriliyor fsh düzenlerken sperm artırıyor ben dr talep etmiştim o eşime klomen devam demişti tıkanıklık varsa endol ve t başlayan ilaç var onu veriyor bence çok umut verici bir cevap inşallah sonuçlar güzel gelecek

inşallah dediğin gibi iyi olur...çıksın şu spermler nerdelerse....umudumu kaybetmek istemiyorum....şu genetik test çok korkutuyor beni.....

bizim hormonlarda sorun yok canım..muayenede de yok..tıkanıklık büyük ihtimal yok diyorlar.o yüzden korkuyorum ya genetikten bu kadar....
bu iğne neye yarayacak anlamadım...

inşallah temiz çıkar yetercim...düşündükçe beynim kaynıyor....

canım bilmezmiyim geçen yıl bende bekledim sonuçları aynı şeyleri hisetmiştim kuzum dr bana 1000 kişde bir kişide genetik sorun çıkar dedi için rahat olsun dedi ve öyle oldu temiz çıktı çok şükür seninde öyle olcaka kuzum /COLOR]

canım bilmezmiyim geçen yıl bende bekledim sonuçları aynı şeyleri hisetmiştim kuzum dr bana 1000 kişde bir kişide genetik sorun çıkar dedi için rahat olsun dedi ve öyle oldu temiz çıktı çok şükür seninde öyle olcaka kuzum /COLOR]

benim eşimin anne babası akraba..hormonda sorun yok muayenede yok tıkanıklık yok yani sorun bu mu acaba diyoum....çok mutsuzum yetercim ya....
çok endişeliyim......

benim eşimin anne babası akraba..hormonda sorun yok muayenede yok tıkanıklık yok yani sorun bu mu acaba diyoum....çok mutsuzum yetercim ya....
çok endişeliyim......

ah be bebekim bizimkide öyle hem kuzenler hemde onlar için normal diğer çocukları da akraba evliliği yapmış amcasıda kısır bazen eşini çok sevsende şartları değiştirmek istiyor insan

ah be bebekim bizimkide öyle hem kuzenler hemde onlar için normal diğer çocukları da akraba evliliği yapmış amcasıda kısır bazen eşini çok sevsende şartları değiştirmek istiyor insan

doğru söylüyorsun kuzum....ben sonuç beklemekten var ya halden hale giriyorum.... umut ediyorum sonuç hayal kırıklığı oluyo...yine öyle olur diye korkuyorum...sürekli kalbim sıkışıyo aldığım nefes ciğerlerime ulaşmıyo sanki.....

kaan hocadan cevap geldi...
emre beyin söylediklerinin tam tersini söylüyor..
emre bey genetik testi bekleyelim dedi biliyorsunuz zaten...kaan bey gerek yok buraya gelin iğnelere başlayalım diyor.
emre bey genetik kötüyse bişey yapmam diyor.kaan bey pek takmıyor.
emre bey ilaç iğne işe yaramaz bitkisel kullanmayın diyor.kaan bey kullanın diyor.
şaştıııııım:53:
kaan bey tıkanıklık yoksa iğne verecekmiş.bu iğne ne işe yarayacak yazmıştım...ona bişey yazmamış...buraya gelsin eşiniz yazmış.
ben elbette onlar kadar iyi bilemem ama genetik test sonucunu beklemek mantıklı gibi geliyor..ona göre şekillenir tedavi ama kaan hoca önemi yok demiş.neyse en iyisi biz genetik sonuçlarını alıp emre beyle konuşup sonra da kaan beye gidelim...bakalım ne diyecekler.
gitmedik doktor bırakmayalım:59:

Bence Kaan hoca,herkese durumuna göre bir tedavi uyguluyor.Standart bir tedavisi yok. Bu da başarısını artıyor bence. Mesela bize de
genetik testi aldıktan sonra ameliyat kararı verdi,eşimde bariz varikosel olmasına rağmen. İlaç ve bitkisel konusunda bize, internette
gördüğünüz,komşunuzdan duyduğunuz her şeyi bana sorabilirsiniz,bu yolda ne gerekiyorsa yaparız dedi. İnşallah o vesile olur da bizler de
bebeklerimize kavuşuruz en kısa zamanda.

Bence Kaan hoca,herkese durumuna göre bir tedavi uyguluyor.Standart bir tedavisi yok. Bu da başarısını artıyor bence. Mesela bize de
genetik testi aldıktan sonra ameliyat kararı verdi,eşimde bariz varikosel olmasına rağmen. İlaç ve bitkisel konusunda bize, internette
gördüğünüz,komşunuzdan duyduğunuz her şeyi bana sorabilirsiniz,bu yolda ne gerekiyorsa yaparız dedi. İnşallah o vesile olur da bizler de
bebeklerimize kavuşuruz en kısa zamanda.

inşallah canım.....Allah yardım etsin hepimize......

