[lıst]
[/lıst]
allahın sopası yok ki gözüne sokdun birşekilde veriyor işte cezalarını
meteye ne demeli pop star olmuş :)))
benbım burda dızı arkadan gelıyor:))) ben sızden sonra ızlıyorum oraları henuz görmedım tatlıs:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[lıst]
[/lıst]
allahın sopası yok ki gözüne sokdun birşekilde veriyor işte cezalarını
meteye ne demeli pop star olmuş :)))
ah yadem ne güzel olurdu meteye bak
bu ailenin genetik testleri temiz çıkmış :)) tüplerde açık hepsinde :))
berrın kafayı yemıs ya(( yazık
fundacım bızde dızı de olaydık kımbılır kac tane olurdu:))) dızı ıste ne de olsa:)))
benbım burda dızı arkadan gelıyor:))) ben sızden sonra ızlıyorum oraları henuz görmedım tatlıs:)))
bak ne guzel bır arada olamasakta buradan bırlıkte ızlıyoruz:)))) buna da sükür
olsunda geç olsun hayatım,türk kanallarının olmadığı dönemi düşünsene ne kadar can sıkıcıdır o zamanlar
osman kıyamam 1.sınıfta bölgeler mi sorulur:90:
osman kıyamam 1.sınıfta bölgeler mi sorulur:90:
bak ne guzel bır arada olamasakta buradan bırlıkte ızlıyoruz:)))) buna da sükür
bu ailenin genetik testleri temiz çıkmış :)) tüplerde açık hepsinde :))
balıkçının ölümü eşine nsl yaramış
aşık oldu garibim :))))
balıkçının ölümü eşine nsl yaramış
evet canım ya haklısın..ne kadar zor bı donem dı o zaman kanallar yoktu...evde vıdeo kasetı kıralayıp onları ızlerdık(( sımdı ne var kı hepsı elımızın altında..
kesinlikle eşimde çok sever budiziyi dersini bıraktı geldi ne yapıyorsun diyor dostlarımla dizi seyrediyorum dedim
:))
birazdan topik banlanacak :) konu dışı konular konuşuluyor diye hhahhahha :))![]()
video kaseti kiralanan zamanlarda güzel di..şimdi yüzlerce film ve dizi var insan izlmeketen sıkılıyor
:))
Birazdan topik banlanacak :) konu dışı konular konuşuluyor diye hhahhahha :))![]()