editörle konuşup adımızımı değiştirsek ,
problemsiz eşi olanların numarası ne acaba hepimiz aynı numarayı alalım
heee 8leri çıkarsalar da olur diyomuşum

buarada diyomuşum dedim ayyy iğrencimmmmmmmmm:26:
bu sekizde bi b.kluk mu var yoksa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
editörle konuşup adımızımı değiştirsek ,
problemsiz eşi olanların numarası ne acaba hepimiz aynı numarayı alalım
canım ne tatlı doktorun varmış,insn birazda moral bulmak istiyor,bende bayan doktora gidicem diye kaçtane doktor denedim bin pişmanın,şimdi eşimin sperm sonuçlarını bekliyorum inşallah düzelme olmuştur ,olmadıysa IVIde erdal beye gidip muayene olucam ve artık tedavimize başlıcaz inşallah
Rabbim belkide sana bir işaret gönderdi,bak eşinede moral olmuştur,karamsarlıktan kurtulu artık çabalamaya başlar inşallah,bu arada o iğne ne ise öğrenince bizede adını söylesene burdaki doktorlarda yazıyorsa belki ihtiyacı olan biri kullanır ve dener
adamların yapacak haberleri yok ,aynı şeyi döndürüp duruyorlar,milletin beyni uyuştu onlar yüzünden
Rabbim büyük.......................Ben bugün dualarıma sizi de kattım her daim olduğu gibi..Allahım yüzümüze gülsün inşallah
canım benim allah razı olsun,rabbim inşallahh gönlündekini en kısa sürede versin,
meryem suresi okudunmu bu günlerde?
Doğru diyorsun ama ders çalışıyorum aöf ye kaydımı yaptırdım kalmışım da ona çalışıyorum ama yarın eşim nöbetçi annemde kalcam :))
açık öğretim normal ün. kat kat zor bence,
benim annemde gelsede bende gidip kalsam özledim valla
şov tivi açık döndürdükçe döndürdüler ben napimm :) :98:
bize de geçen gün aile hekimimiz iğne yapılıyor da sperm çıkıyor falan dedi..azo için..ben anlamadım(((sordum hatun da p ile başlayan bişey söyledi..bi iğneymiş azolularda kullanılır doktorunuz söylemedi mi dedi...ben de kadın bilmiyo galiba dedim içimden var mı ki öyle bişeeeeey??
ne diyeyim husmeh yazmıştı galiba kimsenin aklına nazar değmezmiş ,çünkü kimse kimsenin aklını beğenmezmiş,
herkesin bir doğrusu vardır, bizim insanımız ne kadar meraklı başkalarının işine burnunu sokmaya....
bahçemizde olur,sebze meyve yetiştiririz,çeşit çeşit güller,rengarenk çiçekler,ahh yadem yaaaa ne güzel olur dimi
kaval çalmayıda öğreniriz :)))
yeterim aslında bir yıl önce dahada genç hissediyordum tabi bu süreç yıprattı biraz biraz etrafımdakileri azalttım üzüldüğüm zaman karşımdakine söylüyorum etkinliklere katılıyorum ben öfkeyle başa çıkamıyorum bunun için haftaya 2 aylık eğitime başlıyacağım hopluyorum zıplıyorum
ya bilmiyorum ki ben kadın bişeyler söyledi de dedim bilmiyodur hani sağlık ocağında ya o bakımdan
yoksa biliyo muydu
öyle bişey olsa dr söylerler di mi....yoksa var da mı söylemiyolarşizo oldum
![]()
heee 8leri çıkarsalar da olur diyomuşum![]()
buarada diyomuşum dedim ayyy iğrencimmmmmmmmm:26:
bu sekizde bi b.kluk mu var yoksa![]()
kızlar sizden ayrılmak zor ama ben gidip namazımı kılayım sonrada yemeğe girişicem,eşim çıkmış işten geliyor :))
ilerleye saatlerde tekrar gelmeye çalışıcamöpüyorum siziii![]()
kiz masal icimize kurt düsürme simdi:)))))) 8 in azizligine mi ugradik dersin:)))))
ama ama benim 8 de yok :18::18::18::18::18::18:aynı durmdayızzz
sen gecerken ugradin herhelde yeter:)))))) ondandir:))))))
acaba bende eeeeeeeeeee lerin kurbanı olmuş olabilirmiyim
![]()
keçiboynuzu pekmezi sparişi verdi eşim suyunu sevmiyo içmedi.ibrahim saraçoğlunu sitesinden vermiş siparişi.onu yiyecek sabah akşam.birde evicap mı alsam içermi bilmiyom ki gıcıkorganik nohutu nerden alcam markette satılanlar olmaz mı ki.
bi soruşturalım bakalım ben de şu hatuna bi daha sorayım yarın..kadınla kanki oldum giderken çikilata filan mı götürsemmasalim varmis igne...bugun daha da emin oldum...bize de aynini dedi...eger ilacla olmassa igneyle kesin bulunuyo sperm dedi ama inan bende tam bilmiyorum..isim falan da söylemedi zaten...
ay ne güzel olurduuuuuvalla fundacim ne guzel olurda ne demek muhtesem olur...en cokta bahcemde havuz olsun icinde rengarenk baliklar olsun isterim...
sabah kalkip tavuklarin kümesinden sepete taze yumurta toplamak,,ineklerden taze süt sagmak,,bahceden domates biber koparip saglikli kahvalti yapmak,,varmi bunun ötesi ya(((
hadi kizlar biz birlikte ciftlik kuralim:))))))
şaka sanki herkeste 8 var..ne sayıymış arkadaş:))))kiz masal icimize kurt düsürme simdi:)))))) 8 in azizligine mi ugradik dersin:)))))