ESMA 16 İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ

ARUNA 2
BAHARB -
BAHARB EŞİ 1
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 1
HUSMEH -
LAMYAY -
MASAL5758 2
MAVİMENEKŞE 3
MELISH -
NERIS2000 1
YADE78 3
YETER -
YONCA 2

16 olduuuu varmı artıran :)))

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler[/QUOTE]

Son düzenleme:
merhaba ben im esimde azospermi ben 2.5 yildir giriyorum bu siteye,bu liste ne icindir anlmadim???eger dua listesiyse benide ekleyin okunacak birseyler varsa bende okurum

merhabalar Lamyay , bu liste meryem suresi listesi oluyor,katılmak isteyem herkes için 21 meryem suresi okuyoruz,Rabbim inşallah kabul eder ve hepimiz en kısa sürede bebişlerimize kabuşuruz ,senide listeye ekliyorum,kaç adet okuduğunu liste üzerinden mesaj atarsan sevinirim

tansu küçük acıbadem maslakta ama önce medicanada düzgün bey varmış hemde 30 lira polip var mı yok mu diye baktıracağım memorialde derin kösebay prof. birde onun öğrencisi var bu akşam görüşeceğim arkadaşım merak ediyorum belki msureyide kullanmıştır durumu iyi tatile sürekli yurtdışına gider neler kullanmış bakalım eşimle yer ayırtmıştık arkadşım arayınca yeri eşimi unuttum allahtan anlayışlı bebiş için uçarak gittiğimi anladıama bu dr kaan hoca gibimi bilmiyorum tek bildiğim infertiti dr tüp uzmanları ben artık normal kadın doğumcu istemiyorum ortak dil konuşalım istiyorum

canım düzgün beyin muayene ücreti 37 tl imiş bence çok uygun,malesef benim eşim erkek doktor istemiyor,bugüne kadar 3 tane bayan doktora gittim medicinedaki doktorlarda nefret ettim, medical park şule hanım hiç acıtmadan muayene etti ama onunlada anlaşabileceğimi sanmıyorum,

bugün kırmızı kart yedim oruçta gitt ,moralde gitti:(((( bende en iyisi doktor felan aramayayım hamile kaldıktan sonra bakarım dedim kendi kendime ,ramazan sonrası eşim IVIde kan tahlili yaptıracak bende gider erdal budakta muayene olurum ve artık tedavimize başlayalım diyorum :((

akşam eşiminde morali bozulacak,heray büyük bir umutla hamilelik haberini bekliyor,kırmızıkart yediğimi duyuncada omuzları çöküyor :(( artık doktorlara bir muayene için öyle 300 tl felanda vermek istemiyorum,sanki arka odada para basıyoruz,düzgün bey hakkındaki yorumları okudum herkes süper diyor ve adamın sadece 37 tl muayene ücreti var o da para kazanıyor di mi

Funda almayı dusunuyormusunuz pekı

şu anda düşünmüyoruz,eylülde sperm testi yaptırıcaz inşallah sonuçlar düzelmiştir,testin sonucuna göre sonrasında ne yaparız bilemiyorum, zaten garibimin yediklerini yemek hiçte kolay değil,Rabbim eşlerimizinde yardımcısı olsun ne diyeyim,benimki gibi huysuz olanlarada biraz iyi huy akıl fikir versin

kaan hocadan cevap geldi...
emre beyin söylediklerinin tam tersini söylüyor..
emre bey genetik testi bekleyelim dedi biliyorsunuz zaten...kaan bey gerek yok buraya gelin iğnelere başlayalım diyor.
emre bey genetik kötüyse bişey yapmam diyor.kaan bey pek takmıyor.
emre bey ilaç iğne işe yaramaz bitkisel kullanmayın diyor.kaan bey kullanın diyor.
şaştıııııım:53:
kaan bey tıkanıklık yoksa iğne verecekmiş.bu iğne ne işe yarayacak yazmıştım...ona bişey yazmamış...buraya gelsin eşiniz yazmış.
ben elbette onlar kadar iyi bilemem ama genetik test sonucunu beklemek mantıklı gibi geliyor..ona göre şekillenir tedavi ama kaan hoca önemi yok demiş.neyse en iyisi biz genetik sonuçlarını alıp emre beyle konuşup sonra da kaan beye gidelim...bakalım ne diyecekler.
gitmedik doktor bırakmayalım:59:

masalcım Kaan hoca eşimden genetik test felan istememişti,sonra IVIde erdal beyle görüşmüştük ( erdal bey kadın hastalıkları ve doğum uzmanı ) eşimden genetik testini istedi bizde öyle bir test yaptırmadık Kaan hoca istemedi dedik ,erdal bey bu duruma çok şaşırdı,sonra Kaan hocaya mail atıp genetik testleri yaptırmamıza gerek varmı diye sorduk,tabi yaptırın dedi,bizde yaptırmaya karar verdik,ramazan sonrası eşim kan vermeyi düşünüyor

sanırım Kaan hoca bu genetik olayına pek takılmıyor :))

Back
X