Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben de 2 defa atmıştım farkında bilmiyorum yazdığı her harf o kadar kıymetliydi

her ay aynı heyecanlı bekleyiş,birde kaan hoca sizin tekrar sperm tahlili yaptırmanızzz gereksiz sonuçların değişeceğini sanmıyorum yazmıştı ,ençokta bu yüzden merak ediyorum acab iyi şeyler yazarmı???

ben kaçıyorum,herkese iyigeceler,
eşim sizleri kıskandı galiba bilgisayarda vkit geçirmeme çok sinir oluyormuş :))))) yanına gideyim bari

canım şimdi bana güleceksin ama bu kadar şeyden sonra bu rakamı görünce başını kuyruğunu düşünmedim :)))
ben hep yastık olayını unutuyorum yawww
aile hekmin ne iyiymiş detaylı bilgi veriyor

aslında başkasıydı o çok kötüydü klomen bile yazmıyordu kendi mahallenizdekine gitmelisiniz hamilelikte zor olur dedi oysaki klomen yazdıracağız demekki olmuyor içim acıdı allaha havale ettim güya velimizdi 2 gün önce değiştirdim hemşiresi velim dr tanıyorum arkadaşımın kardeşi işte tahlilleri burda yaptırma dedi hatta dev has yaptırma dedi hemşire yıllarca kadındoğumcuların yanında çalışmış

ben kaçıyorum,herkese iyigeceler,
eşim sizleri kıskandı galiba bilgisayarda vkit geçirmeme çok sinir oluyormuş :))))) yanına gideyim bari

cnm iyi geceler bende yarın sabah için dereotlu muffinler yaptım sabah erkenden sahile gideceğim küçük piknik hadi gelin

evet hayatım çok şükür 3 milyona çıkmış ,
resmin üzerine tıklayınca büyümüyormu? eğer net görülmüyorsa değerleri buraya yazabilirim
hızlı ileri hareketli %5
yavaş ileri hareketli % 3
yerinde hareketli % 3
hareketsiz %89

inşallah değeler biraz daha düzelirde mikro tese ameliyatından kurtuluruz,bu akşam Kaan hocaya email atıcam bakalım o ne diyecek,
inşallah bizim durumumuzda olanlara biraz olsun umut olur bu durum,birde Allahın izniyle bebeğimizi kucağımıza alsak .....

fundacım inan çok sevindim....
şimdi sen inançla yaptıklarına devam et ve bu durumu daha iyi hale getir inşallahhh.
ah şu eşin seni birde üzmese sen daha neler yapcan...

melisim allah senden razi olsun ya.....nasil sevindim bu bilgiyi okuyunca...kalp kalbe karsiymis derler ya oyle oldu benimkisi..tam bugun bende sizlere sorayim caksirkökü suyu nasil kullaniliyor ne ise yariyor diye,bir de baktim ki sen zaten paylasmissin:29::29: okuyunca oyle sasirdim ki sanki rabbim gönderdi bana dedim..bu kadar olur yani..ben turkiyeden alip gelmistim ginseng macunuyla birlikte ama hernedense bir turlu iciremedim esime...bugun dolapta elime geldi ve bi arastirayim bakim neymis dedim...bunda da vardir insallah bi hayir..hemen baslasin benimkisi...

cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tesekkur ederim bitanemmmmmmm guzel aciklamalar icin:29::29:
Canım benim rica ederim
yoncayi ben cok özeldim ya...nerlerde bu kiz haberi olan varmi....insallah tekrar gelir ,,insallah hersey yolundadir canim arkadasim...dön artik aramiza biran evvel...
Ben de çok özledim..

evet hayatım çok şükür 3 milyona çıkmış ,
resmin üzerine tıklayınca büyümüyormu? eğer net görülmüyorsa değerleri buraya yazabilirim
hızlı ileri hareketli %5
yavaş ileri hareketli % 3
yerinde hareketli % 3
hareketsiz %89

inşallah değeler biraz daha düzelirde mikro tese ameliyatından kurtuluruz,bu akşam Kaan hocaya email atıcam bakalım o ne diyecek,
inşallah bizim durumumuzda olanlara biraz olsun umut olur bu durum,birde Allahın izniyle bebeğimizi kucağımıza alsak .....
Maşallahhhhhhhhhhhhhhh canım arkadaşım ya .süper süper.morfolojiye baktım ilk :) süperrrrrrr darısı bize ya :()sayı bence gayet güzel!! hız da öyle.......Sen kesin normal yoldan hamile kalırsın.

Kızlar hiç eşinizdennnn nefret ettiğiniz anlar oldu mu, demek istemiyorum ama ben şu anda bu durumdayım.Beni sinir ediyor o yüzden ne hali varsa görsün :2: Onu bir süre görmek dahi istemiyorummmmmmm :14:

günaydın kızlarrrrr nasılsınız
dün anemin evinde temizlik vardı gelmedim buralara akşamda çok yorgundum yatım erkenden
sanırım bu gün de olmayacağımmmm pikniğe gideceğiz kısmet olursa akşma ancak dönerim

aslında başkasıydı o çok kötüydü klomen bile yazmıyordu kendi mahallenizdekine gitmelisiniz hamilelikte zor olur dedi oysaki klomen yazdıracağız demekki olmuyor içim acıdı allaha havale ettim güya velimizdi 2 gün önce değiştirdim hemşiresi velim dr tanıyorum arkadaşımın kardeşi işte tahlilleri burda yaptırma dedi hatta dev has yaptırma dedi hemşire yıllarca kadındoğumcuların yanında çalışmış

biz sperm tahlillerini hep özelde yaptırdık ama kan tahlillerinin tamamını devlette yaptırıyoruz,bizim gittiğimiz doktorda çok iyi,ben kansızlık tedavimle başladım baktım anlayışlı iyi biri eşimide ona götürüyorum,

fundacım inan çok sevindim....
şimdi sen inançla yaptıklarına devam et ve bu durumu daha iyi hale getir inşallahhh.
ah şu eşin seni birde üzmese sen daha neler yapcan...

ekintosum gel kulağını çek bizimkinin,üzme şu eşini de :)))
şimdi sana cevap yazarken eşime birşey sordum ve onun verdiği cevaptan sonra sana yazdığımdan vaz geçtim kulağını çekme sen,ben oklavayı alıp kafasına indiricem....

