merhaba arkadaşlar, beni de aranıza alır mısınız?
bizde de azosperm var 02-04-2009 yılında bazı testler yaptırdığımızda öğrendik maaelsef. sonra da üzerine düşemedik, korktuk. o zaman spermiogram ve hormon testlerını yaptırdık doktorlar tüp bebek dedi. funda hanımın buradakı yazılarını okuyunca çok umutlandım. gerçekten sıfırdan 3 mlyona mı cıktınız? bu tup bebek ıcın super bı sayı. ben baya bı arastırmıstım bu işleri ama siz benden daha bılgılısınız.
bizde gözle görülür bir varikosel yok ama eşimin sol testisinde ara sıra gelip giden agrılar oluyor.belki iltihap falan da olabilir tabii, sizin aklına gelen bısey varmı? yada bunla alakalı olabılır mı?
bırde o zaman kı test sonuclarını yazayım sızce umut varmı bı bakar mısınız?
spermiogram;
abstinans süresi; bulunan değer,5 normal değer 3-7 gün
hacim; 7.5 ml, normal değer 2-6 ml
ph; 8.0, normal değer 7.2-7.8
viskozite; normal, normal değer; normal
lifekaksiyon; 15 dk, normal değer; 10-30
sperm zaten yok
hormon;
fsh; 10.45, normal değer; 1,27-19.25
lh; 5,51, normal değer; 1.24-8,62
prolaktin; 5,76, normal değer; 2,64-13,13
testestoran (total); 2.00, normal değer; 1,75-7,81
albümin; 4.0, normal değer;3.5-5.0
seks hormon baglayıcı (shb); 22.5, normal değer; 18--114
sankı hormonlarımız da bır sıkıntı var gıbı gelıyor bana. sıgara kullanıyor esım bu etken bılıyorum ama sankı hormon tedavısı gorse bseyler olcak gıbı.
YORUMLARINIZ BENIM ICIN COK ONEMLI !!! ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDIN BIZE :

((