Canım benim rica ederim

Ben de çok özledim..

Maşallahhhhhhhhhhhhhhh canım arkadaşım ya .süper süper.morfolojiye baktım ilk :) süperrrrrrr darısı bize ya :()sayı bence gayet güzel!! hız da öyle.......Sen kesin normal yoldan hamile kalırsın.

Kızlar hiç eşinizdennnn nefret ettiğiniz anlar oldu mu, demek istemiyorum ama ben şu anda bu durumdayım.Beni sinir ediyor o yüzden ne hali varsa görsün :2: Onu bir süre görmek dahi istemiyorummmmmmm :14:

hayatım çok şükür allahıma ,bende görünce çok mutlu oldum,şimdi Kaan hocadan cevap bekliyoruz bakalım o ne diyecek,birde IVIden erdal bey belki bugün arayabilir,artık iki hocanın yönlendirmesinde yola çıkıcaz,inşallah sonumuz hayırlı olur

eşinle ilgili duygulaına ben yorum yapmasam mı acaba,bende çoğu zaman öyle oluyorum,bazen diyorum ki gidip 1 ay başka yerde kalsam uzaklaşsak belki birbirimizi özleriz ama nerde kalıcam sorun orda,birde bunu onun ve benim ailemem nasıl anlatıcam,ayırca bir ay ayrı kalınca ya geri dönmek istemezsem ne olacak gibi bir sürü soru var aklımda

günaydın kızlarrrrr nasılsınız
dün anemin evinde temizlik vardı gelmedim buralara akşamda çok yorgundum yatım erkenden
sanırım bu gün de olmayacağımmmm pikniğe gideceğiz kısmet olursa akşma ancak dönerim

günaydın canım,maşallah size bir gün temizlik bir gün piknik,ben temizlik yaptıktan sonra birhafta yatıyorum belim tutuluyor :((
size iyi eğlenceler,pikniğe gitmeyi bende çok özledim ama yıllardır gitmiyoruz

fundacıgım ınsallah hayırlı haber verırrrrrr kaan hoca

yetercıgımmmmmm nasılsın pek gorunmuorsun yogunsun anlasılan

melısh cogumuz aynı dusuncelere kapıılıp gormek ıstemıoruz

günaydın canım,maşallah size bir gün temizlik bir gün piknik,ben temizlik yaptıktan sonra birhafta yatıyorum belim tutuluyor :((
size iyi eğlenceler,pikniğe gitmeyi bende çok özledim ama yıllardır gitmiyoruz

fundacığım şimdi bu özel bir durum:16::16::16: erkek kardeşim kız arkadaşını getirdi bizimle tanıştırmaya prşb gün biz tanıştık:21::21: bu günde anneme kahve içimeye götürecek kızı:16: aneciğimde yaşlı dün gittik evini temizlerdikk:10: sonrada kardeşim piknik yapalım kardeşlerim ve kız arkadaşım dediii:53: kızda memleketine dönecek yani iki ayağımın bir papuçtaaa erkek kardeşin peşinde koşuşturuyoruz:10::10::10::10::10: bakalımmm kız gidene kadar sürecek gibi :1::1::1::1:

canım sağol iyiyim prşb adanadaydım akşama geldim eve dünde köydeydim anneme temizliğe gittim bu günde pikniğe gidilecek birazdan çıkarım
sen nasılsınnn ank ne zaman gideceksinizi belli oldumu

her ay aynı heyecanlı bekleyiş,birde kaan hoca sizin tekrar sperm tahlili yaptırmanızzz gereksiz sonuçların değişeceğini sanmıyorum yazmıştı ,ençokta bu yüzden merak ediyorum acab iyi şeyler yazarmı???

canım benim böyle umutlu müjdeli haberler almak ne güzel.sanırım rüyam cıkıyor nedersin.en kısa zamanda hamile haberlerinide alırız insallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.durmak yok yola devam:))))))))))

canım sağol iyiyim prşb adanadaydım akşama geldim eve dünde köydeydim anneme temizliğe gittim bu günde pikniğe gidilecek birazdan çıkarım
sen nasılsınnn ank ne zaman gideceksinizi belli oldumu

ohhhhhhhhh eglen bakalım benım yerımede
sana gusel vakıt gecrmeler tatlım
yok daha bellı olmadı tarıh

canım IVIden erdal beyle konuştuk o andan beride eşimle konuşmuyorum yine :(( pek iç açıcı bulmadı doktor ,eşim sanırım afferin ne güzel olmuş felan demesini bekliyordu ,erdal bey testi tam anlayamadı eğer gerçekten 3 milyonsa 1cc.deki sperma 0 olmamal yanlış olmasın dedi,bende labistanbulu aradım nedenböyle dedim,meğer 5 milyonun altındaysa labistanbul yazmıyormuş,buyur burdan yak.....sıkıldım artık bende tekrar erdal beyi felan aramadım

Back
X